Καλησπέρα σε όλους...πηγαίνω με μια κοπέλα πουμ αρέσει στο γυμναστήριο 2-3 φορές την βδομάδα αλλά αυτή μου μιλάει συνέχεια για έναν που θέλει εδώ και καιρό αλλά αυτός την γράφει κανονικότητα αλλά είναι κολλημένη...εμένα μου αρέσει πολύ δεν της έχω δείξει κάτι ακόμη γιατί μου έκοψε τα πόδια λίγο μόλις άρχισε να μιλάει για άλλον.Καμια συμβουλή πώς να την προσέγγισω μήπως αλλάξουμε κάπως την κατάσταση;
* Την γνωρίζω 3 βδομάδες
Παίξε της στο κινητο, αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=hO7CJ-RLTJ4
Αν ήσουν άξιος / ικανός να κλεψεις τις εντυπωσεις, δε θα σου ειχε ανοιξει καν συζητηση περι άλλου (ενδιαφέροντος). Και εσυ δε θα μετρούσες ήττες και ελπιδες.
Χλωμο βεβαια το κοβω να την προβληματισεις για το ατομο σου και να (σκεφτει να) σε προαγάγει απο φιλενάδο σε γκόμενο (απο τα σπανιότερα συμβάμενα αυτό - πιο πιθανό ειναι να γινεις μνημείο της Unesco ), αλλά η ελ-πήδα μπορεί να φτερουγίσει ακόμη και σε ενα ταπεινό γυμναστήριο...
Κατάπιε την πικρα και ριξε διχτυα σε άλλη παραδίπλα. Η δευτερη θεση δεν εχει μεταλλιο.
Πως την γνωρισες την κοπελα?
Δεν εχεις ελπιδα...
Παράθεση:
Θέλει άλλον,την θέλω έχω ελπίδα;
Σχόλιο # 1 από mpale3Καλησπέρα σε όλους...πηγαίνω με μια κοπέλα πουμ αρέσει στο γυμναστήριο 2-3 φορές την βδομάδα αλλά αυτή μου μιλάει συνέχεια για έναν που θέλει εδώ και καιρό αλλά αυτός την γράφει κανονικότητα αλλά είναι κολλημένη...εμένα μου αρέσει πολύ δεν της έχω δείξει κάτι ακόμη γιατί μου έκοψε τα πόδια λίγο μόλις άρχισε να μιλάει για άλλον.Καμια συμβουλή πώς να την προσέγγισω μήπως αλλάξουμε κάπως την κατάσταση;
* Την γνωρίζω 3 βδομάδες
Ασε τον αλλον και ελα σε μενα..
Που σε λατρευω απελπισμενα..
Μη κοροιδευεις τον εαυτο σου..
Εγω ειμαι ο μονος προορισμος σου..
https://m.youtube.com/watch?v=xKWZzplbGSA
Μάλλον δεν έχεις ελπίδα αν θέλει άλλον...κανε όμως ένα πιο στενό μαρκαρισμα...παίξει λίγο μπαλα και θα δείξει...αν θα βάλεις γκολ...
Ιδρωτέξ; Μασχαλέξ, varvatex;;
Τι άλλο θα φορούσε ένα Corpus Magnus;
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από alisida
Ποιο είναι εκείνο το αποσμητικο που κάνει τις γυναίκες της διαφήμισης να ξεχάσουν ο,τι κάνουν και να ακολουθήσουν την κορμάρα που το φοράει ?![]()
![]()
![]()
Θα απαγγειλω Καρυωτακη, μαζεφτε τσι αμαχοι...
Ακουσα κατι νεα κειμενα του, στη λαικη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από alisida
Ποιο είναι εκείνο το αποσμητικο που κάνει τις γυναίκες της διαφήμισης να ξεχάσουν ο,τι κάνουν και να ακολουθήσουν την κορμάρα που το φοράει ?![]()
![]()
![]()
Axe αλυσιδα!!
Αξ..και ξερες που λενε
των ανδρων αν ανατρεξουμε την ιστορια ειναι η αδιαφορια .
Δύσκολα θ αλλάξει η κατάσταση παλληκαρι μου .
Μα καλά , δεν ξενερώνεις να σε πιάνει η άλλη και να σου λέει τον πόνο της για τη χυλόπιτα που έφαγε ?
Δεν την τιμά ιδιαίτερα να περιφέρει το δραμα της .
Κι όσο κάθεσαι κι ακούς , χειρότερα ειναι .
Στο τέλος θα σου ανοίξει πράσινο φως , θα χαρείς , αλλα θα ειναι ένα φάρμακο για ένα βράδυ και μετά θα στην κοπανήσει , διότι κατα πασα πιθανότητα θα εχεις καταχωρηθεί στη λίστα σαν «παυσίπονο» .Να πηγαίνεις εκεί που είσαι πρώτη επιλογή .για πες μου περισσοτερα τι εγινε με τον τυπο κ θα σου πω πως θα την ριξεις, εγω το χω κανει απειρες φορες, απλα θελει μια μαεστρια και τακτικη.
Σε καταλαβαινω απολυτα. Δεν μπορεις να κανεις και πολλα περα απο το να εισαι φιλος μαζι της. Αν εισαι τυχερος και ξεφυγει απο τον ερωτα με κεινον τοτε εσυ θα κερδισεις γιατι θα εισαι κοντα της.
Παράθεση:
Θέλει άλλον,την θέλω έχω ελπίδα;
Σχόλιο # 1 από mpale3Καλησπέρα σε όλους...πηγαίνω με μια κοπέλα πουμ αρέσει στο γυμναστήριο 2-3 φορές την βδομάδα αλλά αυτή μου μιλάει συνέχεια για έναν που θέλει εδώ και καιρό αλλά αυτός την γράφει κανονικότητα αλλά είναι κολλημένη...εμένα μου αρέσει πολύ δεν της έχω δείξει κάτι ακόμη γιατί μου έκοψε τα πόδια λίγο μόλις άρχισε να μιλάει για άλλον.Καμια συμβουλή πώς να την προσέγγισω μήπως αλλάξουμε κάπως την κατάσταση;
* Την γνωρίζω 3 βδομάδες
Όχι δεν έχεις έλπιδα. Και να στραφεί σε σένα κάποια στιγμή στο μέλλον θα είναι γιατί θα σε δει είτε σαν βραβείο παρηγοριάς για εκείνη είτε σαν μέσο εκδίκησης για κάποια σχέση της που χάλασε.
στα social media