Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Χωρισμος μετά από 18 χρόνια.

Σελίδα : 1

arist1976

# 1 στις 4/7/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Είχα σχεση με τη συντροφο σεδον για 18 χρόνια. Γνωριστήκαμε ενα βράδυ σε μια κοινή παρέα και απο την επομενη μερα γιναμε αχωριστοι. Τότε ηταν φοιτητρια στην Αθηνα, οπότε παράτησε τη σχολή και ανεβηκε Θεσσαλονικη και μειναμε μαζί. Περάσαμε πολλά στα τοσα χρόνια και ηταν πάντοτε δίπλα μου. Όπως και εγώ επίσης. Περοττό να αναφέρω οτι δεν την εχω κερατωσει ποτέ στα τόσα χρόνια, Πριν 5 χρόνια αναγκάστηκε να κάνει χειρουργεία στα 2 πόδια της τα οποία δεν πήγανε καλά και εμεινε στο κρεββάτι. Μην μπορώντας εγω να την εξυπηρετω πήγε να μεινει για λίγο στο πατρικο με τους γονεις της. Αυτό το λίγο διαστημα εχει φτάσει να ξεπερναει τα 5 χρόνια. Το τελευταιο 1,5 χρόνο λοφω καραντινα και προβληματων με τον πατερα της δεν εχουμε βρεθει απο κοντά εχοντας ομως καθημερινη τηλεφωνικη επικοινωνία. Το τελευταιο καιρο παρατήρησα μια αλλαγή στη συμπεριφορα της αλλά θεωρησα οτι ηταν λογω της πιεσης και της κατακλοισης. Πριν εναμησι μ'ηνα την πίεσα λιγο παραπανω και μοθ εξομολογηθηκε οτι δεν ειναι σιγουρη πια για μας και μαλλον θελει να χωρίσουμε. Περιττό να πω οτι δεν το περιμενα και αισθάνομαι βαθύτατα προδομένος απο τη συμπεριφορά της. Στη συνεχεια εχασα τον ελεγχο μερικες φορες στις συνομιλίες μας και την εβρισα ασχημα. Δεν ξερω πως να το διαχειριστώ πια. Εχω χασει τη γη κατω απο τα ποδια μου. Δεν περιμενα ποτε να μου φερθει ετσι μετα από τοσα χρονια. Και το καλυτερο ειναι οτι ενω τοσα χρονια δεν την εχω ακουμπησει ποτε, λογω της ασχημης συμπεριφοράς μου, πιστευω οτι φοβαται να βρεθουμε απο κοντα. Αν και δεν νομιζω οτι θα αλλάξει κατι, πιστευω οτι μια εξηγηση απο κοντα τη δικαιουμαι. Περιμενω να ακουσω καμια συμβουλη γιατι ειμαι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση.

Kristina_

# 2 στις 4/7/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829
'Aρεσαν+: 0%

Για να καταλαβω, η γυναικα ειναι κατακοιτη πεντε και χρονια στους γονεις της, εσυ δεν την εχεις δει κοντα δυο χρονια και Εσυ αισθανεσαι προδομενος απο τη συμπεριφορα της? Δλδ πως να αισθανεται εκεινη που επειδη εσυ δε μπορουσες να της συμπαρασταθεις, εκεινη αναγκαστηκε να επιστρεψει στους γονεις της 5+ χρονια και εσυ ουτε που εχεις παει να τη δεις 1,5 χρονο???

Οκ σε χωρισε και σενα σου κοπηκαν τα ποδια, αλλα εκεινη δεν εχει ποδια πεντε χρονια και εσυ σκεφτεσαι οτι πληγωθηκε ο εαυτουλης σου

Τι εξηγηση δλδ νομιζεις οτι δικαιουσαι? Αφου, αν δεν εχω καταλαβει κατι λαθος, εσυ δε θα ακουσεις καμια εξηγηση?βρε φιλε οκ να βαζουμε τον εαυτο μας πανω απο ολα, αλλα να μπορουμε να μπουμε και στη θεση του αλλου,,,λεω γω τωρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από arist1976

Είχα σχεση με τη συντροφο σεδον για 18 χρόνια. Γνωριστήκαμε ενα βράδυ σε μια κοινή παρέα και απο την επομενη μερα γιναμε αχωριστοι. Τότε ηταν φοιτητρια στην Αθηνα, οπότε παράτησε τη σχολή και ανεβηκε Θεσσαλονικη και μειναμε μαζί. Περάσαμε πολλά στα τοσα χρόνια και ηταν πάντοτε δίπλα μου. Όπως και εγώ επίσης. Περοττό να αναφέρω οτι δεν την εχω κερατωσει ποτέ στα τόσα χρόνια, Πριν 5 χρόνια αναγκάστηκε να κάνει χειρουργεία στα 2 πόδια της τα οποία δεν πήγανε καλά και εμεινε στο κρεββάτι. Μην μπορώντας εγω να την εξυπηρετω πήγε να μεινει για λίγο στο πατρικο με τους γονεις της. Αυτό το λίγο διαστημα εχει φτάσει να ξεπερναει τα 5 χρόνια. Το τελευταιο 1,5 χρόνο λοφω καραντινα και προβληματων με τον πατερα της δεν εχουμε βρεθει απο κοντά εχοντας ομως καθημερινη τηλεφωνικη επικοινωνία. Το τελευταιο καιρο παρατήρησα μια αλλαγή στη συμπεριφορα της αλλά θεωρησα οτι ηταν λογω της πιεσης και της κατακλοισης. Πριν εναμησι μ'ηνα την πίεσα λιγο παραπανω και μοθ εξομολογηθηκε οτι δεν ειναι σιγουρη πια για μας και μαλλον θελει να χωρίσουμε. Περιττό να πω οτι δεν το περιμενα και αισθάνομαι βαθύτατα προδομένος απο τη συμπεριφορά της. Στη συνεχεια εχασα τον ελεγχο μερικες φορες στις συνομιλίες μας και την εβρισα ασχημα. Δεν ξερω πως να το διαχειριστώ πια. Εχω χασει τη γη κατω απο τα ποδια μου. Δεν περιμενα ποτε να μου φερθει ετσι μετα από τοσα χρονια. Και το καλυτερο ειναι οτι ενω τοσα χρονια δεν την εχω ακουμπησει ποτε, λογω της ασχημης συμπεριφοράς μου, πιστευω οτι φοβαται να βρεθουμε απο κοντα. Αν και δεν νομιζω οτι θα αλλάξει κατι, πιστευω οτι μια εξηγηση απο κοντα τη δικαιουμαι. Περιμενω να ακουσω καμια συμβουλη γιατι ειμαι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση.

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Coyoteee

Heptamer

# 3 στις 5/7/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Πιθανόν, λόγω της μη αναστρέψιμης κατάστασης της, αποφάσισε - με μια δικαιολογία -  να σε αποδεσμεύσει, ώστε να βρεις μια άλλη, υγιή  να συνεχίσεις τη ζωή σου.

Δεν αποκλείουμε βέβαια και την περίπτωση μιας  απογοήτευσης απο την όλη στάση σου. Εσύ ξέρεις καλύτερα. 
Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, alexandriani1 και σε ακόμα 2 μέλη.

hornet19

# 4 στις 5/7/2021
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320
Ήθελα να γράψω κάτι τραχύ, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι δεν είσαι σε κάλη ψυχολογική κατάσταση.

Το μόνο που έχω να σε συμβουλέψω είναι να προσπαθήσεις να την ακούσεις και να μην της μιλάς έτσι ώστε να την πληγώσεις.

Το πιο δύσκολο ίσως είναι να δεχτείς την απόφασή της, αν είναι οριστική, αλλά αυτό θα σου δώσει αξία σαν άνθρωπο, να διαχειριστείς με θάρρος το σοκ ενός πιθανού χωρισμού.
Αρέσει στο μέλος alexandriani1

arist1976

# 5 στις 5/7/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Kristina_

Για να καταλαβω, η γυναικα ειναι κατακοιτη πεντε και χρονια στους γονεις της, εσυ δεν την εχεις δει κοντα δυο χρονια και Εσυ αισθανεσαι προδομενος απο τη συμπεριφορα της? Δλδ πως να αισθανεται εκεινη που επειδη εσυ δε μπορουσες να της συμπαρασταθεις, εκεινη αναγκαστηκε να επιστρεψει στους γονεις της 5+ χρονια και εσυ ουτε που εχεις παει να τη δεις 1,5 χρονο???

Οκ σε χωρισε και σενα σου κοπηκαν τα ποδια, αλλα εκεινη δεν εχει ποδια πεντε χρονια και εσυ σκεφτεσαι οτι πληγωθηκε ο εαυτουλης σου

Τι εξηγηση δλδ νομιζεις οτι δικαιουσαι? Αφου, αν δεν εχω καταλαβει κατι λαθος, εσυ δε θα ακουσεις καμια εξηγηση?βρε φιλε οκ να βαζουμε τον εαυτο μας πανω απο ολα, αλλα να μπορουμε να μπουμε και στη θεση του αλλου,,,λεω γω τωρα

Μαλλον δεν σας εδωσα να καταλαβετε. Εγω την παρακαλουσα η να ερθει σπιτι μας ή να παω εγω οταν ελειπε ο πατερας της αλλά με απεφευγε.

arist1976

# 6 στις 5/7/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Heptamer

Πιθανόν, λόγω της μη αναστρέψιμης κατάστασης της, αποφάσισε - με μια δικαιολογία -  να σε αποδεσμεύσει, ώστε να βρεις μια άλλη, υγιή  να συνεχίσεις τη ζωή σου.

Δεν αποκλείουμε βέβαια και την περίπτωση μιας  απογοήτευσης απο την όλη στάση σου. Εσύ ξέρεις καλύτερα. 

Εγώ την παρακαλουσα να βρεθουμε αλλά με διαφορες δικαιολογιες το απεφευγε. Και νε το εκανε για να με  αποδεσμευσει αποκλειεται. 

arist1976

# 7 στις 5/7/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Για να μην διουργουντε παρεξηγησεις. Εγω την παρακαλουσα να βρεθουμε με καποιο τρόπο. Ή να ερθει σπιτι μας ή να πεω εγω οταν λειπει ο πατερας της αλλά με διαφορες δικαιολογιες το ανεβαλλε. Και ενω με το θεωρουσα υποχρεωση μου να την περιμενω για να συνεχισουμε τη  ζωη μας, τωρα που σε λιγο θα κανει μια επεμβασουλα και θα σηκωθει μου ζηταει να χωρισουμε. Με τη δικαιολογια οτι δεν ειναι  πλεον ερωτευμενη. Οκ το δεχομαι αλλά τουλαχιστον μου αξιζε μια εξηγηση απο κοντα.

arist1976

# 8 στις 5/7/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από hornet19
Ήθελα να γράψω κάτι τραχύ, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι δεν είσαι σε κάλη ψυχολογική κατάσταση.

Το μόνο που έχω να σε συμβουλέψω είναι να προσπαθήσεις να την ακούσεις και να μην της μιλάς έτσι ώστε να την πληγώσεις.

Το πιο δύσκολο ίσως είναι να δεχτείς την απόφασή της, αν είναι οριστική, αλλά αυτό θα σου δώσει αξία σαν άνθρωπο, να διαχειριστείς με θάρρος το σοκ ενός πιθανού χωρισμού.

Μαλλον πανω στη βιασυνη μου δεν σας εδωσα τη πληρη εικονα. Το οτι δεν βρεθηκαμε εναμησι χρονο ειναι γιατι μου το ανεβαλλε συνεχως με διαφορες δικαιολογιες. Εγω επεμενα ως ενα σημειο γιατι δεν ειναι να την πιεσω παραπανω λογο της καταστασης της.

arist1976

# 9 στις 5/7/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Επισης με απογοητευσαν και τα πολλά ψεματα που αποδειχτηκε οτι λεει τελικα.

arist1976

# 10 στις 5/7/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δηλαδη με παρακαλας να σε περιμενω 5-6 χρονια και τωρα που εινααι να σηκωθεις, μου λες αντε γεια; Ειναι σωστη σταση αυτη;

arist1976

# 11 στις 5/7/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Και εχω μεινει σε ενα σπιτι να την περιμενω με τα 2 σκυλια της.

Enikos

# 12 στις 5/7/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

arist1976. . . . . .

Aνδρας/45 Ετων/ Ελευθερος . . . . . . . .

Επιθυμητη σχεση, Καποιον-α να βγαινουμε . . . . . .

Είμαι εδώ γιατί μετά απο μια μακρόχρονη σχέση θέλω να γνωρίσω κάποια γύρω στα 22 με 49 απλά για να βγαίνουμε, να γνωριστούμε καλύτερα και να δούμε πως θα πάει . . . . . . .

Τοσο ασχημη ψυχολογικη κατασταση!...

Καλωστονε, τον λεβεντη...

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Kristina_

# 13 στις 5/7/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Ακομη και ετσι,,,το γεγονος οτι δε ηθελε τοσο καιρο να σε δει, κατι θα επρεπε να σου χει πει και το οτι ο πατερας της (ο οποιος την περιεθαλπτε αντι εσου) δε θελει να ακουσει για σενα, επισης κατι λεει,,,πχ σε μας λεει οτι πολλα σημαντικα δεν μας εχεις πει

Πως να στο εξηγησω για να το αποδεχτεις,,,δε γινεται η κοπελα στην αναγκη της επειδη εσυ δεν μπορουσες να την βοηθησεις (για τους οποιους λογους,,,σημασια δεν εχει) να υποχρεωθει να παει στους γονεις της για 5+ χρονια και τωρα που, ως εκ θαυματος, θα γινει καλα με μια «επεμβασουλα» εσυ να περιμενεις οτι θα γυρισει σαν θαυμα και παλι να «συνεχισετε τη ζωη σας»!!!

«Με μια επεμβασουλα»??? δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι,,,εκτος αν 5+ χρονια εκανε απανωτες επεμβασεις, με τη συνδρομη των γονιων της και εν απουσια σου! Γιατι εσυ αποντας  ησουν,,,τα καθημερινα τηλ, βοηθεια δεν ειναι,,,εν κατακλειδι αστην στην ησυχια της, χωρισατε πριν 5+ χρονια και οχι τωρα, 

και συνεχισε τι δικη σου ζωη,,,καλη τυχη

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από arist1976

Μαλλον δεν σας εδωσα να καταλαβετε. Εγω την παρακαλουσα η να ερθει σπιτι μας ή να παω εγω οταν ελειπε ο πατερας της αλλά με απεφευγε.

Αρέσει στο μέλος Briar789

apolitiii

# 14 στις 5/7/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.111

Η αντίδραση της που σου λέει να χωρίσετε είναι σωστή και είναι ανάλογη με την συμπαράσταση που της 

εδειξες την τελευταία 5ετια στο πρόβλημα της, που κατάκοιτη την έστειλες στους γονείς της ...τώρα 
ενδιαφερθηκες επειδή έμαθες ότι με μια μικροεπεμβαση θα ξαναπερπατήσει??
Εγώ ξέρω ότι λόγω ατυχήματος τις τελευταίες 10 μέρες έχω το πόδι μου στον γύψο και περπατώ με δύο 
πατερίτσες μόνο μέσα στο σπίτι...ο σύντροφός μου δεν Μ αφήνει να κάνω τίποτα...για να μην μαγειρεύω 
μαγειρεύει αυτός από το προηγούμενο βράδυ γιατί πάει και στη δουλειά του ...
Εσύ πως της συμπαρασταθηκες με βρισιές?... και βγαίνεις και από πανω...
Τι να τον κάνει η κοπέλα έναν άχρηστο συντροφο...πάρτο απόφαση αστήν ήσυχη να αντιμετωπίσει το
 πρόβλημα της...και τα 18 χρόνια που έμεινε μαζί σου άδικα τα χαραμισε με σενα... ξεκόλλα και πήγαινε 
παρακάτω...

Αρέσει στο μέλος Enikos

alexandriani1

# 15 στις 5/7/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Eάν τα πράγματα

Είναι μόνο όπως τα γράφεις και δεν υπάρχουν και στοιχεία που δεν μας έδωσες είτε σκόπιμα είτε γιατί εσύ ο ίδιος δεν τα σπουδαιολόγησες, τότε έχω να σου πω το εξής: Υπάρχει ασφαλώς και το ενδεχόμενο η κοπέλα λόγω του σοκ που υπέστη από το σοβαρό πρόβλημα υγείας  να αναθεώρησε όλη της τη ζωή, να αναδιάταξε τις προτεραιότητές της και να ξεσκαρτάρισε μέσα της σημαντικά με ασήμαντα. Και μέσα σ' αυτή τη διαδικασία να αισθάνθηκε ότι δεν είσαι τόσο σημαντικός γι' αυτήν κι έχει άλλες προτεραιότητες και ότι άλλα είναι τα πρόσωπα που χρειάζεται κοντά της σ' αυτό το δύσκολο διάστημα. Κι έτσι να είναι, οφείλεις να το σεβαστείς. Και βέβαια, να μην λειτουργήσεις μόνο με κριτήριο τον πληγωμένο σου εγωισμό, αλλά να φροντίσεις να το αφήσεις πίσω σου και να πας παρακάτω. Άλλωστε, όπως επισήμανε κι ο Enikos παραπάνω, οι κινήσεις σου δείχνουν ότι μάλλον αυτό σκοπεύεις να κάνεις. Και καλά θα κάνεις

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από arist1976

Για να μην διουργουντε παρεξηγησεις. Εγω την παρακαλουσα να βρεθουμε με καποιο τρόπο. Ή να ερθει σπιτι μας ή να πεω εγω οταν λειπει ο πατερας της αλλά με διαφορες δικαιολογιες το ανεβαλλε. Και ενω με το θεωρουσα υποχρεωση μου να την περιμενω για να συνεχισουμε τη  ζωη μας, τωρα που σε λιγο θα κανει μια επεμβασουλα και θα σηκωθει μου ζηταει να χωρισουμε. Με τη δικαιολογια οτι δεν ειναι  πλεον ερωτευμενη. Οκ το δεχομαι αλλά τουλαχιστον μου αξιζε μια εξηγηση απο κοντα.

Αρέσει στο μέλος Enikos

Paralia48

# 16 στις 5/7/2021
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Μια ερώτηση : Γιατί να πας <<όταν έλειπε ο πατέρας της;>> . Έχει κάτι ιδιαίτερα <<κακό>> αυτός ο άνθρωπος; Είναι επικίνδυνος;
Αν όχι, λέω , να πας στο σπίτι της, με μια αγκαλιά λουλούδια, γλυκά, δώρα και να μιλήσετε από κοντά, δίχως βρισιές, όπως το θέλεις και με το δίκιο σου. Άσε τις τυπικότητες. 17 χρόνια είναι αρκετά για  να έχει σπάσει ο πάγος
Αρέσει στο μέλος Briar789

Mathusalas

# 17 στις 5/7/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αφου αντεξατε 18 χρονια ειστε ΗΡΩΕΣ. Αλλοι (οι πιο πολλοι) δεν κλεινουν 2 χρονια.

alisida

# 18 στις 5/7/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Να σε ενημερώσω αν δεν το έχεις καταλάβει ,ότι δεν σε χωρίζει εκείνη τώρα 

Έχετε χωρίσει εδώ και τουλάχιστον 1.5 χρόνο και δεν το έχεις καταλάβει 

Τους λόγους δεν μπορώ να τους γνωρίζω 

Πάμε ξανά από την αρχή,μπας και το συνειδητοποιήσεις.

Τι έγινε πριν 1.5 χρόνο ?

Το λοκνταουν άστο,δεν παίζει ως δικαιολογία.Ηταν γυναίκα σου και είχες κάθε δικαίωμα και κάθε κωδικό με το μέρος σου να πηγαίνεις καθημερινά να την βλέπεις.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από arist1976

Αρέσει στο μέλος archagellos
I am Not a psychotherapist :)

zevraki

# 19 στις 8/7/2021
author
Γυναίκα / 34 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 265
Η κοπέλα έπαθε κάτι σοβαρό προφανώς κι εσύ αδυνατούσες να την εξυπηρετησεις;Τοσα χρονια μαζι και γυρισε παλι στους γονεις της;Ενάμιση χρόνο έχεις να την δεις;Ε,τότε μάλλον νομίζετε ότι έχετε σχέση...αν μετα απο τοσα χρονια δεν υπαρχει κατανόηση,σεβασμός και φροντιδα στα δυσκολα,τοτε πώς είναι σχέση;Θαρρώ πως η κοπέλα εχει αποστασιοποιηθει πληρως απο τα τοσα χρονια χώρια και το τελειωσε μια ωρα νωριτερα...

Briar789

# 20 στις 14/10/2021
author
Γυναίκα / 38 / Παντρεμένη
Ν. Αργολίδας / Σκοτεινή
Απαντήσεις: 35
Δεν αφήνουν έτσι τους ανθρώπους που αγαπάνε. Το χειρίστηκε τρομερά λάθος. Συνφωνω με τις κοπέλες. Τι θ πει Όταν λείπει ο πατέρας της μετα απο 18 χρόνια; αυτή ήρθε από την Αθήνα για σένα. Κοίταξε επειδή είναι πολλά τα χρόνια που ησασταν μαζί θα πρέπει να κατανοήσεις την λανθασμένη στάση σου να ζητήσεις επαφή με ειδικό και να κάνεις τεράστιες προσπάθειες επαναφορά της που και πάλι δεν εγγυώνται επιστροφή. Εαν δεν αλλάξεις την στάση σου βλέπω ότι τα ίδια θα επαναλάβεις και μελλοντικά.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.