Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

χωρισαμε και εχασα τα παντα

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

gmppp89

# 1 στις 5/7/2021
author
Ανδρας / 34 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%

Χωρισαμε μετα απο 8 χρονια σχεσης ενω με ηθελε και με αγαπουσε, εγω τον τελευταιο χρονο την εδιωχνα νομιζοντας οτι ειχα βρει κατι αλλο καλυτερο και ειχαμε φτασει να βρισκομαστε μια δυο φορες τον μηνα μονο για σεξ το καταλαβε και μου εδωσε χρονο αλλα εγω συνεχιζα να την διωχνω να της λεω οτι δεν ειμαι ερωτευμενος μαζι της και εχω βρει κατι αλλο. τελικα αυτο το αλλο ηταν ενας ενθουσιασμος που κρατησε μερικους μηνες. 

Αφου χωρισα με την δευτερη κοπελα και περασαν μερικοι μηνες καταλαβα οτι αγαπουσα την κοπελα που τα ειχαμε χρονια και εκανα το μεγαλυτερο λαθος της ζωης μου που την εδιωξα για καποιοα αλλη.   Τον τελευταιο καιρο μπηκα στην διαδικασια να διεκδικησω την πρωην κοπελα μου αλλα μου ειπε οτι ειναι με αλλον και το παει σοβαρα και να μην την ενοχλησω ποτε ξανα επεσα απο τα συννεφα. με εσβησε και με μπλοκαρε απο παντου πραγματικα ποναω τοσο πολυ καθε μερα καταλαβαινω το λαθος μου και γινομαι κομματια.
Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Helenaki4

Helenaki4

# 2 στις 5/7/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Νομίζω πως δεν αγαπάτε καμμία απ? τις δυο . 

Ξεκινήστε απ? τον εαυτό σας . Αυτόν έχετε χάσει και όχι την κοπέλα .
Η συναισθηματική αστάθεια , ειναι συνήθως ένα καμπανάκι για ενδοσκόπηση . Μέσα σας ειναι η απάντηση αλλα θέλει μάτια ανοιχτά και γερο στομάχι για να την πάρετε .
Αρέσει στα μέλη maraki_lar_1980, archagellos και σε ακόμα 4 μέλη.

gmppp89

# 3 στις 5/7/2021
author
Ανδρας / 34 / Ελεύθερος

μισω τον εαυτο μου που την εδιωξα και ολα αυτα που της ελεγα απο μνματα και απο κοντα οτι δεν την θελω πλεον και εχω βρει κατι αλλο δεν νιωθω τιποτα ακομα και δεν ειμαι ερωτευμενος της ειπα μετα απο 8 χρονια.

Helenaki4

# 4 στις 5/7/2021
author

Το να πιστεύετε ότι τελείωσε το,συναίσθημα , ειναι ένα δεδομένο . 

Το να της το λέτε κατάμουτρα ξανά και ξανά και μάλιστα να αναφέρετε και τρίτο πρόσωπο , στη δικη μου αισθητική δεν ειναι ειλικρίνεια , ειναι μάλλον πρόθεση να πληγώσετε . 

Επιτρέπετε να ρωτήσω γιατί το,κάνατε με αυτόν τον τροπο ?

(Πολλή προσοχή σε αυτή τη φράση «Μισώ τον εαυτό μου» . Αν συμπεριφέρεστε από,θέση μίσους προς τον εαυτό , επόμενο ειναι όλος ο περίγυρος να σας γυρίσει πίσω αυτό το μίσος. Δεχτείτε το λάθος , συγχωρήστε τον εαυτό σας , δείτε τον καθρέφτη με συμπόνοια και πάρτε απόφαση να τον κουβεντιάσετε για να δείτε τελικά ποιος είστε . Δεν ειναι αυτονόητο οτι μας γνωρίζουμε , έτσι ? ).

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από gmppp89

μισω τον εαυτο μου που την εδιωξα και ολα αυτα που της ελεγα απο μνματα και απο κοντα οτι δεν την θελω πλεον και εχω βρει κατι αλλο δεν νιωθω τιποτα ακομα και δεν ειμαι ερωτευμενος της ειπα μετα απο 8 χρονια.

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, hornet19

Enikos

# 5 στις 5/7/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Κλασικη περιπτωση αυτοτρολαρισματος...

"Εκαμα ενα σωρο μαγκιες και οταν εμεινα απο γκομενα ειπα να παω να πουλησω παλι φουμαρα, αλλα με ξυρισανε κοντρα"...

Ποναω πονω και σοσ...

Βανε μια ακουα βερβα και εισαι τζετ...

Ασε που δεν καταλαβαινω τι θες και ανεβαζεις θεμα...

Καμια καλτσα για τα δακρυα?...

Εγω δεν εχω, τις φαγανε οι σκυλες μου...

Σορι ομως...

Αρέσει στα μέλη Karamella, archagellos και σε ακόμα 2 μέλη.

panagiotismp90

# 6 στις 5/7/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.841

Δεν θα ξαναστειλεις στην κοπελα, θα ηρεμησεις κ θα βρεις αλλη. Αλλες επιλογες δεν εχεις?

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

gmppp89

# 7 στις 5/7/2021
author
Ανδρας / 34 / Ελεύθερος
Δεν ηθελα να την πληγώσω ήθελα να ξεμπερδεψω μαζί της γρήγορα να καταλάβει ότι δεν ενδιαφέρομαι πια και ότι θέλω να προχωρήσω με την επόμενη.Η επόμενη όμως δεν ήταν αυτό που ήθελα έφυγε γρήγορα ο ενθουσιασμός νόμιζα ότι θα την αγαπήσω αλλά έκανα λάθος. Τα έμαθε όλα έμαθε ποια είναι έμαθε που πήγα μαζί της διακοπές και έφυγε έφυγε για πάντα...8 χρόνια από την ζωή μου ένα κομμάτι μου δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έχασα πως την πάτησα έτσι

Heptamer

# 8 στις 5/7/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

οι μαΛακίες πληρώνονται.

Αρέσει στα μέλη Zitakat, archagellos και σε ακόμα 3 μέλη.

Helenaki4

# 9 στις 5/7/2021
author

Δε θέλω να προβώ σε αυθαίρετα συμπεράσματα , θα τολμήσω όμως μια πρώτη και γενική ανάγνωση , γιατί το σενάριο ειναι χιλιοπαιγμένο .

Δείχνει να γυρευετε πίσω τη «Μανούλα» . Μην το μπερδεύετε με έρωτα και αναζωπύρωση συναισθημάτων . 

Ο λόγος για τον οποίο την αφήσατε εξ αρχής ως μη ελκυστική , ειναι ο λόγος για τον οποίο σσς λείπει τώρα . 

Η Μάνα συγχωρεί τα πάντα και ειναι εκεί , στατική σαν το κομοδίνο και βράχος . Κι εσείς παίρνατε αυτή την (δανεική) ασφάλεια και στεκόσασταν όρθιος , μεχρι που χορτάσατε και είπατε να βγείτε έξω απ? τη φωλιά . 

Το κορίτσι όμως δεν ειναι η μαμά σας . 

Καλά κάνατε και φύγατε εξ αρχής , μη γυρίζετε πίσω . Βρείτε τι φταίει και τρεκλιζετε τώρα .

(Ισως η εξήγηση να βρίσκεται στη βιολογική σας μαμά , λέω εγω τώρα και δε συνεχίζω , γιατί δε με λένε Τενια ).

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από gmppp89
Δεν ηθελα να την πληγώσω ήθελα να ξεμπερδεψω μαζί της γρήγορα να καταλάβει ότι δεν ενδιαφέρομαι πια και ότι θέλω να προχωρήσω με την επόμενη.Η επόμενη όμως δεν ήταν αυτό που ήθελα έφυγε γρήγορα ο ενθουσιασμός νόμιζα ότι θα την αγαπήσω αλλά έκανα λάθος. Τα έμαθε όλα έμαθε ποια είναι έμαθε που πήγα μαζί της διακοπές και έφυγε έφυγε για πάντα...8 χρόνια από την ζωή μου ένα κομμάτι μου δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έχασα πως την πάτησα έτσι

Αρέσει στα μέλη Francesca_, Paralia48 και σε ακόμα 4 μέλη.

hornet19

# 10 στις 5/7/2021
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Helenaki4

Δε θέλω να προβώ σε αυθαίρετα συμπεράσματα , θα τολμήσω όμως μια πρώτη και γενική ανάγνωση , γιατί το σενάριο ειναι χιλιοπαιγμένο .

Δείχνει να γυρευετε πίσω τη «Μανούλα» . Μην το μπερδεύετε με έρωτα και αναζωπύρωση συναισθημάτων . 

Ο λόγος για τον οποίο την αφήσατε εξ αρχής ως μη ελκυστική , ειναι ο λόγος για τον οποίο σσς λείπει τώρα . 

Η Μάνα συγχωρεί τα πάντα και ειναι εκεί , στατική σαν το κομοδίνο και βράχος . Κι εσείς παίρνατε αυτή την (δανεική) ασφάλεια και στεκόσασταν όρθιος , μεχρι που χορτάσατε και είπατε να βγείτε έξω απ? τη φωλιά . 

Το κορίτσι όμως δεν ειναι η μαμά σας . 

Καλά κάνατε και φύγατε εξ αρχής , μη γυρίζετε πίσω . Βρείτε τι φταίει και τρεκλιζετε τώρα .

(Ισως η εξήγηση να βρίσκεται στη βιολογική σας μαμά , λέω εγω τώρα και δε συνεχίζω , γιατί δε με λένε Τενια ).

Enikos

# 11 στις 5/7/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Θρασος ομως, ε?...

Μπεεε . . . . . . . .

Αρέσει στο μέλος apolitiii

alexandriani1

# 12 στις 5/7/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Καλά

να πάθεις. Στο εξής να προτιμάς να σκέφτεσαι με το πάνω κεφάλι, σόρυ κιόλας.

Αλλά, εάν σε παρηγορεί αυτό, όλοι μας έχουμε κάνει μ@@@ίες στη ζωή μας. Σκοπός είναι να παίρνουμε μαθήματα απ' αυτές και να προχωράμε καλύτεροι.

gmppp89

# 13 στις 5/7/2021
author
Ανδρας / 34 / Ελεύθερος
Τι κάθομαι και γράφω δεν μπορεί να με καταλάβει κανείς

apolitiii

# 14 στις 5/7/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.111

Να μάθεις να εκτιμας αυτό που έχεις όταν το έχεις όχι μετά που το εδιωξες για κάτι άλλο που δεν σου βγήκε...μην γλύφεις εκεί που εφτυσες... προχώρα παρακάτω...

Ανωριμότητα!!!
Αρέσει στο μέλος Enikos

Helenaki4

# 15 στις 5/7/2021
author

Καλό μου παλληκαρι , νομίζεις οτι θρηνεις το κορίτσι , ενώ στην πραγματικότητα σου λείπει μονο η αφοσίωση που είχες εκεί , έτοιμη .

Αν ήθελες εκείνη , δε θα την είχες απορρίψει .

Να ρωτήσω τί έγινε με τη δεύτερη κοπέλα και δεν προχώρησε ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από gmppp89

alisida

# 16 στις 5/7/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Ας μάθεις από αυτό,πως δεν είναι ορθό να "αφήνεις κάτι για κάτι άλλο"

αλλά να αφήνεις κάτι όταν δεν είναι αυτό που θέλεις 

και έπειτα να ψάχνεις για "κάτι άλλο" 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από gmppp89

Χωρισαμε μετα απο 8 χρονια σχεσης ενω με ηθελε και με αγαπουσε, εγω τον τελευταιο χρονο την εδιωχνα νομιζοντας οτι ειχα βρει κατι αλλο καλυτερο και ειχαμε φτασει να βρισκομαστε μια δυο φορες τον μηνα μονο για σεξ το καταλαβε και μου εδωσε χρονο αλλα εγω συνεχιζα να την διωχνω να της λεω οτι δεν ειμαι ερωτευμενος μαζι της και εχω βρει κατι αλλο. τελικα αυτο το αλλο ηταν ενας ενθουσιασμος που κρατησε μερικους μηνες. 

Αφου χωρισα με την δευτερη κοπελα και περασαν μερικοι μηνες καταλαβα οτι αγαπουσα την κοπελα που τα ειχαμε χρονια και εκανα το μεγαλυτερο λαθος της ζωης μου που την εδιωξα για καποιοα αλλη.   Τον τελευταιο καιρο μπηκα στην διαδικασια να διεκδικησω την πρωην κοπελα μου αλλα μου ειπε οτι ειναι με αλλον και το παει σοβαρα και να μην την ενοχλησω ποτε ξανα επεσα απο τα συννεφα. με εσβησε και με μπλοκαρε απο παντου πραγματικα ποναω τοσο πολυ καθε μερα καταλαβαινω το λαθος μου και γινομαι κομματια.

Αρέσει στα μέλη archagellos, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.
I am Not a psychotherapist :)

Kristina_

# 17 στις 5/7/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Εμ πως να σε καταλαβουμε? Μοιαζεις σαν ενα διχρονο που βαρεθηκε το πρωτο παιχνιδακι του και το πεταξε, επιασε ενα δευτερο, αλλα τελικα καταλαβε οτι δεν του πολυαρεσε ουτε αυτο και ειπε να γυρισει στο πρωτο,,,..ελα μου ομως που το πρωτο απο το πεταγμα εσπασε! Και τωρα καθεται και μυξοκλαιει 

Αααα 32 εισαι οχι 2??? Grow uppp

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από gmppp89

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Enikos

# 18 στις 6/7/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Εσυ δεν εχεις ερθει στο δασος για κυνηγι...

Ειπε η αρκουδα στον κυνηγο και τον...

Σουλουμουτουκουμιασε...

Αρέσει στα μέλη giorgos170, la-mer

Paralia48

# 19 στις 6/7/2021
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Λοιπόν, λάθη όλοι καναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε. Μη μισείς κανέναν κυρίως τον εαυτό σου.

Απλά, να <<βάλεις μυαλό>> και από δω και στο εξής, πριν διώξεις μια γυναίκα, να το σκέφτεσαι τρεις φορές, γιατί όταν ραγίσει το γιαλί, δεν ξανακολλάει. Όταν θα λες το <<Αντίο>>, να έχεις στο μυαλό σου, πως είναι οριστικό. Οι γυναίκες δεν είναι παιχνιδάκια, το παίρνω, το παίζω, το αφήνω, το ξαναπιάνω. Έχουν και αυτές αισθήματα.

Πήγαινε τώρα μια βδομάδα διακοπές να συνέλθεις και να δεις, θα αλλάξει η διάθεση σου. Νέος είσαι ακόμα, θα ξαναερωτευτείς.

Σε καταλαβαίνουμε καλύτερα απ όσο νομίζεις.
Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Enikos

# 20 στις 6/7/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Εσυ που ειδες οτι μισει τον εαυτο του η οτι προκειται να τον μισησει...

Εδω μας ζηταει και τα ρεστα οτι δεν τον καταλαβαινουμε, που φερεται τοσο ωραια...

Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Paralia48

Λοιπόν, λάθη όλοι καναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε. Μη μισείς κανέναν κυρίως τον εαυτό σου.

Αρέσει στο μέλος la-mer
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.