Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πρόβλημα με το παρελθόν της κοπέλας μου!

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Rossii46

# 1 στις 7/7/2021
author
Ανδρας / 29 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Συκιές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3
'Aρεσαν+: 0%

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι με την κοπέλα μου δύο χρόνια τώρα, από την αρχή της σχέσης μας όμως έχω πρόβλημα με το παρελθόν της! Πριν από μένα είχε κάνει τέσσερις ολοκληρωμένες σχέσεις, εγώ όμως δεν είχα προηγούμενο ερωτικό παρελθόν, ήταν η πρώτη μου!Επειδή γνωρίζω και τους τέσσερις, τους βλέπω καθημερινά δεν μου βγαίνει από το μυαλό το παρελθόν της! Ακόμα και τώρα δημιουργώ πρόβλημα λέγοντάς της για ποιο λόγο πήγε και έκανε πράγματα τα οποία έλεγε ότι δεν ήθελε μόνο και μόνο για να τους ικανοποιήσει! Μου είπε ότι δεν ρωτούσε τι άτομα ήταν! Εμένα με χαλάει πολύ αυτό για κάποιο λόγο! Ήθελα όπως και εγώ, να είμαι ο πρώτος της! Πειράζει που η ίδια έχει πάει με τέσσερις και εγώ με καμία;; Πώς θα μπορέσω να ξεπεράσω το πρόβλημα αυτό;; Ευχαριστώ

Enikos

# 2 στις 7/7/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Δηλαδη, να περιμενε η κοπελα ποτε θα αποφασισεις εσυ να πας με γυναικα, για να...

Ειναι εκεινη και...

Να εισαι ησυχος εσυ με τον εγωισμουλη σου...

Και αν αποφασιζες στα πενηντα εξι, ας πουμε, αυτη απικο εκει, ε?...

Πρεπει να παρει γρηγορα δρομο η κοπελιτσα...

Λεω εγω...

(Παρακαλω.)...

Αρέσει στα μέλη dimitris-197, Xara_70 και σε ακόμα 6 μέλη.

Paralia48

# 3 στις 7/7/2021
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Κατά τα  άλλα με την κοπέλα πώς τα πάτε;
Όπως καταλαβαίνεις και μόνος σου, αυτό από μόνο του δεν είναι πρόβλημα, εκτός αν αυτή σου <<πουλάει μούρη>> με τις εμπειρίες της και σε εκνευρίζει. Είχαμε εδώ ένα παληκάρι, που όπου πήγαινε με την κοπέλα του, αυτή του το γυρόφερνε, πως και δω το έκανα και κει το έκανα. Συμβαίνει κάτι τέτοιο; ή απλά πάνω στην κουβεντα, σου είπε πως είχε σχέση με τον ταδε, κλπ;
Στην πρώτη περίπτωση, θα σου δώσω δίκιο.
Αν συμβαίνει το δευτερο, τότε μάλλον η φαντασία σου είναι πλούσια και πλέκει ιστορίες. Σ΄αυτή την περίπτωση, ασχοληθείτε με κάτι άλλο, για να πάει κάπου αλλού η φαντασία σου, να ξεμπλέξει από άβολες ιστορίες. Και αν δυσκολεύεται, πες στην κοπέλα σου <<δείξε μου, τι έκανες με τον τάδε και μένα>> 
Αρέσει στο μέλος Broken_Guy

Helenaki4

# 4 στις 7/7/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Το πρόβλημα δεν ειναι «εχεις παραπάνω εμπειρίες από μένα» .

Αλλα το γεγονός οτι βάζεις ζυγαριά μεταξυ σας και συγκρίνεις τα μέτρα και τα σταθμά . 

Που σημαίνει οτι ακόμα κι αν το κορίτσι δεν είχε εμπειρίες , κάτι αλλο θα έβρισκες να έχει παραπάνω να τη μουρμουράς .
Αυτό που σου συμβαίνει έχει συγκεκριμένη λέξη . Λέγεται τοξικό και χρειάζεσαι βοήθεια . Νιώθεις λίγος στο οτιδήποτε.
Η θα δεχθεις οτι πρεπει να αλλάξεις , ή θα πηγαίνεις από σχέση σε σχέση έτσι , με πιθανότητα στο τέλος να σε ενοχλεί και ο αέρας που αναπνέει η άλλη . 

(Περιττό δε να αναφέρω οτι και η κοπέλα που δυο χρόνια δέχεται μουρμούρες και δε φεύγει , έχει ευθύνη στη συνδημιουργια).

Αρέσει στα μέλη Xara_70, agrotis53 και σε ακόμα 7 μέλη.

COSTAS42

# 5 στις 7/7/2021
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.529

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Enikos

Δηλαδη, να περιμενε η κοπελα ποτε θα αποφασισεις εσυ να πας με γυναικα, για να...

Ειναι εκεινη και...

Να εισαι ησυχος εσυ με τον εγωισμουλη σου...

Και αν αποφασιζες στα πενηντα εξι, ας πουμε, αυτη απικο εκει, ε?...

Πρεπει να παρει γρηγορα δρομο η κοπελιτσα...

Λεω εγω...

(Παρακαλω.)...

Αρέσει στο μέλος Enikos

COSTAS42

# 6 στις 7/7/2021
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση

ησουν παρθενος μεχρι τα 29 και αντι να χαιρεσαι που βρηκες γυναικα που ειστε καιρο μαζι αναμοχλευεις το παρελθον της και στραβωνεις...

Αν ειχε αυτη θεμα επειδη εσυ ησουν παρθενος τι θα ελεγες μετα;

Αρέσει στα μέλη Helenaki4, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 2 μέλη.

Heptamer

# 7 στις 7/7/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Ευκολακι!

Αιτεισαι προσωρινή αναστολή σχέσης, σχεσιαζεσαι για ικανό διάστημα  και του λόγου σου με 4+, αποκτάς την επιθυμητή προϋπηρεσια και επανερχεσαι περιχαρής  και συνεχίζετε (επί ίσοις όροις πλέον) από εκεί που το αφήσατε. 

Μπορεί βέβαια μέχρι τότε, η θέση σου να έχει ήδη καλυφθεί μόνιμα ή να "απασχοληθεις" σε άλλη ή παρεμφερή και με μειωμένο μισθολόγιο. Βλαπτικη μεταβολή λέγεται αυτό. Αλλά η προϋπηρεσία που απέκτησες θα είναι εφόδιο στην επόμενη σου διεκδίκηση. 

Η κοπέλα δεν είχε πρόβλημα να σε" προσλάβει" δίχως ερωτική  προϋπηρεσία - εκτός κι αν της την έκρυψες. Αντί να χαίρεσαι για αυτό το παραδοξο, το ψειριζεις. 

Μη σου βάζεις ανόητες τρικλοποδιές. Οι (όποιες) εμπειρίες του καθενός είναι μοναδικές και δε μπαίνουν στο ζύγι με αυτές των άλλων. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Rossii46

Εμένα με χαλάει πολύ αυτό για κάποιο λόγο! Ήθελα όπως και εγώ, να είμαι ο πρώτος της! Πειράζει που η ίδια έχει πάει με τέσσερις και εγώ με καμία;; Πώς θα μπορέσω να ξεπεράσω το πρόβλημα αυτό;; Ευχαριστώ

Αρέσει στα μέλη half_elf, archagellos και σε ακόμα 2 μέλη.

Redink

# 8 στις 7/7/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Θεματοθετη δε φταίει η κοπέλα να πληρώνει τα δικά σου κόμπλεξ και την ανωριμότητα σου. Μακάρι να σε χωρίσει και να γλυτώσει από εσένα σύντομα διότι ακούγεσαι τοξικός για την ψυχική της υγεία και πας να τη γεμίσεις κόμπλεξ σαν τα μούτρα σου. Βρες τα πρώτα με τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες σου, στην ανάγκη τραβά και σε κάνα ψυχολόγο, και άσε τις σχέσεις για όταν θα πήξει επιτέλους ο εγκέφαλος σου. Απορώ μαζί της που δε σ' έχει σουτάρει ακόμα με τις βλακείες που της τσαμπουνας δύο χρόνια. Δε φτάνει που δύο χρόνια εξακολουθεί να ανέχεται και να τρώει στη μάπα την απειρία και την ασχετοσυνη σου στις σχέσεις. Διότι στις σχέσεις παραμένεις καραασχετος εάν σκέφτεσαι και την πρήζεις με τις βλακείες που έγραψες εδώ για το παρελθόν της πριν σε γνωρίσει. Η παρθενιά δεν είναι κάνα παράσημο, είναι απλά η ασχετοσυνη στο σεξ. Δε χρησιμεύει σε κάτι. Το ότι εσύ ήσουν άσχετος στο σεξ όταν τη γνώρισες δεν ήταν κάνα επίτευγμα. Η μαγκιά θα ήταν να της συμπεριφερθείς τουλάχιστον καλύτερα από τους προηγούμενους. Εσύ όμως έχεις βαλθεί να της φερθείς χειρότερα πρήζοντας την δύο χρόνια για το τι έκανε πριν καν σε γνωρίσει. Κρίμα που η κοπέλα δεν έχει την ωριμότητα να καταλάβει πόσο τοξική είναι η συμπεριφορά σου, ώστε να σε χωρίσει και να απαλλαγεί από την τοξική συμπεριφορά σου.

Enikos

# 9 στις 7/7/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ψησιμο που θενε ολοι, ε?...

Ενω οταν ετρεχαν σβαρνα να τα φτιαξουν με τους συγκεκριμενους, ηταν ολα ονειρικα και σκαλωμα ουδεν, ε?...

Να, αυτα δεν μπορω...

Τους κατοπιν εορτης "προβληματιμους"...

Απο 30 ρηδες (και καλα)...

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Paralia48
Κατά τα  άλλα με την κοπέλα πώς τα πάτε;
Όπως καταλαβαίνεις και μόνος σου, αυτό από μόνο του δεν είναι πρόβλημα, εκτός αν αυτή σου <<πουλάει μούρη>> με τις εμπειρίες της και σε εκνευρίζει. Είχαμε εδώ ένα παληκάρι, που όπου πήγαινε με την κοπέλα του, αυτή του το γυρόφερνε, πως και δω το έκανα και κει το έκανα. Συμβαίνει κάτι τέτοιο; ή απλά πάνω στην κουβεντα, σου είπε πως είχε σχέση με τον ταδε, κλπ;
Στην πρώτη περίπτωση, θα σου δώσω δίκιο.
Αν συμβαίνει το δευτερο, τότε μάλλον η φαντασία σου είναι πλούσια και πλέκει ιστορίες. Σ΄αυτή την περίπτωση, ασχοληθείτε με κάτι άλλο, για να πάει κάπου αλλού η φαντασία σου, να ξεμπλέξει από άβολες ιστορίες. Και αν δυσκολεύεται, πες στην κοπέλα σου <<δείξε μου, τι έκανες με τον τάδε και μένα>> 

Αρέσει στα μέλη papapete, vidar70 και σε ακόμα 2 μέλη.

Broken_Guy

# 10 στις 7/7/2021
author
Ανδρας / 32 / Χήρος
Ν. Τρικάλων / Τρίκαλα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 252

Καλημέρα θεματοθέτη.

Αρχικά να πούμε πως αυτό εδώ είναι πολύ εγωιστικό (στο λέει ένας εγωιστής αυτό, σκέψου το αν θες).Στη συνέχεια, τα υπόλοιπα που περιγράφεις, (ΧΩΡΙΣ να μαι ψυχολόγος φυσικά), δείχνουν σημάδια παθολογικής ζήλιας. Εκτός φυσικά εαν σου δίνει λόγους να ζηλεύεις έτσι η κοπέλα σου και δεν το αναφέρεις στο κείμενο σου. Όπως και να χει, καθίστε σαν μεγάλοι άνθρωποι και συζητήστε το ήρεμα και πολιτισμένα, ίσως αυτή η κουβέντα με την κοπέλα σου να είναι η βοήθεια που ζητάς στην τελική.  

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Rossii46

Ήθελα όπως και εγώ, να είμαι ο πρώτος της! 

alisida

# 11 στις 7/7/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Περιληψη:

Πού μπορώ να βρω μια κοπέλα παρθένα για να είμαι ο πρώτος της ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Rossii46

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι με την κοπέλα μου δύο χρόνια τώρα, από την αρχή της σχέσης μας όμως έχω πρόβλημα με το παρελθόν της! Πριν από μένα είχε κάνει τέσσερις ολοκληρωμένες σχέσεις, εγώ όμως δεν είχα προηγούμενο ερωτικό παρελθόν, ήταν η πρώτη μου!Επειδή γνωρίζω και τους τέσσερις, τους βλέπω καθημερινά δεν μου βγαίνει από το μυαλό το παρελθόν της! Ακόμα και τώρα δημιουργώ πρόβλημα λέγοντάς της για ποιο λόγο πήγε και έκανε πράγματα τα οποία έλεγε ότι δεν ήθελε μόνο και μόνο για να τους ικανοποιήσει! Μου είπε ότι δεν ρωτούσε τι άτομα ήταν! Εμένα με χαλάει πολύ αυτό για κάποιο λόγο! Ήθελα όπως και εγώ, να είμαι ο πρώτος της! Πειράζει που η ίδια έχει πάει με τέσσερις και εγώ με καμία;; Πώς θα μπορέσω να ξεπεράσω το πρόβλημα αυτό;; Ευχαριστώ

Αρέσει στα μέλη archagellos, MiltosRNLI1930

Enikos

# 12 στις 7/7/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ετσι ντε!...

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Redink
Θεματοθετη δε φταίει η κοπέλα να πληρώνει τα δικά σου κόμπλεξ και την ανωριμότητα σου. Μακάρι να σε χωρίσει και να γλυτώσει από εσένα σύντομα διότι ακούγεσαι τοξικός για την ψυχική της υγεία και πας να τη γεμίσεις κόμπλεξ σαν τα μούτρα σου. Βρες τα πρώτα με τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες σου, στην ανάγκη τραβά και σε κάνα ψυχολόγο, και άσε τις σχέσεις για όταν θα πήξει επιτέλους ο εγκέφαλος σου. Απορώ μαζί της που δε σ' έχει σουτάρει ακόμα με τις βλακείες που της τσαμπουνας δύο χρόνια. Δε φτάνει που δύο χρόνια εξακολουθεί να ανέχεται και να τρώει στη μάπα την απειρία και την ασχετοσυνη σου στις σχέσεις. Διότι στις σχέσεις παραμένεις καραασχετος εάν σκέφτεσαι και την πρήζεις με τις βλακείες που έγραψες εδώ για το παρελθόν της πριν σε γνωρίσει. Η παρθενιά δεν είναι κάνα παράσημο, είναι απλά η ασχετοσυνη στο σεξ. Δε χρησιμεύει σε κάτι. Το ότι εσύ ήσουν άσχετος στο σεξ όταν τη γνώρισες δεν ήταν κάνα επίτευγμα. Η μαγκιά θα ήταν να της συμπεριφερθείς τουλάχιστον καλύτερα από τους προηγούμενους. Εσύ όμως έχεις βαλθεί να της φερθείς χειρότερα πρήζοντας την δύο χρόνια για το τι έκανε πριν καν σε γνωρίσει. Κρίμα που η κοπέλα δεν έχει την ωριμότητα να καταλάβει πόσο τοξική είναι η συμπεριφορά σου, ώστε να σε χωρίσει και να απαλλαγεί από την τοξική συμπεριφορά σου.

Enikos

# 13 στις 7/7/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Απλα ειναι τρολ το "παιδι"...

Αρέσει στα μέλη konstandinos73, COSTAS42

alexandriani1

# 14 στις 7/7/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Κανονικά

όπως σου είπαν και οι προλαλήσαντες, το πρόβλημα θα έπρεπε να το είχε η κοπέλα, όχι εσύ.

Το αν έφτασες 29 χρονών για να κάνεις σεξ, δεν σου φταίει κανένας. Προφανώς βέβαια, θα συνέβη για κάποιους λόγους που έχουν να κάνουν μ' εσέναν τον ίδιο. Μήπως να ξεκινήσεις από αυτό, συζητώντας ίσως με έναν ειδικό; Φοβάμαι πως αυτό σου το πρόβλημα, θα υπονομεύσει όχι μόνο την τωρινή αλλά και κάθε επόμενη σχέση σου εάν δεν το ψάξεις λιγάκι ώστε να μπορέσεις να το επεξεργαστείς.Διαφορετικά, τι φαντάζεσαι; Είσαι 31 ετών, αν γράφεις εδώ την πραγματική σου ηλικία. Θα έκανες σχέση πχ με ένα κοριτσάκι 15, 16, 17 ετών ώστε να το βρεις παρθενάκι και νάσαι ο πρώτος; ¨Εχεις σκεφτεί πως αυτό θα ήταν πιο άρρωστο;Υ.Γ. Εάν θεωρείς ότι αξίζει η κοπέλα που είσαι μαζί της κι αν δεν θες να το "κάψεις", κράτα για πάρτη σου την αγωνία και το φόβο που αναφέρεις, προσπάθησε να μην το μεταφέρεις στη σχέση γιατί κάποια στιγμή θα φύγει τρέχοντας εκείνη, (και καλά θα κάνει), και συγχρόνως, στο ξαναλέω, ζήτα  συνδρομή ειδικού.
Αρέσει στο μέλος COSTAS42

COSTAS42

# 15 στις 7/7/2021
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση

ενταξει μπορει να πιστευει οτι αν βρει παρθενα και βλακειες να κανει δεν θα του φυγει...αμ δε

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από alexandriani1

Κανονικά

όπως σου είπαν και οι προλαλήσαντες, το πρόβλημα θα έπρεπε να το είχε η κοπέλα, όχι εσύ.

Το αν έφτασες 29 χρονών για να κάνεις σεξ, δεν σου φταίει κανένας. Προφανώς βέβαια, θα συνέβη για κάποιους λόγους που έχουν να κάνουν μ' εσέναν τον ίδιο. Μήπως να ξεκινήσεις από αυτό, συζητώντας ίσως με έναν ειδικό; Φοβάμαι πως αυτό σου το πρόβλημα, θα υπονομεύσει όχι μόνο την τωρινή αλλά και κάθε επόμενη σχέση σου εάν δεν το ψάξεις λιγάκι ώστε να μπορέσεις να το επεξεργαστείς.Διαφορετικά, τι φαντάζεσαι; Είσαι 31 ετών, αν γράφεις εδώ την πραγματική σου ηλικία. Θα έκανες σχέση πχ με ένα κοριτσάκι 15, 16, 17 ετών ώστε να το βρεις παρθενάκι και νάσαι ο πρώτος; ¨Εχεις σκεφτεί πως αυτό θα ήταν πιο άρρωστο;Υ.Γ. Εάν θεωρείς ότι αξίζει η κοπέλα που είσαι μαζί της κι αν δεν θες να το "κάψεις", κράτα για πάρτη σου την αγωνία και το φόβο που αναφέρεις, προσπάθησε να μην το μεταφέρεις στη σχέση γιατί κάποια στιγμή θα φύγει τρέχοντας εκείνη, (και καλά θα κάνει), και συγχρόνως, στο ξαναλέω, ζήτα  συνδρομή ειδικού.

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Paralia48

# 16 στις 7/7/2021
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Θα διαφωνήσω με τους περισσότερους από σας!
Ούτε με το θεματοθέτη συμφωνώ, ούτε με τον προβληματισμό του.
Αλλά με σας, περισσότερο από ότι διαφωνώ, πρέπει να εκφράσω και το θυμό μου!!
Ωραία, το παληκάρι, άργησε να έχει την πρώτη του εμπειρία! Αυτό σημαίνει πως έχει πρόβλημα; Σημαίνει πως είναι άσχετος; Σημαίνει πως πρέπει να πάει στον ψυχολόγο;
Πώς βγάζετε τέτοια συμπεράσματα και μας διαβαζουν νεοι, που είναι στην ίδια θέση και πολύ μεγαλύτεροι και θέλουν λίγο ενθάρρυνση;

Αυτά δυστυχώς ή ευτυχώς συμβαίνουν στην εποχή μας. Είναι ο κανόνας πλέον, πάρτε το απόφαση!
Καλά κάνει κατά τη γνώμη μου και δεν το κρύβει. Καλά έκανε και έπραξε όπως ένοιωθε. Καλά έκανε και δεν υπέκυψε σε πιέσεις, να πάει στον πληρωμένο έρωτα, εφόσον δεν το ήθελε. Καλά έκανε που πήρε το δρόμο που ο ίδιος επέλεξε και δεν έκανε σχέσεις που δεν τις γούσταρε, μόνο και μόνο για λέτε εσείς πως είναι έμπειρος και με προϋπηρεσία.

Αν ξέρετε από έρωτα, η εμπειρία είναι δευτερεύον ζήτημα. Πρωτεύον είναι ο πόθος, το πάθος και η διαπροσωπική σχέση. Η <<τεχνική>> του έρωτα είναι γραμμένη στο ανθρώπινο DNA, δε χρειάζεται να κάνει κάποιος άσκηση, σα να μαθαίνει την τεχνική αθλήματος.
 Είδαμε και τους <<εραστές επιδόσεων>> !!
Κακώς κάνει που τα βάζει στη ζυγαριά, όπως λέει και η Ελενακι
Αρέσει στα μέλη girl_aloud, e_lp19 και σε ακόμα 1 μέλος.

Rossii46

# 17 στις 7/7/2021
author
Ανδρας / 29 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Συκιές
Απαντήσεις: 3
Εντάξει βρε παιδιά! Ξέρω ότι είμαι τοξικός όπως λέτε σε αυτό το θέμα! Δεν χρειάζεται όμως να λέτε ότι είναι καραεγωισταρος κτλ! Γι αυτό έστειλα στο φόρουμ, μήπως και βοηθηθω!! Απλά από μικρός είχα θέμα με εμπιστοσύνη και γυναίκες! Μας παράτησε η μητέρα μου (για άλλους), όταν ήμασταν μωρά, και μεγαλώνοντας ήμουν με τον φόβο μην γνωρίσω κάποια που θα μπορεί να κάνει, επίσης, κάτι τέτοιο!Έχω πει και στην ίδια, πως ξέρω ότι είμαι λάθος σε αυτό το κομμάτι, και προσπαθώ να το διορθώσω, με τν οποιοδήποτε τρόπο!!Να απαντήσω σε πολλούς ότι, δεν έχει και ούτε θέλει να μιλαει για το παρελθόν τής! Και κατά τα λεγόμενα της μέχρι στιγμής της προσφέρω πράγματα που δεν της είχε δώσει κανείς μέχρι τώρα και χαίρομαι για αυτό!
Αρέσει στα μέλη Helenaki4, Broken_Guy

Enikos

# 18 στις 7/7/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Θα παει τωρα να ζητησει βοηθεια ειδικου και θα ντου πει...

"Η κοπελα που τα εχω, δεν περιμενε μεχρι να γινω μπαμπαλης, να το καμει μαζι μου σοσ σοσ..."...

paranomos

# 19 στις 7/7/2021
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.519

Tο προβλημα σου..θα ειναι με το μελλον...που δεν το βλεπω ευοιωνο.

Με το παρελθον της... γιατι ασχολεισαι;;

Αρέσει στο μέλος Broken_Guy

Hellboy_

# 20 στις 7/7/2021
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Απαντήσεις: 176

Περιεργο το κειμενο σου..απο την μια λες οτι εκανε 4 ολοκληρωμενες σχεσεις και απο την αλλη λες δεν ρωτουσε τι ατομα ηταν δλδ τι γινοτανε εκανε σχεση με οποιον να ναι?Δεν μας τα λες καλα...

Τεσπα φιλε μου η λυση ειναι μια η το παιρνεις αποφαση οτι αυτο ειναι και πατε παρακατω η χωριζεται και τελειωνει το πανηγυρι!

Τωρα για το οτι τους βλεπες καθημερινα τι να σου πω να βγαινεται σε αλλες περιοχες για να μην τους συναντας!

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Rossii46

Καλησπέρα σε όλους!

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.