Παράθεση:
χαχα
Σχόλιο # 40 από Odiousδιαβαζω εδω και καιρο θεματα που αναρτηθηκαν.. οι ιδιοι και οι ιδιοι δικαστες ειναι παντα.. εχουν παλουκωθει στο λαπτοπ και σχολιαζουν ολα τα θεματα. τα ξερουν ολα και εχουν αποκτησει εμπειρεια στο να πατανε τα κουμπια βλεπεις.. φιλε μην δινεις σημασια στα λεγομενα κανενος εκ των ψυχολογων εδω μεσα. αυτοι ολοι ειναι τελειοι και πλεον αφου εχουν λυσει τα δικα τους προβληματα...
ο καθένας το κατά δύναμιν αδερφέ, δεν είμαστε όλοι φορτωμένοι για να πηγαίνουμε διακοπές στον Νιαγάρα...
Εχεις δει εσυ καμια ομαδα που τραβαει, να αλλαζει παικτες καθε μερα?...
Τα αλλα με τα κουμπακια εσυ που τα ξερεις, αφου εισαι αποφτους που δεν τα πατανε...
Μπεεε ρειιι!!!...
Παράθεση:
χαχα
Σχόλιο # 40 από Odiousδιαβαζω εδω και καιρο θεματα που αναρτηθηκαν.. οι ιδιοι και οι ιδιοι δικαστες ειναι παντα.. εχουν παλουκωθει στο λαπτοπ και σχολιαζουν ολα τα θεματα. τα ξερουν ολα και εχουν αποκτησει εμπειρεια στο να πατανε τα κουμπια βλεπεις.. φιλε μην δινεις σημασια στα λεγομενα κανενος εκ των ψυχολογων εδω μεσα. αυτοι ολοι ειναι τελειοι και πλεον αφου εχουν λυσει τα δικα τους προβληματα...
Ποιον Νιαγαρα και συ Κυριε Μοιραρχε?...
Ουτε μεχρι τον Βροντο τσι Αρκαδιας λεμε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από TheRedKnight
ο καθένας το κατά δύναμιν αδερφέ, δεν είμαστε όλοι φορτωμένοι για να πηγαίνουμε διακοπές στον Νιαγάρα...
Μη μου πεις οτι εσεις πληρωνεστε κιολας ,,, μονο εμενα ειπαν οτι ειμαστε ερασιτεχνικο???
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από EnikosΕχεις δει εσυ καμια ομαδα που τραβαει, να αλλαζει παικτες καθε μερα?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από EnikosΠοιον Νιαγαρα και συ Κυριε Μοιραρχε?...
Ουτε μεχρι τον Βροντο τσι Αρκαδιας λεμε...
Sorry!!! τόσες πτώσεις απ'την ντακότα δεν καλοβλέπω πλέον κύριε Διοικητά!
ο νέους είναι του κινάλ τώρα ή πατσόκ? για να ξέρω που να κόψω το τιμολόγιο για τον φουσκωτό κροκόδειλο, μέτρα ασφαλείας πάνω απ'όλα, δεν εγένετο στην θάλασσα χωρίς γαλότσες...
Μα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Kristina_
Μη μου πεις οτι εσεις πληρωνεστε κιολας ,,, μονο εμενα ειπαν οτι ειμαστε ερασιτεχνικο???
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Kristina_
εξαρτάται από ποια γωνία το βλέπετε, ερασιτεχνικό με επαγγελματίες ή επαγγελματικό με ερασιτέχνες?
σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, η μέθοδος αλλάζει...
Για φυσιοδιφη τρρρωγλοδυτη τονε κοβω, Κυριε Μοιραρχε...
Αποφτους που τους λενε και αγωνιστας της λιλης...
Θα ντονε φαει η Αφρικανικη σκονη, οι Νοτιαδες και η πατατα...
Ξεκινα τον με αποψιλωση του βουνου και μολις τελειωσει, στην καναδεζα και τιμητικη περιφορα στις καλλιοπες της Σμηναρχιας...
Να γινει καταγραφη δεξιοτητων και να ενημερωθει ο Διοικητης τηλεκατευθυνομενων βληματων...
Τελω εν αναμονη αποκρισεως...
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από TheRedKnight
Sorry!!! τόσες πτώσεις απ'την ντακότα δεν καλοβλέπω πλέον κύριε Διοικητά!
ο νέους είναι του κινάλ τώρα ή πατσόκ? για να ξέρω που να κόψω το τιμολόγιο για τον φουσκωτό κροκόδειλο, μέτρα ασφαλείας πάνω απ'όλα, δεν εγένετο στην θάλασσα χωρίς γαλότσες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από EnikosΓια φυσιοδιφη τρρρωγλοδυτη τονε κοβω, Κυριε Μοιραρχε...
Αποφτους που τους λενε και αγωνιστας της λιλης...
Θα ντονε φαει η Αφρικανικη σκονη, οι Νοτιαδες και η πατατα...
Ξεκινα τον με αποψιλωση του βουνου και μολις τελειωσει, στην καναδεζα και τιμητικη περιφορα στις καλλιοπες της Σμηναρχιας...
Να γινει καταγραφη δεξιοτητων και να ενημερωθει ο Διοικητης τηλεκατευθυνομενων βληματων...
Τελω εν αναμονη αποκρισεως...
Αξιότιμε κύριε Διοικητά,
Ευπειθώς αναφέρω ότι ο φυσιοδίφης πατσόκος εξηφανίσθη , μάλιστα, εξηφανίσθη!
Την στιγμή που ενημερωνόταν για τις καλλιόπες ρωτούσε πόσο πάει και για πόση ώρα, τον είπα ότι μόνο το χαρτί υγείας είναι δωρεάν αλλά και με μέτρο, να αποφεύγει να τρώει χουρμάδες από το καψιμί τα βράδυα.
Ξάφνου εκτυφλωτικό φως μας τύφλωσε ολουνούς και ο τρωγλλλοδύτης άφαντος! Ενημέρωσα τον Κο Διοικητά βλημάτων ότι εδεχθήκαμεν επίθεση αλλά εωράκαμεν τους ληστές!
Είς αναμονής περαιτέρω οδηγιών
Τι εγινε τον αναστησα ε τον αντρεα?
(Οχι του φορουμ, τον αλλο το σιδερενιο ντε)
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από seychellesΜην ακούω για κιναλ τώρα, μόνο παΣΟΚ
https://m.youtube.com/watch?v=3YK4biAUUFA
Ητο αναμενομενο, για τον ανεπιλεκτο σαλεπιτζη της Αχαρνων...
Κατοπιν εμπιστευτικων συνεννοησεων με τον Κο Διοικητη των τηλεκατευθυνομενων βληματων, απεφασισθη οπως...
Λογω ισχυρας γομωσεως του ανεπιλεκτου...μπαρουτι, ταπα, μπαρουτι, ταπα, μπαρουτι, ταπα, εξακις...ινα εκτοξευθει εις γεωδετικην τροχιαν και εσαει δορυφοριοποιησης, προς εξυπηρετησιν μετεωρολογικων μελετων...
Η εκτοξευσις απεφανθη ως επιτυχης...
Αναμενω ανταποκρισιν απο την Ιωαννα Τσικουδη, δια την αποτελεσματικοτητα των μετεωρολογικων προβλεψεων του ανεπιλεκτου σαλεπιτζη εις τον νεον ρολον του...
Η ενημερωσις θα ειναι ακρως εμπιστευτικη προς τους ανωτατους αξ/κους των επιχειρησεων...
Διατελω εν αναμονη...
Μεγσι βοκου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από TheRedKnight
Αξιότιμε κύριε Διοικητά,
Ευπειθώς αναφέρω ότι ο φυσιοδίφης πατσόκος εξηφανίσθη , μάλιστα, εξηφανίσθη!
Την στιγμή που ενημερωνόταν για τις καλλιόπες ρωτούσε πόσο πάει και για πόση ώρα, τον είπα ότι μόνο το χαρτί υγείας είναι δωρεάν αλλά και με μέτρο, να αποφεύγει να τρώει χουρμάδες από το καψιμί τα βράδυα.
Ξάφνου εκτυφλωτικό φως μας τύφλωσε ολουνούς και ο τρωγλλλοδύτης άφαντος! Ενημέρωσα τον Κο Διοικητά βλημάτων ότι εδεχθήκαμεν επίθεση αλλά εωράκαμεν τους ληστές!
Είς αναμονής περαιτέρω οδηγιών
μπορεί να έχει κάνει ό,τι γουστάρει και δεν έχει καμία υποχρέωση να σου δώσει λογαριασμό γι' αυτό. Σημασία έχει μόνο πως είναι τώρα απέναντι σου. Ίσα ίσα είναι καλό για μια γυναίκα να έχει εμπειρίες.
εσυ ρε μυρωδια τι επαθες?? θιχτηκες??
ναι παταω τα κουμπια αλλα δεν ειρωνευομαι τα προβληματα του κοσμου.. επισης ουτε εχω την καριερα στο σαιτ που εχεις εσυ... και κανε μ τη χαρη και μην ασχολισαι με παρτυ μου..
Να προσεχεις πολυ οταν κανεις τον πιτουρα, σε ποιον τον κανεις και ποτε...
Ασε την "καριερα" μου και να εισαι σεμνος, αν θες να σταδιοδρομησεις και εσυ...
Και ολα θα πανε καλα...
Οσο για το τι κανω εγω με τον κοσμο, ειναι δουλεια δικη μου, της διαχειρισης και του κοσμου...
Δισμισεδ..."πονηριδη"...
Παράθεση:
Enikos
Σχόλιο # 54 από Odiousεσυ ρε μυρωδια τι επαθες?? θιχτηκες??
ναι παταω τα κουμπια αλλα δεν ειρωνευομαι τα προβληματα του κοσμου.. επισης ουτε εχω την καριερα στο σαιτ που εχεις εσυ... και κανε μ τη χαρη και μην ασχολισαι με παρτυ μου..
μπερδευεσαι...
εσυ αχοληθηκες με το σχολιο που εγραψα... οχι εγω...Το σχολιο σου ηταν ακρως προσβλητικο, εκτος και αν δεν εχεις συναισθηση του τι λες οταν θες να την πεις στους αλλους...
Κατα τα αλλα, επιμενω να προσεχεις πολυ καλα οταν θελεις να κανεις τον πιτουρα...
Ξανα δισμισεδ...
Παράθεση:
Enikos
Σχόλιο # 56 από Odiousμπερδευεσαι...
εσυ αχοληθηκες με το σχολιο που εγραψα... οχι εγω...
και ναι. η δικη σου καριερα ειναι καλυτερη απ τη δικη μου οπως αφηνεις να ενοηθει.. φαινεται αλλωστε...ευχομαι να σου δινει κουραγιο αυτο..
Σου εχω απαντησει καταλληλα στο ινβοχ σου...
Για να απαντησω στον OP, αγορινα μην το σκεφτεσαι καθολου οχι 4, 254 να ειχε,και ας του εβλεπες καθε μερα. Κοιτα να κρατησεις τη σχεση του, γιατι αλλιως θα το μετανιωσεις μετα!
στα social media