Αυτό το μπακαλιαράκι που μεγάλωσε γενιές και γενιές , θέλει λίγη προσοχή κύριε Μαθουσαλα.
Αν το απαγορευμένο ειναι ερωτευσιμο , πάει να πει πολλά άκομψα πράγματα για αυτόν-ήν που το ερωτεύεται .
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από MathusalasΚαποιοι ανδρες ειναι πολυ ερωτευσιμοι απο αλλους και ετσι την πατουν τα κοριτσια. Μερικες φορες το απαγορευμενο (οταν δεν τον εχεις εσυ) ειναι πολυ πιο αφροδισιακο. Ας κερδισει η καλυτερη (φανταζομαι μαλλιοτραβηγματα σε λασπωμενο ριγκ)
Κι εσυ κύριε Σπασμενε , λαικ στο απαγορευμένο που ειναι ερωτευσιμο ?
Αααα σας αρέσει η ταλαιπωρια Ε ?
(Διδυμάκι είσαι νεαρέ και σε είχα συμπαθήσει , κρίμα ).
Μαζεφτε τους καλογερους...πλακωσανε οι ταβλες . . . . . .
όπως έλεγε και κάποιος
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν.νά έχεις την αυτοκυριαρχία σου,, & ό,,τι είναι θά τό απαιτήσεις ...:..,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από EnikosΕ, οχι και μπουλης...εδω μιλαμε για τον ρεγουλατορο του στρατευματος...
τα καλλά της ωνάση .,:, σού κάνουν & εσένανε ...::.,...:,
Δεν διαφωνω , αλλα ειτε μας αρεσει ειτε οχι ισχυει. Χαιρομαι που ξεκαθαρισατε οτι δεν θα την πατησετε εσεις. Ειστε σοβαρα κοριτσια απο οτι βλεπω Αντε παμε να φτιαξουμε μπακαλιαρακια στο αλλο θεμα.
(μου ανοιξες την ορεξη)
Πάντα τα ελκυστικά / δελεαστικά /ποθητά πράγματα είναι αυτά που βρίσκονται εκτός κανόνων (δηλ τα απαγορευμένα).
Η Εύα έδειξε το δρόμο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από la-merόπως έλεγε και κάποιος
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν.
Αααα να με συγχωράτε δεσποινής Ελένη αλλά πρόκειται για παρανόησης! Μου άρεσκε το σχόλιο για το μαλλιοτράβηγμα καθαρά και μόνο, το έκανα εικόνα στο μυαλό μου μόλις το διάβασα και φυσικά μονο γέλιο μπορεί να φέρει μια τέτοια κατάσταση
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Helenaki4Κι εσυ κύριε Σπασμενε , λαικ στο απαγορευμένο που ειναι ερωτευσιμο ?
Αααα σας αρέσει η ταλαιπωρια Ε ?
(Διδυμάκι είσαι νεαρέ και σε είχα συμπαθήσει , κρίμα
).
Δεσποινίς νεαρέ μου ήμουν από το 1977 μεχρι το 1995
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Broken_GuyΑααα να με συγχωράτε δεσποινής Ελένη αλλά πρόκειται για παρανόησης! Μου άρεσκε το σχόλιο για το μαλλιοτράβηγμα καθαρά και μόνο, το έκανα εικόνα στο μυαλό μου μόλις το διάβασα και φυσικά μονο γέλιο μπορεί να φέρει μια τέτοια κατάσταση
Απαπα ακόμα και τα κομπλιμέντα μπούμερανγκ μου γυρνάνε σήμερα, θα χω ανάδρομο Ερμή.Αποχωρώ ατάκτως μέχρι εμφανίσεως νεωτέρου θέματος
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Helenaki4Δεσποινίς νεαρέ μου ήμουν από το 1977 μεχρι το 1995
τωρα καθε ποτε μιλατε κοπελα μου? παντως μην τον αποπαιρνεις, δεν ξερεις τι σταυρο κουβαλαει μεσα στο σπιτι του να μην τον θελει η κοπελα αυτη και να πρεπει να ειναι μαζι για τις κοινωνικες νορμες. Το θεμα ειναι να βρεθειτε απο κοντα ενα ραντεβου, εστω για λιγο, εκανες λαθος τοτε που το σκεφτοσουνα.
Αν δεν είναι δική σου επιλογή το να ερωτευτείς κάποιον τότε ποιανού επιλογή είναι???του Θεού έρωτα με
το βελάκι???
Βρε κορίτσι πως πας και χωνεσε και νταραβεριζεσαι με άντρες που είναι σε σχέση??? Απ' τη μια λες πως
δεν τον εμπιστεύεσαι και δεν θα μπορούσες να κάνεις σχέση μαζί του , απ' την άλλη δηλώνεις ερωτευμένη
και τον θέλεις... ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου τι θέλεις...τον θες μόνο για ξεπετα???
Μα είσαι 27 ετών και δεν έμαθες την τακτική των παντρεμένων και των ανδρών που είναι σε σχέση όταν
θέλουν κοκο από κάποια που είναι εκτός της σχέσης τους??? κλαίγονται προβάλουν όλα τα αρνητικά της
σχέσης τους που τις περισσότερες φορές είναι μονο στη φαντασία τους...για να τους λυπηθεί η γκόμενα να
πάρουν αυτό που ορεγονται και επιβεβαίωση...
Μου έτυχε να μιλάω με έναν παντρεμένο, να κλαίγεται για ότι συνέβαινε στο γάμο του, να του δίνω λύσεις
...μέχρι που στο τέλος μου είπε κλαίγοντας ότι δεν μπορεί να φαει τα μακαρόνια που του μαγειρεύει η
σύζυγός γιατί είναι λασπωμένα... εκεί γέλασα και τον διαβολοστειλα...
... ότι "το ξένο είναι ποιο γλυκο" ... εξαρτάται από την ηθική και την λογική του καθενος...
και αφού υπάρχουν τόσοι διαθέσιμοι ελεύθεροι άντρες γιατί να τα μπλέκεις με αυτόν που είναι σε σχέση???
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Aiwniaerwtevmenh
Ξερεις το να ερωτευτείς κάποιον δεν ειναι επιλογή σου Helenaki4...απλα συμβαίνει...το αν θ ηθελα να ειμαι μαζι του σε σχεση ομως ειναι μια επιλογή..επιλογή την οποια δεν θα εκανα...δεν θα μπορουσα να κανω σχεση μαζι του,διοιτι δεν θα του ειχα εμπιστοσύνη σε τιποτα!δεν θα μπορουσα να ειμαι με εναν αντρα που δεν περνει την ζωη στα χερια του...ομως τον ερωτευτηκα..αυτο δεν αλλάζει..
να τα κανει αλντεντε επρεπε να του πεις απολυτη μου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Helenaki4
Μίλησε μας για σένα , σοβαρολογώ .
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από alisidaΕμένα πάντως μου φαίνεται ντεκ@λε το να ανήκει σε άλλη,είτε ψυχικά είτε τυποσχεσιακα
![]()
![]()
Εγώ δεν το γραψα έτσι και κόπηκε από την παραγωγή
στα social media