Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή

Τι καλό μαγειρεύετε σήμερα; -Συνταγές

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

Helenaki4

# 101 στις 3/8/2021
author
Γυναίκα / 44 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.620
'Aρεσαν+: 0%

Περιμένουμε το σερβιρισμένο πιάτο Παραλία !!! Με το καλό !!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 100 από Paralia48

 

 

Τωρα μπήκαν φούρνο! Πάει!

Έβαλα και φρεσκο κρεμμυδάκι, όπως βλέπεις και κόκκινη πιπεριά γλυκιά.

Το πυρέξ έκλεισε. Καλή  επιτυχία!

 

 

argaard

# 102 στις 3/8/2021
author
Ανδρας / 40 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 1.235
'Aρεσαν+: 0%

Διαφορετική τονομακαρονάδα

Εύκολο, Γρήγορο, Καυτερό, Τρώγεται καλύτερα κρύο, ιδανικό για ταπεράκι στην δουλειά (για όσους πάνε), μάλλον λίγες θερμίδες.

  1. Βράζουμε ένα πακέτο πένες.
  2. Ψιλοκόβουμε μια καυτερή πιπέρια (την πράσινη την ελληνική), οι τολμηροί κρατάνε και κάμποσους από τους σπόρους αλλιώς τους αφαιρούμε τελείως.
  3. Σοτάρουμε τη πιπεριά ελαφρός.
  4. Ρίχνουμε 2 κονσέρβες τόνο σε νερό (στραγγισμένους βεβαίως βεβαίως)
  5. Ρίχνουμε κάρυ σκόνη και τζιντζερ.
  6. Σβήνουμε με μπόλικο λεμόνι και ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσει να δένει.
  7. Ρίχνουμε τις βρασμένες πένες να αναμειχθούν όλα καλα.
  8. Προσθέτουμε πιπέρι κατα βούληση.
  9. Αφαιρούμε και αφήνουμε να κρυώσει και μετά ψυγείο, τρώγεται καλύτερα κρύο από το ψυγείο.

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

giorgos170

# 103 στις 3/8/2021
author
Ανδρας / 75 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.122
'Aρεσαν+: 0%
https://www.youtube.com/watch?v=bLqzZdr3d9k



Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον ίδιο τον τζιάννι μορράτι ,,,::...,
Αρέσει στο μέλος Paralia48

Paralia48

# 104 στις 3/8/2021
author
Γυναίκα / 55 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 29
Απαντήσεις: 9.582
'Aρεσαν+: 0%
Καλά έγιναν!Δεν θα τα χαρακτήριζα τέλεια, αλλά με άριστα το 10, τα βαθμιλογώ με 8. Ψήθηκαν όμως στο φούρνο 3 ώρες! Στις 2 τα έβγαλα, να δω πώς πάνε, τα ξεσκέπασα και είδα πως η σκληρότητα είχε μείνει στο <<κρατάνε>>. Λέω , αμάν, θα μας μείνουν εκεί. Η μητερα μου έλεγε, πως αν διακοψεις το βρασμό στα όσπρια, δύσκολα γίνονται. Λέω, την πατησαμε πάλι!Τα έβαλα άλλη μια ώρα, ξανακαπακωμένα και ήπιαν το ζουμάκι και έγιναν!


Το μέλος Paralia48 έχει επισυνάψει το αρχείο: ρεβυθια.jpg (113.64KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 48 φορές
Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Helenaki4

Enikos

# 105 στις 3/8/2021
author
Ανδρας / 77 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 25.081
'Aρεσαν+: 0%

Αμα ξαναφαω ροβυθια, εμενα να με κραξεις με το τρομπονι...



la-mer

# 106 στις 3/8/2021
author
Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ν. Ροδόπης / Κομοτηνή
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από Enikos

Αμα ξαναφαω ροβυθια, εμενα να με κραξεις με το τρομπονι...


 

 

Αρέσει στα μέλη giorgos170, Enikos

argaard

# 107 στις 9/8/2021
author
Ανδρας / 40 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 1.235
'Aρεσαν+: 0%

Σπανακόπιτα χωρίς φύλλο

Την φτιάχνουν πολύ στα μεσόγεια, είναι γνωστή εκεί με το αρβανίτικο όνομα "Μσντα" (όσοι δυσκολεύονται να το προφέρουν την λένε και μισιντα η μουσουντα).

όσοι το επιχειρήσουν να είναι έτοιμοι και για την αποτυχία (την πρώτη μου φορά μου πέταξα και το ταψί)
  1. Χρησιμοποιούμε απαραίτητα αντικολλητικό ταψί (για να μην πάθετε τα ίδια με μένα) 
  2. Κόβουμε σπανάκι (σε λωρίδες όχι πολύ μικρές, ούτε πολύ λεπτές), η ποσότητα πρέπει να καλύπτει το ταψί γύρω στα 2 δάχτυλα πάχος. Μετά την ανάμειξη των υλικών θα γίνει ποιό λεπτό. Το τοποθετούμε σε ένα μπολ ανάμιξης
  3. Ψιλοκόβουμε 1 ματσάκι άνηθο και το ρίχνουμε στο μπόλ.
  4. Ψιλοκόβουμε 2-3 φρέσκα κρεμμύδια (και το λευκό μέρος).
  5. Η παραδοσιακή συνταγή δεν το έχει, αλλά εμένα μου αρέσει να ψιλοκόβω και λίγο πράσο.
  6. Αλατοπιπερώνουμε σχετικά σπάταλα.
  7. ρίχνουμε 1 ποτηρι νερο 
  8. Ρίχνουμε αλεύρι για όλες τις χρήσεις σταδιακά και ανακατεύουμε η σύσταση που θέλουμε είναι σχετικά υγρό σαν λάσπη.
  9. Προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε και ψιλοκομμένη φέτα.
  10. Λαδώνουμε το ταψί (με ελαιόλαδο) και ρίχνουμε μια ελαφριά στρώση απο τριμμενη φρυγανια (βοηθάει να μην κολλήσει)
  11. Τουμπαρουμε το μείγμα στο ταψι και το απλώνουμε ομοιόμορφα.
  12. Χαράζουμε με μαχαίρι σε τετράγωνα και ρίχνουμε αρκετό λάδι από πάνω.
  13. Ψήνουμε στην μεσαία σχάρα του φούρνου στους 180 (πάνω/κάτω), είναι έτοιμη όταν το από πάνω μέρος είναι τραγανό.
  14. Αφήνουμε να κρυώσει ελάφρά και κόβουμε.

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

panagiotismp90

# 108 στις 24/8/2021
author
Ανδρας / 31 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.782
'Aρεσαν+: 0%

Ελενακι θελω να μου βρεις μια συνταγη για υγιεινο παγωτο σοκολατα, χωρις ζαχαρη, θα σε παραδεχτω.

wish_

# 109 στις 31/8/2021
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.319
'Aρεσαν+: 0%

Παρόλο που ο τόνος δεν είναι της προτιμήσεως μου

 

πρόσφατα δοκίμασα παρόμοια συνταγή με καπνιστό τόνο όμως,μόνο που αντί για κάρυ,τζιντζερ και σβήσιμο με λεμόνι

 

καθώς οι πένες είχαν βράσει και είχαν κρυώσει,ρίχνοντας μέσα τον τόνο και τις ελαφρως σοταρισμενες πιπεριές στο τέλος έριχναν μια σώς γιαουρτιου (αναλογία 3 κουταλιές γιαούρτι,μία μαγιονέζα,στη μύτη λίγη μουστάρδα και ελάχιστο ελαιόλαδο) ισως θα μπορούσε να προσθεθεί στη σως ελάχιστο κάρυ.

 

Το βρήκα δροσιστικό και  καλοκαιρινό.

 

θα μπορούσατε να το δοκιμάσετε

Παράθεση:
Σχόλιο # 102 από argaard

Διαφορετική τονομακαρονάδα

Εύκολο, Γρήγορο, Καυτερό, Τρώγεται καλύτερα κρύο, ιδανικό για ταπεράκι στην δουλειά (για όσους πάνε), μάλλον λίγες θερμίδες.

  1. Βράζουμε ένα πακέτο πένες.
  2. Ψιλοκόβουμε μια καυτερή πιπέρια (την πράσινη την ελληνική), οι τολμηροί κρατάνε και κάμποσους από τους σπόρους αλλιώς τους αφαιρούμε τελείως.
  3. Σοτάρουμε τη πιπεριά ελαφρός.
  4. Ρίχνουμε 2 κονσέρβες τόνο σε νερό (στραγγισμένους βεβαίως βεβαίως)
  5. Ρίχνουμε κάρυ σκόνη και τζιντζερ.
  6. Σβήνουμε με μπόλικο λεμόνι και ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσει να δένει.
  7. Ρίχνουμε τις βρασμένες πένες να αναμειχθούν όλα καλα.
  8. Προσθέτουμε πιπέρι κατα βούληση.
  9. Αφαιρούμε και αφήνουμε να κρυώσει και μετά ψυγείο, τρώγεται καλύτερα κρύο από το ψυγείο.

 

 

Αρέσει στο μέλος argaard
Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

Η απάντησή σας

Τίτλος :
(Προαιρετικά)
Μεταφορά σε εξέλιξη...
Παρακαλούμε περιμένετε
Επισύναψη αρχείου
1 συνημμένο αρχείο
Υπάρχουν τα παρακάτω προβλήματα:

Δεν έχετε επιλέξει την Kατηγορία του θέματος σας
Δεν έχετε συμπληρώσει τον Τίτλο του θέματος σας
Δεν έχετε συμπληρώσει το Κείμενο του θέματος σας
Η απάντηση σας έχει δημοσιευτεί!
Πιέστε [Εμφάνιση] για να μεταφερθείτε στην απάντησή σας, ή [Νέα Απάντηση] για να συνεχίσετε.
Το θέμα σας έχει αποσταλεί για έγκριση.
Θα δημοσιευτεί μόλις έγκριθεί από την ομάδα διαχείρησης του Sxeseis.gr.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την αποστολή του θέματος σας.
Παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι. Σε περίπτωση που το πρόβλημα παραμένει παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Sxeseis.gr.
lastpost