Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τι καλό μαγειρεύετε σήμερα; -Συνταγές

Επιλέξτε σελίδα: (1-14)
Σελίδες Αρχική«234567891011Τελ.»

panagiotismp90

# 121 στις 9/10/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.841
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 116 από Helenaki4

Τα γλυκά χωρίς ζάχαρη τα φοβάμαι Παναγιώτη .

Διότι για να ειναι γλυκά , δέχονται αλλα χημικά υποκατάστατα .

Μια φορά είχα φτιάξει παγωτό με έτοιμη πραλίνα φουντουκιου και ήταν νόστιμο , εκμεταλλεύτηκα τη ζάχαρη που είχε ήδη η πραλίνα και δεν πρόσθεσα άλλη . 

Αλλα και παλι , η παγωτομηχανη κάνει τη διαφορα .

ειμαι εναντιον των γλυκαντικων εντελως, δεν εννοουσα αυτο, αν βρεις καποια καλη συνταγη για υγιεινο γλυκο πες μου και θα σου πω ενα κολπο αν εχεις συντροφο να βιωσεις κατι για πρωτη φορα στην ζωη σου.

TheRedKnight

# 122 στις 9/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 655

Παράθεση:
Σχόλιο # 116 από Helenaki4

Αλλα και παλι , η παγωτομηχανη κάνει τη διαφορα .

τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα...

Αρέσει στο μέλος giorgos170

TheRedKnight

# 123 στις 9/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 121 από panagiotismp90

... θα σου πω ενα κολπο αν εχεις συντροφο να βιωσεις κατι για πρωτη φορα στην ζωη σου.

άσε Μπάμπη, πιάσαν τα κρύα δεν είμαστε για σαντιγύ σε σπρέυ, που να ψάχνουμε και για φράουλες τώρα...

Helenaki4

# 124 στις 9/10/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Παναγιώτη , συνταγές όσες θέλεις , τα υπόλοιπα αστα. 

Το,θέμα μας εδώ ειναι η μαγειρική .

Παράθεση:
Σχόλιο # 121 από panagiotismp90

ειμαι εναντιον των γλυκαντικων εντελως, δεν εννοουσα αυτο, αν βρεις καποια καλη συνταγη για υγιεινο γλυκο πες μου και θα σου πω ενα κολπο αν εχεις συντροφο να βιωσεις κατι για πρωτη φορα στην ζωη σου.

Αρέσει στο μέλος giorgos170

Helenaki4

# 125 στις 9/10/2021
author

Τώρα που το καλοσκέφτομαι ...

Γλυκάκι ελαφρύ , που παρασκευάζεται ακόμα και από όχι φανατικούς ζαχαροπλάστες .
Στρωσε σπασμένα μπισκότα πτι μπερ σε φόρμα τούρτας .

Άνθος αραβοσίτου (με τις οδηγίες που δίνει ο φάκελος ) κάνει μια υπέροχη κρέμα .
Στρωσε την από πάνω . 
Άσε στο ψυγείο δυο ωρες .
Πριν σερβίρεις , πασπαλιζεις την επιφάνεια με κακάο .
Άμα βάλεις μια μπουκιά στο,στόμα , θα ξεχάσεις τα κορίτσια .

Helenaki4

# 126 στις 9/10/2021
author

Γλυκάκι ελαφρύ , που παρασκευάζεται ακόμα και από όχι φανατικούς ζαχαροπλάστες .

Άνθος αραβοσίτου (με τις οδηγίες που δίνει ο φάκελος ) κάνει μια υπέροχη κρέμα .
Στρωσε την από πάνω . 

TheRedKnight

# 127 στις 10/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 126 από Helenaki4

Στρωσε την από πάνω . 

να προσθέσω πάνω σε αυτήν την ωραία συνταγή, αντί για κακάο, βάζουμε ζελέ όποια γεύση θέλετε με ή χωρίς κομμένα φρούτα πάνω από το άνθος αραβοσίτου μετά, το ζελέ να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και χρειάζεται φυσικά χρόνος για να παγώσει, επίσης όποιος θέλει στα πτί μπέρ της βάσης λίγο λικέρ της αρεσκείας σας αραιωμένο σε νερό για να πάρει έξτρα γεύση...

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

Mathusalas

# 128 στις 15/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Σήμερα θα σας παρουσιασω οσο αναλυτικα μπορω κατι που οι περισσοτερες γυναικες το εχετε κανει πολλες φορες για τα παιδια σας και οχι μονο. Δυστυχως δεν θυμαμαι τη συνταγη της μανας. Πηρα μια συνταγη απο το διαδικτυο και την τροποποιησα ελαφρα στα μετρα μου και στο τροπο ζωης μου. Η μπεσαμελ ειναι σχεδον ολη η διαδικασια απο την φιλη μου Ελενη.

ΠΑΤΣΤΙΤΣΙΟ

ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο (500 γραμ.) χοντρά μακαρόνια για παστίτσιο,

1/2 φλ. κεφαλοτύρι+γραβιέρα,

20 γρ βούτυρο αγελαδινό

Βράζουμε τα μακαρόνια 2 λεπτά λιγότερο από ότι λεεί το πακέτο και ρίχνω βούτυρο αφού σουρώσουν καλά για να μη κολήσουν

Για τη σάλτσα κιμά

1200 γραμ. κιμά κοτοπουλο φιλετο στήθος ,

1/3 φλ. ελαιόλαδο,

2 μέτρια ξερά κρεμμύδια ,

1 καρότο ,

2 σκελίδες σκόρδο ,

600 γραμ. ντοματάκια κονκασέ,

1/3 φλ. κρασί λευκό,

1 πρέζα κάρρυ,

1 ξυλάκι κανέλα,

1 δαφνόφυλλο
αλάτι
πιπέρι

Φτιάχνουμε πρώτα τη σάλτσα κιμά για το παραδοσιακό παστίτσιο. Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά, απλώνοντάς τον με κουτάλα. Δεν ανακατεύουμε συνέχεια.

Αφήνουμε να ψήνεται καλά για να μη χάνει τα υγρά του με το συνεχές ανακάτεμα. Τότε προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και το καρότο (αφου τα έχω τρίψει στο μουλτι όλα μαζί) και σοτάρουμε επιπλέον για 2΄-3΄.

Σβήνουμε με μισο ποτήρι λευκό κρασί. Αφήνουμε για 1΄-2΄ να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε την ντομάτα,  αλάτι, πιπέρι, το δαφνόφυλλο και το ξύλο κανέλας.

Σκεπάζουμε τον κιμά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20΄(χωρίς προσθήκη υγρών) μέχρι να πιει τα υγρά του τελείως και να συμπυκνωθούν οι γεύσεις. Στο τέλος αφαιρούμε τη δάφνη και το ξύλο κανέλας.

Για την κρέμα μπεσαμέλ

Λιώνω 150 γρ βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και μετά προσθέτω 150 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις. Μόλις γίνει μια κιτρινωπή πάστα αρχίζω και ρίχνω 1,5 λίτρο γάλα (όχι ζεστό) σιγά σιγά και ανακατεύω συνέχεια μέχρι να γίνει μια ωραία κρέμα. Τότε σβήνω τη φωτιά και ρίχνω μισό κουταλάκι του γλυκού (οχι γεμάτη) με μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι.

Στο μεταξύ, έχουμε βράσει και σουρώσει τα μακαρόνια. Τα ρίχνουμε σε λαδωμένο βαθύ ταψί. Πασπαλίζουμε τα μακαρόνια με λίγο κεφαλοτύρι και γραβιέρα. Αδειάζουμε τον κιμά στα μακαρόνια.

Περιχύνουμε με την μπεσαμέλ. Κουνάμε ελαφρά το ταψί, να στρώσει η επιφάνεια του παστίτσιου.Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κεφαλοτύρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C, στην τελευταία σχάρα, για 45΄-55΄.

ΓΙΑ ΠΥΡΕΞ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 27Χ30 ΕΚ.

Mathusalas

# 129 στις 15/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Συνεχεια του παστιτσιου

attachment.php?aid=73299attachment.php?aid=73298
Μερικες φωτο για το παστιτσιο να μην νομιζετε οτι εκανα αντιγραφη

Paralia48

# 130 στις 29/10/2021
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 128 από Mathusalas

Σήμερα θα σας παρουσιασω οσο αναλυτικα μπορω κατι που οι περισσοτερες γυναικες το εχετε κανει πολλες φορες για τα παιδια σας και οχι μονο. Δυστυχως δεν θυμαμαι τη συνταγη της μανας. Πηρα μια συνταγη απο το διαδικτυο και την τροποποιησα ελαφρα στα μετρα μου και στο τροπο ζωης μου. Η μπεσαμελ ειναι σχεδον ολη η διαδικασια απο την φιλη μου Ελενη.

ΠΑΤΣΤΙΤΣΙΟ

ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο (500 γραμ.) χοντρά μακαρόνια για παστίτσιο,

1/2 φλ. κεφαλοτύρι+γραβιέρα,

20 γρ βούτυρο αγελαδινό

Βράζουμε τα μακαρόνια 2 λεπτά λιγότερο από ότι λεεί το πακέτο και ρίχνω βούτυρο αφού σουρώσουν καλά για να μη κολήσουν

Για τη σάλτσα κιμά

1200 γραμ. κιμά κοτοπουλο φιλετο στήθος ,

1/3 φλ. ελαιόλαδο,

2 μέτρια ξερά κρεμμύδια ,

1 καρότο ,

2 σκελίδες σκόρδο ,

600 γραμ. ντοματάκια κονκασέ,

1/3 φλ. κρασί λευκό,

1 πρέζα κάρρυ,

1 ξυλάκι κανέλα,

1 δαφνόφυλλο
αλάτι
πιπέρι

Φτιάχνουμε πρώτα τη σάλτσα κιμά για το παραδοσιακό παστίτσιο. Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά, απλώνοντάς τον με κουτάλα. Δεν ανακατεύουμε συνέχεια.

Αφήνουμε να ψήνεται καλά για να μη χάνει τα υγρά του με το συνεχές ανακάτεμα. Τότε προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και το καρότο (αφου τα έχω τρίψει στο μουλτι όλα μαζί) και σοτάρουμε επιπλέον για 2΄-3΄.

Σβήνουμε με μισο ποτήρι λευκό κρασί. Αφήνουμε για 1΄-2΄ να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε την ντομάτα,  αλάτι, πιπέρι, το δαφνόφυλλο και το ξύλο κανέλας.

Σκεπάζουμε τον κιμά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20΄(χωρίς προσθήκη υγρών) μέχρι να πιει τα υγρά του τελείως και να συμπυκνωθούν οι γεύσεις. Στο τέλος αφαιρούμε τη δάφνη και το ξύλο κανέλας.

Για την κρέμα μπεσαμέλ

Λιώνω 150 γρ βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και μετά προσθέτω 150 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις. Μόλις γίνει μια κιτρινωπή πάστα αρχίζω και ρίχνω 1,5 λίτρο γάλα (όχι ζεστό) σιγά σιγά και ανακατεύω συνέχεια μέχρι να γίνει μια ωραία κρέμα. Τότε σβήνω τη φωτιά και ρίχνω μισό κουταλάκι του γλυκού (οχι γεμάτη) με μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι.

Στο μεταξύ, έχουμε βράσει και σουρώσει τα μακαρόνια. Τα ρίχνουμε σε λαδωμένο βαθύ ταψί. Πασπαλίζουμε τα μακαρόνια με λίγο κεφαλοτύρι και γραβιέρα. Αδειάζουμε τον κιμά στα μακαρόνια.

Περιχύνουμε με την μπεσαμέλ. Κουνάμε ελαφρά το ταψί, να στρώσει η επιφάνεια του παστίτσιου.Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κεφαλοτύρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C, στην τελευταία σχάρα, για 45΄-55΄.

ΓΙΑ ΠΥΡΕΞ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 27Χ30 ΕΚ.

υπέροχο δείχνει!

Απορία σχετική: με τι θα μπορούσαμε να αντικαταστησουμε τη μπεσαμέλ;

Ο μεγάλος γόνος μου δε θέλει μπεσαμελ. Την αντικατεστησα με λίγο τυρί, αλλά δεν έγινε καλό

Paralia48

# 131 στις 29/10/2021
author
Αλλη χώρα

Το χοιρινό είναι ένα κρέας που ποτέ δεν αγάπησα ιδιαίτερα, γιατί έχει μια βαριά μυρωδιά.

Τα μπριτζολάκια τα χοιρινά τα τρώω, αλλά στην κατσαρόλα δε μου πολυαρεσει.

Υπάρχουν κόλπα βέβαια. Έχω δοκιμάσει πολλά, εχθές ανακάλυψα το καλύτερο και απλούστερο: Λεμόνι!

Στο βράσιμο ρίχνεις ξύσμα από βιολογικό λεμόνι !

¨εκανα χθες μια θρακιώτικη συνταγή, την είχα φαει κάποτε.

Λαχανιά με χοιρινό

Πήρα περίπου 800 γραμ χοιρινό λαιμό, τον έκοψα σε κυβάκια 3 εκ. Έπειτα τα έβαλα σε κατσαρόλα μαζί με κρεμμυδάκι κομμένο και 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο, τα σωτάρισα ελαφρά. Έεπιτα έριξα λάχανο κομμένο, κόκκινη πιπεριά, θυμάρι, πάπρικα, αλατι, πιπέρι και ξύσμα από ένα λεμόνι και το χυμό του. Έβρασαν όλα μαζί περίπου 1,5 ώρα. Έριξα και από πάνω 1 κουταλιά ελαιόλαδο, ήθελε το λάχανο και από μόνη μου, μια κουταλίτσα γλυκού κοφτή ζάχαρη, γιατί πίκριζε λίγο το λαχανο.

Έγινε υπέροχο, δεν περίσεψε για φωτογραφία.

Το φάγαμε με ρυζακι μπασμάτι

Προσοχή στο λάχανο. Στην Ελλάδα έχει αυτό το νοστιμο τρυφερό άσπρο λάχανο, που δε θέλει πολύ βρασιμο, (ακόμη και ωμό τρωγεται). Εκείνο το βάζεις στη μέση του βρασίματος. Εδώ έχει σκληρά λάχανα που θέλουν αρκετό βράσιμο

Και το κυριότερο, δε μύριζε ούτε το λάχανο, ούτε το χοιρινό! b0423.gifb0423.gif

Αρέσει στα μέλη Helenaki4, Kristina_

Enikos

# 132 στις 29/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Θελουμε φωτο, θελουμε φωτο!!!...

Enikos

# 133 στις 29/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Εμ...τισ φωτοζ των φαγιων, δεν τις βαζουν αφου φανε το φαι!!!...

Συνηθιζεται...διεθνως...

MiltosRNLI1930

# 134 στις 29/10/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Eαν πας σε μαναβικο στο Μπαρουταδικο του Αιγαλεω και ζητησεις βιολογικο λεμονι θα σου απαντησουν Αμερικανικα !

Παράθεση:
Σχόλιο # 131 από Paralia48

Το χοιρινό είναι ένα κρέας που ποτέ δεν αγάπησα ιδιαίτερα, γιατί έχει μια βαριά μυρωδιά.

Τα μπριτζολάκια τα χοιρινά τα τρώω, αλλά στην κατσαρόλα δε μου πολυαρεσει.

Υπάρχουν κόλπα βέβαια. Έχω δοκιμάσει πολλά, εχθές ανακάλυψα το καλύτερο και απλούστερο: Λεμόνι!

Στο βράσιμο ρίχνεις ξύσμα από βιολογικό λεμόνι !

¨εκανα χθες μια θρακιώτικη συνταγή, την είχα φαει κάποτε.

Λαχανιά με χοιρινό

Πήρα περίπου 800 γραμ χοιρινό λαιμό, τον έκοψα σε κυβάκια 3 εκ. Έπειτα τα έβαλα σε κατσαρόλα μαζί με κρεμμυδάκι κομμένο και 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο, τα σωτάρισα ελαφρά. Έεπιτα έριξα λάχανο κομμένο, κόκκινη πιπεριά, θυμάρι, πάπρικα, αλατι, πιπέρι και ξύσμα από ένα λεμόνι και το χυμό του. Έβρασαν όλα μαζί περίπου 1,5 ώρα. Έριξα και από πάνω 1 κουταλιά ελαιόλαδο, ήθελε το λάχανο και από μόνη μου, μια κουταλίτσα γλυκού κοφτή ζάχαρη, γιατί πίκριζε λίγο το λαχανο.

Έγινε υπέροχο, δεν περίσεψε για φωτογραφία.

Το φάγαμε με ρυζακι μπασμάτι

Προσοχή στο λάχανο. Στην Ελλάδα έχει αυτό το νοστιμο τρυφερό άσπρο λάχανο, που δε θέλει πολύ βρασιμο, (ακόμη και ωμό τρωγεται). Εκείνο το βάζεις στη μέση του βρασίματος. Εδώ έχει σκληρά λάχανα που θέλουν αρκετό βράσιμο

Και το κυριότερο, δε μύριζε ούτε το λάχανο, ούτε το χοιρινό! b0423.gifb0423.gif

Αρέσει στο μέλος Enikos

MiltosRNLI1930

# 135 στις 29/10/2021
author

Ειναι

ποτε δυνατον ( στην Αθηνα ) να αγοραζεις χοιρινο να το πας σπιτι οταν τα τραστ των σουπερμαρκετ το δινουν με 2.30 το κιλο .Οταν στο τυλιγουν και πας προς το ταμειο ,σταθηκες ενα λεπτο να σκεφτεις αυτος ο γιγαντο-επιχειρηματιας ποσο το αγοραζει και απο ΠΟΥ ? Αυτα τρωτε στα σουβλατζιδικα και μετα οταν πατε στο καθαριστηριο σας διωχνουν ακομα και απο 5ης κατηγοριας συνοικιες.

Αρέσει στο μέλος Enikos

MiltosRNLI1930

# 136 στις 29/10/2021
author

Οταν

ο ντελιβερας ερχεται σπιτι σας με την θερμοφορα με εσωτερικη γουνα που δεν εχει πλυθει ποτε και ανοιγει να σας δωσει τα τυλιχτα τα παραθυρα του σπιτιου ειναι ανοιχτα τουλαχιστον ?

Αρέσει στα μέλη Paralia48, Enikos

MiltosRNLI1930

# 137 στις 29/10/2021
author

Βαλε γιαουρτι προβειο Μαγγινα special edition 

Παράθεση:
Σχόλιο # 130 από Paralia48

υπέροχο δείχνει!

Απορία σχετική: με τι θα μπορούσαμε να αντικαταστησουμε τη μπεσαμέλ;

Ο μεγάλος γόνος μου δε θέλει μπεσαμελ. Την αντικατεστησα με λίγο τυρί, αλλά δεν έγινε καλό

Αρέσει στο μέλος Enikos

MiltosRNLI1930

# 138 στις 29/10/2021
author

Αδερφε

ολη αυτη η κουραση με τις κουταλες τις κατσαρολες και τα τηγανια για 1.24 ευρω που στοιχιζουν τα 300 γρ κιμα κοτοπουλου που μας πουλανε οι καρχαριες ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 129 από Mathusalas

Συνεχεια του παστιτσιουattachment.php?aid=73299attachment.php?aid=73298
Μερικες φωτο για το παστιτσιο να μην νομιζετε οτι εκανα αντιγραφη

Αρέσει στο μέλος Enikos

Paralia48

# 139 στις 29/10/2021
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 137 από MiltosRNLI1930

Βαλε γιαουρτι προβειο Μαγγινα special edition 

Πώς; έτσι σκέτο γιαούρτι;

Τι λες ωρέ;

Paralia48

# 140 στις 29/10/2021
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 135 από MiltosRNLI1930

Ειναι

ποτε δυνατον ( στην Αθηνα ) να αγοραζεις χοιρινο να το πας σπιτι οταν τα τραστ των σουπερμαρκετ το δινουν με 2.30 το κιλο .Οταν στο τυλιγουν και πας προς το ταμειο ,σταθηκες ενα λεπτο να σκεφτεις αυτος ο γιγαντο-επιχειρηματιας ποσο το αγοραζει και απο ΠΟΥ ? Αυτα τρωτε στα σουβλατζιδικα και μετα οταν πατε στο καθαριστηριο σας διωχνουν ακομα και απο 5ης κατηγοριας συνοικιες.

Υπάρχουν και κρεοπωλεία, αν δεν εμπιστεύεσαι  τα κρέατα του σούπερ μάρκετ.

Εσύ δεν τρως χοιρινό Μίλτο;

Δεν είναι και το καλύτερο κρέας. Και γω το αποφεύγω γενικά

Επιλέξτε σελίδα: (1-14)
Σελίδες Αρχική«234567891011Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.