Εδω και 2-3 βδομαδες (νομιζω μετα την τελευταια αναβαθμιση) αν γραψω τρεις συνεχομενες τελειες , μολις δημοσιευτει το ποστ μου, οι . . . εχουν γινει ? (εγω 3. εγραψα και τωρα) και τρεχω να προλαβω το edit καθε φορα
Συνηθως συνδεομαι απο ipad (εδω και χρονια)
Ειναι επειδη γραφεις απο το Τουρκμενισταν...οταν γυρισεις Ελλαδα θα φτιαξει!!!
Ασε ρε πανο, καραντινα ειμαι λεμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από 26-29-31Ειναι επειδη γραφεις απο το Τουρκμενισταν...οταν γυρισεις Ελλαδα θα φτιαξει!!!
Έχω κι εγω το ίδιο πρόβλημα Κρις , αλλα με αποστροφο και γράφω επίσης από iPad.
Αν γράψω τώρα «απ?εξω» , βλέπω κανονικά την απόστροφο, οταν δημοσιευθεί , θα έχει γίνει ερωτηματικό .
Απ’ εξω απ’εξω. (Αποστροφος στη στηλη του 4 στο αριθμητικο πληκτρολογιο)
Απ`εξω απ` εξω (αποστροφος κατω απ το 3)
Απ?εξω (αποστροφος δεξια του λ?.αυτο ομως δεν ειναι αποστροφος ειναι ο τονος και ισως το μετατρεπει σε ερωτηματικο, επειδη τον βαζουμε μετα απο συμφωνο που δεν ειναι σωστο)
μαλλον το σαιτ εχει μαρκαρει και τις 3 τελειες ...ως μη αποδεκτο, αλλα βαζω ,,, τρια κομματα και ολα οκ (ααα τα καταφερα εβαλα 3 τελειες και δεν μου τις αλλαξε, αγνωστο γιατι )
Θυμηθηκα τωρα εναν καθηγητη που ολοκληρο εξαμηνο μας αναπτυσε το θεμα (του) οτι απο κατι τελεια bugs (οχι ακριβως τετοια αλλα οκ παρομοια) πεφτουν τα αεροπλανα :>
(δοκιμή τριών τελειων).Συνεχίζω γτι το κείμενο ήταν μικρό ...
Μια χαρά βγαίνουν ,γράφω από κινητό.
Να δεσουμε τις ζωνες μας τοτε...
Στη προεπισκοπηση πως φαινεται?
Αλις, μαλλον το πρόβλημα είναι με το ipad
...και μένα από το κινητό Android, σωστά το εμφανίζει...
Μάθιου στην προεπισκοπηση το βλέπω όπως το έχω γράψει... Μετα εμφανίζεται το?
Ε ναι!!! Να καλού κακού δέστε και του παντελονιού... αν δεν έχει λάστιχο σαν το δικό μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από EnikosΝα δεσουμε τις ζωνες μας τοτε...
Απ? έξω (λεξικό το πηρε κατευθείαν)
Απ έξω (που ειναι η αποστροφος στο αριθμητικό πληκτρολόγιο ???)
Απ?`έξω (κάτω απ? το 3)
Απ?εξω (δεξιά του λ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ)
Κοιτα να δεις τι μαθαίνουμε μετά από τόσα χρόνια !
Ευχαριστω Κρις
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Kristina_Απ’ εξω απ’εξω. (Αποστροφος στη στηλη του 4 στο αριθμητικο πληκτρολογιο)
Απ`εξω απ` εξω (αποστροφος κατω απ το 3)
Απ?εξω (αποστροφος δεξια του λ?.αυτο ομως δεν ειναι αποστροφος ειναι ο τονος και ισως το μετατρεπει σε ερωτηματικο, επειδη τον βαζουμε μετα απο συμφωνο που δεν ειναι σωστο)
μαλλον το σαιτ εχει μαρκαρει και τις 3 τελειες ...ως μη αποδεκτο, αλλα βαζω ,,, τρια κομματα και ολα οκ (ααα τα καταφερα εβαλα 3 τελειες και δεν μου τις αλλαξε, αγνωστο γιατι )
Θυμηθηκα τωρα εναν καθηγητη που ολοκληρο εξαμηνο μας αναπτυσε το θεμα (του) οτι απο κατι τελεια bugs (οχι ακριβως τετοια αλλα οκ παρομοια) πεφτουν τα αεροπλανα :>
Σαλβαρι και εσεις?...
Αφτο φταιει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Kristina_Ε ναι!!! Να καλού κακού δέστε και του παντελονιού... αν δεν έχει λάστιχο σαν το δικό μου
Να πω και εγω ενα προβλημα εδω, μην ανοιξω νεο θεμα. Βλεπω εδω και αρκετες μερες μια καθυστερηση στο να ανοιγουν οι σελιδες του sxeseis. Πιστευω οτι δεν εχει να κανει με τη συνδεση μου μια και αλλες σελιδες (αλλων sites) ανοιγουν κανονικα.
Πιθανόν να φταίει η ενσωμάτωση ασφαλείας Cloudflare ή η μεταφορά του site σε άλλους Servers - ως αποτέλεσμα της πρόσφατης αναβάθμισης.
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από MathusalasΝα πω και εγω ενα προβλημα εδω, μην ανοιξω νεο θεμα. Βλεπω εδω και αρκετες μερες μια καθυστερηση στο να ανοιγουν οι σελιδες του sxeseis. Πιστευω οτι δεν εχει να κανει με τη συνδεση μου μια και αλλες σελιδες (αλλων sites) ανοιγουν κανονικα.
Όλα εξαρτώνται από την εκάστοτε διάταξη και χώρα προέλευσης του πληκτρολογιου - που κάνει την αναζήτηση (και ενθύμηση) των σημείων στιξης εξόχως... e-νοχλητικη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Helenaki4Απ? έξω (λεξικό το πηρε κατευθείαν)
Απ έξω (που ειναι η αποστροφος στο αριθμητικό πληκτρολόγιο ???)
Απ?`έξω (κάτω απ? το 3)
Απ?εξω (δεξιά του λ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ)
Κοιτα να δεις τι μαθαίνουμε μετά από τόσα χρόνια !
Ευχαριστω Κρις
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από MathusalasΝα πω και εγω ενα προβλημα εδω, μην ανοιξω νεο θεμα. Βλεπω εδω και αρκετες μερες μια καθυστερηση στο να ανοιγουν οι σελιδες του sxeseis. Πιστευω οτι δεν εχει να κανει με τη συνδεση μου μια και αλλες σελιδες (αλλων sites) ανοιγουν κανονικα.
Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα χτες.
Λύθηκε με ένα restart στο modem.
Ακόμα ψάχνω την εξήγηση, δοκιμάστε το όμως ίσως λυθεί και για εσάς το θέμα.
Διορθωθηκε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από sxeseis_support
Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα χτες.
Λύθηκε με ένα restart στο modem.
Ακόμα ψάχνω την εξήγηση, δοκιμάστε το όμως ίσως λυθεί και για εσάς το θέμα.
περίεργα βγαίνουν καμιά φορά, που δεν φαίνονται στην προεπισκόπηση. Κάτι φατσούλες πχ όταν εσύ έχεις πληκτρολογήσει κάποιο σημείο στίξης και δίπλα παρένθεση που κλείνει. Αλλά δεν δίνω σημασία, υποθέτω πως όποιος μπει στον κόπο να διαβάσει σχόλιό μου, θα το καταλάβει, ενδέχεται να είναι και ομοιοπαθής
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media