Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Kwstas853
Όχι δεν έχω κάποιο σωματικό ελάττωμα!!Ρε παιδιά πλάκα μου κανετε;;Δεν είναι σοβαρό να κυκλοφορούν γυμνές σου φοτο σε μια ολόκληρη εταιρία και δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος το έχει δει...Ήδη έχουν περάσει 2 μήνες και τα γέλια και τα βλέμματα δεν σταματάνε.. Ίσα ίσα που νομίζω ότι φουντώνουν!!!Και δε μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι και να το υπεραναλυω!!Είναι ο χαρακτήρας μου έτσι που δεν μπορώ να αντέξω τέτοιες καταστάσεις..Γενικά κράταγα χαμηλούς τόνους και δεν ήμουν τόσο κοινωνικός.. Και αυτή το ηξερε αυτό και πάτησα στο αδύνατο μου σημείο...Αν ήμουν σε μια εταιρία με 5 άτομα πχ δε θα με ενοχλούσε τόσο.. αλλά τώρα έχει εκτεθεί η προσωπική μου ζωή σε τόσα άτομα..και μου το είχε πει κιόλας ότι αν δε θέλω να είμαι μαζί της να φύγω από αυτή την πόλη επειδή δε μπορεί να με βλέπει με άλλη!!!
Να σου πω, τι πιστεύω πως έχει κάνει; Έχει βρει κάποιον εξίσου τσόκαρο μ αυτήν και δέχεται να την ακούει και συνεχίζει να λέει ψέματα! Ειδάλλως σε 2 μήνες θα είχαν ηρεμήσει τα πράματα. Απλά αυτή συνεχίζει να παραμυθιάζει κάποιον.
Με πέντε γυμνες φωτογραφίες, (αν υπάρχουν, ε; Και συ δεν είσαι βεβαιος), δε θα ασχολιόταν κανένας σοβαρός άνθρωπος. Αυτή μάλλον έχει πλασει ένα παραμύθι με ποικιλία βιτσιων και ποιος ξέρει, τι άλλες ιστορίες, ισως εν μέρει αληθινές (εσύ ξερεις) και πολύ ψεύτικες.
Σίγουρα έχει πει πως δεν. τα καταφερνες και πολλά πολλά ακόμα. Και ο πιο πανίβλακας συνάδελφός σου, που μην ψάξεις ποιος είναι, τα ακούει ευχάριστα, είναι πιο ένοχος από μια πληγωμένη τρελλή γυναίκα και τα εξηγεί όλα στους άλλους.
Αν πέσεις στην παγίδα και τσιμπήσεις, αντιδράσεις, ψάξεις να βρεις ποιος είναι και τι του έχει πει, είναι χειρότερα. Το ξύνεις και ερεθίζεις τη φαντασία τους.
Αν πάλι φύγεις, είναι σα να παραδέχεσαι πως όλα αυτά είναι αλήθεια.
Ειλικρινά δεν υπάρχει άλλη λύση. Θα παίρνεις το ηθοποιίστικο, επαγγελματικό βλέμμα σου, θα κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και θα εργάζεσαι κανονικά.
42 χρονων παππους συμφωνω απολυτα οτι εχεις προβλημα με τις γυμνες φωτο ,αλλα εσυ παιδι μου εχεις την ηλικια του Ταρζαν .
Μηπως, λεω μηπως να κατσεις να σκεφτεις στα σοβαρα γιατι σε νοιαζει τοσο αν καποια 50χρονη διαδιδει φημες για σενα? Η αν δειχνει γυμνες φωτος σου ? Και γιατι ειναι τοσο μεγαλο προβλημα για σενα οτι επιασε και μιλησε στην κοπελα σου (αφου δεν προκειται για παραλληλη σχεση οκ}
Τι πραγμταικα φοβασαι? Τι σε κανει να αντιδρας ετσι? Μηπως αυτα που (νομιζεις οτι) λεει αριστερα και δεξια ειναι κατα βαση αληθινα? Οκ και να ναι,,,και να λεει λεπτομερειες για τη σεξουαλικη σας σχεση, και τι εγινε??! Εκτος των αλλων οσοι τα ακουνε δε μπορουν να γνωριζουν αν ειναι αληθεια η ιστοριες με λυκους (εκτος βεβαια απ την κοπελα σου, αλλα εσυ κυριως κοπτεσαι για τους συναδελφους,,,οποτε οκ)
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από Kwstas853
Helenaki δεν ήταν παράνομη η σχέση απλά ήμουν ειλικρινής μαζί της και της είπα ότι δεν πρέπει να ξανά βρεθούμε.Δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν αυτό που είχαμε γιατί όπως είπα βλεπομασταν σπάνια τον τελευταίο καιρό αλλά όταν γνώρισα την κοπέλα που είμαι τώρα της είπα ότι πρέπει να το λήξουμε.. Και τότε έγιναν όλα!!Paralia νομίζω πως αυτό είναι ακατόρθωτο για εμένα...Αυτή δε θα σταματήσει να λέει για εμένα βλακειες και να διαδίδει φήμες!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Kwstas853
η γυναίκα ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερη μου.Εγω είμαι 30.Τωρα το ως έμπλεξα μαζί της είναι μεγάλη ιστορία..
Για ξετυλιξε την να καταλάβουμε τα κίνητρα.
Τι δουλειά είχες με μια γυναίκα τόσο μεγαλύτερη σου;
Πηγες για την εμπειρία;
Ήταν μπανικη και ερωτύλα και τρελάθηκαν τα λεντακια σου;
Σου υποσχέθηκε ανταλλάγματα;
Κανεις δεν τρελαίνεται στα κουτουρού. Άρα κάτι προηγήθηκε που την ανάγκασε να αντιδράσει έτσι.
Μολόγα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από Kwstas853
!Paralia νομίζω πως αυτό είναι ακατόρθωτο για εμένα...Αυτή δε θα σταματήσει να λέει για εμένα βλακειες και να διαδίδει φήμες!!
μερικές φορές νομίζουμε πως κάτι είναι ακατόρθωτο, αλλά τελικά είναι κατορθωτό.
Είναι ίσως πιο απλό. Θα σταματήσεις να φαντάζεσαι ιστορίες. Ό,τι δεν είδες και δεν άκουσες, δεν υπάρχει για σένα.
Στην ανάγκη, πάρε μια βδομάδα άδεια, όχι να φύγεις, πήγαινε κάπου να ηρεμήσεις και επέστρεψε ανανεωμένος.
Αμα γελανε αυτοι γελα και εσυ, για να μη τρελαθεις. Εμ ετσι οπως τα εκανες δεν γυριζει ο χρονος πισω και ας εχεις το δικιο με το μερος σου. Ολα θελουν τροπο για να γινουν.
Για να το αγνοησω ως θεμα, πρεπει να κατεβει...οσο ειναι δημοσιοποιημενο μπορω να σχολιαζω ξερω...
Ποτε δεν εχει συμβει να γελασω με κανεναν συναδελφο μου, γιατι απλα δεν ειναι 30 αρηδες που πανε με την θεια τους και μετα τους βγαζει ντουντουκα...
Αλλα και ετσι να ηταν, δεν θα γελουσα γιατι δεν ειναι για γελια...
Σιγουρα ομως θα αλλαζα λεβελ εκτιμησης για το ατομο που θα το διεσυρε καποια θεια Λολα, μονο και μονο επειδη θα εδειχνε ποιο κεφαλι του κανει κουμαντο...
Και συμφωνα με το νεο στοιχειο της υποθεσης, καλα εκανε και μαθευτηκε ολο αυτο, για να καταλαβει και η κοπελια σου με τι εχει να κανει...
Αν και εχω παρει τα μετρα μου, με θυμιατα και καραμουζες, αλλα λεμε τωρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Kwstas853
Paralia το θέμα είναι πως δεν είναι όλα τόσο απλά όσο τα λες.Enikos αν σε ενοχλώ μπορείς απλά να το αγνοήσεις το θέμα.Μαλλον είσαι από αυτούς που θα γέλαγαν αν μάθαινες κάτι τέτοιο για κάποιων συνάδελφο σου...Χωρίς να ξέρεις τις συνθήκες...Apoliti τρελάθηκα όταν έμαθα ότι ενόχλησε την κοπέλα μου και της είπε ότι έχουμε σχέση κιόλας ενώ μου είχε υποσχεθεί ότι θα φύγει και θα με αφήσει ήσυχο..Το ξέρω πως αντέδρασα λάθος.. Το θέμα είναι ότι μου έχει βγάλει το όνομα και ήταν κάτι που δεν ήθελα να μαθευτεί.Οι γυμνές φοτο πιθανολογώ ότι θα τις τράβηξε κρυφά για να με διασύρει επειδή το συνήθιζε γενικά να τραβάει στα κρυφά.. Απλά δεν περίμενα καθόλου να φτάσει σε αυτό το σημείο...Ήμουν αφελής που την πίστεψα...
Και βαλαμε τη θεια να καθαρισει τον διασυρμο...
Και εμεις καναμε γαργαρες...Μεγαλο διλημμα...τι διλημμα...τριλημμα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Kwstas853
Νιώθω ότι είμαι σε ένα αδιέξοδο τώρα επειδή αν κάτσω σε αυτή την εταιρία δε θα είμαι ο εαυτός μου πλέον δε θα μπορώ να κανω σα να μη συμβαίνει τίποτα,ούτε θα έχω μυαλό να ασχοληθώ με την προσωπική μου ζωή και την καθημερινότητα!!Και το να φύγω από αυτή την πόλη και να αλλάξω σπίτι και εταιρεία μου φενεται επίσης βουνό...
λίγο Ολέθρια Σχέση, αν είχες δει την ταινία με την Γκλεν Γκλοουζ και τον Μάικλ Ντάγκλας. Θα σου πω ό,τι και οι προλαλήσαντες: απλά μην δίνεις σημασία. Άλλωστε, περισσότερο ξεφτίλα είναι για την ίδια η γνωστοποίηση της ιστορίας σας, παρά για σένα.
στα social media