Καλησπέρα ,
Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το γεγονός ότι ήμουν σε μια περίπλοκη σχέση και πριν καιρό που ζήτησε χώρο κ χρόνο . Το σεβάστηκα κ ζήτησα κάποια στιγμή να κάνουμε μια κουβέντα . Από τότε καμία επικοινωνία και είμαι σε μπέρδεμα ...Πες μας περισσότερα...
Ποσο καιρό ήσουν σ' αυτη την σχέση και γιατι ήταν περίπλοκη? ?Ηθελε χωρο και χρονο?...
Με τι ταχυτητα θα κινηθει μεσα σε αυτους?...Ζητας τη γνωμη για το γεγονος οτι? « ησουν σε μια περιπλοκη σχεση?.»???
Που να ξερουμε εμεις γιατι ησουν στην περίπλοκη σχεση, αφου δε μας λες τπτ,,,δοκιμασε να απαντησεις απο που ζητα η apoliti και μετα βλεπουμε
Παράθεση:
Τι κάνω ;
Σχόλιο # 1 από Lia_kontΚαλησπέρα ,
Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το γεγονός ότι ήμουν σε μια περίπλοκη σχέση και πριν καιρό που ζήτησε χώρο κ χρόνο . Το σεβάστηκα κ ζήτησα κάποια στιγμή να κάνουμε μια κουβέντα . Από τότε καμία επικοινωνία και είμαι σε μπέρδεμα ...
Αγαπητη ,
θελεις χωρο και χρονο = Εχω κατι αλλο υποψη μου κια μεχρι να δω εαν με ενδιαφερει ποιο πολυ απο εσενα ή εαν θα κατσει η φαση ..."θελω χωρο αι χρονο "
Οποτε οταν καποιος ζηταει κατι τετοιο ...του δινεις απαυθειας το Απειρο ...
Keep Walking
Τα "πηγαινε ελα"...ποια ειναι?...
Δεν κανουμε δουλιτσα ετσι!!!...Από τα λίγα συμφραζόμενα που βγαίνουν με τα περί περίπλοκης σχέσης, απόστασης και τις διακοπές, το δικό μου συμπέρασμα τουλάχιστον είναι πως σ έχει για κάτι περιστασιακό, να το πω κομψά. Γιατί εξαφανίστηκε τότε θα μου πεις. Γιατί πιθανός παίζει κάτι καινούργιο εκεί που είναι, αν μιλάει και με σένα παράλληλα θα του κάνεις χαλάστρα. Γιατί δεν σου το είπε θα μου πεις. Για να σε έχει καβάτζα φυσικά. Θα εμφανιστεί ξανά μην αγχώνεσαι, όταν φυσικά τελειώσει το καινούργιο και συναρπαστικό. Αυτά τα λίγα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Lia_kont
@apolitiii Μου ζήτησε ότι θέλει χρόνο . Το δέχτηκα και απλά ζήτησα να βρεθουμε κάποια στιγμή να τα πούμε από κοντά και μου είπε θα μου στείλει . Γνωριστήκαμε το 18 με τα πήγαινε έλα . Διακόψαμε για ένα χρόνο και με βρεθήκαμε τον περασμένο χειμώνα πάλι. Δεν έχει σημασία ο χρόνος. Εγώ στάθηκα ότι δεν επικοινώνησε να μαζί μου να κάνουμε μια ώριμη κουβέντα σαν ενήλικες . Για αυτό το σκέφτομαι τώρα .
Ο χωρος και ο χρονος ειναι , 'αντε γεια σου' . Τι δεν καταλαβες?
Το οποιο ποιος θα στο εξασφαλισει, απο μια συζητηση, σε ενα...φορουμ?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Lia_kont
Το θέμα μου είναι ότι θα ήθελα να γίνει μια κουβέντα από κοντά ...
Βρε κοριτσι το να εμφανίζεται και να εξαφανιζεται για ενα χρόνο και φτου κι απ' την αρχή δεν ειναι
σχεση...σχεση χωρις επικοινωνία δεν υπάρχει...μην περιμένεις να γίνει κουβέντα , δειχτου κόκκινη κάρταΛια μου τι θα ηθελες να του πεις σε περιπτωση που γινοταν αυτη η κουβεντα? για πες μου γιατι κι εγω την εχω πει την ατακα αυτη να ζητησω χωροχρονο δηλαδη.
Τριανταδυό χρονώ κοπέλα, δεν έμαθες ακόμα ότι τα "θέλω να μείνω λίγο μόνος μου" ή "θέλω χρόνο θέλω χώρο", συνήθως έχουν ονοματεπώνυμο; πχ Μαρία Παπαδοπούλου, Ελένη Τρεχαγυρεβε, Χριστίνα Πωςτηνείπαμε;
Άλλο πρόσωπο είναι πάντα κορίτσι μου κι επειδή αρκετοί δυστυχώς είναι πολύ χέστες για να το παραδεχτούνε και πολύ φυγόπονοι για να σε αντιμετωπίσουνε face to face να στο πούνε, χρησιμοποιούν αυτά τα ...κλασικά εικονογραφημένα τύπου -θέλωναμεινωμονοςθελωχρονοθελωχωροδενξερωτιθελω-. Συνήθως δε, το κάνουν και με sms, messenger ή viber. Ούτε καν τηλέφωνο. Τι ψάχνεις να βρεις...
στα social media