Τον πήρε για να λήξει η ιστορία...
Ποια ιστορια, η ληγμενη?...
Φως φαναρι γιατι λακισε νυχτα ...
Πρεπει ναχε φρικαρει χοντρα ο ανθρωπος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από Skopel
Δεν τον πήρε τηλέφωνο να του πει γυρνά !!!Τον πήρε για να λήξει η ιστορία γιατί σε εμένα δεν απαντούσε !!!
Ξέρεις γλυκεια μου , ενας από τους λόγους για τους οποίους φτάνει κανεις στο ψυχιατρείο , ειναι γιατί ο κόσμος γύρω του εμφανίζεται εντελώς κόντρα σε αυτό πιυ θα ήθελε αφενός , και αφετέρου γιατί πιστεύει οτι ο ίδιος ειναι ανίκανος να αντιμετωπίσει αυτή τη δυσκολία .
Όταν η Μαμά καθαρίζει , μάντεψε : το κάνει γιατί σε θεωρεί ικανή να το αντιμετωπίσεις μόνη σου ?
Άρα ψυχιατρείο και Μαμά που καθαρίζει , εδώ πάνε πακέτο .
Ασφαλώς θα έχεις παρατηρήσει ανθρώπους οι οποίοι αντιμετώπισαν δεκαπλάσιες δυσκολίες στη ζωή τους ολομόναχοι . Και δεν πέρασαν ούτε έξω από ψυχιατρείο .
Γιατί δεν είχαν χρόνο ούτε να το κάνουν , ούτε καν να το σκεφτούν .
Προτίμησαν να συγκεντρώσουν την εσωτερική τους δύναμη και να πάνε μπροστά .
Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από Skopel
Αναρωτιέμαι όσοι σχολιάζετε για την μητέρα μου ,αν το παιδί σας έφτανε έξω από το ψυχιατρείο εξαιτίας άγχους για να λάβει μια απάντηση τι θα κάνατε ; Είναι αστείο να σχολιάζετε όταν δεν έχετε περάσει ίδια κατάσταση !Οχι παρόμοια !! ΙΔΙΑ.
Επίσης : το να πιστεύεις οτι κανεις δεν μπορεί να καταλάβει , διότι περνάς την πιο δύσκολη κατάσταση , ενώ όλοι οι υπόλοιποι (κάποιοι εξ ημων με τα διπλα σου χρόνια) , ζήσαμε σχέσεις ονειρικές στρωμένες με ροδοπέταλα και χρυσόσκονη , δε βοηθάει εσένα .
Ενας άντρας σε άφησε . Είσαι υγιής , είσαι μικρή . Προχωρα.
Απορω...!!!
Εε και θέλεις από εναν ξεφτίλα...να έρθει να τον φτύσεις...αλλα τον αγαπάς...
Τι είναι αυτα?? Τι να μιλήσετε?? να σου πει τι?? Τα αυτονοητα??οτι βαρέθηκε την σχέση σας...οτι είναι μόνο
20 χρονών και είναι καιρός να αποκτήσει και άλλες εμπειρίες απο σχέσεις όπως ολα τα παιδιά της ηλικίας του?
Αλλά οτι έβαλες και την μαμά να τον παρει τηλέφωνο... και αυτη τον πηρε... αντί η μαμά να σου μιλήσει και
να συμβουλέψει εσενα...να σε ξεκολλήσει...του τηλεφώνησε??? τελικά και οι δύο είσαστε το ίδιο
ανωριμες... κοίτα μάνα πάρε κόρη ...που λενε...
Σταμάτα να τον σκέφτεσαι...βαλε στόχους στη ζωή σου...να βγαίνεις με τις φιλες σου...να περνας Καλά
...βγες απ' τη μιζέρια...δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής... να αποκτήσεις και συ εμπειρίες...
Μεγαλωσα δύο κόρες... εκτός από μαμά ήμουν και φίλη τους...γνωριζα τα παιδιά που ειχαν σχέση... ποτέ
δεν μιλουσα σ'αυτους...παντα συζητούσα και συμβουλευα τις κορες μου...
Παράθεση:
Τέλος Είχατε πραγματικά παρα πολύ δίκιο ,του έδωσα τον χρόνο που ήθελε και σήμερα ήρθα εγώ σε επικοινωνία μαζί του μέσω τηλεφώνου για να μπει ένα τέλος και μου έλεγε πως δεν μπορούμε να βρεθούμε γιατί δουλεύει όλη μέρα και θα με ενημερώσει αυτός ποτε μπορεί,εγώ σε έξαλλη κατάσταση του απάντησα να μου στείλει μήνυμα να το συζητήσουμε ,στην πορεία αποφάσισα να τον ξανά πάρω να του πω τέλος γιατί το αστείο παρατράβηξε !και δεν μου το σήκωσε καν !Τον πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο γιατί αλλιώς δεν θα απαντούσε ποτε !!!Και δεν είχε τα κότσια ούτε στην μητέρα να της πει ότι θέλει να με παρατηρήσει ήταν επιθετικός απέναντι της ενώ τον είχε αγκαλιάσει σαν παιδί της και μόνο από σεβασμό δεν έπρεπε να μιλάει έτσι ,δεν ενδιαφέρθηκε στιγμή να ρωτήσει για την υγεία μου ενώ εγώ κατέληξα στο νοσοκομείο από το αγχος μου πόσες μέρες .Είναι ένας τιποτένιος δεν το περίμενα ποτε αυτό !Δεν ξέρω τι μεσολάβησε και άλλαξε εντελώς συμπεριφορά !!!Αλλα κάποια στιγμή θα μετανιώσει για τον τρόπο που φέρθηκε αλλά θα είναι αργά να ζητήσει συγνώμη ,τρέλα δειλός να με αντιμετωπίσει και να μου πει την αλήθεια ! Είπε ότι αν βρει χρόνο θα έρθει κάποια στιγμή να μιλήσουμε ,δεν του απαντησα καν αλλα μακάρι να έρθει γιατί θελω απλά να τον φτύσω και να του πω ποσό ξεφτίλας είναι τελικά !Δυστυχως δεν μπορώ να σταματήσω να τον αγαπώ και μου λειπει πολύ αλλά δεν αξίζει .
Σχόλιο # 49 από Skopel
Καλα ξηγηθηκε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 89 από Skopel
Από όσο φαίνεται την καινούργια την είχε βρει ήδη πριν με χωρίσει .
Παράθεση:
Σχόλιο # 89 από Skopel
Από όσο φαίνεται την καινούργια την είχε βρει ήδη πριν με χωρίσει .
η μαμα σου το μονο λαθος που εκανε ειναι οτι δεν τον ξεφτιλισε τον ξεφτιλισμενο, αλλα θα ειναι καλος ανθρωπος σαν εσενα φαινεται και δεν ηθελε να πεσει στο επιπεδο του, γι αυτο κ σενα σε μεγαλωσε με αρχες και αξιες. λοιπον θα του το κανουμε το χουνερι γτ μ εχει νευριαζουνε κατι ψευτομαγκες που τσαμπα φορανε παντελονια.
Του τοκαμε η mama freak... το χουνερι...
Μη σκας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 92 από panagiotismp90
η μαμα σου το μονο λαθος που εκανε ειναι οτι δεν τον ξεφτιλισε τον ξεφτιλισμενο, αλλα θα ειναι καλος ανθρωπος σαν εσενα φαινεται και δεν ηθελε να πεσει στο επιπεδο του, γι αυτο κ σενα σε μεγαλωσε με αρχες και αξιες. λοιπον θα του το κανουμε το χουνερι γτ μ εχει νευριαζουνε κατι ψευτομαγκες που τσαμπα φορανε παντελονια.
Σιγά τα συναισθήματα...για εναν τιποτένιο...δεν ειναι λύση να πέφτεις στο επίπεδο του ...να γίνεσαι
τιποτενια και σύ... ξεκόλλα μην γίνεσαι γραμματόσημο να σε φτύνει και να κολλάς περισσότερο... εγωισμό
το λένε αυτο...σβηστον απ' τον χάρτη του μυαλού σου... προχώρα την ζωή σου ...οπως κάνει αυτος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 94 από Skopel
Τα συναισθήματα όμως πως τα διώχνουμε όμως ;
Τα φλιταρωμε με ddt...
(ελα, ανεβασε αλλο θεμα τωρα με αλλη ιντριγκα)...
Παράθεση:
Σχόλιο # 94 από Skopel
Τα συναισθήματα όμως πως τα διώχνουμε όμως ;
απο που να τα διαβασει ρεντ? για δωσε βιβλιογραφια
Μετά την μαμά... βάλε τον παππού σου να τον πάρει τηλέφωνο... μπορεί να τον πείσει...να σε πάρει
τηλέφωνο...να τον βρίσεις...να σου φύγουν τα συναισθήματα...
στα social media