Παράθεση:
Ευχαριστίες στην Kristina ...Ομως απο το κινητο μου ,, δεν μπορω να κανω ...<< Παράθεση >>..διοτι δεν υπαρχει το σύμβολο της... Παράθεσης... ...
Σχόλιο # 120 από Qwerty___55
Αν επιλέξεις από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή να δεις τη σελίδα όχι με τη mobile μορφή της, μα την κανονική, (Desktop View) θα δεις το φως της παράθεσης το αληθινό.
Σου χω και σ αυτο λυση! Καπου στις επιλογες του φυλλομετρητη σου εχει και ενα «για υπολογιστη» (η καπως ετσι) το επιλεγεις (τικ) και βλεπεις και την παραθεση «»
(Μωρε το εκτιμω το χιουμορ σου,,,αλλα ποτε ποτε με μπερδευεις και δεν ξερω ποτε κανεις πλακα και ποτε εισαι οντως,,,ανηξερος )
Παράθεση:
Ευχαριστίες στην Kristina ..Αγαπητή Kristina...Δεν ειχα σκοπό να σε/σας μπερδέψω...!!!Σε ευχαριστώ πολυυυ...για την βοήθεια που μου προσφέρεις ...Ομως απο το κινητο μου ,, δεν μπορω να κανω ...<< Παράθεση >>..διοτι δεν υπαρχει το σύμβολο της... Παράθεσης... ...Παραδέχομαι οτι εκτος του οτι ειμαι ενας ... γέρος ξεκουτης...στο #112 (( Είναι η φραση ...που άρεσε στην ...mindthegap... γι'αυτό. μου εκανε και like ...!!! )) Τι να πω ... Αυτό το κοριτσι ..και μπράβο του... ξερει να εκτιμά ...τα βαθυστόχαστα κείμενα / σχολια ... .!!!..και συνεχίζω ...Το παίζω και ...ανηξερος ...Που θα πάει...Θα το μαθω τελικα το , πως λειτουργεί ...!!!Kristina... Πραγματικά σε ευχαριστώ...και πιστευω ότι εκτιμάς και το χιούμορ. ...αλλα και τον .. αυτοσαρκασμο μου !!!Αγαπητη ..Mindthegap...πολυ θα ηθελα να δω καποια στιγμή και τις δικες σου , τοποθετησεις... εκτός απο τα . Likes ...που είσαι ...super ...!!!Με εκτίμηση ...Q...
Παράθεση:
Τι να πω ... Αυτό το κοριτσι ..και μπράβο του... ξερει να εκτιμά ...τα βαθυστόχαστα κείμενα / σχολια ... .!!!..
Eιδικα αυτα που ξεκινουν με την...μικρη αγουρη ντοματουλα...
(ακομα γελαω...καλοπροαιρετα παντα)
Τωρα οσο για το γερο ξεκουτης...συ ειπας...
Kristina και Heptamer...Σας ευχαριστώ ...για την βοήθεια σας .σχετικα με την... Παραθεση... Κανω
μια δοκιμητην mindthegap...
Παράθεση:
Σχόλιο # 123 από Mindthegap-
Eιδικα αυτα που ξεκινουν με την...μικρη αγουρη ντοματουλα...
(ακομα γελαω...καλοπροαιρετα παντα)
Τωρα οσο για το γερο ξεκουτης...συ ειπας...
Συνειρμος βρε συ...ντοματουλα = χωριατικη...
Περιμενω απαντηση...
Παράθεση:
Χωριάτικη σαλάτα.Αγαπητέ Enike ...Δεν ξερω σε ποιον απευθύνεσαι ...με την ατακα σου...Φίλε ! Χωριάτικη τα έκαμες...Αν την ατακα σου αυτη , την ... ρίχνεις σε οποιονδήποτε αλλον ...Δεν με αφορα ,,και ουδέν σχόλιον ...Αν τωρα απευθυνεσαι σε μενα ... Τότε θα μπορέσω να σου δωσω και την πρέπουσα απαντηση ...!!! Τα ...σχολια σου προς ...αλλους...ειναι πλουσια !!!,,,θα έλεγα ...Ομως παρατηρώ οτι τα σχολια σου ,, προς τον ...Q...Είναι ασαφή , διστακτικά...και συγκρατημένα. !!!Θα χαρω να δω την απαντηση σου...ωστε να απολαύσεις ...και εσυ...την δικη μου... !!!Με εκτίμηση ...Q...
Σχόλιο # 119 από Qwerty___55
Τα σχολια μου προς εσενα, ειναι προσκετικα και αναλογα της συμπαθειας που σου εχω...
Παράθεση:
Χωριάτικη σαλάτα.Αγαπητέ Enike ...Δεν ξερω σε ποιον απευθύνεσαι ...με την ατακα σου...Φίλε ! Χωριάτικη τα έκαμες...Αν την ατακα σου αυτη , την ... ρίχνεις σε οποιονδήποτε αλλον ...Δεν με αφορα ,,και ουδέν σχόλιον ...Αν τωρα απευθυνεσαι σε μενα ... Τότε θα μπορέσω να σου δωσω και την πρέπουσα απαντηση ...!!! Τα ...σχολια σου προς ...αλλους...ειναι πλουσια !!!,,,θα έλεγα ...Ομως παρατηρώ οτι τα σχολια σου ,, προς τον ...Q...Είναι ασαφή , διστακτικά...και συγκρατημένα. !!!Θα χαρω να δω την απαντηση σου...ωστε να απολαύσεις ...και εσυ...την δικη μου... !!!Με εκτίμηση ...Q...
Σχόλιο # 119 από Qwerty___55
Heptamer...
Η οθονη του κινητου μου εχει πολυ μικρή οθονη...Οποτε δεν μπορει να χωρεσει ολη την πλατφόρμα ..που ειναι για υπολογιστή ...
Ισως θα ηταν καλύτερα ..να χρησιμοποιουσα ...ενα. Tablet η ενα Laptop...
Και παλι ευχαριστω και εσενα ...αλλα και την Kristina για την βοήθεια σας...
Με εκτίμηση...Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 121 από Heptamer
Αν επιλέξεις από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή να δεις τη σελίδα όχι με τη mobile μορφή της, μα την κανονική, (Desktop View) θα δεις το φως της παράθεσης το αληθινό.
Παράθεση:
Σχόλιο # 115 από Qwerty___55
Καλή σου μερα αγαπητη ,,Skopel...Η τοποθετηση σου ...#114 ...ειναι εντελως ασαφης ...!!!Κατι θελεις να γραψεις ,,, αλλα δεν ξερεις τι ...!!!Θα σου πρότεινα να διαβασεις την ...#111 τοποθετηση μου ...και θα ρωτησω ... Μπορείς να μου απαντήσεις... ???Τώρα θα μου πεις ...τι ρωτάω και εγω ...!!!..Αν μπορουσες δεν θα μου απαντούσες .. ???Εξάλλου ...Ο Panagiotis ..σου συμπαραστέκεται ...διοτι ειχες ντυθει ...αψογα ...αλλα ησουν .. και εκθαμβωτική ...!!!Λίγο πολύ ...τι σου είπε !!!.. Άφησε αυτον ...που τρέχεις απο πισω του ...και ριξε και καμιά ματιά και σε ... εμάς ...!!!..δλδ σε εκεινον ... Εγώ πάντως το υποστηρίζω...!!!Panagioti μου ...Συμφωνεις ??? Αν ...ναι...κανε μου ..like ..και εγω θα το καταλάβω ...οτι συμφωνεις ...Με εκτίμηση ...Q...
εγω ειμαι πιασμενος κυριε κουερτυ, δυστυχως για την σκοπελ μας, απλα την βοηθαω να πετυχει αυτο που θελει με το παιδι που της αρεσει!
Το "προσκετικα" στο σχολιο #126 δεν σημαινει τιποτε...
σκοπελ μου τι γινεται? μιλατε τωρα με το παιδι?
στα social media