Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Βοήθεια

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Than1967

# 21 στις 25/9/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%
Τα πεθερικά άλλες φορές είναι συγκολιτικη ουσία για τη σχέση άλλες φορές διαβρωτική. Θέλει πολύ συζήτηση με το σύντροφο και ανοιχτό μυαλό καί από τους δύο...

Paralia48

# 22 στις 30/9/2021
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Τωρα που είδα το θέμα, 'ισως να έχει λυθεί κιόλας.

Λοιπόν, λέω να ηρεμήσετε με το σύζυγο, οι δυο σας, λίγο δίχως πεθερικά. Αφήστε κανα δυο μήνες οι τρεις σας, δίχως επισκέψεις. Όταν ηρεμήσετε και οι δυο, τότε ξεκινήστε τις επισκεψεις. Νομίζω και κείνου δεν του άρεσε το σωγαμπριλίκι και ξέσπασε τώρα σε λαθος ανθρώπους φυσικά. Το σύνδρομο του σώγαμπρου το έχει και ο δικός μου. Νοιώθει άβολα με τους δικούς μου όταν είμαστε στο πατρικό μου. Εντός έδρας είναι μια χαρά.
Επίσης, αν βλέπεις πως κάποιος πληγώνεται, παρεξηγιέται άδικα, ίσως με κάποιο τρόπο να τον έπαιρνες να πηγαίνατε κάπου;

Είναι ψιλοπράματα αυτά αλλά αν είναι κάποιος παρεξηγιάρης, μπορεί να γίνουν αιτία ασήμαντου καβγάΑπό ποιο χωριό είναι ο άντρας σου;

Enikos

# 23 στις 30/9/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Καλα λες...ουτε το 70% των ζευγαριων που χωριζουν, δεν ειναι...

Απο παρεμβασεις πεθερικων και λοιπων κακοποιων στοιχειων...

Ασημαντοτητες, ψευτοκαβγαδες, ψευτοδιαζυγια, ψευτοκλωτσοπατιναδες...

Ενενηνταεντεκα γιεπσ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Paralia48

Είναι ψιλοπράματα αυτά αλλά αν είναι κάποιος παρεξηγιάρης, μπορεί να γίνουν αιτία ασήμαντου καβγά Από ποιο χωριό είναι ο άντρας σου;

Briar789

# 24 στις 31/10/2021
author
Γυναίκα / 38 / Παντρεμένη
Ν. Αργολίδας / Σκοτεινή
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 35

ως και ανεμπειρη απο τετοιες καταστασεις σιγουρα βλεπω οτι σε αυτη την σχεση ειστε 7 , εσεις με 4 αλλους μεσα, μηπως θα επρεπε να ασχοληθεις ξανα με την επικοινωνια με τον συντροφο σου και να κρατησεις την σχεση που θες με τους γονεις σου ακομα και μονη σου τι εννοω. (δηλαδη εσυ δεν μπορεις να πας μονη στο σπιτι των γονιων σου οποτε θελεις) γιατι πρεπει να αναλαμβανει κ αυτος ρολους που δεν τους βρισκει αρεστους, εφοσων δεν εχετε αλλα θεματα οπως με το παιδι σας, ή καβγαδες θα κανεις δλδ περα τον ανθρωπο σου για μια γνωμη που εσυ δημιουργησες  και περασες, και στους γονεις σου, δωσε χρονο σε ολους , και κυριως στην οικογενεια σου ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ και οχι σε παρελθοντικά γεγονοτα, οι δυσκολες καταστασεις πρεπει να είναι αναμνυσεις προς αποφυγην και οχι προς συγκριση. αυτα παρολα αυτα μιλησε με τον συζυγο σου διοτι βλεπω οτι σε βασανιζει το θεμα. 

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.