Ανδρας / 43 / Σε σχέση
Βερμούδες
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 894
'Aρεσαν+: 0%
Εφόσον το πάτε με συμφωνητικό που προχωράει και έχετε αφήσει το παιδί απέξω από τις δικές σας διαφωνίες, μια χαρά τα κανείς. Ήδη τα έχεις κάνει καλύτερα από την πλειοψηφία των διαζυγίων. Για την ψυχική υγεία του παιδιού παιδοψυχολόγοι μπορούν να βοηθήσουν αρκετά, από αυτά που ειπαν σε εμένα, κυρίως τα δυο πρώτα χρόνια θέλει προσοχή, μετά είναι μια χαρά αν οι οικονομικοκοινωνικοι παράγοντες είναι καλοί. Μετά , αν τα πρώτα χρόνια κυλήσουν καλά, τα παιδιά βγαίνουν και πιο ανθεκτικά. Το άδειο σπίτι έχει τα θέματα του, στη δίκη μου περίπτωση μιας δεν υπήρχε εγκατάλειψη ή μεγάλη ρήξη, μοιραζόμαστε ακόμα το ίδιο και πολύ σύντομα θα πάει ο καθένας σε δίκη του κατοικία. Τους πρώτους μήνες θα έχω οικογένεια και φίλους ως επισκέπτες για να μην είναι άδειο, μια ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι και πιο παλιοί φίλοι που είχαμε χαθεί τα τελευταία ήθελαν να έρθουν αφού μιλήσαμε. Αν σου κάνει σα βραχυπρόθεσμη λύση, δες το, έτσι κερδίζεις χρόνο να σκεφτείς τις πιο μακροπρόθεσμες ενέργειες που θα κανείς για να καλύψεις το κενό.
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
. . . . . . . . .
Οθπσ! Το κείμενο σας μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
Filkon_123
# 63
στις 25/8/2021
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Εnikos...Δεν καταλαβαίνω τα σχόλια σου...Δύσκολο τρένο φαίνεσαι.. Θα χεις τα ζόρια σου και εσύ.. Τεσπα.Σειχελες... Εμένα ήταν μπαμ και κάτω... Νοέμβρη ενημερώθηκα για την γκόμενά, Μάρτιο, τα μάζεψε και έφυγε που τον ξαναέπιασα.Εσύ το πας πιο χαλαρά, κόβεις σιγά σιγά τα δεσμά και θα σε βοηθήσει καλύτερα. Θα έχεις φίλους και θα εισαι οκ, εγώ δεν έχω πολλους, έπεσα στα βαθειά της μοναξιάς και προσπαθώ να γίνω φίλη με τον εαυτό μου. Αν μπορούσα να αλλάξω και σπίτι θα ήμουν πιο καλά. Αλλά δεν θέλει το παιδί. Τελικα ο μόνος που τρώει το αγγούρι είμαι εγώ... Το παιδί θα συνεχίσει, θα συνηθίσει, ο πρώην ζει εφηβικό έρωτα και εγώ.. Στον βάλτο μου. Έχει ο Θεός...
Ανδρας / 43 / Σε σχέση
Βερμούδες
Δεν έχει σημασία ποιος ανακάμπτει πρώτος ή αν ο πρώην τώρα ζει εφηβικό έρωτα, ούτε καν αν μακροπρόθεσμα θα βγει καλύτερα του ενός ή του άλλου, δεν είναι διαγωνισμός. Mήπως κοινωνικοποίηση και επέκταση του κύκλου σου/νέοι φίλοι ( ναι, και από την εκκλησία εφόσον πηγαινεις ) είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει, να έχεις και μια εναλλαγή παράστασης μακριά από κοινούς κύκλους με τον πρώην σύζυγο να συζητάς καινούργια θέματα κλπ να ανανεωθείς. Ισως πάλι για εσένα δουλεύει και πιο καλά να πάρεις λίγο χρόνο να σκεφτείς, λύση δεν ξέρω αλλά δοκίμασε κάποια πράγματα, για να βρεις κατι που να δουλεύει πρέπει να δοκιμάσεις.
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Εμ! Δεν εχω τα ζορια μου και εγω ως τρενο?...
Αντε ανηφορες, αγκομαχητο...
Αντε κατηφορες, να αναβουν τα δισκοφρενα...
Μην τα ρωτας!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 63 από Filkon_123
Εnikos...Δεν καταλαβαίνω τα σχόλια σου...Δύσκολο τρένο φαίνεσαι.. Θα χεις τα ζόρια σου και εσύ..
Αρέσει στο μέλος la-mer
Μου αρέσει +
Filkon_123
# 66
στις 26/8/2021
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Σειχελες,Δυστυχώς με το διαζύγιο εξαφανιζονται αρκετοί φίλοι απ τον ίδιο κύκλο.Για να κανεις καινούργιους πρέπει να βγαίνεις και να γνωρίζεις... Τώρα δεν είμαι σαυτο το mood.Εχω τόσα στο κεφάλι μου και απορώ αν κάποια στιγμή μου φύγει το άγχος για όλα αυτά.
Ανδρας / 67 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447
Αγαπητή Filkon ... Καλησπερα ...Διάβασα και εγω , για το μεγαλο προβλημα που εχεις ,, οπως επισης και τις τοποθετησεις , των φίλων εδω στο .. forum .,... Ίσως και να άργησα να μπω στην παρεα σας ... Θέλω και εγω να σε ρωτήσω ορισμένα σχετικα με το ...θεμα...και φυσικά να τοποθετηθω ...κιολας...Ομως δεν ξερω , αν το θεμα για σενα , εχει κλείσει ,. η , εχεις ακομα την διάθεση , να μοιραστείς , εστω και μαζι μου , τον πόνο σου , την στεναχώρια σου , το αδιέξοδο που βρίσκεσαι ...Και οπως ειπες ... Όταν μοιραζομαστε τον πόνο μας , τοτε , ο πονος ειναι μισός ...!!!Και πανω απο ολα ...η κουβεντα... .με καλούς φιλους ... λειτουργεί σαν... "" βοήθημα "" ,,,σαν. "" πατερίτσα "" ...Για να συνεχίσουμε να ζουμε ,,, αλλα και να βάλουμε την ...ζωη μας σε εναν ..ήρεμο...χαλαρο... ειρηνικό... δρομο..!!!... Με εκτίμηση ...Q...
Filkon_123
# 68
στις 10/9/2021
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Οι μέρες περνάνε με δυσκολία, υπάρχουν μέρες που είναι φουλ στο συναίσθημα και δεν αντέχω αν δεν μιλήσω με κάποιον και μέρες που λέω Θεέ μου συχαριστώ που σήμερα δεν βουλιαζω.Εύχομαι να περάσω ένα χειμώνα εύκολο και να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες κ κάθε μέρα να γίνομαι πιο δυνατή.Το άδειο κρεβάτι, πληγώνει αλλά θα έρθει η στιγμή που θα το συνηθίσω.Η σιωπή μέσα στο σπίτι ουρλιάζει πιστεύω θα την κάνω τραγούδι κάποια στιγμή.Όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνω ότι αυτό που πόνεσε πολύ είναι ο βίαιος τρόπος που έφυγε απ το σπίτι και το τραύμα του παιδιού.Συνείδητοποιω ότι τότε που μου έκανε διάφορες φασαρίες δεν τον χώρισα, προσπάθησα να τα βρω μαζί του με θεραπευτή ,ομως η θεραπεία είναι αλλαγη και δεν είναι για όλους... Επίσης συνειδητοποίησα ότι αξίζω έναν άνθρωπο ο οποίος θα με αποδεχτεί και θα θελήσει να εξελιχθει μαζί μου όταν θα θελήσω να τον αναζητήσω και αν δεν τον βρω θα χω τον εαυτό μου τότε καλύτερο φίλο. Χαίρομαι για όλες τις στιγμές που θα απολαύσω με το παιδί μου. Χαίρομαι για τα όνειρα που κάνω σιγά σιγά και παρακαλώ να έρθει η στιγμή που θα τα θυμάμαι όλα αυτά σαν ένα καλό μάθημα. Αφήνω τον εαυτό μου να βουλιάζει στην θλίψη και μετά τον σηκώνω πάνω έως το επόμενο βουλιαγμα... Επίσης με βοηθάει η ψυχοθεραπεία... Μακάρι να είχα λεφτά να έκανα πιο συχνά.
Ανδρας / 43 / Σε σχέση
Βερμούδες
Άμα σκέφτεσαι το μέλλον, έχει ξεκινήσει η ανάκαμψη, από ένα σημείο και μετά ξυπνάνε οι άμυνες που έχουμε και τρέχει πολύ γρήγορα.
Στο τέλος εγώ το είδα πως τόσα χρόνια είχα όλους αυτούς τους ρόλους για να κρατήσω κάτι μαζί, ενώ δε χρειαζότανε τίποτα από αυτά, καλύτερα ο να είμαστε ο εαυτός μας, χωρίς χίλιους ρόλους που πρέπει να εκπληρωθούν. Μιά χαρά θα είσαι το χειμώνα με το παιδί, έχεις ήδη ότι χρειάζεσαι.
Creative destruction που λένε και στο χωριό μου.
Γράφε μας πως πάει, το φόρουμ έχει ψυχοθεραπευτικές ιδιότητες με .. μηδενικό κοστος
Filkon_123
# 70
στις 12/9/2021
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μακάρι Seychelles να βγει ο χειμώνας εύκολα.Μακάρι να διαχειριστω την θλίψη και να έρθει η στιγμή που να της πω "οκ κα θλιψη να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή ? τώρα θέλω να κοιμηθώ, να διαβάσω, να βγω κλπ κλπ" Διαπίστωσα ότι ο πρώην σύζυγος είναι στα καλύτερα του. Τον συνάντησα και έλαμπε ολόκληρος, και εγώ και το παιδί... Είμαστε μέσα στη θλίψη... Αυτό είναι θλιβερό όταν διαπιστώνεις την πραγματικότητα και πρέπει να την αντιμετώπισεις στο εδώ και τώρα. Συνείδητοποιω επίσης ότι αρκετά χρόνια θυσιαστηκα και δεν χώριζα γιατί δεν ήθελα να τον πληγωσω, δεν ήθελα να τον διώξω μακρυά απ το παιδί του και τελικά όλο αυτό μου γύρισε μπούμερανγκ..Οπότε ΘΥΣΊΑ =ΘΑΝΑΤΟΣ!!! Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ανθρώπους δίπλα σου, χάθηκαν αρκετοί αλλά τελικά καλύτερα γιατί πέρα από κουτσομπολιό δεν άξιζαν και πολλά. Αν και είναι πάρα μα πάρα πολύ νωρίς ακόμα σκέφτομαι ότι στο μέλλον θα ήθελα έναν σύντροφο όπως πραγματικά τον αξίζω. Να κάνω μια υγιή σχέση... Πόσο ωραία θα ήταν να βρω έναν άνθρωπο όπως τον ήθελα, δυναμικό, να μιλάει όμορφα, με λογική σκέψη και να νιώθω περήφανη για αυτόν... Και αν χωρευει και ροκ εν ντρολ ? τότε τελικά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Καλημέρα πάρεουλα μου. Καλή Κυριακή.
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829
Καλημέρα φιλκον
Μπορεί να μην το βλέπεις ακόμη αλλά είσαι σε πολύ καλο δρόμο,,, σύντομα θα σταθείς γερα στα πόδια σου και θα σαι πολύ καλύτερα από πριν και εσύ και το παιδι
Και εγώ όσο μεγαλώνω (αλλά ευτυχώς και από πολύ νωρίτερα) κατανοω ότι δεν έχουν κανένα νόημα οι "θυσίες",,, Σκέψου πχ ότι και εκείνος υπέφερε απο τη "θυσία" σας να μη χωρίσετε νωρίτερα
Όλα καλα θα πάνε βρε , ,,εσύ βρες απλά πράγματα που να σε ευχαριστούν,,, ειδικά η επαφή με τη φύση βοηθά (περίπατος, θάλασσα ακόμη και κηπουρική,,,ενικε στείλε στο κορίτσι καμία αλοκασια!)
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Δεν εχει εκδηλωσει ενδιαφερον, Κυρια μου!!!...
Αφηστε που εχω προτεινει να της δωσω και δεν ξερει ουτε τι ειναι...
Νομιζει οτι ειναι...τρενο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από Kristina_
Καλημέρα φιλκον
Μπορεί να μην το βλέπεις ακόμη αλλά είσαι σε πολύ καλο δρόμο,,, σύντομα θα σταθείς γερα στα πόδια σου και θα σαι πολύ καλύτερα από πριν και εσύ και το παιδι
Και εγώ όσο μεγαλώνω (αλλά ευτυχώς και από πολύ νωρίτερα) κατανοω ότι δεν έχουν κανένα νόημα οι "θυσίες",,, Σκέψου πχ ότι και εκείνος υπέφερε απο τη "θυσία" σας να μη χωρίσετε νωρίτερα
Όλα καλα θα πάνε βρε , ,,εσύ βρες απλά πράγματα που να σε ευχαριστούν,,, ειδικά η επαφή με τη φύση βοηθά (περίπατος, θάλασσα ακόμη και κηπουρική,,,ενικε στείλε στο κορίτσι καμία αλοκασια!)
Filkon_123
# 73
στις 12/9/2021
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θέλω να μου στείλεις αλοκάσια αλλά να μου πεις τι είναι?
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Δεντροφυλλο φυτο ειναι Κυρια μου...
Αλλα δεν σας βλεπω φιλικη προς τα φυτα...
Αλλιως θα το ξερατε...
Αν επιμεινετε, θα κανωμε υιοθεσια του φυτου και το γνησιο της υπογραφης στα ΚΕΠ...
Θελω να εξασφαλισω την...μακροημερευση της...
Καλη εξηγα καμω, ειναι και δωρεαν, αλλα υπο προυποθεσεις!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 73 από Filkon_123
Θέλω να μου στείλεις αλοκάσια αλλά να μου πεις τι είναι?
Ανδρας / 43 / Σε σχέση
Βερμούδες
Δική του δουλειά να είναι καλά αυτός, δική σου να είσαι εσύ καλά. Μην ασχολείσαι ποιός είναι καλά και ποιός όχι, κοίτα τη δική σου δουλειά, να νοιώσεις καλά εσύ και να αρέσεις εσύ ξανά στον εαυτό σου, τα υπόλοιπα θα τα βρεις. Μετά γράφεσαι και σε σχολή χορού και διαλέγεις από κει άμα θες ροκ εντ ρολ ντάνσερ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από Filkon_123
Μακάρι Seychelles να βγει ο χειμώνας εύκολα.Μακάρι να διαχειριστω την θλίψη και να έρθει η στιγμή που να της πω "οκ κα θλιψη να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή ? τώρα θέλω να κοιμηθώ, να διαβάσω, να βγω κλπ κλπ" Διαπίστωσα ότι ο πρώην σύζυγος είναι στα καλύτερα του. Τον συνάντησα και έλαμπε ολόκληρος, και εγώ και το παιδί... Είμαστε μέσα στη θλίψη... Αυτό είναι θλιβερό όταν διαπιστώνεις την πραγματικότητα και πρέπει να την αντιμετώπισεις στο εδώ και τώρα. Συνείδητοποιω επίσης ότι αρκετά χρόνια θυσιαστηκα και δεν χώριζα γιατί δεν ήθελα να τον πληγωσω, δεν ήθελα να τον διώξω μακρυά απ το παιδί του και τελικά όλο αυτό μου γύρισε μπούμερανγκ..Οπότε ΘΥΣΊΑ =ΘΑΝΑΤΟΣ!!! Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ανθρώπους δίπλα σου, χάθηκαν αρκετοί αλλά τελικά καλύτερα γιατί πέρα από κουτσομπολιό δεν άξιζαν και πολλά. Αν και είναι πάρα μα πάρα πολύ νωρίς ακόμα σκέφτομαι ότι στο μέλλον θα ήθελα έναν σύντροφο όπως πραγματικά τον αξίζω. Να κάνω μια υγιή σχέση... Πόσο ωραία θα ήταν να βρω έναν άνθρωπο όπως τον ήθελα, δυναμικό, να μιλάει όμορφα, με λογική σκέψη και να νιώθω περήφανη για αυτόν... Και αν χωρευει και ροκ εν ντρολ ? τότε τελικά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Καλημέρα πάρεουλα μου. Καλή Κυριακή.
Filkon_123
# 77
στις 13/9/2021
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ενικος ευχαριστω αλλά όντως είμαι άσχετη με τα φυτά. Βέβαια ξεκινάω δειλά δειλά να ασχολούμαι μαζί τους αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη να σταθώ αντάξια τους.Seychelles εννοείται ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του... Αλλά..τεσπα...Καλη εβδομάδα και καλή σχολική χρονιά σε όσους έχουμε παιδάκια.
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Αφου θελεις να ασχοληθεις, βαλε ζητηματα με φυτα και θα σου πω...
Να αλλαξει και λιγο το τροπαρι της μαυριλας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από Filkon_123
Ενικος ευχαριστω αλλά όντως είμαι άσχετη με τα φυτά. Βέβαια ξεκινάω δειλά δειλά να ασχολούμαι μαζί τους αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη να σταθώ αντάξια τους.
Ανδρας / 43 / Σε σχέση
Βερμούδες
Εδώ έχει ξεκινήσει ήδη η σχολική χρόνια, από ότι φαίνεται οι άλλοι διαζευγμένοι γονείς έχουν ραντάρ που τα πιάνουν όλα, θα δεις διαφορετικές συμπεριφορές από κόσμο που μέχρι τώρα λέγατε απλά ένα γεια.Θέμα με φυτά που λέει και ο ενικός τώρα, πάει πέρασε , κοιτάς μπροστά, σε λίγες εβδομάδες θα είσαι καλά
hornet19
# 80
στις 13/9/2021
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Σχόλιο # 78 από Enikos
Αφου θελεις να ασχοληθεις, βαλε ζητηματα με φυτα και θα σου πω...
Να αλλαξει και λιγο το τροπαρι της μαυριλας...
Έχεις κομματάκι μαλακώσει Enikos ή μου φάνηκε..?
Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι έχεις περισσότερο χρόνο να αφιερώσεις για τον εαυτό σου και είσαι πιο χαρούμενος
στα social media