Αγαπη μονο . . . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από hornet19
Έχεις κομματάκι μαλακώσει Enikos ή μου φάνηκε..?
Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι έχεις περισσότερο χρόνο να αφιερώσεις για τον εαυτό σου και είσαι πιο χαρούμενος
Παράθεση:
Σχόλιο # 74 από EnikosΔεντροφυλλο φυτο ειναι Κυρια μου...
Αλλα δεν σας βλεπω φιλικη προς τα φυτα...
Αλλιως θα το ξερατε...
Αν επιμεινετε, θα κανωμε υιοθεσια του φυτου και το γνησιο της υπογραφης στα ΚΕΠ...
Θελω να εξασφαλισω την...μακροημερευση της...
Καλη εξηγα καμω, ειναι και δωρεαν, αλλα υπο προυποθεσεις!...
... Πάντως αυτό το πολύ γνωστό εξ' όψεως φυτό, που παρεμπιπτόντως έχουμε στο μπαλκόνι, εγώ το ήξερα ως πλατύφυλλο
Εγω τι να κανω τωρα?...
Να πω για το τι βλεπουμε στα μπαλκονια?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από hornet19
... Πάντως αυτό το πολύ γνωστό εξ' όψεως φυτό, που παρεμπιπτόντως έχουμε στο μπαλκόνι, εγώ το ήξερα ως πλατύφυλλο
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από EnikosΕγω τι να κανω τωρα?...
Να πω για το τι βλεπουμε στα μπαλκονια?...
Na αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου ότι αν κάποιος είναι σκράπας στην ονοματολογία δεν νοιάζεται τα φυτά
Διαβάζοντας τον αρχικό επικήδειο. ..και τώρα αυτό. ... Τον δικαιολογώ των άνθρωπο. ..
Τώρα το γιατί. Λέγετε τοξικότητα. ..
Αν το θέμα είναι πραγματικό. ..τότε ανεπιφύλακτα το λέω οτι είσαι ο ορισμός του τοξικού ανθρώπου- συζύγου. ...
Ψαξτο στον εαυτό σου γιατί πραγματικά θα το ακούσεις και απο το ίδιο σου το παιδί σε κάποια στιγμή. ...και τότε θα είναι πραγματικά δύσκολα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Filkon_123
Καλημέρα, απάντησα και εχτές αλλά μάλλον χάθηκε το μήνυμα ή δεν το έστειλα?Πάντα πίστευα ότι ο πρώην είναι ένα καλό παιδί, που δεν θα κοροϊδέψει δεν θα πει ψέμματα, της εκκλησίας. Και συνεχίζω να το πιστεύω... Έφυγε γιατί δεν ήθελε Ν αμέ κοροϊδεύει. Ο γάμος ήταν νεκρός όμως δεν σας κρύβω τον αγαπούσα και τον φρόντιζα.Δεν ήταν ο άντρας που μου ταίριαζε. Στα 20 μου όταν τον γνώρισα Ειμασταν στο ίδιο συναίσθηματικο επίπεδο, μετά εγώ άλλαζα εξελίσσομουν, γινόμουν πιο δυναμική, εκεί στα 35 έκανα την επανάσταση μου ζήτησα να έχω τον έλεγχο των χρημάτων μου, ήθελα αφού είχε ξεπέταχτε και το παιδί να έχω τον προσωπικό μου χρόνο, δεν του άρεσε, άρχισε ο θυμός από την μεριά μου, ο θυμός απ την δική του. Ξεκίνησα να παρακολουθώ κάποια σεμινάρια σε ιδιωτικό κολέγιο, δεν του άρεσε η ιδέα, είχαμε τσακωμούς, τον τράβηξα στον σύμβουλο να το σώσουμε γιατί ήθελα να σωσο τον γάμο μου, ένιωθα κουρασμένη να πρέπει εγώ να τον πλησιάζω, να τον αγκαλιάσω, εγώ εγώ εγώ... Έβλεπα ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα απλά που θέλει μια γυναίκα αλλά δεν ήθελα να τον πληγωσω και να τον διώξω. Το παιδί τον είχε ανάγκη και εγώ φυσικά. ΔΥΣΤΥΧΩΣ είχα αποφασίσει να θυσιάστω μαζί του και καθώς μεγάλωνε το παιδί είχα αποφασίσει ότι θα ξεκινήσουμε να κάνουμε πράγματα μαζί μήπως και έρθουμε πιο κοντά αγάπη υπήρχε από πλευράς μου πάρα πολύ. Δεν εργαζόταν, ήταν από τους τυχερούς, είχε ένα εισόδημα το οποίο ήταν καλό μαζί με το δικό μου για να τα βγάλουμε πέρα οριακά. 24 ώρες ελεύθερος χρόνος εκείνος , εγώ πνιγομουν , δουλεια, παιδί, σπίτι... Κάποια στιγμή μου πετάει ένα παραμύθι ότι δεν είναι καλά, ότι θέλει να φύγει έτσι στα ξαφνικά... Μέχρι που μου το μαρτυρισε και έως ότου η γκόμενά του με ενοχλήσει και μου δώσει πλήρη αναφορά του τι κάνανε 1 χρόνο πάρα κάτι. Εκεί σκέφτηκα να τον συγχωρήσω, ένιωσα ότι τον είχα παραμελήσει και ζήτησα ευκαιρία... Μέχρι που τον έπιασα να μιλάει πάλι μαζί της... Επειδή ήταν κύριος όπως μου είπε αποφάσισε να φύγει. Το παιδί έχει σοκαριστεί... Γιατί δεν είχαμε καυγάδες και είναι πληγωμένο.. Εγώ πενθω αυτούς τους 5 μήνες και αρνούμαι να σηκωθώ από το πάτωμα, Δεν μπορώ να το χονεψω αυτό που έκανε.. Πρέπει όμως. Αναρωτιέμαι πως θα περάσουν τα επόμενα χρόνια, όλα τα βλέπω μάταια Δυσκολεύομαι πολύ μέσα στο σπίτι, θα ηθελα πολύ να αλλάξω παράστασεις... Γενικά είμαι πολύ πολύ δυσκολα. Κάνω την αυτοκριτική μου, έχω αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί και περιμένω να ξεριζωθει αυτός ο πόνος που έχω μέσα μου. Αναρωτιέμαι ποτέ θα βαρεθώ την μιζέρια μου? Ποτέ θα σταματήσω να πνιγομαι μέσα στο σπίτι μέσα στον εαυτό μου κλπ κλπ. Αυτή ήταν η ιστορία μου, δεν σας κρύβω ότι φορές νιώθω ότι εγώ φταίω για όλα, γιατί με θεωρούσε υπεύθυνη για την ευτυχία του... Απ την μια νιώθω μια ελάχιστη ανακούφιση, απ την άλλη το βάρος της διαλυμένης οικογένειας με σκοτώνει... Σας ευχαριστώ πολύ.
Εσυ τι λες...νοιαζεται, οταν το ραδικι το περναει για μπροκολο?...
Και αν ναι...για ποιο φυτο θα ζητησει, το αναλογο χωμα, λιπασμα κλπ...
Μη ξεροντας το ονομα του, (ειθισται απο αυτο να ξερουμε τα φυτα), πως θα ρωτησει να μαθει τα της περιποιησης του?...
Θα φυτευει καρπουζιες τον Γεναρη?...
Τι θες να πεις επειδη σουχει λειψει το κραξιμο?...
Μην ζοριζεσαι, εκφρασου ελευθερα, θα δειξει κατανοηση ο σαπορτ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από hornet19
Na αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου ότι αν κάποιος είναι σκράπας στην ονοματολογία δεν νοιάζεται τα φυτά
Δεν αμφισβητώ οτι μπορεί να έχεις και δίκιο εσύ. ...προφανώς δεν σε ξέρω και προφανώς δεν θα σε γνωρίσω
Μέσα απο ότι έγραψες εσύ και μόνο. ..το δικό μου συμπέρασμα είναι αυτό που έγραψα. ...
Σε καμία περίπτωση το ότι εγώ η ο καθένας υποκειμενικά βγάζει ένα συμπέρασμα σε ένα θέμα που τίθεται δημόσια. ..σε καμία περίπτωση λοιπόν αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σωστό. ...
Σωστή λοιπόν η λάθος άποψη. ..εμένα αυτό μου βγάζει το θέμα σου...και αυτό έγραψα. ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από Filkon_123
Αγρότης,Διαβαζωντας και εγώ τα μηνύματα μου μετά από καιρό, καταλαβαίνω ότι ήμουν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη, σοκαρισμένη, χαμένη και πόσα πολλά ακόμα που μόνο ένας που έχει βιώσει μπορεί να καταλάβει.Το να χαρακτηρισεις κάποιον τοξικό θα πρέπει να έχεις συναναστραφει μαζί του και να βγάλεις διάγνωση...διοτι αυτό που για σένα είναι τοξικό για εμένα μπορεί να είναι Κλάιν μαιν.Φυσικά και έχω κάνει τα δικά μου λάθη, φυσικά και τα έχω αναγνωρίσει, φυσικά έχω ενημερώσει και το παιδί μου για το δικό μου μερίδιο ευθύνης, χωρίς να χρειάζεται να ξέρει λεπτομέρειες.Αλλά να βγάζεις διάγνωση χωρίς να με ξέρεις... Υποκλίνομαι ??
Καλα...
Τι προεξοχες εχει η αλοκασια και τις κοβεις ωρε?...
Λες για τους σποροφορους μισχους της, που ανοιγουν και εχουν κοκκινους σπορους μεσα?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από hornet19
@EnikosΤίποτα δεν θέλω να πω (γράφω από κινητό στο δρόμο) ένα αστειάκι έκανα. Την ακολασία - αλοκασιά πως τη λένε απλώς την ποτίζουμε ή κόβουμε κάτι προεξοχές καμιά φορά και δεν έτυχε να ρωτήσουμε γεωπόνο ως τώρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 94 από EnikosΚαλα...
Τι προεξοχες εχει η αλοκασια και τις κοβεις ωρε?...
Λες για τους σποροφορους μισχους της, που ανοιγουν και εχουν κοκκινους σπορους μεσα?...
Που να ξέρω τι είναι αυτά τα μακριά ραβδιά που κρέμονταν ένα μέτρο κάτω από το μπαλκόνι. Θα πρέπει να βγάλω τη γεωπονική πρώτα και μετά να πω τη βλακεία μου, αλλά είπαμε εγώ θέλω κράξιμο
Και ο κηπουρός που το φύτεψε πριν πολλά χρόνια στη γλαστράρα το είχε πει πλατύφυλλο, αυτό το θυμάμαι δεν έχω ακόμα αλτζχάιμερ - και όχι, δεν αγόρασα έμμενταλ από το super market
δεν τις εχω χρησιμοποιησει, αλλα παρακολουθουσα στο φμπ κατι γρουπακια για διακοσμηση και ολο για μπογιες κιμωλιας μιλουσαν (τις ειχα βαρεθει λεμε γιατι ειχαν βαλει μπρος και εβαφαν και κατι μασιφ ξυλινα επιπλα βινταζ και ηταν κριμα
Δεν χρειαζεται να παρεις επωνυμες,,,μου ελεγε μαλιστα μια φιλη εδω οτι μπορεις ακομη και μονη σου να τις φτιαξεις (ακρυλικο χρωμα και αρμοστοκος λεει ο γκουγκλης),,,αλλα οκ και ως αρχαρια ετοιμα θα επαιρνα?.τωρα για ντουλαπια κουζινας δεν ξερω,,,ισως πρεπει να βαλεις και κατι απο πανω για να διατηρηθει (κατι για κερι εχω διαβασει)
Αντε καλε, φτιαξτα και πες μας τα αποτελεσματα
Παράθεση:
Σχόλιο # 96 από Filkon_123
Καλημέρα, πίνω τον καφέ μου και κάνω την πρωινή μου ανασκοπηση?Οι μέρες περνάνε και κάθε μέρα είμαι λίγο καλύτερα απ την προηγούμενη.Σκέφτομαι να ξεκινήσω να βαφω τα ντουλάπια της κουζίνας μόνη μου, σκέφτομαι να τα αλλάξω χρώμα...Άραγε τις μπογιές της annie sloan τις γνωρίζετε???Δεν θέλουν λέει τρίψιμο τα έπιπλα...
Προτεινω η επομενη συνταγη να ειναι σαλατα,,,χωριατικη ε οχι οι ετοιμες του ΣΜ
Παράθεση:
Σχόλιο # 97 από seychelles
Πλέον είσαι σε δρόμο για ανάκαμψη.Το έχεις προχωρήσει πολύ το πρότζεκτ εσύ άμα κοιτάς μπογιές. Ακόμα στα έπιπλα είμαι, κοιτάω και πως γίνονται φαγητά πέραν του τηγανητού αυγού
Περίμενε, δηλαδή γίνεται να κάνει κανείς και μόνος του σαλάτα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 99 από Kristina_Προτεινω η επομενη συνταγη να ειναι σαλατα,,,χωριατικη ε οχι οι ετοιμες του ΣΜ
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media