Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

23 years later...

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678

Enikos

# 101 στις 27/9/2021
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
'Aρεσαν+: 0%

Μας μεινανε στη μεση οι συστασεις...

Αντε παλι να συνεχισωμε απο την σαλατα...

Αρέσει στο μέλος giorgos170

seychelles

# 102 στις 27/9/2021
author
Ανδρας / 43 / Σε σχέση
Βερμούδες
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 894
Το γιαουρτάκι χτες βράδυ πάντως καταπληκτικό
Αρέσει στο μέλος Enikos

Filkon_123

# 103 στις 27/9/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Χαχαχαχα σας ευχαριστώ πολύ.Σεϋχέλλες, αναβω κάρβουνα, ψήνω ψάρια, κρέατα κλπ. Προχτές καθαρισα το σιφωνι στο μπάνιο, ξεχορταρισσα τον κήπο, κατέβασα στην αυλή 2 τεράστιες γλάστρες και βαριές από τσιμέντο, χωρίς να τις σηκώσω ? πιο παλιά προ διαζυγίου είχα ξεβουλωσει το ψυγείο που έτρεχε νερά, μπανιέρες κλπ...Μόνη μου δεν ξέρω να βαφω το σπίτι, και δεν οδηγούσα Αθήνα,Το δεύτερο το έχω κάνει 3 φορές μέσα στο μήνα, τώρα μου έμεινε το βάψιμο..Νομίζω ότι με το YouTube θα μαθεις να μαγειρεύεις...Υπάρχει και η λύση του έτοιμου φαγητού.. Από μαγειρείο αλλά προσπαθείσε το μόνος σου για λόγους αυτοπεποιθησης...Επίσης ψάχνω να βρω δυνατό καθαριστικό αλάτων για πλακάκιαΕχω και θλίψη που απ ότι καταλαβαίνω θα ερχετε κ θα φεύγει... Αλλα αυτός ο πόνος δεν θα φύγει... Απλά μειώνεται η ένταση τουΚαλη μας εβδομάδα.

Helenaki4

# 104 στις 27/9/2021
author
Γυναίκα / 47 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Πολυ φιλικά επιτρέψτε μου , διότι ήμουν εκεί , στο,δικό σας πνευματικό σημείο και νόμιζα οτι μου λείπει ο πρώην σύζυγος , αλλα τελικά μου έλειπε το κομματι του εαυτού μου που ήταν δημιουργικό και αυτοτελές . 

Μόλις το βρήκα , κατάλαβα οτι καλώς χώρισα . 

Αν αυτός ο άνθρωπος ήταν η Αγάπη της ζωής μου , ακόμα μαζί θα ήμασταν . 

Αυτή τη στιγμή νιώθετε λειψή , αλλα δε φταίει η απουσία του πρώην . 

Βρείτε την αυτοεκτίμηση σας και ξαφνικα δε θα λείπει τίποτα . 

Τότε ειναι πολυ πιθανό να εμφανιστεί και κάποιος που δε θα ειναι το αλλο σας μισό , αλλα το αλλο σας όλον , αν με εννοείτε .

Χαίρομαι που έχετε ενεργοποιηθεί , ειλικρινά , συνεχίστε έτσι και όλα θα πάνε καλά .

Παράθεση:
Σχόλιο # 103 από Filkon_123
Χαχαχαχα σας ευχαριστώ πολύ.Σεϋχέλλες, αναβω κάρβουνα, ψήνω ψάρια, κρέατα κλπ. Προχτές καθαρισα το σιφωνι στο μπάνιο, ξεχορταρισσα τον κήπο, κατέβασα στην αυλή 2 τεράστιες γλάστρες και βαριές από τσιμέντο, χωρίς να τις σηκώσω ? πιο παλιά προ διαζυγίου είχα ξεβουλωσει το ψυγείο που έτρεχε νερά, μπανιέρες κλπ...Μόνη μου δεν ξέρω να βαφω το σπίτι, και δεν οδηγούσα Αθήνα,Το δεύτερο το έχω κάνει 3 φορές μέσα στο μήνα, τώρα μου έμεινε το βάψιμο..Νομίζω ότι με το YouTube θα μαθεις να μαγειρεύεις...Υπάρχει και η λύση του έτοιμου φαγητού.. Από μαγειρείο αλλά προσπαθείσε το μόνος σου για λόγους αυτοπεποιθησης...Επίσης ψάχνω να βρω δυνατό καθαριστικό αλάτων για πλακάκιαΕχω και θλίψη που απ ότι καταλαβαίνω θα ερχετε κ θα φεύγει... Αλλα αυτός ο πόνος δεν θα φύγει... Απλά μειώνεται η ένταση τουΚαλη μας εβδομάδα.

Αρέσει στο μέλος TheRedKnight

Filkon_123

# 105 στις 27/9/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πόσο χαίρομαι να διαβάζω αυτά που γράφεις hellenaki4 δεν μπορείς να φανταστείς.Στην πορεία βγαίνουν στην επιφάνεια πράγματα και καταλαβαίνω ότι τελικά... Και πολύ το καθυστέρησα.Ότι αφορά το άλλο ολόκληρο... Είπες τεράστια κουβέντα!!!Για τα επόμενα 5 χρόνια δεν θέλω να κάνω σχέση, αλλά μετά αν όντως υπάρχει καλώς να έρθει!!!Ειλικρινά θα ήθελα πολύ να δω πως είναι η σχέση με έναν άνθρωπο που έχει καλή σχέση με τον εαυτό του. ??

Helenaki4

# 106 στις 27/9/2021
author

Γελάω με τα επόμενα 5 χρόνια που δε θέλετε σχέση !!! 

Μονο ενας χρόνος υπάρχει , φίλη μου . Το Αιώνιο Τώρα . 

Ζήστε αυτό , για την ώρα δε θέλετε σχέση , οκ , αλλα μην τοποθετείτε το μυαλό σας μακριά ! 

Για να δέσετε με έναν άντρα που έχει καλη σχέση με τον εαυτό του , πρεπει πρώτα να φτιάξετε τη σχέση με το δικό σας εαυτό . 

Η επιλογή του προηγούμενου δήλωνε οτι ούτε εσείς στέκεστε στα πόδια σας . Το,τι διαλέγετε , ειναι καθρέφτης του τι είστε . 

Σταθείτε εσείς όρθια και δείτε αυτό να καθρεφτίζεται στον επόμενο . Μην περιμένετε να γίνει όταν έρθει , θα ειναι αργά .

Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από Filkon_123
Πόσο χαίρομαι να διαβάζω αυτά που γράφεις hellenaki4 δεν μπορείς να φανταστείς.Στην πορεία βγαίνουν στην επιφάνεια πράγματα και καταλαβαίνω ότι τελικά... Και πολύ το καθυστέρησα.Ότι αφορά το άλλο ολόκληρο... Είπες τεράστια κουβέντα!!!Για τα επόμενα 5 χρόνια δεν θέλω να κάνω σχέση, αλλά μετά αν όντως υπάρχει καλώς να έρθει!!!Ειλικρινά θα ήθελα πολύ να δω πως είναι η σχέση με έναν άνθρωπο που έχει καλή σχέση με τον εαυτό του. ??

Αρέσει στο μέλος TheRedKnight

Filkon_123

# 107 στις 27/9/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Συμφωνώ απόλυτα με τα. Λεγόμενα σας hellenaki4.Μέσα στα 5 χρόνια θα μ έχω αγαπήσει και θα με έχω αποδεχτεί...

Enikos

# 108 στις 27/9/2021
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ο Σευχελες θελει μια τετραετια, κατα δηλωση του, αποτοξινωσης...

Εσυ πενταετια...

Θα σου τονε κρατησω και εναν χρονο εξτρα, να σε περιμενει...

Αμα θελει ας πει "δεν περιμενω"...ξερει αυτος...

Τι λες, τον βαζω στο μουσhκιο απο τωρα?...

Πες εσυ το ναι και θα σου τονε βαλσαμωσω, τον σερσεμη, για μια πενταετια...

Γιεπ!!!...

Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από Filkon_123

Αρέσει στο μέλος la-mer

seychelles

# 109 στις 27/9/2021
author
Ανδρας / 43 / Σε σχέση
Βερμούδες

Τη μία δεν αφήνει η μαμά, την άλλη θες να με λογοδόσεις 

Παράθεση:
Σχόλιο # 108 από Enikos

Ο Σευχελες θελει μια τετραετια, κατα δηλωση του, αποτοξινωσης...

Εσυ πενταετια...

Θα σου τονε κρατησω και εναν χρονο εξτρα, να σε περιμενει...

Αμα θελει ας πει "δεν περιμενω"...ξερει αυτος...

Τι λες, τον βαζω στο μουσhκιο απο τωρα?...

Πες εσυ το ναι και θα σου τονε βαλσαμωσω, τον σερσεμη, για μια πενταετια...

Γιεπ!!!...

Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 110 στις 28/9/2021
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Για το καλο σου!...

Παράθεση:
Σχόλιο # 109 από seychelles

Τη μία δεν αφήνει η μαμά, την άλλη θες να με λογοδόσεις 

Filkon_123

# 111 στις 28/9/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ενικος, ποιον θα μου κρατήσεις και ποιον θα μου βαλσαμωσεις δεν κατάλαβα...Αν εννοείς κάτι πονηρό Μην μπεις στον κόπο πάντως υπάρχουν και σε καουτσούκ ??? και δεν γκρινιάζουν ???Σεϋχέλλες, έχεις κάνει και εσύ αναφορά στον χρόνο? Δεν θυμάμαι! Άσε τον ενικό να μας κοροϊδεύει, καλύτερα μόνοι πάρα σε αποτυχημένη σχέση πάλι... Ενικος... Ακου τώρα, παχυφυτα, έχω στην αυλή μου τεράστιο φυτό, θα κόψω και θα το μεταφύτευση σε γλάστρα κια... Καμμια συμβουλή???

Enikos

# 112 στις 28/9/2021
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ο πολλαπλασιασμός των παχύφυτων μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τμήματα βλαστών, μικρά φυτά που βλαστάνουν από τη βάση του παχύφυτου, φύλλα ή ακόμη και τμήμα φύλλων. Για παράδειγμα, αρκεί να κόψουμε ένα μικρό φύλλο κρασούλας, να το βάλουμε πάνω σε χαρτί για να ξεραθεί η τομή του και μετά από λιγες μέρες να το αφήσουμε πάνω στο χώμα μίας γλάστρας για να βγάλει ρίζες και να εξελιχθεί σε ένα καινούριο φυτό κρασούλας. - Πηγή: www.mistikakipou.gr

Enikos

# 113 στις 28/9/2021
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Παράθεση:
Σχόλιο # 111 από Filkon_123

Μην μπεις στον κόπο πάντως υπάρχουν και σε καουτσούκ και δεν γκρινιάζουν

Filkon_123

# 114 στις 28/9/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ενικοσ ευχαριστώ,Θα μπω να διαβάσω, θέλει λέει καλό κλίμα, δροσερό...

Helenaki4

# 115 στις 28/9/2021
author

Ειναι το ανέκδοτο με το ...ψάρεμα , για όσους το ξέρουν , που εδώ έγινε ...κηπουρική-Ανθοκομικά 

Αν σε πέντε χρόνια αποφασίσετε θεματοθετρια και Σεϋχέλλες να παντρευτείτε , σας παρακαλώ μην ξεχάσετε τις συμπεθερες Αλις και γράφουσα . 
Έχουμε μεγάλο πόνο να βγάλουμε από τη ντουλάπα κανένα καλό ρουχαλάκι .
Αρέσει στο μέλος alisida

Enikos

# 116 στις 28/9/2021
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Δροσερο αλλα οχι εκτεθειμενα σε αερηδες, ξεροβοριαδες και ετσι, καπως προστατευμενα αν προκειται για εξωτερικο χωρο...

Σε γωνιες, με φως...αλλα οχι απευθειας εκθεση στο ηλιακο φως το καλοκαιρι...

Χωμα καλης αποστραγγισης, διοτι εχουν πολυ ευαισθητα ριζικα συστηματα...

Γλαστρες πηλινες κατα προτιμησιν, διοτι αναπνεει καλυτερα το ριζικο τους συστημα και τα νεα στελεχη...

Τροφη...οχι πιτογυρα και μακαρονια με κιμα...καμια λαχανοσουπα και το καλοκαιρι κανα παγωτακι παρφετ βανιλια...

Θα πουμε πολλα...μην ανησυχεις καθολου...

Παράθεση:
Σχόλιο # 114 από Filkon_123
Ενικοσ ευχαριστώ,Θα μπω να διαβάσω, θέλει λέει καλό κλίμα, δροσερό...

seychelles

# 117 στις 28/9/2021
author
Ανδρας / 43 / Σε σχέση
Βερμούδες

Καλα μια μέρα κρυολόγησα και χωρις επίβλεψη το πρωί μπαίνω το απόγευμα να δω ότι με .. παντρέψατε Που και να περάσω γρίπη το χειμώνα

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

giorgos170

# 118 στις 28/9/2021
author
Ανδρας / 75 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754
μπελαρά.,   όχι  μπελλαρά ...:...,,.

""
Θα πουμε πολλα...μην ανησυχεις καθολου...    ""
Αρέσει στο μέλος Enikos

Helenaki4

# 119 στις 28/9/2021
author

Δε σας παντρεψαμε ακόμα . Παντρεύεστε το 2026 

Απολαύστε πέντε χρόνια ελευθερίας ακόμα .

(Πάνε τα φορέματα , θα τα φάει η ντουλάπα)

Παράθεση:
Σχόλιο # 117 από seychelles

Καλα μια μέρα κρυολόγησα και χωρις επίβλεψη το πρωί μπαίνω το απόγευμα να δω ότι με .. παντρέψατε Που και να περάσω γρίπη το χειμώνα

Kristina_

# 120 στις 28/9/2021
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Α και θελω να παω ελενακι!!! Μονο να με ενημερωσουν κανα εξαμηνο πριν να τα παω για μεταποιηση γιατι σιγα μην μου κανει τπτ μεχρι τοτε 

Παράθεση:
Σχόλιο # 115 από Helenaki4

Ειναι το ανέκδοτο με το ...ψάρεμα , για όσους το ξέρουν , που εδώ έγινε ...κηπουρική-Ανθοκομικά 

Αν σε πέντε χρόνια αποφασίσετε θεματοθετρια και Σεϋχέλλες να παντρευτείτε , σας παρακαλώ μην ξεχάσετε τις συμπεθερες Αλις και γράφουσα . 
Έχουμε μεγάλο πόνο να βγάλουμε από τη ντουλάπα κανένα καλό ρουχαλάκι .

Αρέσει στο μέλος Helenaki4
Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.