Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

23 years later...

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678

Kristina_

# 121 στις 28/9/2021
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829
'Aρεσαν+: 0%

Και μην ξεχνατε ,,,νερο με μετρο,,,τα περισσοτερα φυτα πεθαινουν απο το πολυ ποτισμα και οχι απο το λιγο

Παράθεση:
Σχόλιο # 116 από Enikos

Δροσερο αλλα οχι εκτεθειμενα σε αερηδες, ξεροβοριαδες και ετσι, καπως προστατευμενα αν προκειται για εξωτερικο χωρο...

Σε γωνιες, με φως...αλλα οχι απευθειας εκθεση στο ηλιακο φως το καλοκαιρι...

Χωμα καλης αποστραγγισης, διοτι εχουν πολυ ευαισθητα ριζικα συστηματα...

Γλαστρες πηλινες κατα προτιμησιν, διοτι αναπνεει καλυτερα το ριζικο τους συστημα και τα νεα στελεχη...

Τροφη...οχι πιτογυρα και μακαρονια με κιμα...καμια λαχανοσουπα και το καλοκαιρι κανα παγωτακι παρφετ βανιλια...

Θα πουμε πολλα...μην ανησυχεις καθολου...

Αρέσει στα μέλη Helenaki4, giorgos170 και σε ακόμα 1 μέλος.

seychelles

# 122 στις 28/9/2021
author
Ανδρας / 43 / Σε σχέση
Βερμούδες
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 894

Ευχαριστώ για τα 5 χρόνια ελευθερίας, γενναιόδωρο, μην είμαστε και πλεονέκτες, ε  μετά με ένα πολ στο φόρουμ κομμένα όλα και πίσω σε πρόγραμμα 

Παράθεση:
Σχόλιο # 119 από Helenaki4

Δε σας παντρεψαμε ακόμα . Παντρεύεστε το 2026 

Απολαύστε πέντε χρόνια ελευθερίας ακόμα .

(Πάνε τα φορέματα , θα τα φάει η ντουλάπα)

Αρέσει στα μέλη giorgos170, Helenaki4

giorgos170

# 123 στις 28/9/2021
author
Ανδρας / 75 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754
εντωμεταξί,  θα  βολευτούμε  με  κορβέτες ...:...,,...,

Αρέσει στο μέλος Enikos

Filkon_123

# 124 στις 28/9/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Πως κάνουμε παράθεση? Πατάω πάνω στα αποσιωπητικά αλλά δεν... Τεσπα , hellenaki4 νομίζω και Λίγα είναι τα 4 χρόνια.. 2 μέχρι να ισορροπίσω από το διαζύγιο κλπ κλπ.. Έχω και παιδί στην εφηβια, ούτε να το σκέφτομαι ... Να έχουμε υγεία και όταν καλό πάει για σπουδές ειδωμεν... Με βλέπω να ανοίγω φυτώριο ?

Filkon_123

# 125 στις 28/9/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Τι είναι οι κορβετες?

MiltosRNLI1930

# 126 στις 28/9/2021
author
Ανδρας / 63 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Chevrolet Corvette ,2-θεσιο σπορ αυτοκινητο που κατασκευαζεται στην Αμερικη απο το 1953 μεχρι σημερα σε 8 γενιες .

Παράθεση:
Σχόλιο # 125 από Filkon_123

#123Τι είναι οι κορβετες?

Αρέσει στα μέλη Enikos, la-mer και σε ακόμα 1 μέλος.

hornet19

# 127 στις 29/9/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 124 από Filkon_123
Πως κάνουμε παράθεση? Πατάω πάνω στα αποσιωπητικά αλλά δεν... Τεσπα , hellenaki4 νομίζω και Λίγα είναι τα 4 χρόνια.. 2 μέχρι να ισορροπίσω από το διαζύγιο κλπ κλπ.. Έχω και παιδί στην εφηβια, ούτε να το σκέφτομαι ... Να έχουμε υγεία και όταν καλό πάει για σπουδές ειδωμεν... Με βλέπω να ανοίγω φυτώριο ?

Πατάς "..." σου βγάζει παράθυρο από κάτω στη σελίδα με τίτλο "Η απάντησή σας", γράφεις κάτω (ή και πάνω) από το πλαίσιο με το κείμενο που κοουτάρεις και βουαλά - έτοιμο!

hornet19

# 128 στις 29/9/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Είναι αμερικάνικο σπορ κουπέ, όπως γράφει ο Μίλτος αλλά είναι και πολεμικό πλοίο, σαν αυτά που θα πάρει το Πολεμικό μας Ναυτικό από τους γάλλους ...

giorgos170

# 129 στις 29/9/2021
author
Ανδρας / 75 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή

Δέν  κάνει  να  τον  ταλαιπωρούμε  τόοοοσο πολλύ,  τόν  ενδιαφαιρόμενο ...:.,,

Αρέσει στο μέλος Enikos

giorgos170

# 130 στις 29/9/2021
author
Ανδρας / 75 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή

concrete ..,?

marble .,,?.,?

Παράθεση:

Τι είναι οι κορβετες?

Αρέσει στο μέλος Enikos

TheRedKnight

# 131 στις 29/9/2021
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Αλλη χώρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 655

Παράθεση:

Εκτός από την ονείρωξη που λέγεται διθέσιο κουπέ όπως ανέφεραν οι κύριοι πιο πάνω...

Είναι εκεί που περπατάς χεράκι χεράκι με τον/την λεγάμενη στο Π.Φάληρο θαυμάζοντας το (μεγάλο)θωρηκτό Αβέρωφ, κάνοντας συνειρμούς, όνειρα και φαντασιώσεις και η πραγματικότητα σε προσγειώνει μένοντας με την (μικρή)κορβέτα στο χέρι...

(Στην πραγματικότητα είναι τύπος πολεμικού πλοίου όπως αναφέρθηκε, μικρό σε μέγεθος, ταχύ και καλά εξοπλισμένο για το μέγεθος του, για περισσότερα ο γούγλης είναι φίλος σου  ;-))

TheRedKnight

# 132 στην 1/10/2021
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Αλλη χώρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 655

Ζητώ συγνώμη για το double post, σχετικά με το θέμα το #104 και #106 σχόλιο θα πρέπει να τύχουν μεγαλύτερης προσοχής από όλους άσχετα της κατάστασης που βρίσκονται τώρα, αξιότιμη θεματοθέτρια, προσυπογράφω τα ανωτέρω, μπορεί να μην είναι 23 αλλά ήταν 15, για σένα θα είναι πολύ πιο δύσκολο βέβαια αλλά έχεις ήδη κάνει την εκκίνηση στην νέα διαδρομή, μάθε ξανά να παίρνεις ανάσες και όλα καλά θα πάνε...

and a song for the road...
https://www.youtube.com/watch?v=KOVyBhVsOV0

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

Filkon_123

# 133 στις 18/11/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλημέρα,Γράφω μετά από καιρό.Ακόμα έχω μια θλίψη που στιγμές δεν υποφερεται.Δεν είναι εύκολο. Κλαίω, πέφτω σηκώνομαι.. Θυμώνω και ξανά πάλι.Φορές νιώθω ότι δεν έχω ζήσει προηγούμενη ζωή.Στεναχωριέμαι για το παιδί, όταν μου λέει ότι γυρίζει σπίτι και είναι μόνο του...Είναι στιγμές που δεν αντέχω...Νομίζω ότι δεν θα καταφέρω ποτέ να το ξεπεράσω όλο αυτό 7 μήνες και ακόμα να συνέλθω.Τι θα κάνω?Έρχονται γιορτές, πρέπει να στολίσω για το παιδί και δεν αντέχω.Δεν αντέχω ούτε τον ίδιο μου τον εαυτό...

Enikos

# 134 στις 18/11/2021
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Απο του χρονου και βλεπουμε...αναλογα βεβαια και ποσο διατεθειμενη εισαι να προχωρησεις...

Ενα καλο ερεθισμα σαν σκεψη, ειναι το να υποβαθμισεις την πεποιθηση του οτι μονο οταν ειμαστε μαζι με καποιον δημιουργουνται οι πραγματικες σταθερες της ζωης μας...

Στην ουσια ποτε δεν ειμαστε με καποιον...απλα συνυπαρχουμε σε δημιουργημενες απο αναγκη σταθερες, που ο Θεος να τις κανει σταθερες, εφ' οσον αποσκοπουν σε αναγκαστικες συμβιωσεις...

Βολευομαστε, πως το λενε...

Και μαθε οτι ποτε δεν αφηνουμε αναξιες λογου συμπεριφορες, να χαρακτηρισουν την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ζωη...την παρουσα η μελλοντικη...νομος...

Συγκεντρωσου λοιπον και γι' αρχη βρες καποιον-καποια να μιλας οχι για το δραμα σου...μην κανεις κανα τετοιο!!!...Να μιλας για την ζωη, σαν να ξεκινησε μολις τωρα...

Να στολισεις, να στολιστεις και να δειξεις στο παιδι οτι "εγω ειμαι εδω"...

Αν δεν μου υποσχεθεις οτι θα προσπαθησεις τουλαχιστον, εμενανε να μην μου ξαναμιλησεις!!!...

Παράθεση:
Σχόλιο # 133 από Filkon_123
Καλημέρα,Γράφω μετά από καιρό.Ακόμα έχω μια θλίψη που στιγμές δεν υποφερεται.Δεν είναι εύκολο. Κλαίω, πέφτω σηκώνομαι.. Θυμώνω και ξανά πάλι.Φορές νιώθω ότι δεν έχω ζήσει προηγούμενη ζωή.Στεναχωριέμαι για το παιδί, όταν μου λέει ότι γυρίζει σπίτι και είναι μόνο του...Είναι στιγμές που δεν αντέχω...Νομίζω ότι δεν θα καταφέρω ποτέ να το ξεπεράσω όλο αυτό 7 μήνες και ακόμα να συνέλθω.Τι θα κάνω?Έρχονται γιορτές, πρέπει να στολίσω για το παιδί και δεν αντέχω.Δεν αντέχω ούτε τον ίδιο μου τον εαυτό...

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, TheRedKnight και σε ακόμα 2 μέλη.

seychelles

# 135 στις 18/11/2021
author
Ανδρας / 43 / Σε σχέση
Βερμούδες

Γιατί βάζεις τον εαυτό σου τώρα σε αρνητική λούμπα? Στενοχωριέσαι, τρως τη μέρα σου με αυτό, δε μένει χρόνος και ενέργεια να κάνεις κάτι άλλο, rinse and repeat.

Δες και τα καλά, μπορείς να έχεις την ηρεμία σου, καθορίζεις τι κάνεις με το χρόνο σου, βλέπεις κόσμο που τα πας καλά αντί να φορτώνεσαι την κάθε θεία χριστουγεννιάτικα.

Με το παιδί κάνετε κοινές δραστηριότητες, πχ να μαγειρεύετε μαζί?, αντί εσύ να μαγειρεύεις και το παιδί να κάνει κάτι άλλο. Το παίρνεις το Σαββατοκύριακο να πάτε να περπατήσετε ? Άμα το πας πισίνα, κάνεις και συ μια βουτιά όταν κάνει αυτό μάθημα ? Επιτραπέζια με το παιδί παίζετε παρέα ?

Ο πατέρας του παιδιού το αναλαμβάνει? Το χρόνο που είναι μαζί, πάρε τις φίλες σου να βγείτε, πήγαινε εκδρομές. Ότι θες κάνεις πλέον όταν είναι χρόνος του παιδιού με τον πατέρα του, μέχρι και στην παραλία πας και κοιμάσαι άμα θες, το έκανες αυτό πριν ?

Δέντρο εννοείται θα στολίσεις με το παιδί, και γλυκά θα κάνετε μαζί και ταινίες θα δείτε μαζί και στα μαγαζιά θα πάτε μαζί. Αν σε παίρνει χρονικά γιατί δεν πάτε μια ωραία εκδρομή τα Χριστούγεννα με το παιδί είτε έξω είτε Ελλάδα, να αλλάξεις λίγο παραστάσεις.

Άμα είσαι μέσα διάβασε κανένα βιβλίο, τρολαρε εδώ, καμμία ζωγραφική κλπ, δε δίνεις λογαριασμό πουθενά πια τι κάνεις με το χρόνο σου, ότι θες εσύ κάνεις.

Αν θες χρόνο να επεξεργαστείς την κατάσταση κάνε περπάτημα μια-δυο εβδομάδες και μετά κρατά το κιόλας γιατί κάνει καλό στη υγεία.

Παράθεση:
Σχόλιο # 133 από Filkon_123

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, Enikos

seychelles

# 136 στις 18/11/2021
author
Ανδρας / 43 / Σε σχέση
Βερμούδες

Ωραία απάντηση Ενικε !

Παράθεση:
Σχόλιο # 134 από Enikos

Απο του χρονου και βλεπουμε...αναλογα βεβαια και ποσο διατεθειμενη εισαι να προχωρησεις...

Ενα καλο ερεθισμα σαν σκεψη, ειναι το να υποβαθμισεις την πεποιθηση του οτι μονο οταν ειμαστε μαζι με καποιον δημιουργουνται οι πραγματικες σταθερες της ζωης μας...

Στην ουσια ποτε δεν ειμαστε με καποιον...απλα συνυπαρχουμε σε δημιουργημενες απο αναγκη σταθερες, που ο Θεος να τις κανει σταθερες, εφ' οσον αποσκοπουν σε αναγκαστικες συμβιωσεις...

Βολευομαστε, πως το λενε...

Και μαθε οτι ποτε δεν αφηνουμε αναξιες λογου συμπεριφορες, να χαρακτηρισουν την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ζωη...την παρουσα η μελλοντικη...νομος...

Συγκεντρωσου λοιπον και γι' αρχη βρες καποιον-καποια να μιλας οχι για το δραμα σου...μην κανεις κανα τετοιο!!!...Να μιλας για την ζωη, σαν να ξεκινησε μολις τωρα...

Να στολισεις, να στολιστεις και να δειξεις στο παιδι οτι "εγω ειμαι εδω"...

Αν δεν μου υποσχεθεις οτι θα προσπαθησεις τουλαχιστον, εμενανε να μην μου ξαναμιλησεις!!!...

Αρέσει στο μέλος Enikos

Filkon_123

# 137 στις 4/12/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Σας υπέρ ευχαριστωωωΕνικε υπέροχα όλα όσα έγραψες.Σειχελες και σ ένα σ ευχαριστώ ωωω.Προσπαθω προσπαθώ προσπαθώ.. Αν είχα οικονομικη άνεση όλα θα ήταν πιο καλά αλλά έχει ο Θεός.Άσχετο με το θέμα μας, αλλα μου ήρθε ο λογαριασμός ρεύματος...Πονάει πιο πολύ κια απ την προδοσία.195 κιλοβατορες το μήναΜε 4 πλυντήρια τον μήνα, ελάχιστο μαγείρεμα γιατί έχω μπουκάλα υγραερίουΚαι θα πληρώσω 101 ευρώ ???Που θα πάει όλη αυτή η κατάσταση.

Filkon_123

# 138 στις 5/12/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλημέρα,Χτες το βράδυ έγραφα ένα μήνυμα για τα νέα μου και κατά λάθος το σβησα οπότε το ξαναγράφω σήμερα.Κάνω πολλά όνειρα, και τα όνειρα που κάνω δεν ξέρω αν θα βγουν αλλά θα προσπαθήσω. Νιώθω πιο ήρεμη, ξυπνάω με το συναίσθημα... Γιατί να μου συμβαίνει αυτό αλλά το πολεμάω. Παρέες δεν έχω, έχω 3 φίλες αλλά η μία δουλεύει πολύ, η άλλη εργάζεται απόγευμα. Ο κύκλος μου ήταν όλοι παντρεμένοι και αρκετοί απομακρυνθηκαν, άλλους τους απομάκρυνε εγώ. Έχει ο Θεός όμως. Δεν έχω ανάγκη για μια νέα σχέση στην παρούσα φάση της ζωής μου,ίσως μετά από χρόνια. ήθελα όμως κάποια στιγμή να βρω έναν άντρα όπως πραγματικά τον ήθελα πάντα, να με μαγεύει με τον τρόπο που μιλάει, να του αρέσει το διάβασμα, τα ταξίδια, να έχει ενσυναισθηση. Να χαλάει το ψυγείο και να το φτιάχνουμε μαζί ? Κάνω τα πάντα, καθαρίζω το σιφωνι αν σας βουλώσει, το ψυγείο αν τρέχει νερά κλπ κλπ. ?Εχω κήπο στο σπίτι και τον ξεχορτιαριζα,ίσως το ίδιο κάνω και σήμερα, αφού διαβάσω με το παιδί χημεια?Πολύ χαίρομαι που έστω υπάρχει εδώ η πλατφόρμα και μιλάμε. Σας ευχαριστώ πολυυυ

seychelles

# 139 στις 5/12/2021
author
Ανδρας / 43 / Σε σχέση
Βερμούδες

Καλά το πας, μετά τα πάγια τα λεφτά δε βοηθάνε σε πολλά, μπορείς να κάνεις πράγματα και χωρίς να ξοδέψεις, το περπάτημα έχει μηδέν κόστος. Τα πάγια φέτος θα μας πονέσουν όλους. Τρεις φίλες είναι υπεραρκετές αν έχετε ειλικρινή και ουσιαστική σχέση. Κάνε integrate και το παιδί αν μπορείς στον κύκλο σου με τις φίλες σου, μπορείτε πχ όλοι μαζί να παίξετε ένα επιτραπέζιο.

Μη σκας για τα παντρεμένα ζευγάρια η απομάκρυνση γίνεται γιατί τους "χαλάς την πιάτσα" πλέον, πρόβλημά τους. Άστον τον άντρα τώρα, ασχολήσου με τον εαυτό σου και παιδί σου, τα άλλα τα βλέπεις μετά. Κάτσε κάνε πλάνα για τις γιορτές, το να σχεδιάζεις θα σου δώσει ενέργεια. Μπορεί να σου τρέχει λίγο αργά η ανάκαμψη αλλά κάθε μέρα που περνάει πας πιο καλά, ο χρόνος κάνει δουλειά για σένα από μόνος του.

Filkon_123

# 140 στις 6/12/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.Ευχαριστώ σειχελες.Το μόνο θετικό εδώ που μένω είναι ότι έχω χώρο για περπάτημα και δραστηριότητες.Είμαι αισιόδοξη απ την φύση μου και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.Με προβληματίζει ότι δεν έχω να πιαστώ από κάπου για να επανέλθω πιο γρήγορα. Στην δουλειά έχω πρόβλημα με τον τρελό διευθυντή και δυστυχώς δεν μπορώ να φύγω τώρα να πάω αλλού. Τεσπα έχει ο Θεός. Εύχομαι να περασουμε ωραίες γιορτές και χωρίς βάρος.
Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.