Αγαπητέ Teo... καλησπέρα ...Εχω ενα ανηψακι 6 ετων ...και αρκετα συχνα ,, μας λεει ότι ειναι ερωτευμένος με κάποια συμμαθήτριά του ...!!!Αναρωτιέμαι ,, ποσο πολυ να διαφέρετε ,,, αν και νομίζω ότι ο μικρός ,, μπορει να διαχειριστεί την υπόθεση σου καλυτερα απο εσενα...Διάβασε το πιο κατω ,, και σιγουρα θα βρεις την λύση ...## Γνώρισα μια κοπέλα , η οποία πρόσφατα (1,5 μήνα) βγήκε από μια σχέση 2,5 ετών . Εμένα μου άρεσε πολύ αυτή ,(ένιωσα μετά απο καιρό το κλικ που λένε) όμως η ίδια με ενημερώσε ότι ήθελε τον χρόνο της για το οτιδήποτε. .. ## Εσυ ...ενοιωσες το.. κλικ ... Οχι εκεινη.. !!!## Να σημειωθεί πως βγαίναμε για 1 μήνα και κάτι. Παρόλα αυτά ,έκανε αυτή κίνηση για κάτι , γιατί εγώ σεβομουν το ότι θέλει χρόνο. Βγαίναμε κανονικά σαν να είμαστε μαζί ,μοιραζόμασταν πράγματα, υπήρχε μια ¨σπίθα¨ ανάμεσα μας, τουλάχιστον στα μάτια μου. ##...Βγαινατε...βγαινατε...και πηγαινατε στην παιδικη χαρα ,, να κάνετε ... τσουλήθρα ...!!! Η σπιθα ,, υπηρχε , στα δικα σου ματια ,,,οχι στα δικα της ...!!!.. ## Μέσα σε μία απο τις παρέες αυτές ήταν και ο πρώην , τον οποίο μου είχε πει ότι της είχε φέρει πολύ σκάρτα ( πήγαινε με άλλες κλπ) αλλά τον αγαπούσε ακόμα ΜΟΝΟ σε ανθρώπινο επίπεδο. ## ...## Μέθυσε άσχημα κ κοιμήθηκε σε αυτον, χωρίς να γίνει κάτι (από ότι μου είπε) ## ..Ο πρωην της ,, ...της ειχε φερθεί .. σκάρτα ..γιατι πηγαινε και με άλλες ... Αλλά τον αγαπούσε μονο σε ανθρώπινο επίπεδο ...!!! Και αφου μέθυσε και κοιμήθηκε σε αυτον ...Δεν εγινε κατι .. !!!.. Περίμενε να ρωτήσω το ανηψακι μου ... Σίγουρα θα σου απαντήσει.. !!!## Βέβαια αυτή γνώριζε πως εκείνος εχει παράλληλη σχεση με 2 κοπέλες τη στιγμή εκείνη. . ##..Αυτη γνώριζε πως εκείνος είχε παράλληλη σχεση ???...Ας εχει ,, οσες ,, παράλληλες ,, θελει ... σκέφτηκε η κοπελιά ...Θα χαρω και εγω.. !!! γιατι μόνον εκείνες .. !!!..## ..Εμένα με πείραξε το ότι έμεινε σε αυτόν , όπως είναι λογικό νομίζω,...## Σωστα ...!!!και λογικο ειναι να σε πειράξει μονο , το οτι εμεινε σε εκεινον ...Το οτι παίζανε ...τις ... κουμπάρες ..ολη την νύχτα...ουτε που σου πέρασε απο το μυαλό .. !!! ## Ξαφνικά μετά από κάποιες ώρες,κ αφού κοιμήθηκε γιατί ήταν άυπνη ,άρχισε να μου λέει ότι την πιέζω γιατί δεν είχαμε κάτι (επείδη μάλλον έδειχνα ότι με πείραξε αυτό που έκανε) , και ότι αγαπάει αυτό τον άνθρωπο, οτι είναι ότι πιο σημαντικό έχει στη ζωή της, και ότι αυτό μπορεί να ξαναγίνει, ακόμα κ να κοιμηθούν στο ιδιο κρεβάτι σε κάποιο πάρτι κλπ, ##Teo... Μέχρι εδω ...τι καταλαβες ???Η κοπελα κοιμήθηκε γιατι ηταν ... άυπνη ..???.. Προφανώς απο το έντονο σεξ ,, που εκανε μαζι σου ??? η με τον αλλον .. ???.. Και ακομα σου είπε ... ότι θα κοιμηθούν !!! στο ίδιο το κρεβάτι σε καποιο παρτι ...,!!!Αγαπητέ Teo ... Δεν θα το αναλυσω περισσότερο ...,,Η μοναδικη λύση ειναι ...το ανηψακι μου...!!! Έχει και τις γνωσεις για την ηλικια του ...αλλα και την εμπειρία ..για να διαχειριστεί ,,, ολο αυτο ...που δεν μπορεις εσυ να το κανεις ... !!!Επίσης σου είπε...## κ εγώ εύλογα τη ρωτάω αν τα έκανε αυτά και με τον πρώην της , κ απάντησε , όχι γιατί με αυτον ημουν ερωτευμένη, με σένα δεν είμαι. ##Teo ...Τι δεν καταλαβες.. ???Λησμόνησα να σε ρωτησω...Ποια ειναι η ηλικία σου ???Στο παιδικό πάρτυ ...που θα διοργανώσει ο ανηψιος μου , την ερχόμενη εβδομάδα ,, θα ειναι προσκεκλημένοι οι συμμαθητές του... Είσαι ευπρόσδεκτος !!! .. Μέσα στα τόσα παιδάκια ...και ενα ακομα. ..δεν νομιζω να υπάρχει προβλημα .. !!!
στα social media