Γειά σας και απο μένα! Μια απορία έχω βρε παιδιά και θέλω να με βοηθήσετε!
Εάν κάποιος σε μπλοκάρει στο Facebook και μετα από καιρό σε ξεμπλοκαρει σου κάνει λαικ στην ιστορία και μετα πάλι πάλι λίγο καιρό σε ξανα μπλοκάρει χωρίς να του έχεις κάνει τίποτα .τι παίζει με αυτό το άτομο; γιατι το κάνει αυτό;; τι λέτε εσείς βρε παιδιά;;Το οτι σου κανει λικε στην ιστορια, ειναι ενα πολυ σημαντικο στοιχειο...
Σε θελει σαν τρελος...Ένας μόνο θα σε κατατοπίσει...
Ο PANAGIOTIS mp90 μόλις πάρει χαμπάρι το θέμα σου,θα δώσει λύση!!!
Του μπλοκ-ξεμπλοκ το ανάγνωσμα ...
Κι εσυ γιατί αναστατώνεσαι τοσο ώστε να σηκώνεις θέμα ?Αγαπητη ,
Τετοιες περιπτωσεις χρίζουν ψυχιατρικής γνωματεύσεις ...
Εαν ο αλλος ειναι O Τρομπετας ...εσυ γιατι καθεσαι και του δινεις σημασια ?
Στειλτον στο Διαολο μηπως βρει γιατρεία
Keep Walking
. . . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από archagellosΑγαπητη ,
Εαν ο αλλος ειναι O Τρομπετας ...
Ενω η κοπελια απο δω συναδελφε, ε?...
Της καμει λικε στην ιστορια ο αλλος και τρεχει να μας το αναγγειλει...
Ο τεντζερης δεν ξερω ποιος ειναι, το καπακι το βλεπω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από archagellosΑγαπητη ,
Τετοιες περιπτωσεις χρίζουν ψυχιατρικής γνωματεύσεις ...
Εαν ο αλλος ειναι O Τρομπετας ...εσυ γιατι καθεσαι και του δινεις σημασια ?
Στειλτον στο Διαολο μηπως βρει γιατρεία
Keep Walking
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από EnikosΕνω η κοπελια απο δω συναδελφε, ε?...
Της καμει λικε στην ιστορια ο αλλος και τρεχει να μας το αναγγειλει...
Ο τεντζερης δεν ξερω ποιος ειναι, το καπακι το βλεπω...
man ?
να το ριξουμε καλυτερα στην μαγειρικη λες ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από konstandinos73
Αρχαγγελε αν ,οπως λες σωστα, ο αλλος ειναι ο Τρομπετας, μηπως, ομως, η θεματοθετρια ειναι το Σαξοφωνο και μαζι κανουν μια ορχηστρα?
man ,
μονο την ορχηστρα του Πλουταρχου ...θα ηθελα
Ψυχολογικά έχει δεν εξηγείται αλλιώς
Κατα πασα πιθανότητα , το κελεπούρι που σε πλησίασε δεν έχει κότσια να πει ευθέως «θέλεις να κάνουμε μμμ?»
Και κατα πασα πιθανότητα , αρχίζει τα κουλά μπλοκ ξεμπλοκ λαικ καρδούλες κρύο ζεστό μπας και τσιμπήσεις και του δώσεις λίγη σημασία .
Εδώ φυσικά συντάσσομαι απόλυτα με τη θέση του Κωνσταντίνου .
Ο ανισόρροπος δεν πάει όπου κι όπου . Διαλέγει την κατάλληλη ανισόρροπη ...πελατεία .
Άρα ψάξου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Maria_maria_23
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Τι παίζει με αυτόν; λοιπόν αυτός απο ότι έχω καταλάβει με κρυφογουσταρει απλώς φοβάται να στείλει πρώτος του έχω στείλει εγώ κάποιες φορές όχι συνέχεια ..μια μου δίνει σημασία μου κάνει λαικ στις ιστορίες πολλές φορές και μια με αποφεύγει ..π.χ τωρα που με ξαναμπλοκαρε χωρίς να του έχω κάνει τίποτα κακό η να του πω ..τι να πω βρε παιδιά άβυσσος η ψυχή του άντρα τελικά !??? εχω φτάσει στη τελική να πιστεύω ότι δεν ξέρει τι θέλει και αν με ξεμπλομαρει πράγμα σίγουρο γιατί το έχει ξανά κάνει θα τον ρωτήσω ευθέως και αν απαντήσει έχει καλως αν πάλι όχι τον γράφω κ γω κανονικοτατα!
. . . . . . . . .
Πνευστα και τα δυο σαντουρια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από konstandinos73
Αρχαγγελε αν ,οπως λες σωστα, ο αλλος ειναι ο Τρομπετας, μηπως, ομως, η θεματοθετρια ειναι το Σαξοφωνο και μαζι κανουν μια ορχηστρα?
Καλυτερα θα περασουμε...θα μεινουνε τα μυαλα μας στη θεση τους...(οσα εχουνε μεινει)...
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από archagellos
man ?
να το ριξουμε καλυτερα στην μαγειρικη λες ?
Ποιος τα εχει, συναδελφε?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Fanis25Ψυχολογικά έχει δεν εξηγείται αλλιώς
Εγώ πάντως έχω καταλάβει Μαρία ότι πρέπει και οι 2 σας να είστε κοντά στα 15 χρονών (τώρα βιολογικά ή νοητικά θα σε γελάσω) αλλιώς δεν δικαιολογούνται τέτοιες συμπεριφορές και απορίες.Άντε και καλή ενηλικίωση σας εύχομαι
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Maria_maria_23
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Τι παίζει με αυτόν; λοιπόν αυτός απο ότι έχω καταλάβει με κρυφογουσταρει απλώς φοβάται να στείλει πρώτος του έχω στείλει εγώ κάποιες φορές όχι συνέχεια ..μια μου δίνει σημασία μου κάνει λαικ στις ιστορίες πολλές φορές και μια με αποφεύγει ..π.χ τωρα που με ξαναμπλοκαρε χωρίς να του έχω κάνει τίποτα κακό η να του πω ..τι να πω βρε παιδιά άβυσσος η ψυχή του άντρα τελικά !??? εχω φτάσει στη τελική να πιστεύω ότι δεν ξέρει τι θέλει και αν με ξεμπλομαρει πράγμα σίγουρο γιατί το έχει ξανά κάνει θα τον ρωτήσω ευθέως και αν απαντήσει έχει καλως αν πάλι όχι τον γράφω κ γω κανονικοτατα!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media