Τοσο ολα καλα και ομορφα βρε θεματοθετη...
Γιατι ανεβασες ενα θεμα, τετοιου προβληματισμου?...
Με συμπαθεια ρωταω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Rainbow1975
Πάντα και μόνο καλά Q![]()
Ποιος ειναι μονος εκει εξω ή εδω μεσα? Αν καποιος ηταν μονος ηταν γιατι το επελεξε και καλα εκανε. Δεν ειναι πειραματοζωο για φιλοσοφια.
Το χειρότερο κατά τη γνώμη μου δεν είναι να είσαι μόνος ή μόνη.
Το χειρότερο είναι να τρέμεις την ιδέα της μοναξιάς και είτε να παραμένεις σε καταστάσεις που κατά βάθος δεν γουστάρεις ή να ψάχνεις σαν τρελός/σαν τρελή μόλις φύγεις από μια σχέση να βρεις κάτι άλλο, λες και οι σχέσεις είναι ένσημα και δεν θες νάχεις κενό στο ημερολόγιο, γιατί θα σου στοιχίσει όταν βγεις στη σύνταξη!!!
Περί μοναξιάς ωστόσο:
Συμπληρώνω κι εγώ τα παρακάτω :
Διότι δεν έχουν βάλει σκοπό ζωής το ζευγάρωμα
Διότι η αναζήτηση συντρόφων γίνεται με κοινωνικά ή περιστασιακά επιφανειακά ανούσια λανθασμένα κριτήρια ,πράγμα που καθιστά αδύνατη τη σύναψη μακροχρόνιων σχεσεων.
Διοτι δύο οποιαδήποτε "μισά" δεν κάνουν απαραίτητα ένα ολόκληρο
Παράθεση:
Αφού υπάρχουν τόσοι μόνοι, γιατί υπάρχουν τόσοι μόνοι?
Σχόλιο # 1 από Rainbow1975Καλησπέρα σας. Θέλω να θέσω κάτι που μου γυρνάει στο μυαλό. Εκεί έξω υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλοί/ες μόνοι. Δυστυχώς/ευτυχώς όπως έχουν οι σχέσεις μας διαλύονται "εύκολα" (ξέρω, αδόκιμος όρος αλλά δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα). Η ερώτηση μου λοιπόν είναι γιατί ο κόσμος δεν κάνει βήματα παρακάτω, να συνεχίσει την ζωή του;
Γιατί ειναι πολλοί αλλα σκόρπιοι. ..δεν συναντιούνται οι μοναξιες μάλλον: )
ΣΠαράθεση:
Σχόλιο # 1 από Rainbow1975
Καλησπέρα σας. Θέλω να θέσω κάτι που μου γυρνάει στο μυαλό. Εκεί έξω υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλοί/ες μόνοι. Δυστυχώς/ευτυχώς όπως έχουν οι σχέσεις μας διαλύονται "εύκολα" (ξέρω, αδόκιμος όρος αλλά δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα). Η ερώτηση μου λοιπόν είναι γιατί ο κόσμος δεν κάνει βήματα παρακάτω, να συνεχίσει την ζωή του;
Aalexandriani... καλημερα ...
Εξαιρετική η τοποθέτηση σου...!!
Εχω ορισμένες απορίες ...αλλα να
κανω και καποιες ερωτήσεις ..
Εσυ την τρέμεις την μοναξια ?
Αυτοί που , επιλέγουν να είναι μονοι
πιστεύεις οτι ειναι καλύτερα να νοιώθουν οτι είναι μονοι , η , παρηγορούν τον εαυτο τους ???
Αναρωτήθηκες , τι ειναι αυτό που κανει καποιους/καποιες , να μην πηγαίνουν απο την μια σχεση στην αλλη ???
Κάποιοι , ειναι ανυποφοροι ...και οπως λες , χωρίζουν με συνοπτικές διαδικασίες ??? Μόνο κάποιοι ???..,η ,και κάποιες ..???
Στην κατηγορία ...Ο ενας τους . μυρίζει και ο αλλος τους βρωμάει ...Θα κατέτασες και τον εαυτο σου ???
Εσύ , π.χ Είσαι φοβισμένη και πληγωμένη ... γι'αυτό και μένεις μονη ??... Γι'αυτό και δεν ξαναδοκιμαζεις ???
Να υποθέσω , βάσει αυτών που γράφεις...Την τρέμεις την μοναξιά ???
Φιλικά ...Q...
Παράθεση:
To χειρότερο
Σχόλιο # 25 από alexandriani1Το χειρότερο κατά τη γνώμη μου δεν είναι να είσαι μόνος ή μόνη.
Το χειρότερο είναι να τρέμεις την ιδέα της μοναξιάς και είτε να παραμένεις σε καταστάσεις που κατά βάθος δεν γουστάρεις ή να ψάχνεις σαν τρελός/σαν τρελή μόλις φύγεις από μια σχέση να βρεις κάτι άλλο, λες και οι σχέσεις είναι ένσημα και δεν θες νάχεις κενό στο ημερολόγιο, γιατί θα σου στοιχίσει όταν βγεις στη σύνταξη!!!
Περί μοναξιάς ωστόσο:
- Κάποιοι είναι μόνοι γιατί το επιλέγουν, καθώς εκτιμούν ότι έτσι νοιώθουν καλύτερα.
- Κάποιοι το θεωρούν αναγκαίο στάδιο, καθώς δεν τους αρέσει να πηδάνε από τη μια σχέση στην άλλη
- Κάποιοι γιατί είναι ανυπόφοροι και όλοι τους χωρίζουν με συνοπτικές διαδικασίες
- Κάποιοι γιατί είναι οι ίδιοι αρνητικοί και επικριτικοί απέναντι σε όλους, οπότε ο ένας τους βρωμεί κι ο άλλος τους μυρίζει
- Κάποιοι μένουν μόνοι γιατί είναι πολύ πληγωμένοι και φοβούνται να ξαναδοκιμάσουν
- Κάποιοι γιατί έτσι έτυχε. Συνήθως αυτοί οι τελευταίοι είναι περιστασιακά μόνοι.
- Έχει κι άλλα...
Καλημέρα! ! ...αν επιτρέπετε το κάπνισμα, έχει καλή μουσική, και όμορφες γυναίκες. ...γίνομαι και εγώ μέλος. ..αν και θεωρώ οτι δεν ανήκω. ..
Αν και φοβάμαι ότι θα έχει πολύ μοιρολόι
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Qwerty___55
Αγαπητέ Agroti... Καλημερα ...!!!Ag..( Γιατί ειναι πολλοί αλλα σκόρπιοι. ..δεν συναντιούνται οι μοναξιες μάλλον... )# , , Αν λοιπον , ειναι .. πολλοι αλλα , σκόρπιοι , οι ..μοναχικοι / μονοι ...καλο ειναι να φιαξουμε ενα club ,, μπας και συναντηθούν οι μοναξιες μας . . !!!Φιλικά ...Q...
Ο θεματοθετης απλα, δεν δινει φραγκο για την απορια του...
Δηλωνει μονος και ετοιμος, να συναντησει μια μονη και ετοιμη...
Ειναι...ζουζουνος...
Τα αλλα ειναι για να σπαει το κεφαλι της η εδρα, να βαλει μια ταξη σε αοριστιες προκειμενου να αποφανθει ορθως...
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Qwerty___55
Αγαπητή Sissy ... Καλημερα ...Γράφεις ...( Ο θεματοθετης το εννοεί αλλιώς.. μάλλον που δεν του βγήκαν τα πράγματα όπως θα ήθελε.. Αν τον ρωτήσεις γιατί χώρισε και έμεινε μόνος αφού είχε την επιλογη θα σου έλεγε δεν άντεχα δεν μπορούσα.. κλπ.. )# , Sissy.. Αν τον ρωτησεις γιατι χωρισε ... σίγουρα δεν θα μπορέσει να σου απαντήσει ...# .. Ακόμα και το γεγονός ότι έφερε το θέμα για συζήτηση ,, δειχνει , την μεγαλη του απορία ...δλδ... Γιατί ειναι τοσοι μονοι. !!!# Ούτε φυσικα θέλησε να μαθει το γιατι...και θεωρεί οτι ... Όλα είναι καλα !!!Φιλικά ...Q...
Χαρη θα μας κανεις...
στα social media