Καλησπέρα σε όλους,
Εδώ και περίπου τρείς μήνες είμαι με μια κοπέλα η οποία μου έχει κινήσει πολύ το ενδιαφέρον και έχω αρχίσει να την βλέπω σοβαρά. Ωστόσο υπάρχει εδώ και καιρό ένα πράγμα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Το παρελθόν της και κατά πόσο αυτό είναι ικανό να επηρεάσει την σχέση μας.
Άλλος ένας ανασφαλής , που (όλως «τυχαίως») έπεσε πάνω σε γυναίκα με μεγάλο στόμα .
Τέντζερης εκυλησε και βρήκε το (μπερμπαντικο) καπάκι ...
Θεματοθετη ξερεις τι ? Δεν ειναι το θέμα στο νουμερακι. Το θέμα ειναι γιατί λέει σ εσένα οτι έχει πάει με πολλούς . Αυτό πρεπει να δεις ..
Το ζευγαράκι κατα πασα πιθανότητα εδώ λέει οτι η κοπελίτσα επιθυμεί να δημιουργήσει εντυπώσεις , κατα πασα πιθανότητα για λόγους χειριστικούς πάσης φύσεως . Κι οτι εσυ φυσικά μια χαρα τσιμπάς ...
Προσωπικά ΠΟΤΕ δε θα έλεγα σε άντρα ούτε μια λέξη για το παρελθόν μου.
Κι αν ποτε κανεις με ρωτούσε κάτι ανάλογο , θα έλεγα «καληνύχτα σας» πριν πω «καλησπέρα σας» .
(Όπου ακούς πολλά @@@ κρατα μικρό καλάθι , η γυναίκα που ξέρει την αξία της , δε μπαίνει ποτε στη διαδικασία να λέει τέτοιες κατινιες. Το,κοριτσάκι μαλλον ψεύδεται , για να δει αντιδράσεις. Κι αν αρχίζουν τα χειριστικά με το,καλημέρα , δε θελω να μάθω τη συνεχεια )...
Ομοιοπαθης με σενα ειναι εδω μεσα ο mikeman.
Δηλαδη τωρα...για να καταλαβω...
Δε καταλαβαίνω για ποιόν λόγο πρέπει να ντρέπεται, αν είναι 10 η 50...στο είπε εξ αρχής αυτό. ...
Τώρα εσένα όμως πως σου ήρθε αυτή η φλασια μετά απο 3 μήνες που στο είπε ;;
Υποθετικά πάντα. ...αν αρχίζεις να βλέπεις σοβαρά κάποιον. ..των βλέπεις σοβαρά βάση των στιγμών που είσαι μαζί του και την επαφή. ..απο αυτά ταπράγματα μετράς και αποφασίζεις. ...
3 μήνες όπως και να έχει είναι μηδενικό διάστημα για ασφαλές συμπεράσματα έτσι και αλιως για. Αποφάσεις ζωής. ...
Άλλα πάλι απορώ πως σου ήρθε αυτή η φλασια τώρα. ..γιατί δεν συνδυάζεται με το αρχίζω να τη βλέπω σοβαρά που λες...
Παράθεση:
Αριθμός ερωτικών συντρόφων
Σχόλιο # 1 από LiAkOs_2721Καλησπέρα σε όλους,
Σχετικά νωρίς, από τις πρώτες ημέρες που ξεκινήσαμε να μιλάμε, μου αποκάλυψε μόνη της τον αριθμό των ανδρών με τους οποίους έχει συνευρεθεί, που έχει κάνει "κάτι". Nα ξεκαθαρίσω ότι ποτέ στις σχέσεις μου δεν μπήκα στην διαδικασία να ρωτήσω την συντροφό μου κάτι τέτοιο, γιατί πολύ απλά δεν βάζω ταμπέλα στους ανθρώπους σύμφωνα με το παρελθόν τους. Παρόλα αυτά, όσο open-minded και να είμαι και εγώ ο ίδιος έχω πάει με 4 μόνο γυναίκες με τις οποίες διατηρούσα κανονική σχέση. Ο αριθμός που μου είπε, αγγίζει οριακά τον τριψήφιο και ναι είναι κάτι που με προβλημάτισε.
Εδώ και περίπου τρείς μήνες είμαι με μια κοπέλα η οποία μου έχει κινήσει πολύ το ενδιαφέρον και έχω αρχίσει να την βλέπω σοβαρά. Ωστόσο υπάρχει εδώ και καιρό ένα πράγμα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Το παρελθόν της και κατά πόσο αυτό είναι ικανό να επηρεάσει την σχέση μας.
Υπάρχει περίπτωση να το έκανε επειδή ήθελε να με τεστάρει (αν είμαι κομπλεξικός, με ταμπού κλπ) ή όντως να ισχύει και να μην ντρέπεται για αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
Λιακο μου αρχικα υπολογισε οτι το πραγματικο νουμερο προκυπτει απ το δωσμενο νουμερο επι εναν συντελεστη ακομα οποτε ειναι σαφως μεγαλυτερο. Ποσως ετων ειναι η κοπελα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Helenaki4Άλλος ένας ανασφαλής , που (όλως «τυχαίως») έπεσε πάνω σε γυναίκα με μεγάλο στόμα .
Τέντζερης εκυλησε και βρήκε το (μπερμπαντικο) καπάκι ...
Θεματοθετη ξερεις τι ? Δεν ειναι το θέμα στο νουμερακι. Το θέμα ειναι γιατί λέει σ εσένα οτι έχει πάει με πολλούς . Αυτό πρεπει να δεις ..
Το ζευγαράκι κατα πασα πιθανότητα εδώ λέει οτι η κοπελίτσα επιθυμεί να δημιουργήσει εντυπώσεις , κατα πασα πιθανότητα για λόγους χειριστικούς πάσης φύσεως . Κι οτι εσυ φυσικά μια χαρα τσιμπάς ...
Προσωπικά ΠΟΤΕ δε θα έλεγα σε άντρα ούτε μια λέξη για το παρελθόν μου.
Κι αν ποτε κανεις με ρωτούσε κάτι ανάλογο , θα έλεγα «καληνύχτα σας» πριν πω «καλησπέρα σας» .(Όπου ακούς πολλά @@@ κρατα μικρό καλάθι , η γυναίκα που ξέρει την αξία της , δε μπαίνει ποτε στη διαδικασία να λέει τέτοιες κατινιες. Το,κοριτσάκι μαλλον ψεύδεται , για να δει αντιδράσεις. Κι αν αρχίζουν τα χειριστικά με το,καλημέρα , δε θελω να μάθω τη συνεχεια )...
εσυ πολυ κορεκτιλα βλεπω τελευταια, μ εχεις απογοητευσει κ σε ειχα ψηλα. για τσιλαρισε!
το παρελθόν σβήνει όταν βρίσκεις τον άνθρωπο που σε γεμίζει...
θα το καταλάβεις αργότερα γιατί είσαι μικρούλης.Ο λόγος προκύπτει από γεγονός που ανέφερε και η Ελένα πιο πάνω. Ότι με θεώρησε ανασφαλή επειδή δεν είμαι απευθείας ανοικτός σε κάθε νέο πρόσωπο που γνωρίζω.
Έτσι λοιπόν και εγώ πάνω στην κουβέντα της είπα ότι έχω μια Α εμπειρία. Ότι δεν είναι πρώτη γυναίκα που έχω κάποιου είδους επαφή. Γύρισε και μου απάντησε ότι "ναι και εγώ που έχω πάει με τόσους έχω".. Το μόνο πράγμα που την ρώτησα είναι αν καυχίεσαι για αυτό και μου απάντησε ξανά πώς "όχι, απλώς ήθελα να αποκτήσω εμπειρία στους άνδρες"
Mε ρώτησε για τον δικό μου αριθμό, αρνήθηκα να της απαντήσω και έκτοτε δεν επαναλήφθηκε η συζήτηση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από EnikosΔηλαδη τωρα...για να καταλαβω...
Εκει στο καλα καθουμενο, μια μερα με ζεστη και βαρεμαρα, σου λεει...
"Ξερεις κατι Λιακος? Εγω εχω παρει ολο τον πανελληνιο συλλογο, μαζι με το βοηθητικο προσωπικο γενικων καθηκοντων"...
Ναι? Ετσι ξεκινησε το στορι?...
Για πες, για πες!...
Θα καμω λιγη υπομονη...
Επειδη εισαι και...νεο μελος...
Δεν μου ήρθε φλασιά. Απλά όταν σκοπεύεις να επενδύσεις σε κάτι, κάθεσαι και τα ζυγίζεις. Όπως ανέφερα και στο θέμα μου, είναι κάτι που δεν παρέβλεψα.
Άτομα με τέτοιες συμπεριφορές δύσκολα αλλάζουν και δύσκολα σέβονται τον σύντροφο τους. Αυτό είναι που με απωθεί στο να την δω σοβαρά
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από agrotis53Δε καταλαβαίνω για ποιόν λόγο πρέπει να ντρέπεται, αν είναι 10 η 50...στο είπε εξ αρχής αυτό. ...
Τώρα εσένα όμως πως σου ήρθε αυτή η φλασια μετά απο 3 μήνες που στο είπε ;;
Υποθετικά πάντα. ...αν αρχίζεις να βλέπεις σοβαρά κάποιον. ..των βλέπεις σοβαρά βάση των στιγμών που είσαι μαζί του και την επαφή. ..απο αυτά ταπράγματα μετράς και αποφασίζεις. ...
3 μήνες όπως και να έχει είναι μηδενικό διάστημα για ασφαλές συμπεράσματα έτσι και αλιως για. Αποφάσεις ζωής. ...
Άλλα πάλι απορώ πως σου ήρθε αυτή η φλασια τώρα. ..γιατί δεν συνδυάζεται με το αρχίζω να τη βλέπω σοβαρά που λες...
Αρα, ξεκινας το θεμα σου με δουλεμα οταν λες...
"μου αποκάλυψε μόνη της τον αριθμό των ανδρών με τους οποίους έχει συνευρεθεί"
Ενω το τρου στορι ειναι πως...
Έτσι λοιπόν και εγώ πάνω στην κουβέντα της είπα ότι έχω μια Α εμπειρία. Ότι δεν είναι πρώτη γυναίκα που έχω κάποιου είδους επαφή. Γύρισε και μου απάντησε ότι "ναι και εγώ που έχω πάει με τόσους έχω".
Δηλαδη την τσιγκλισες επειδη εχεις και συ τα...βασανα σου...
Μεχρι εδω σκεφτηκα λογικα και εκαμα συγκριτικες σκεψεις...απο δω και περα...χμχμχμχ...
Εχει φουμο!!!...
Περαστε, καθηστε!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από LiAkOs_2721Ο λόγος προκύπτει από γεγονός που ανέφερε και η Ελένα πιο πάνω. Ότι με θεώρησε ανασφαλή επειδή δεν είμαι απευθείας ανοικτός σε κάθε νέο πρόσωπο που γνωρίζω.
Έτσι λοιπόν και εγώ πάνω στην κουβέντα της είπα ότι έχω μια Α εμπειρία. Ότι δεν είναι πρώτη γυναίκα που έχω κάποιου είδους επαφή. Γύρισε και μου απάντησε ότι "ναι και εγώ που έχω πάει με τόσους έχω".. Το μόνο πράγμα που την ρώτησα είναι αν καυχίεσαι για αυτό και μου απάντησε ξανά πώς "όχι, απλώς ήθελα να αποκτήσω εμπειρία στους άνδρες"
Mε ρώτησε για τον δικό μου αριθμό, αρνήθηκα να της απαντήσω και έκτοτε δεν επαναλήφθηκε η συζήτηση.
Με το συμπάθειο. Αλλά εγώ αν και "μικρούλης" φροντίζω πάντα όταν κάνω μια νέα αρχή να έχω επιλύσει οτιδήποτε σχετίζεται με το παρελθόν μου, ειδικότερα μέσα μου.
Για να κάνει συνεχώς αναφορές στο παρελθόν της (γιατί δεν ήταν η μοναδική) σημαίνει ότι ζει ακόμα με τα φαντάσματα. Δέχομαι ότι μπορεί να μην την γεμίζω, κανένας δεν είναι τέλειος.
Το θέμα όμως είναι ότι πολλοί άνθρωποι δεν αποδέχονται το παρόν, και το κουβαλάνε μαζί τους στις επόμενες σχέσεις τους. Αυτό είναι που κλονίζει την εμπιστοσύνη μου σε εκείνη, γιατί καλώς ή κακώς όλοι είμαστε το παρελθόν μας.
Το εάν αυτό θα επηρεάσει θετικά ή αρνητικά το μετέπειτα, είναι στον άνθρωπο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από la-merτο παρελθόν σβήνει όταν βρίσκεις τον άνθρωπο που σε γεμίζει...
θα το καταλάβεις αργότερα γιατί είσαι μικρούλης.
Αν το καταλάβεις νωρίς θα είναι για καλό σου.
Πράξε όπως νιώθεις...γνώμονας τα συναισθήματά σου και η ανταπόκρισή τους.
28 είναι. Κάτι μήνες ουσιαστικά μεγαλύτερη μου.
Μου έχει αναφέρει (πάλι μόνη της) ότι είχε μια σοβαρή σχέση συμβίωσης για 4 χρόνια, στην οποία μάλιστα ήταν πιστή απόλυτα. Τώρα, πριν γνωριστούμε ήταν μόνη της για ένα εξάμηνο.
Ναι με όλα αυτά υπόψιν, ο αριθμός καταλήγει σε κάτι περισσότερο από 1 τον μήνα. Ήταν και για μένα κάτι μεταξύ αστείου και σοκαριστικού...και αν όντως ισχύει υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από seychelles
Είδα λες είσαι 27, αν πες είναι λίγο μικρότερη ηλικία αυτή και είναι πηγαίνει με συντρόφους 10 χρόνια, ας το στρογγυλέψουμε και σε 100 συντρόφους. Αυτή εκτός εορτών με αυτά που λέει πρέπει να εχει σχεδόν ένα το μήνα. Σε δουλεύει, ούτε η Σαμανθα στο σεξ αντ δε σιτυ δε το είχε τόσο.
Θεματοθετη , αν δεν ήσουν ανασφαλής , δε θα σου ερχόταν γυναίκα με τις ανάλογες ανασφάλειες .
Προσωπικά αμφισβητώ το γεγονός οτι εχεις μηδενίσει από τα προηγούμενα . Ο ίδιος λες οτι δεν ανοιγεσαι εύκολα σε νέους ανθρώπους.
Εδώ το κορίτσι προσπαθεί να αου δείξει κάτι που προφανώς δεν ειναι .
Αυτό πρεπει να εξετάσεις , μηδαμινή σημασία εν προκειμενω έχει η εμπειρία της.
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από LiAkOs_2721Ο λόγος προκύπτει από γεγονός που ανέφερε και η Ελένα πιο πάνω. Ότι με θεώρησε ανασφαλή επειδή δεν είμαι απευθείας ανοικτός σε κάθε νέο πρόσωπο που γνωρίζω.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media