Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αριθμός ερωτικών συντρόφων

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

seychelles

# 21 στις 15/9/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 894
'Aρεσαν+: 0%
προβλέπω σε λίγες μέρες παράλληλο θρεντ «δεν έχω κάνει ποτέ σεξ αλλά του πούλησα εμπειρία, τι να κάνω?»
Αρέσει στο μέλος panagiotismp90

alisida

# 22 στις 15/9/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Έχει παίξει τέτοιο θέμα,αλλά δεν θυμάμαι τον τίτλο 

Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από seychelles
προβλέπω σε λίγες μέρες παράλληλο θρεντ «δεν έχω κάνει ποτέ σεξ αλλά του πούλησα εμπειρία, τι να κάνω?»

Αρέσει στα μέλη panagiotismp90, Helenaki4 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 23 στις 15/9/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
Ωπα μας συμπεθερε...

Να μας ζησουνε!!!...

https://www.youtube.com/watch?v=7odBZ8yaNq4&ab_channel=ka1962gr

Φιουουου...λολ και γιεπ!!! ...

Αρέσει στο μέλος seychelles

seychelles

# 24 στις 15/9/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Alisida, ωραία, άρα γράφει εδώ και το αμόρε του θεματοθετη, θα βρουνε μεταξύ τους πιο εύκολα έτσι

seychelles

# 25 στις 15/9/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες

Θεματοθέτη πριν αρκετά χρόνια, όταν ήμουν 30άρης, έβγαινα με μια 37άρα που έσπρωχνε το "μεγάλη και έμπειρη" και έλεγε και κάτι ιστοριές ότι έγραφε άρθρα στο Erotic Review και κάτι τέτοια, πουλούσε λίγο φούμαρα. Μιά χαρά ήταν η κοπέλα απλά έτσι έκανε το καμάκι της στους μικρότερους.

Τα νούμερα που λες απλά δεν αθροίζουν, παίζει να σου πουλάει φούμαρα. Μήπως πουλάει εμπειρία για να γουστάρεις εσύ και οκ το κάνει λίγο χοντροκομμένα? Βγες και δες πως θα πάει αντί να ασχολείσαι με τα credit ratings της.
Αρέσει στο μέλος panagiotismp90

la-mer

# 26 στις 15/9/2021
author
Ανδρας gay / 75 / Παντρεμένος
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576

the choice is yours...μην τα ξανά λέμε...

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από LiAkOs_2721

Με το συμπάθειο. Αλλά εγώ αν και "μικρούλης" φροντίζω πάντα όταν κάνω μια νέα αρχή να έχω επιλύσει οτιδήποτε σχετίζεται με το παρελθόν μου, ειδικότερα μέσα μου. 

Για να κάνει συνεχώς αναφορές στο παρελθόν της (γιατί δεν ήταν η μοναδική) σημαίνει ότι ζει ακόμα με τα φαντάσματα. Δέχομαι ότι μπορεί να μην την γεμίζω, κανένας δεν είναι τέλειος. 

Το θέμα όμως είναι ότι πολλοί άνθρωποι δεν αποδέχονται το παρόν, και το κουβαλάνε μαζί τους στις επόμενες σχέσεις τους. Αυτό είναι που κλονίζει την εμπιστοσύνη μου σε εκείνη, γιατί καλώς ή κακώς όλοι είμαστε το παρελθόν μας. 

Το εάν αυτό θα επηρεάσει θετικά ή αρνητικά το μετέπειτα, είναι στον άνθρωπο.

argaard

# 27 στις 15/9/2021
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283

Το τριψήφιο νούμερο δεν μου φαίνεται περίεργο έχω ένα φίλο που είχε περάσει μια φάση της ζωής του 

που κάποιες μέρες πέρναγαν 2-3 άτομα διαφορετικά από το κρεβάτι του μέσα στην μέρα, και δεν έλεγε ψέματα, οπότε είχε πιάσει νούμερα σπαλιάρα.

Με δεδομένο αυτό δεν θα μου φαινόταν περίεργο να έχει συμβεί και σε γυναίκα.  

Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ δεν είναι να αναρωτηθείς αν σου λέει αλήθεια η ψέματα, δέξου αυτό που σου λέει και ψάξε αν εσύ νιώθεις εντάξει με κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει κακό η καλό εδώ είναι θέμα προτίμησης, αν δε νιώθεις καλά στρίβε, το παρελθόν δεν μπορεις να το αλλάξεις. 
Αρέσει στα μέλη Briar789, Mindthegap- και σε ακόμα 2 μέλη.

Qwerty____55

# 28 στις 15/9/2021
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447
Αγαπητέ. Liakos... Καλησπέρα...η ...καλυτερα.. Τυχερε ,...Liakos...!!!Βρε συ...Το κορίτσι εχει εμπειρίες...Μην ακους κανέναν...οτι και καλα σου λεει ψεματα...για να σε δοκιμάσει κλπ.Ξέχνα την ... σοβαρη σχεση ...την οποία σχεση ...θα την βρεις στην ... επόμενη... !!! Κοιταξε λοιπον να περάσεις καλα...!!! .Και οσο αντεξεις ..!!!Η κοπελιά ...δεν αποκλείεται να ειναι...νυμφομανης...!!! Σκασιλα σου μεγαλη.. !!! Δηλαδη ,, θα είσαι..νυχτα ..μερα στο κρεβάτι ...Εκει θα τρως ...εκει θα πινεις. !!! Αν εχεις μερικα κιλα παραπανω... Ευκαιρία να τα χάσεις ...!!!Αν ομως δεν τα έχεις... Τότε θα γίνεις ... Τσίρος. !!!Πιστευω να ξέρεις τι ειναι ..ο Τσιρος...Και... Το προβλημα που θα εχεις..Θα ειναι... ... Όχι με την συγκεκριμένη ..αλλα με την επόμενη... κοπελιά που θα γνωρισεις..., Διότι η ... επόμενη... Θα σου φαινεται ...πληρως...ανεραστη ...!!! Οταν εχεις μαθει τα ...ωραια ..στα αλλοιωτικα ..με την ..νυν.. !!!..Αν δεν το φας ...τωρα το γλυκο...!!! Τοτε καποιος αλλος θα το φάει.. !!!Και οταν μεγαλωσεις και ωριμάσεις θα λες...Αααα..ρε τι εχασα...!!!Φιλικά ...Q...Καλά να περασεις...και θα με θυμηθεις.!!!
Αρέσει στα μέλη apolitiii, seychelles

seychelles

# 29 στις 15/9/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Που κρύβονται αυτές και μείς βγάλαμε το 100 δυσκολακι αν παίζει Σαμανθα on steroids ότι, άστη αυτή να την τρέξει τη δουλειά

Qwerty____55

# 30 στις 15/9/2021
author
Αγαπητέ Seychelles... ,Δεν γνωρίζω η , μαλλον μην αναρωτιεσαι , που κρύβονται αυτες ..!!! ,, Απλά υπάρχουν.. ,,Όταν όμως εμφανιστούν ...ειναι θεμα δικο σου ,, να προχωρήσεις , η να το αφησεις. ... Είναι σχεσεις ... γνωριμίες ..που διαρκούν λίγο. ..!!! Το μυαλο τους διαρκώς .. είναι στο sex... στην ερωτική συνεύρεση... Αυτό στην αρχή... φαντάζει ομορφο...αλλα μετά .. κουράζει ... Έρχονται στιγμές που θελεις να συζητησεις ,, καποιο θεμα μαζι τους...δλδ..ενα οποιοδήποτε καθημερινό θεμα ...και θα διαπιστώσεις οτι ,,ειναι κοματι δύσκολο ...και ας μην το αναλύσουμε ... ,,Εχουν , διάφορες και ποικίλες φαντασιωσεις ...γυρω απο το sex ..και προτρέπουν ,, τον παρτενέρ τους ,, να συμμετάσχει σε αυτες ... Έχει την ... πλάκα του ..και αυτό...!!!,, Απλά αν το θέλεις ... τοτε μπορεις να το παίξεις ολο αυτο ...μιας και ειναι κατι που το ζεις ,, εσυ και εκεινη ...!!! ,, Έρχεται ομως η στιγμή που το βαριέσαι ... ,, Οπότε , ο καθένας , παίρνει τον δρόμο του... ,, Εσύ ... προς νεα αναζήτηση...και εκεινη ...στον επόμενο παρτενέρ ...για να συνεχίσει να ... απολαμβάνει...αυτο που της αρεσει πολυ...!!! .. Είναι καλα και ευαίσθητα. κορίτσια... Θυμώνουν...τοτε ..και μόνον τοτε... Όταν βαρεθεις και δεν θέλεις να συνεχίσεις ..να κανεις ...τα κέφια τους...!!! ,, Θα σου πουν ... Είσαι σπαστικός... !!! ,, Μου την έσπασες.. !!!Δεν με άφησες , να... τελειωσω...κλπ.Ας δείξουμε λοιπον .. κατανόηση σε αυτες τις γυναίκες και ας σεβαστούμε οτι...ετσι λειτουργει ο οργανισμός το τους ...!!! ,,Φιλικά ...Q...

Hellboy_

# 31 στις 16/9/2021
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 176

Φιλε μου αν δεν ειναι παπας αυτο που σου ειπε ...

καλυτερα καντην απο τωρα γιατι η κοπελα δεν κανει για κατι σοβαρο μην επενδυεις γιατι θα σε τρωει αυτη η πληροφορια ..

εκτος αν θες να εισαι ο 100στος και να κανετε παρτυ γενεθλιων!

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από LiAkOs_2721

Αριθμός ερωτικών συντρόφων

Καλησπέρα σε όλους,

Εδώ και περίπου τρείς μήνες είμαι με μια κοπέλα η οποία μου έχει κινήσει πολύ το ενδιαφέρον και έχω αρχίσει να την βλέπω σοβαρά. Ωστόσο υπάρχει εδώ και καιρό ένα πράγμα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Το παρελθόν της και κατά πόσο αυτό είναι ικανό να επηρεάσει την σχέση μας. 

Σχετικά νωρίς, από τις πρώτες ημέρες που ξεκινήσαμε να μιλάμε, μου αποκάλυψε μόνη της τον αριθμό των ανδρών με τους οποίους έχει συνευρεθεί, που έχει κάνει "κάτι". Nα ξεκαθαρίσω ότι ποτέ στις σχέσεις μου δεν μπήκα στην διαδικασία να ρωτήσω την συντροφό μου κάτι τέτοιο, γιατί πολύ απλά δεν βάζω ταμπέλα στους ανθρώπους σύμφωνα με το παρελθόν τους. Παρόλα αυτά, όσο open-minded και να είμαι και εγώ ο ίδιος έχω πάει με 4 μόνο γυναίκες με τις οποίες διατηρούσα κανονική σχέση. Ο αριθμός που μου είπε, αγγίζει οριακά τον τριψήφιο και ναι είναι κάτι που με προβλημάτισε.
Υπάρχει περίπτωση να το έκανε επειδή ήθελε να με τεστάρει (αν είμαι κομπλεξικός, με ταμπού κλπ) ή όντως να ισχύει και να μην ντρέπεται για αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!

seychelles

# 32 στις 16/9/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες

Εντελώς τυχαία θυμηθηκα ένα τραγουδάκι από 90ς που το έχει τραγουδήσει και η Μερκούρη, για το πλέηλιστ του θεματοθέτη 

https://www.youtube.com/watch?v=IGK3V_COoSo

Mathusalas

# 33 στις 16/9/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Καποιο παρομοιο θεμα εχει πεσει στην αντιληψη μου αλλα δεν θυμαμαι που ειναι. Φιλαρακι μη τα λες δυνατα αυτα και το ακουσουν οι Ταλιμπαν. Σιγουρα θα σου εβαζαν χερι αυτοι και θα σου ελεγαν γιατι εχεις παει μονο με 4 και πιθανον να σε πυροβολουσαν. Ελεος και αισχος για το οτι το εκανες θεμα σε μας και δεν το συζητησες μαζι της για να δεις αν σε δουλευει ή οχι. Εξαλλου μπορει να εψαχνε 'Μπραβο' για τις δουλειες της, ποτέ δεν ξερεις

Paralia48

# 34 στις 17/9/2021
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Πάντως Λιάκο, εγώ με άντρα που μου έλεγε πως είχε 100 γυναίκες πριν από μένα ΔΕ θα έκανα τίποτα και αν είχε αρχίσει κάτι, θα το διέκοπτα με συνοπτική διαδικασία αμέσως! Θα ξενέρωνα εντελώς.
Είτε αλήθεια, είτε ψέματα μου έλεγε θα σκεφτόμουν:
Αν είναι αλήθεια, ποιος ξέρει τι καζανόβας πιστεύει πως είναι ο ψωνάρας. Θα είμαι και γω ένα νούμερο επιπλέον. Δεν δημιουργεί σχέσεις, παρά μόνο περιπέτειες και νούμερα. Θα με βάλει στη ...συλλογή του.

Αν λέει ψέματα, τόσο το χειρότερο. Το ...παίζει μάγκας ο κομπλεξικός!

Οπεν μάιντιτ ξε οπεν μάιντιτ, ασφαλής ανασφαλής, πείτε ό,τι θέλετε, εγώ φίλε μου, θα έφευγα αμέσως!

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, seychelles και σε ακόμα 1 μέλος.

apolitiii

# 35 στις 17/9/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.111

Είχα  γνωρισει κάποιον που μου το έπαιζε "Σπαλιαρας" με πολλές εμπειρίες στο σεξ...με λιγα λόγια ηταν 

πρώην γκομενες του οι περισσοτερες κοπελες στην πολη που μεναμε... στην αρχή εκανα οτι τον 
πιστεψα... ήθελε να τον ζηλευω...στην πορεία της σχεσης καταλαβα οτι ηταν χειριστικος και ναρκισσος... 
οπότε με συνοπτικες διαδικασιες εληξε αυτή η σχέση...
Μπορείς να είσαι μαζί της όχι για σοβαρό σκοπό... απλά να δεις γιατί σου μιλησε για το τριψηφιο νουμερο 
πρωην ερωτικων συντροφων της... κάποιο "λακο έχει η φαβα "...

apolitiii

# 36 στις 17/9/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Απαντήσεις: 1.111

Βρε ερωτευσιμο αγόρι...

τα ξέρεις καλά τα κοριτσια που θέλουν συνέχεια σεχ...δεν σε αφηνουν καθόλου να ηρεμήσεις... σ' αυτη την 

ηλικια ομως αυτα τα σπορ είναι πολύ επικίνδυνα...να τ αποφεύγεις...μην σε χασουμε και είναι η αιτία το 

σεχ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Qwerty___55
Αγαπητέ Seychelles... ,Δεν γνωρίζω η , μαλλον μην αναρωτιεσαι , που κρύβονται αυτες ..!!! ,, Απλά υπάρχουν.. ,,Όταν όμως εμφανιστούν ...ειναι θεμα δικο σου ,, να προχωρήσεις , η να το αφησεις. ... Είναι σχεσεις ... γνωριμίες ..που διαρκούν λίγο. ..!!! Το μυαλο τους διαρκώς .. είναι στο sex... στην ερωτική συνεύρεση... Αυτό στην αρχή... φαντάζει ομορφο...αλλα μετά .. κουράζει ... Έρχονται στιγμές που θελεις να συζητησεις ,, καποιο θεμα μαζι τους...δλδ..ενα οποιοδήποτε καθημερινό θεμα ...και θα διαπιστώσεις οτι ,,ειναι κοματι δύσκολο ...και ας μην το αναλύσουμε ... ,,Εχουν , διάφορες και ποικίλες φαντασιωσεις ...γυρω απο το sex ..και προτρέπουν ,, τον παρτενέρ τους ,, να συμμετάσχει σε αυτες ... Έχει την ... πλάκα του ..και αυτό...!!!,, Απλά αν το θέλεις ... τοτε μπορεις να το παίξεις ολο αυτο ...μιας και ειναι κατι που το ζεις ,, εσυ και εκεινη ...!!! ,, Έρχεται ομως η στιγμή που το βαριέσαι ... ,, Οπότε , ο καθένας , παίρνει τον δρόμο του... ,, Εσύ ... προς νεα αναζήτηση...και εκεινη ...στον επόμενο παρτενέρ ...για να συνεχίσει να ... απολαμβάνει...αυτο που της αρεσει πολυ...!!! .. Είναι καλα και ευαίσθητα. κορίτσια... Θυμώνουν...τοτε ..και μόνον τοτε... Όταν βαρεθεις και δεν θέλεις να συνεχίσεις ..να κανεις ...τα κέφια τους...!!! ,, Θα σου πουν ... Είσαι σπαστικός... !!! ,, Μου την έσπασες.. !!!Δεν με άφησες , να... τελειωσω...κλπ.Ας δείξουμε λοιπον .. κατανόηση σε αυτες τις γυναίκες και ας σεβαστούμε οτι...ετσι λειτουργει ο οργανισμός το τους ...!!! ,,Φιλικά ...Q...

Αρέσει στο μέλος giorgos170

tzoulia59

# 37 στις 17/9/2021
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 7.558

κυριε ,Qwerty___55 εισαι κι εσυ απομειναρι της γενιας σου ,

,μονο απο το στομα ενος 60 ρη θα το ακουγα αυτο ,,,(στο ακουσμα του ξερναγα )

ο χαρακτηρισμος// νυμφομανης //για μια γυναικα 

ειναι απαξιωτικος ειναι  σεξιστικος ,,,δειχνει ασεβεια  και προσβολη προς το αλλο φυλο ,αμορφωσια  και τσαμπα μαγκα ,,,

για να μαθαινεις 

,,οταν μια κοπελα 27 χρονων φυσιολογικα κανει σεξ ,,,ειτε με τον ιδιο συντροφο (σχεση γαμος )ειτε με διαφορετικους ,,

ακολουθει την φυση ..της .

δεν το ξεραμε οτι λεγεται νυμφομανια οταν κανεις φουλ σεξ ,στα νιατα σου .

Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Qwerty___55
Αγαπητέ. Liakos... Καλησπέρα...η ...καλυτερα.. Τυχερε ,...Liakos...!!!Βρε συ...Το κορίτσι εχει εμπειρίες...Μην ακους κανέναν...οτι και καλα σου λεει ψεματα...για να σε δοκιμάσει κλπ.Ξέχνα την ... σοβαρη σχεση ...την οποία σχεση ...θα την βρεις στην ... επόμενη... !!! Κοιταξε λοιπον να περάσεις καλα...!!! .Και οσο αντεξεις ..!!!Η κοπελιά ...δεν αποκλείεται να ειναι...νυμφομανης...!!! Σκασιλα σου μεγαλη.. !!! Δηλαδη ,, θα είσαι..νυχτα ..μερα στο κρεβάτι ...Εκει θα τρως ...εκει θα πινεις. !!! Αν εχεις μερικα κιλα παραπανω... Ευκαιρία να τα χάσεις ...!!!Αν ομως δεν τα έχεις... Τότε θα γίνεις ... Τσίρος. !!!Πιστευω να ξέρεις τι ειναι ..ο Τσιρος...Και... Το προβλημα που θα εχεις..Θα ειναι... ... Όχι με την συγκεκριμένη ..αλλα με την επόμενη... κοπελιά που θα γνωρισεις..., Διότι η ... επόμενη... Θα σου φαινεται ...πληρως...ανεραστη ...!!! Οταν εχεις μαθει τα ...ωραια ..στα αλλοιωτικα ..με την ..νυν.. !!!..Αν δεν το φας ...τωρα το γλυκο...!!! Τοτε καποιος αλλος θα το φάει.. !!!Και οταν μεγαλωσεις και ωριμάσεις θα λες...Αααα..ρε τι εχασα...!!!Φιλικά ...Q...Καλά να περασεις...και θα με θυμηθεις.!!!

Qwerty____55

# 38 στις 18/9/2021
author
Αγαπητή Apolitiii ... Καλημέρα ... ,,Ναι τα ξερω καλά τα κοριτσια ...που θέλουν συνέχεια sex ... ,, Εσυ ..Μην ανησυχείς και δεν πρόκειται να με χάσεις ...!!! ,, Κρατάω δυνάμεις. !!! ,, Apolitiii μου... σιγουρα αυτά τα σπορ ... είναι επικίνδυνα ...για την ηλικια μου...και τωρα πια .. τα...αποφεύγω . .!!.. Αλλά δεν πιστευα οτι ..Εσυ ,θα ειχεςμπερδέψει στο μυαλο σου ...τις εμπειρίες , που ειχα ...πριν από καποια χρονια ...και απλα τα καταθεσα εδω ,,..με το αν συνεχίζω ακόμα και τώρα ... στα ...61 μου . !!!..να ασχολούμαι με .. τέτοιου τύπου κοριτσια... ,, Apolitiii μου ..ηταν απλα , μια συμβουλή προς τους , νεώτερους...Ομως δεν σε παρεξηγώ... Έχεις και εσυ , μια ηλικια , που δικαιολογεί ..ωστε να δυσκολεύεσαι , να διαβασεις , να κατανοήσεις .. αλλα και να τοποθετηθεις .. !!! ,, Φιλικά ...Q...

Qwerty____55

# 39 στις 18/9/2021
author
Αγαπητή tzoulia .. Καλημέρα ... ,, Σε πρώτη φάση ...επετρεψε μου , να διορθώσω λιγο , την έκφραση σου . .( απομεινάρι ) ,,, Θα πρεπει λοιπον να αποδεχτω , την λεξη .. απομεινάρι της γενιάς μου ...οταν στην δικη σου την γενιά ..δλδ .. ουσα ,είκοσι τουλαχιστον χρόνια .. μεγαλύτερη απο εμενα ... Ισως καί να μην γνωρίζατε , την λεξη .. νυμφομανης ... ??? ,, .Και βεβαια ειναι μια λεξη ... κομψή , επιστημονική , και απο ολους ,, αποδεκτή , Εκτός απο εσενα ...!!! ,, Αν τωρα ,χρησιμοποιούσα μια , πιο .. πεζοδρομιακη !!! λεξη ...ισως να σου ηταν .. πιο οικία , και σιγουρα πιο κατανοητή ...,, Αγαπητή .. tzoulia ..Δεν θα γίνω δάσκαλος σου ,ωστε να σου μαθω .. τι σημαίνει η λεξη αυτή ,!!!Υπάρχουν , εγκυκλοπαίδειες και λεξικά .. για να το μάθεις ...!!! ,,Και εκει που θα διαβάζεις ... μπορείς και να... ξερνάς ...!!! ,οσο θέλεις. !!! ,, Επίσης tzoulia ... Όταν μια κοπελα , 27 χρονων ,,και μαλιστα ανεξαρτήτου ηλικίας ,, κανει sex ...με τον ιδιο συντροφο , η, με πολλούς διαφορετικούς .. , οπως λες...και νυχτοξημερωνεται στο κρεβάτι ...Δεν ειναι φυσιολογικό. ...!!! . ,, Οπότε αγαπητη μου ..Ο οργανισμός .. ορισμένων γυναικών ,,. Είναι σε full έξαρση , με ερωτικη επιθυμία για τακτική συνεύρεση... ,, Θα μου πεις...Τι σου λεω τωρα ...!!! ,, Ανασκαλιζω τις αναμνήσεις σου . ??? ,, εστω για μια normal ερωτικη συνευρεση .. ??? ,, Πόσο πίσω να γυρίσω ,, τον χρόνο ..??? ,, ,, Σίγουρα θα εχει περάσει ...στην λήθη ..!!! ,, Με σεβασμό ...Q...
Αρέσει στα μέλη seychelles, Enikos

Qwerty____55

# 40 στις 18/9/2021
author
Αγαπητέ giorgos ... Καλημέρα ... ,, Να σε ευχαριστήσω , εκ μερους της , Apolitiiis για το ...like ..που της εκανες .. μιας και το λησμόνησε εκεινη .. !!! ,, Χαίρομαι που παρακολουθείς με πολυ ενδιαφερον ,, την συζήτηση μας ...!!! ,, Τι να σκέφτεσαι άραγε . ??? ,, Υποθέτω , οτι θα κουνάς .. το κεφαλι. ...για ολα όσα , δεν ..γευτικες ,, δεν εζησες .. οταν ..επρεπε .. !!! ,, Κάνε σε παρακαλω και ενα .. like ... στην ..tzoulia ...!!! ,, για να μην εχει παράπονο ..!!! ,, Φιλικά ...Q...
Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.