Της... νυμφομανιας το ανάγνωσμα!!
e-υλογησον!
Η.
Αχ βρε τρελο Αγόρι
Δεν με καταλαβαινεις... μπορεί να φταιει η ηλικια σου... είπα μην σε χασουμε απο σεξ... Προσωπικά τι
μπορώ να χάσω από σένα??? Μην σε χασουμε απ' το φόρουμ εννοω...
Όσο για την ηλικία μου σε πληροφορω ότι θέλω 10 χρόνια δουλειας για να πάρω σύνταξη...εσυ είσαι
συνταξιουχος... μάλλον εισαι μεγαλυτερος από μενα ...
Πάντως τα θέλει ο απαυτος σου , πρωινιατικο να τ' ακουσεις απ' την Τζουλια...
Βοήθεια σου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Qwerty___55
Αγαπητή Apolitiii ... Καλημέρα ... ,,Ναι τα ξερω καλά τα κοριτσια ...που θέλουν συνέχεια sex ... ,, Εσυ ..Μην ανησυχείς και δεν πρόκειται να με χάσεις ...!!! ,, Κρατάω δυνάμεις. !!! ,, Apolitiii μου... σιγουρα αυτά τα σπορ ... είναι επικίνδυνα ...για την ηλικια μου...και τωρα πια .. τα...αποφεύγω . .!!.. Αλλά δεν πιστευα οτι ..Εσυ ,θα ειχεςμπερδέψει στο μυαλο σου ...τις εμπειρίες , που ειχα ...πριν από καποια χρονια ...και απλα τα καταθεσα εδω ,,..με το αν συνεχίζω ακόμα και τώρα ... στα ...61 μου . !!!..να ασχολούμαι με .. τέτοιου τύπου κοριτσια... ,, Apolitiii μου ..ηταν απλα , μια συμβουλή προς τους , νεώτερους...Ομως δεν σε παρεξηγώ... Έχεις και εσυ , μια ηλικια , που δικαιολογεί ..ωστε να δυσκολεύεσαι , να διαβασεις , να κατανοήσεις .. αλλα και να τοποθετηθεις .. !!! ,, Φιλικά ...Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Qwerty___55
Αγαπητή Apolitiii ... Καλημέρα ... ,,Ναι τα ξερω καλά τα κοριτσια ...που θέλουν συνέχεια sex ... ,, Εσυ ..Μην ανησυχείς και δεν πρόκειται να με χάσεις ...!!! ,, Κρατάω δυνάμεις. !!! ,, Apolitiii μου... σιγουρα αυτά τα σπορ ... είναι επικίνδυνα ...για την ηλικια μου...και τωρα πια .. τα...αποφεύγω . .!!.. Αλλά δεν πιστευα οτι ..Εσυ ,θα ειχεςμπερδέψει στο μυαλο σου ...τις εμπειρίες , που ειχα ...πριν από καποια χρονια ...και απλα τα καταθεσα εδω ,,..με το αν συνεχίζω ακόμα και τώρα ... στα ...61 μου . !!!..να ασχολούμαι με .. τέτοιου τύπου κοριτσια... ,, Apolitiii μου ..ηταν απλα , μια συμβουλή προς τους , νεώτερους...Ομως δεν σε παρεξηγώ... Έχεις και εσυ , μια ηλικια , που δικαιολογεί ..ωστε να δυσκολεύεσαι , να διαβασεις , να κατανοήσεις .. αλλα και να τοποθετηθεις .. !!! ,, Φιλικά ...Q...
Της νυμφομανιας ...το καγκελο...θα ελεγα...
.
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από HeptamerΤης... νυμφομανιας το ανάγνωσμα!!
e-υλογησον!
Η.
Βρε ασυλλογιστο αγόρι...
Λογικεψου λίγο ...συμμαζεψου... γιατί τη λες στον Γιωργο??... επειδή μου εκανε λαικ???. Ζηλιαρογατος να
υποθεσω??? Και που ξέρεις τι γευτηκε και τι δεν γευτηκε στη ζωή του, ο καθενας που είναι εδω μέσα...
Ο καθενας μιλαει για τον εαυτό του όχι για τους αλλους...
Ο Γιώργος ειναι το Α και το Ω του φόρουμ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από Qwerty___55
Αγαπητέ giorgos ... Καλημέρα ... ,, Να σε ευχαριστήσω , εκ μερους της , Apolitiiis για το ...like ..που της εκανες .. μιας και το λησμόνησε εκεινη .. !!! ,, Χαίρομαι που παρακολουθείς με πολυ ενδιαφερον ,, την συζήτηση μας ...!!! ,, Τι να σκέφτεσαι άραγε . ??? ,, Υποθέτω , οτι θα κουνάς .. το κεφαλι. ...για ολα όσα , δεν ..γευτικες ,, δεν εζησες .. οταν ..επρεπε .. !!! ,, Κάνε σε παρακαλω και ενα .. like ... στην ..tzoulia ...!!! ,, για να μην εχει παράπονο ..!!! ,, Φιλικά ...Q...
Τι εγινε τελικα, πως τις λενε αυτες που ειναι τανασhκελο μονιμως?...
Καλογραίες?... Άμα κάτσει στραβά με υγεία απ την τόση προπόνηση που ζητάνε, μετά πως πάει, τι ασφαλιστηριο χρειάζεται, ατυχήματος ή υγείας για τα έξοδα φυσιοθεραπείας ?
Θαρρω πως αν επρόκειτο για γνήσια νυμφομανη , ο θεματοθετης θα το είχε ήδη αντιληφθεί στην πράξη , και το στόμα της θα έλεγε λιγότερα .
Έχουμε να κάνουμε με μια πονηρουλα που επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις .
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από seychelles
Θεματοθετη τελικά εσύ την κοπέλα τη θες, πέρα από αυτό που σου είπε για τριψήφιες εμπειριες; Από δω αδύνατο να λυθεί το αν σε δουλεύει ή έτυχες σε Σαμανθα on steroids και αν αυτό σου κάνει. Αν τη θες, γιατί δε τη γνωρίζεις πιο καλά να δεις ο ιδιος τι μερος του λόγου είναι;
Βανε, "λυσσαρες" και εισαι μεσα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από Qwerty___55
Αγαπητέ Enike ...για την δικη σου ενημέρωση... και όχι μονο ,,,Στις ΗΠΑ, η "βίβλος" των ψυχικών διαταραχών «diagnostic and statistical manual of mental disorders» περιγράφει τη νόσο ως μια ψυχική ή και παθολογική κατάσταση μιας γυναίκας, κατά την οποία θέλει συνέχεια να κάνει σεξ, δίχως να νοιάζεται για τίποτε άλλο, δίχως καν να την ενδιαφέρουν οι επιπτώσεις. ,,Απλά επιδιώκει τη συνουσία με «οποιονδήποτε βρει μπροστά της». Το άτομο αυτό σπάνια έως ποτέ νιώθει ικανοποίηση και συνέχεια ψάχνει για περισσότερα .. ,,Η νυμφομανής γυναίκα, ψυχαναγκάζεται, έχει μια αχαλίνωτη σεξουαλική δραστηριότητα, που δεν μπορεί να ελέγξει. Η νυμφομανία είναι πολλές φορές επικίνδυνη για την υγεία της γυναίκας ανφέρουν οι ειδικοί αφού μέσα στον παροξυσμό της δεν λαμβάνει καμία προφύλαξη με συνέπεια να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να εκτεθεί σε κίνδυνο από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα...Φιλικα ...Q...
Μελοποιημένη περίληψη του Θρεντ
(συγνώμη θεματοθέτη, δεν κρατήθηκα)
https://www.youtube.com/watch?v=JDQ-c4rVvUE
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από EnikosΒανε, "λυσσαρες" και εισαι μεσα...
![]()
Για να το λέει θα ισχύει.
Το γεγονός οτι έχει βρεθεί σεξουαλικά με τέτοιον αριθμό ανδρών δεν είναι ντροπιαστικό.
Το θέμα είναι το κατά πόσον μπορείς να εμπιστευτείς οτι προστάτευε το σώμα της με τις κατάλληλες προφυλάξεις κάθε φορά...Σκέψου να μην το έκανε στο 10% των partners ήτοι 10...ήτοι έρχεσαι σε επαφή με ένα μεγάλο ποσοστό των partners και των 10 (γιατι για να έχουν τέτοιες σεξουαλικές συμπεριφορές μαζί της, θα έχουν και με άλλες)...ένας αριθμός που είναι πολύ μεγαλύτερος του 20! Τρέχα γύρευε!
Κουράστηκα και στην σκέψη. Βρες άλλη!
Παράθεση:
Αριθμός ερωτικών συντρόφων
Σχόλιο # 1 από LiAkOs_2721Καλησπέρα σε όλους,
Σχετικά νωρίς, από τις πρώτες ημέρες που ξεκινήσαμε να μιλάμε, μου αποκάλυψε μόνη της τον αριθμό των ανδρών με τους οποίους έχει συνευρεθεί, που έχει κάνει "κάτι". Nα ξεκαθαρίσω ότι ποτέ στις σχέσεις μου δεν μπήκα στην διαδικασία να ρωτήσω την συντροφό μου κάτι τέτοιο, γιατί πολύ απλά δεν βάζω ταμπέλα στους ανθρώπους σύμφωνα με το παρελθόν τους. Παρόλα αυτά, όσο open-minded και να είμαι και εγώ ο ίδιος έχω πάει με 4 μόνο γυναίκες με τις οποίες διατηρούσα κανονική σχέση. Ο αριθμός που μου είπε, αγγίζει οριακά τον τριψήφιο και ναι είναι κάτι που με προβλημάτισε.
Εδώ και περίπου τρείς μήνες είμαι με μια κοπέλα η οποία μου έχει κινήσει πολύ το ενδιαφέρον και έχω αρχίσει να την βλέπω σοβαρά. Ωστόσο υπάρχει εδώ και καιρό ένα πράγμα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Το παρελθόν της και κατά πόσο αυτό είναι ικανό να επηρεάσει την σχέση μας.
Υπάρχει περίπτωση να το έκανε επειδή ήθελε να με τεστάρει (αν είμαι κομπλεξικός, με ταμπού κλπ) ή όντως να ισχύει και να μην ντρέπεται για αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
τι λες παλι μωρε δεν ειναι ντροπιαστικο αλλα τι??? ειναι προς τιμην της δλδ το οτι εχει παρει τα φυλλα και τα δεντρα?
πολυ απελευθερωμενες μου εχετε γινει ολες τελευταια(δεν μιλαω για σενα) και κανενας ηθικος φραγμος που και που δεν βλαπτει!
και αν δεν επαιρνε και προφυλαξεις ασ παει ο φιλος να ψαχτει λιγο γιατι ειναι κριμα γι αυτον δεν φταιει!
Παράθεση:
Σμν
Σχόλιο # 55 από YaromaΓια να το λέει θα ισχύει.
Το γεγονός οτι έχει βρεθεί σεξουαλικά με τέτοιον αριθμό ανδρών δεν είναι ντροπιαστικό.
Το θέμα είναι το κατά πόσον μπορείς να εμπιστευτείς οτι προστάτευε το σώμα της με τις κατάλληλες προφυλάξεις κάθε φορά...Σκέψου να μην το έκανε στο 10% των partners ήτοι 10...ήτοι έρχεσαι σε επαφή με το σύνολο των partners και των 10...ένας αριθμός που είναι πολύ μεγαλύτερος του 20! Τρέχα γύρευε!
Επανέρχομαι για ένα update και να ευχαριστήσω κάθε έναν απο εσάς που πήρε τον χρόνο να ασχοληθεί και να σχολιάσει το θέμα.
Επειδή όντως μου είχε περάσει από το μυαλό το ενδεχόμενο που υποστηρίζει ο Qwerty___55 και αφότου φθάσαμε να τσακωθούμε αρκετές φορές, την ρώτησα ευθέως.Την Καλημέρα μου ... στους αγαπητούς ..Liako .. και Seychelles ..
Seychelles ...Σε ευχαριστώ για το χαριτωμένο σου σχολιο !!! Τσακάλι ... ο ...Q... !!!
Χαριτολογώντας... Ίσως να πρόσθετα και ... Παλιά Καραβανα ..!!!
Ομως , Ιδιαίτερα , θελω να ευχαριστήσω τον αγαπητό Liako ...που παρακολούθησε με πολυ προσοχή , και ενδιαφερον , την συζητηση μας και μπόρεσε να καταλάβει αλλα και να πάρει την σωστή απόφαση ...!!!
Ότι , η συγκεκριμένη κοπελα , δεν ταιριάζει , στον χαρακτήρα του , αλλα και τις όποιες , ηθικές του αξίες ... για να δημιουργήσει μια , υγειη και σοβαρή σχέση ...
Αγαπητέ Liako .. σου εύχομαι καλη επιτυχία , στην νεα σου , αναζήτηση .
Ζήτω συγγνώμη αν , στην προσπάθεια μου ...να σου μεταφέρω , λίγη απο την μικρη εμπειρία μου , ...σου ημουν καπως ..δυσάρεστος ..!!!
Με εκτίμηση ...Q ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από LiAkOs_2721Επανέρχομαι για ένα update και να ευχαριστήσω κάθε έναν απο εσάς που πήρε τον χρόνο να ασχοληθεί και να σχολιάσει το θέμα.
Επειδή όντως μου είχε περάσει από το μυαλό το ενδεχόμενο που υποστηρίζει ο Qwerty___55 και αφότου φθάσαμε να τσακωθούμε αρκετές φορές, την ρώτησα ευθέως.
Προς έκπληξη μου παραδέχθηκε ότι ο αριθμός ίσχυε (και ενδεχομένως να ήταν και προς τα πάνω). Εργαζόταν ως χορεύτρια - "κορίτσι" (ο όρος pole dancer που χρησιμοποίησε προσβάλλει τις επαγγελματίες του χώρου) σε κ***μπαρο και προφανώς έκανε κονσομασιόν και τα γούστα της...
Δεν ξέρω αν πρόκειται για περίπτωση νυμφομανούς ή μιας εργαζόμενης. Αυτό που ξέρω είναι πως το ποιόν μου δε ταιριάζει με τέτοιου είδους άτομα.
Η δουλεία δεν είναι ντροπή, ούτε είναι σωστό να κρίνουμε έναν άνθρωπο από το παρελθόν του. Αλλά εγώ δεν της έχω εμπιστοσύνη για πολλούς λόγους και δεν επιθυμώ να συνεχίσω μαζί της (Oπως είπε πάλι ο Q. Δεν διαθέτω τα κότσια να διαχειριστώ έναν τέτοιο άνθρωπο)
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media