Πάλι εδώ να γράφω τους καινούργιους μου προβληματισμούς σχετικά με την βιασύνη του αγοριού μου να ήμαστε σοβαρά και να δεσμευτουμε. Όπως σας έγραψα έχω σχέση από απόσταση 3 ώρες γνώρισα το αγόρι μου μέσω του αφεντικού μου γνώρισα τους γονείς του έχει ιερέα πατέρα μητέρα νοικοκυρά γνώρισε τους γονείς μου αλλά σήμερα το πρωί όταν με πήρε τηλέφωνο να μιλήσουμε ξανάρχισε πάλι να με πιέζει για το θέμα να πουμε σε όλους γνωστούς και φίλους συγγενείς ότι το βλέπουμε σοβαρά εμείς οι δύο. Προσπάθησα να του εξηγήσω πως δεν γίνεται σε καθημερινά βάση να συζητάμε για το τι θα γίνει στο μέλλον είναι κουραστικό και άρχισε πάλι να λέει πως τον βαριέμαι και δεν το βλέπω τόσο σοβαρά τελικά. Σε λίγες εβδομάδες θα έρθει εδώ που μένω και θέλει να γνωρίσει και τους συγγενείς μου και να τους πει το πως με βλέπει. Εγώ του είπα πως αν τους πούμε τόσο σύντομα ότι το βλέπουμε σοβαρά θα μας βάλουν της φωνές. Ξέρω τους συγγενείς μου γιατί τους έχω μιλήσει για την σχέση μου απ εξω απ εξω τους έχω πει και μου είπαν πως σιγά σιγά γίνονται όλα και γιατι βιαζόμαστε τόσο πολύ? Εγώ ηλικρινα δεν βιάζομαι καθόλου ούτε κάθομαι καθημερινά να το συζητάω μα μόλις πάρω τηλέφωνο το αγόρι μου η μόλις ανοίξω το κινητό μου κατευθείαν αρχίζει τα περί γάμου, συγκατοίκησης, και δέσμευσης . Εγώ κάτι που δεν έγραψα στο κείμενο μου είναι πως πρώτον όταν ήμουν στα 18 μου και πάνω στον ενθουσιασμό μου αρραβωνιαστηκα και κράτησε όλη η σχέση μου 3 χρόνια χώρισα και έπειτα έμεινα μόνη. Από εκεί και έπειτα μετά από καιρό αρκετό έκανα άλλη μια σχέση με πιέζε και εκείνος για γαμο , παιδιά να πάω να μείνω με τους γονείς του αγόρασε δαχτυλίδι με πίεσε πάρα πολύ η κίνηση του και τον άφησα τον χώρισα και έφυγα και στην τελική βρήκα έναν καινούργιο άνθρωπο που και αυτός με την πίεση του με κάνει να φεύγω από κοντά του σιγά σιγά. Δεν είπα ότι δεν θέλω οικογένεια εννοείται πως θέλω και ποιος δεν θέλει να βάλει στόχους για το μέλλον του ? Απλά στο παρελθόν μου έχω κάνει λάθη δεσμευτηκα από πολύ μικρή το μετάνιωσα γιατί δεν είχα την ωριμότητα να προχωρήσω σε γάμο και τώρα που είμαι Ποιο ώριμη γιατί η συνθήκες με έκαναν έτσι κάνω πίσω γιατί νιώθω μια τεράστια πίεση που την βίωσα και στο παρελθόν. Ξέρω είναι άνθρωπος της εκκλησίας το αγόρι μου έχει πατέρα ιερέα έχει μεγαλώσει πολύ διαφορετικά και εγώ είμαι άνθρωπος της εκκλησίας αλλά δεν πιστεύω πως πρέπει αν προχωρήσεις ερωτικά και να παντρευτείς. Εδώ βέβαια σκέφτομαι ότι το αγόρι μου δεν είχε κάποια σεξουαλική εμπειρία και εγώ ήμουν η πρώτη γυναίκα που ολοκλήρωσε σεξουαλικά αλλά δεν πιστεύω πως αυτός είναι ένας λόγος για γρήγορη δέσμευση.
Που ειναι εκεινη η κοπελα που με κραζει, επειδη κραζω?...
Βρε Λιονταρινα του δεύτερου θέματος (στο πρώτο απάντησα κανονικά), ανατρέπεις τα δεδομένα.
Εδώ είμαστε ένα φόρουμ όπου οι γυναίκες παραπονιούνται ότι οι άντρες δεν τις βλέπουν σοβαρά κι εσύ τώρα μας γράφεις πως οι τρεις άντρες που γνώρισες βιάζονταν να σου περάσουν δαχτυλίδι και στεφάνι με το στανιό.
Κατάλαβε μας κι εμάς που έχουμε απαντήσεις μόνο για την άλλη περίπτωση και δώσε μας λίγο χρόνο να συντάξουμε νέα κείμενα.
Ουφ...
trolAlis
Αλιιις !!! Εδώ είμαστε !!!
Επιτέλους , θα στολιστούμε!!! Εγώ μια επισήμανση έκανα μόνο δεν κόβω τίποτα Λενιό. Προσοχή μόνο στα γλέντια τώρα έχει και κόβιντ και στα δικά σας εύχομαι κορίτσια
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Helenaki4Αλιιις !!! Εδώ είμαστε !!!
Επιτέλους , θα στολιστούμε!!!
Μην της κόβεις τη φόρα βρε Σπασμενε![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από alisidaΒρε Λιονταρινα του δεύτερου θέματος (στο πρώτο απάντησα κανονικά), ανατρέπεις τα δεδομένα.
Εδώ είμαστε ένα φόρουμ όπου οι γυναίκες παραπονιούνται ότι οι άντρες δεν τις βλέπουν σοβαρά κι εσύ τώρα μας γράφεις πως οι τρεις άντρες που γνώρισες βιάζονταν να σου περάσουν δαχτυλίδι και στεφάνι με το στανιό.
Κατάλαβε μας κι εμάς που έχουμε απαντήσεις μόνο για την άλλη περίπτωση και δώσε μας λίγο χρόνο να συντάξουμε νέα κείμενα.
Ουφ...
trolAlis
Παράθεση:
Δηλαδή τον βρήκες παρθένο;Ε, όσο ναναι, μπορεί να γυρίσει και να σου πει πως τον γλέντησες και μετά τον πέταξες σαν στυμενη λεμονοκουπα. Οπότε, καταλαβαίνω, πως πρέπει να τον αποκαταστησεις, αφού σου έδωσε ό,τι πολυτιμότερο είχε...
Σχόλιο # 8 από alexandriani1
3 φορές ήσουν με ανθρώπους βιαστικούς, που σου επέβαλλαν τους ρυθμούς τους. Έκατσες να σκεφτείς γιατί πέφτεις συνέχεια στο ίδιο μοτίβο και κάνεις συνεχώς το ίδιο λάθος να ανέχεσαι χειριστικες συμπεριφορές;
Και ακόμη να ανοίξεις τα μάτια σου (μόνο να ανοίξεις ξανά θέμα μπόρεσες).Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου...!!!
Λικε αλλα...ποιος επε οτι δε θελει η κπελιτσα απ δω?...
Απο την Τριτη Δημοτικου το πολεμαει, να αποκατασταθει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από girl_aloud
Απαντησα και στο πρωτο θεμα που εβαλες. Δεν σε παραξενευει που θελει γαμους και πανηγυρια ενω καλα καλα δεν σε ξερει; κι ο λογος που θελει να παντρευτει, ειναι γιατι ζηλευει τα αδερφια του;;; Πατε καλα ρε;;;Συνελθε και ξεκοψε!! Πριν βρεθεις σε ενα γαμο που δεν θα θελεις και για ολους τους λαθος λογους!!!
Ε αν τον ξεπαρθενεψες πρέπει να τον αποκαταστήσεις... πάντως πρόσεχε πολύ... λένε " παιδί παπά ,
διαβολου εγγονι"... Μία με τα τιπ να διώχνουμε ότι άσετ πέφτει σε αξία και έχει πάγια έξοδα, μία με αυτό έχεις δώσει ρέστα το τελευταίο διήμερο.
Παράθεση:
Δηλαδή τον βρήκες παρθένο;Ε, όσο ναναι, μπορεί να γυρίσει και να σου πει πως τον γλέντησες και μετά τον πέταξες σαν στυμενη λεμονοκουπα. Οπότε, καταλαβαίνω, πως πρέπει να τον αποκαταστησεις, αφού σου έδωσε ό,τι πολυτιμότερο είχε...
Σχόλιο # 8 από alexandriani1
Με τόση φόρα ο καφές μου λέει ρύζια, ο μπαμπάς του γαμπρού για παπάς, ηασϊας και 3 παιδιά.
Βίον ανθόσπαρτο.
Επόμενο touchpoint το 2028 με θέμα το διαζύγιο
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από JIMTHEBLASTER1975
Καλά αυτό το ζηλεύω τα αδέλφια μου που παντρεύτηκαν από τα 23 και έκαναν νωρίς τα παιδιά,νομίζω πως θα πρέπει να είναι η ταφόπλακα σε αυτή τη σχέση...Θα μετανιώσεις οικτρά αν βιαστεις να κάνεις κάτι μαζί του.Πες του να περιμένει αλλιώς χώρισε τον.το τρεις εξαμαρτείν (αφού σου ξανατυχε) ουκ ανδρός σοφού...Πρόσεξε πολύ ,αυτό έχω να πω...
Προβλεπω σε μερικες μερες ΄Σχεση απο αποσταση 3΄ με ναρκωσε και με πηγε σε ενα ξωκλησι μεσα στο βουνο για να μας παντρεψει κρυφα ο πατερας του ηταν εμμονικος!Τον χωρισα δεν αντεξα!
Παμε γι΄αλλα!
Παράθεση:
Σχέση από απόσταση 2
Σχόλιο # 1 από Liontarina98Πάλι εδώ να γράφω τους καινούργιους μου προβληματισμούς σχετικά με την βιασύνη του αγοριού μου να ήμαστε σοβαρά και να δεσμευτουμε. Όπως σας έγραψα έχω σχέση από απόσταση 3 ώρες γνώρισα το αγόρι μου μέσω του αφεντικού μου γνώρισα τους γονείς του έχει ιερέα πατέρα μητέρα νοικοκυρά γνώρισε τους γονείς μου αλλά σήμερα το πρωί όταν με πήρε τηλέφωνο να μιλήσουμε ξανάρχισε πάλι να με πιέζει για το θέμα να πουμε σε όλους γνωστούς και φίλους συγγενείς ότι το βλέπουμε σοβαρά εμείς οι δύο. Προσπάθησα να του εξηγήσω πως δεν γίνεται σε καθημερινά βάση να συζητάμε για το τι θα γίνει στο μέλλον είναι κουραστικό και άρχισε πάλι να λέει πως τον βαριέμαι και δεν το βλέπω τόσο σοβαρά τελικά. Σε λίγες εβδομάδες θα έρθει εδώ που μένω και θέλει να γνωρίσει και τους συγγενείς μου και να τους πει το πως με βλέπει. Εγώ του είπα πως αν τους πούμε τόσο σύντομα ότι το βλέπουμε σοβαρά θα μας βάλουν της φωνές. Ξέρω τους συγγενείς μου γιατί τους έχω μιλήσει για την σχέση μου απ εξω απ εξω τους έχω πει και μου είπαν πως σιγά σιγά γίνονται όλα και γιατι βιαζόμαστε τόσο πολύ? Εγώ ηλικρινα δεν βιάζομαι καθόλου ούτε κάθομαι καθημερινά να το συζητάω μα μόλις πάρω τηλέφωνο το αγόρι μου η μόλις ανοίξω το κινητό μου κατευθείαν αρχίζει τα περί γάμου, συγκατοίκησης, και δέσμευσης . Εγώ κάτι που δεν έγραψα στο κείμενο μου είναι πως πρώτον όταν ήμουν στα 18 μου και πάνω στον ενθουσιασμό μου αρραβωνιαστηκα και κράτησε όλη η σχέση μου 3 χρόνια χώρισα και έπειτα έμεινα μόνη. Από εκεί και έπειτα μετά από καιρό αρκετό έκανα άλλη μια σχέση με πιέζε και εκείνος για γαμο , παιδιά να πάω να μείνω με τους γονείς του αγόρασε δαχτυλίδι με πίεσε πάρα πολύ η κίνηση του και τον άφησα τον χώρισα και έφυγα και στην τελική βρήκα έναν καινούργιο άνθρωπο που και αυτός με την πίεση του με κάνει να φεύγω από κοντά του σιγά σιγά. Δεν είπα ότι δεν θέλω οικογένεια εννοείται πως θέλω και ποιος δεν θέλει να βάλει στόχους για το μέλλον του ? Απλά στο παρελθόν μου έχω κάνει λάθη δεσμευτηκα από πολύ μικρή το μετάνιωσα γιατί δεν είχα την ωριμότητα να προχωρήσω σε γάμο και τώρα που είμαι Ποιο ώριμη γιατί η συνθήκες με έκαναν έτσι κάνω πίσω γιατί νιώθω μια τεράστια πίεση που την βίωσα και στο παρελθόν. Ξέρω είναι άνθρωπος της εκκλησίας το αγόρι μου έχει πατέρα ιερέα έχει μεγαλώσει πολύ διαφορετικά και εγώ είμαι άνθρωπος της εκκλησίας αλλά δεν πιστεύω πως πρέπει αν προχωρήσεις ερωτικά και να παντρευτείς. Εδώ βέβαια σκέφτομαι ότι το αγόρι μου δεν είχε κάποια σεξουαλική εμπειρία και εγώ ήμουν η πρώτη γυναίκα που ολοκλήρωσε σεξουαλικά αλλά δεν πιστεύω πως αυτός είναι ένας λόγος για γρήγορη δέσμευση.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media