Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Με χώρισε μετά από 2 χρονια

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

andre88

# 1 στις 3/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Είχα σχέση με μια κοπέλα 2 χρόνια και με χώρισε πριν 1 μήνα οριστικά. Μάλιστα μου είπε ότι είναι με άλλον. Σίγουρα τον είχε παράλληλα με εμένα. Στο παρελθόν χωρίσαμε 2 φορές και μετά από προσπάθειες δικές μου τα ξαναβρικαμε. Πάντα μου έμεναν οι υποψίες ότι έκανε κάτι με κάποιον άλλον αλλά εκείνη το αρνιόταν. Την τελευταία φορά που μου είπε μιλήσαμε που μου είπε ότι είναι με άλλον εγώ της άνοιξα την καρδιά μου λέγοντας της τα πιο όμορφα λόγια που έχω πει ποτέ σε γυναίκα και εκείνη μου είπες πως δεν νιώθει ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι αυτά που νιώθω εγώ. Την αγαπάω είμαι χάλια νιώθω κενός μακρυά της. Πείτε μου πως θα ξαναέρθει αυτή η κοπέλα πίσω.

Heptamer

# 2 στις 3/10/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από andre88

Πείτε μου πως θα ξαναέρθει αυτή η κοπέλα πίσω.

Δε θα ξαναρθει. 

Το πουλακι βρηκε αλλη φωλια. 

Τον αλλον τον  δοκιμαζε - οσο ηταν μαζι σου - ως διαδοχο σου,  περασε τις εξετασεις και τον προσελαβε. 

Εσυ,  απολυθηκες,  ανευ αποζημιωσης. 

Συμβαινουν αυτα. 

Παψε να κ(λ)αίγεσαι, μείνε αξιοπρεπής και αντικατεστησε τη κι εσυ με τη σειρα σου. 

Πως τολεγε καποιο μελος εδω μεσα:  μια στο χωμα,  χιλιες στον αγωνα.  καπως ετσι.  

Η.

Αρέσει στα μέλη alisida, TheRedKnight και σε ακόμα 6 μέλη.
Η επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, συμπίπτει απολύτως με το πεπρωμένο του

andre88

# 3 στις 4/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν μπορώ να το αποδεχτώ νιώθω προδομένος αλλά παράλληλα συνεχίζω να την αγαπάω. Δεν μπορώ να κοιτάξω άλλη γυναίκα δεν μου βγαίνει. Ότι και να της είπα ένιωσα πως έπεσε στο κενό. Έβγαλε πολύ κακία απέναντι μου.

Hellboy_

# 4 στις 4/10/2021
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 176

Οχι ρε φιλε να μην ξαναγυρισει πηγε με αλλον... τελος δεν υπαρχει επιστροφη σαυτο..τωρα ειναι φρεσκο ακομη γι αυτο αισθανεσαι ετσι με τον καιρο θα καταλαβεις οτι δεν αξιζε...προχωρα τη ζωη σου και γμσε την!

Αρέσει στα μέλη alisida, TheRedKnight και σε ακόμα 2 μέλη.

Broken_Guy

# 5 στις 4/10/2021
author
Ανδρας / 32 / Χήρος
Ν. Τρικάλων / Τρίκαλα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 252
Δεν θα ξαναέρθει πίσω γιατί πολύ απλά δεν ήταν ποτέ σε εσένα.
Και δεν "σε χώρισε οριστικά" όπως λες πριν ένα μήνα, απλά τώρα βαρέθηκε να παίζει μαζί σου άλλο, βρήκε άλλο παιχνίδι όπως σου είπε και η ίδια.
Όπως σου είπε και ο Heptamer πιο πάνω, κράτα την αξιοπρέπεια σου τουλάχιστον και πήγαινε και εσύ παρακάτω. Και τρίτη φορά τώρα να τα ξαναβρείτε πάλι στο χωρισμό θα καταλήξετε. Το να επαναλαμβάνεις συνέχεια το ίδιο πράγμα αναμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα κάποιες φορές δείχνει αφέλεια θεματοθέτη. Αλλά αυτό είναι η ταπεινή μου άποψη φυσικά.
Αρέσει στα μέλη alisida, TheRedKnight και σε ακόμα 5 μέλη.

Enikos

# 6 στις 4/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Ζητειται αξιοπρεπεια, πληρωνω οσο οσο...

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, alexandriani1 και σε ακόμα 5 μέλη.

girl_aloud

# 7 στις 4/10/2021
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 239
Πες οτι εισαι στη θεση της πρωην σου. Πως θα σου φαινοταν αν εκεινη προσπαθουσε να σε ξανακερδισει, ενω εσενα σου ειχε τελειωσει; σιγουρα θα σε ενοχλουσε και θα ελεγες οτι πρεπει να το παρει αποφαση οτι χωρισατε. Το ιδιο πραγμα κανε και τωρα. Δεν μπορεις να φερεις πισω καποιον που δεν θελει με το ζορι. Προχωρα παρακατω.
Αρέσει στα μέλη alisida, alexandriani1 και σε ακόμα 4 μέλη.

seychelles

# 8 στις 4/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Απαντήσεις: 894

Θα στο πω λίγο χύμα, όπως θα το έλεγα σε φίλο, για το καλό σου, grow a pair και μην ασχολείσαι άλλο μαζί της.

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 9 στις 4/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Αντε παλι με την Ιερογλυφικη Ιερατικη...

Αρέσει στα μέλη Kristina_, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 3 μέλη.

apolitiii

# 10 στις 4/10/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.111

Βρε παληκαρι τριτοσε το κακό... παρόλο που σε κερατωνε ... εσύ την θέλεις... μάλλον δεν ειχατε σχέση εσύ 

ειχες ... αυτη δεν είχε σχέση μαζί σου... αστην να φυγει... δεν σου αξίζει μία τετοια σχέση...προχωρα την 

ζωή σου...ασε τα κλαματα και προχωρά...οπλισου με εγωισμο αξιοπρεπεια και αυτοπεποίθηση και 

προχωρα...  και οι χυλοπιτες  είναι στο πρόγραμμα... αρκεί να μην βαρυστομαχιαζουμε...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από andre88

Είχα σχέση με μια κοπέλα 2 χρόνια και με χώρισε πριν 1 μήνα οριστικά. Μάλιστα μου είπε ότι είναι με άλλον. Σίγουρα τον είχε παράλληλα με εμένα. Στο παρελθόν χωρίσαμε 2 φορές και μετά από προσπάθειες δικές μου τα ξαναβρικαμε. Πάντα μου έμεναν οι υποψίες ότι έκανε κάτι με κάποιον άλλον αλλά εκείνη το αρνιόταν. Την τελευταία φορά που μου είπε μιλήσαμε που μου είπε ότι είναι με άλλον εγώ της άνοιξα την καρδιά μου λέγοντας της τα πιο όμορφα λόγια που έχω πει ποτέ σε γυναίκα και εκείνη μου είπες πως δεν νιώθει ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι αυτά που νιώθω εγώ. Την αγαπάω είμαι χάλια νιώθω κενός μακρυά της. Πείτε μου πως θα ξαναέρθει αυτή η κοπέλα πίσω.

Αρέσει στα μέλη alisida, TheRedKnight και σε ακόμα 5 μέλη.

Helenaki4

# 11 στις 4/10/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Θεματοθετη

Γιατί χωρίσατε ξανά πριν τον τελευταίο χωρισμό ? 

Με ποιες αποδείξεις ισχυρίζεσαι οτι σε πρόδωσε όσο ήσασταν μαζί ?
Και το,κυριότερο : 
Πως ειναι δυνατόν να ακούς ο,τι άκουσες και να διατηρείς ακόμα επιθυμία να είσαι μαζί της ? 
Υποψιάζομαι οτι η ανασφάλεια που βγάζεις εδώ προϋπήρχε στη σχέση και τρωγοσουν εξ αρχής.

Αρέσει στα μέλη alisida, TheRedKnight και σε ακόμα 6 μέλη.

Helenaki4

# 12 στις 4/10/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Τούτο εδώ ειναι ψυχογράφημα ...

Όταν άκουσες οτι εχεις απορριφθεί , την επιβράβευσες με τις πιο δυνατές εξομολογήσεις .

Χαμηλή αυτοεκτίμηση ειναι απλώς δυο λέξεις . 

Την ευχαρίστησες με λίγα λόγια που επιτέλους σου έδωσε τη θέση που πιστεύεις οτι αξίζεις . 

Κάτι μου λέει οτι έκανες ο,τι μπορούσες απ? την αρχη για να φας την πολυπόθητη χυλόπιτα .

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από andre88

. Την τελευταία φορά που μου είπε μιλήσαμε που μου είπε ότι είναι με άλλον εγώ της άνοιξα την καρδιά μου λέγοντας της τα πιο όμορφα λόγια που έχω πει ποτέ σε γυναίκα

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, seychelles και σε ακόμα 2 μέλη.

Kristina_

# 13 στις 4/10/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Βρε καλε μου και τι φανταστηκες? Οτι θα μεινει επειδη της ειπες ολα αυτα? Αυτο ηθελες? Να μεινει απο τι? Απο λυπηση? Απο υποχρεωση? Απο πληξη? Απο τι?

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από andre88
Δεν μπορώ να το αποδεχτώ νιώθω προδομένος αλλά παράλληλα συνεχίζω να την αγαπάω. Δεν μπορώ να κοιτάξω άλλη γυναίκα δεν μου βγαίνει. Ότι και να της είπα ένιωσα πως έπεσε στο κενό. Έβγαλε πολύ κακία απέναντι μου.

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Broken_Guy και σε ακόμα 1 μέλος.

Redink

# 14 στις 4/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από andre88

μου είπε ότι είναι με άλλον. Σίγουρα τον είχε παράλληλα με εμένα.Την αγαπάω είμαι χάλια νιώθω κενός μακρυά της. Πείτε μου πως θα ξαναέρθει αυτή η κοπέλα πίσω.

Να ξαναέρθει και να την κάνεις τι;;;  Τι εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρξει μετά απ' όλο αυτό;;;  Γιατί θες πίσω έναν άνθρωπο που σε παράτησε ΤΡΕΙΣ φορές;;;  Τι λέει αυτό για την αυτοεκτίμησή σου;;;  Θεματοθέτη κάτσε βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου και άσε τους έρωτες για μετά. 

Το πραγματικό σου πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ αγαπάς τον εαυτό σου.  Νιώθεις κενός διότι δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και δεν αντέχεις να είσαι μόνος σου μαζί του.  Όσο συμβαίνει αυτό υγιή σχέση δύσκολα θα κάνεις.  Γνώμη μου είναί ότι θα πρέπει να ξεχάσεις την κοπέλα αυτή γιατί δεν παίζει να έχεις ποτέ υγιή σχέση μαζί της.  Ώρα να μείνεις μόνος σου και να αναλογιστείς προσεχτικά ΓΙΑΤΙ έχεις τον εαυτό σου τόσο χαμηλά ώστε να θες να ξαναέρθει πίσω μια γυναίκα που σε εγκατέλειψε τρεις φορές και σε αντικατέστησε.  Γιατί έχεις τον εαυτό σου για πέταμα;;; Πώς θα το διορθώσεις;;;  Οι άνθρωποι που σε αντιμετωπίζουν ως αναλώσιμο και αντικαταστάσιμο θα πρέπει να τρώνε οριστικό Χ από εσένα με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς δεύτερες σκέψεις.  Αδιαπραγμάτευτα.  Επομένως κοίτα πρώτα να αποκτήσεις υγιή στάνταρντ και αυτοσεβασμό.  Για να μπορέσεις να κάνεις υγιείς σχέσεις πρέπει πρώτα να μάθεις να σέβεσαι τον εαυτό σου ώστε να διαγράφεις τους ανθρώπους που δεν σε σέβονται και δεν σε εκτιμούν.  Ξεκίνα από την εν λόγω κυρία.  Ευκαιρία είναι.  

Qwerty____55

# 15 στις 4/10/2021
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447
Αγαπητέ Andre ...Δεν εχω να σου πω κατι...γιατι σου τα είπαν ... όλοι...,, Helenaki ... Enikos .. Heptamer ... κλπ .Μόνο ενα χαριτωμένο σχόλιο για την αγαπημένη μου .. την Apolitiii ... Λέει... Αυτήν να φύγει .. !!! ,,Ποια να φύγει ???,, Η φευγατη ,, ??? ,,Andre φίλε μου ..,,Δεν θα γυρίσει... Προτού να φύγει ... της κρατούσες .. Φανάρι . !!!..Δεν κουράστηκες. ???,,. Με το κέρατο που έφαγες ,, σε εχει κανει Τάρανδο .. !!!,, Κατι μεσα μου ... μου λέει οτι τωρα που έχεις αποκτήσει ειδικότητα στο ... Φανάρι ...το ίδιο καλα θα το κρατάς και στην .. επόμενη ...Με εκτίμηση .. .Q...
Αρέσει στα μέλη hornet19, Broken_Guy και σε ακόμα 2 μέλη.

alexandriani1

# 16 στις 4/10/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Στα είπε όλα το Ελενάκι

Κατά βάθος αυτό που απολαμβάνεις δεν είναι (ήταν) η σχέση σου.

Είναι και ήταν η θλιψη σου. Την εχεις τόσο ανάγκη αυτή την απόλαυση που θυσιάζεις και εγωισμό και αξιοπρέπεια και τα πάντα.Δεν είναι σπάνιο. Το συναντάς συχνά. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές στο θέμα. Άλλος πχ μπορεί να προτιμάει να κάθεται να αναπολεί και να κλαίει για χαμένους "παράδεισους" προηγούμενων σχέσεων, (που συνήθως μόνο παράδεισοι δεν ήταν γι αυτό και οι σχέσεις έλαβαν τέλος), παρά να απολαμβάνει ότι έχει στη ζωή του στον παρόντα χρόνο. Στην περίπτωσή σου, εκτός από το Ελενάκι παραπάνω, τάχει πει όλα κι η Τζένη Βάνου μ' εκείνο το θρυλικό "άσε με εσύ να φταις κι εγώ συγνώμη να ζητάω"   .Αντί λοιπόν να βασανίζεις το κεφαλάκι σου με μια ιστορία που έτσι κι αλλιώς στο φαντασιακό σου ήταν σχέση, κάνε μια ενδοσκόπηση να βρεις τους λόγους που σου συμβαίνει αυτό. Αν καταφέρεις να τους βρεις και βγεις από τα κολλήματά σου, μια μέρα θα σου φαίνεται πολύ αστεία και μηδενικής σημασίας η ψυχολογία που βρίσκεσαι τώρα.
Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, Broken_Guy και σε ακόμα 2 μέλη.

Mathusalas

# 17 στις 4/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Andriko μου μην την αφήσεις να φύγει. Είσαι ο καλύτερος. Τον άλλο τον έχει δοκιμαστικά. Απλώς σε δοκιμάζει. Σε άφησε για να δει αν θα την κυνηγήσεις. Κυνηγατην είναι δικιά σου. Αυτό λέγεται αντιστροφη ψυχολογία. Άντε όλα εγώ θα σας τα μαθαινω;

seychelles

# 18 στις 4/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες

Αυτά είναι 

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Mathusalas
Andriko μου μην την αφήσεις να φύγει. Είσαι ο καλύτερος. Τον άλλο τον έχει δοκιμαστικά. Απλώς σε δοκιμάζει. Σε άφησε για να δει αν θα την κυνηγήσεις. Κυνηγατην είναι δικιά σου. Αυτό λέγεται αντιστροφη ψυχολογία. Άντε όλα εγώ θα σας τα μαθαινω;

seychelles

# 19 στις 4/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες

Τα καλά νέα είναι ότι δε χρειάζεται να το κάνεις, κάνε κάτι άλλο, από μπάσκετ μέχρι ποδήλατο, στον ελευθερο χρόνο σου.

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από andre88

seychelles

# 20 στις 4/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Σου συμβαίνει και με άλλες αυτό η είναι πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη; Αν είναι κάτι που συμβαίνει γενικά ίσως καλύτερα να το δεις με κάποιον ειδικό να σε βοηθήσει. Γκουγκλαρε και το: codependent Αν σου ακούγεται πολύ παρόμοιο με καταστάσεις που ζεις δες το για βοήθεια από επαγγελματίες ψυχικής υγείας
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.