Βρε Μαθιου, εφεξης να σε λεμε μαθιουΜΠ κατα το panagiotismp???
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Mathusalas
Andriko μου μην την αφήσεις να φύγει. Είσαι ο καλύτερος. Τον άλλο τον έχει δοκιμαστικά. Απλώς σε δοκιμάζει. Σε άφησε για να δει αν θα την κυνηγήσεις. Κυνηγατην είναι δικιά σου. Αυτό λέγεται αντιστροφη ψυχολογία. Άντε όλα εγώ θα σας τα μαθαινω;
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από EnikosΖητειται αξιοπρεπεια, πληρωνω οσο οσο...
Ωραία χρηματιζόμεθα
αντρεα μου αυτον τον αλλον, τον ξερεις εσυ?
Δεν σας χώρισε τώρα,λυπάμαι που θα το πω,αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν ποτέ μαζί σας
Καταναλωσατε τόσο το χρόνο σας όσο και το χρήμα σας σχεδιάζοντας δραστηριότητες που οφελουσαν κατά βάθος τον καθένα από τους δύο σας και όχι το ζευγάρι,όπως θα έπρεπε να γίνεται.
Δυστυχώς δεν είχατε τίποτα κοινό.
Καλά κάνατε και της ανοίξατε την καρδιά σας όμως τα λόγια αυτά ταιριάζουν σε άλλον άνθρωπο να απευθύνονται.
Προσπαθείστε με ψυχραιμια να ταυτοποιήσετε αυτά τα συναισθήματα και βρείτε το θάρρος να τα απευθύνετε στο σωστό άτομο .
Η τύχη είναι με το μέρος σας αλλά δεν έχει ανεξάντλητη υπομονή.
Καταλάβατε ?
Παράθεση:
Με χώρισε μετά από 2 χρονια
Σχόλιο # 1 από andre88Είχα σχέση με μια κοπέλα 2 χρόνια και με χώρισε πριν 1 μήνα οριστικά. Μάλιστα μου είπε ότι είναι με άλλον. Σίγουρα τον είχε παράλληλα με εμένα. Στο παρελθόν χωρίσαμε 2 φορές και μετά από προσπάθειες δικές μου τα ξαναβρικαμε. Πάντα μου έμεναν οι υποψίες ότι έκανε κάτι με κάποιον άλλον αλλά εκείνη το αρνιόταν. Την τελευταία φορά που μου είπε μιλήσαμε που μου είπε ότι είναι με άλλον εγώ της άνοιξα την καρδιά μου λέγοντας της τα πιο όμορφα λόγια που έχω πει ποτέ σε γυναίκα και εκείνη μου είπες πως δεν νιώθει ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι αυτά που νιώθω εγώ. Την αγαπάω είμαι χάλια νιώθω κενός μακρυά της. Πείτε μου πως θα ξαναέρθει αυτή η κοπέλα πίσω.
Αγαπητέ...άφαντε
Θα διαφωνήσω με τους φίλους που λένε ότι φταίει η χαμηλή σου αυτοεκτίμηση.
Δεν φταις εσύ αν η κοπέλα σου δεν σε αγάπησε και έπαιζε συγχρόνως και με άλλους.
Ούτε στο ότι της άνοιξες την καρδιά σου μετά το χωρισμό,κατά τη γνώμη μου καλά έκανες εάν έτσι γουστάρες να τα πεις,λύθηκε η γλώσσα σου και καλό είναι να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας.
Κρατώντας τα,βαραίνεις και κινδυνεύεις να μένεις ανέκφραστος ακόμα και εκεί που θα αξίζει να τα πεις.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι η σιγουριά σου ότι στα "φόραγε".
Ίσως ήταν μόνο η ιδέα σου και την κατηγορούσες άδικα και αγανάκτησε,εσύ ξέρεις τι ακριβώς έχει γίνει.
Έτσι,μη έχοντας και συναισθήματα για εσένα,πολύ γρήγορα βρήκε τον επόμενο.
Τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να ασχοληθείς με τον εαυτό σου σε πρώτη φάση και έπειτα με την αναζήτηση νέας συντρόφου.
Καλή επιτυχία εύχομαι
Παράθεση:
Με χώρισε μετά από 2 χρονια
Σχόλιο # 1 από andre88Είχα σχέση με μια κοπέλα 2 χρόνια και με χώρισε πριν 1 μήνα οριστικά. Μάλιστα μου είπε ότι είναι με άλλον. Σίγουρα τον είχε παράλληλα με εμένα. Στο παρελθόν χωρίσαμε 2 φορές και μετά από προσπάθειες δικές μου τα ξαναβρικαμε. Πάντα μου έμεναν οι υποψίες ότι έκανε κάτι με κάποιον άλλον αλλά εκείνη το αρνιόταν. Την τελευταία φορά που μου είπε μιλήσαμε που μου είπε ότι είναι με άλλον εγώ της άνοιξα την καρδιά μου λέγοντας της τα πιο όμορφα λόγια που έχω πει ποτέ σε γυναίκα και εκείνη μου είπες πως δεν νιώθει ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι αυτά που νιώθω εγώ. Την αγαπάω είμαι χάλια νιώθω κενός μακρυά της. Πείτε μου πως θα ξαναέρθει αυτή η κοπέλα πίσω.
Aυτό πάλι το να μπαίνουν, να γράφουν τον πόνο τους και μετά να παίρνουν χάπι EXAFANIZOL 1000mg, τι φάση;
Πάντα έτσι γινόταν; Πείτε μου εσείς οι πιο παλιοίΓια λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media