Είχα σχέση με μια κοπέλα 2 χρόνια και με χώρισε πριν 1 μήνα οριστικά. Μάλιστα μου είπε ότι είναι με άλλον. Σίγουρα τον είχε παράλληλα με εμένα. Στο παρελθόν χωρίσαμε 2 φορές και μετά από προσπάθειες δικές μου τα ξαναβρικαμε. Πάντα μου έμεναν οι υποψίες ότι έκανε κάτι με κάποιον άλλον αλλά εκείνη το αρνιόταν. Την τελευταία φορά που μου είπε μιλήσαμε που μου είπε ότι είναι με άλλον εγώ της άνοιξα την καρδιά μου λέγοντας της τα πιο όμορφα λόγια που έχω πει ποτέ σε γυναίκα και εκείνη μου είπες πως δεν νιώθει ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι αυτά που νιώθω εγώ. Την αγαπάω είμαι χάλια νιώθω κενός μακρυά της. Πείτε μου πως θα ξαναέρθει αυτή η κοπέλα πίσω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από andre88Πείτε μου πως θα ξαναέρθει αυτή η κοπέλα πίσω.
Δε θα ξαναρθει.
Το πουλακι βρηκε αλλη φωλια.
Τον αλλον τον δοκιμαζε - οσο ηταν μαζι σου - ως διαδοχο σου, περασε τις εξετασεις και τον προσελαβε.
Εσυ, απολυθηκες, ανευ αποζημιωσης.
Συμβαινουν αυτα.
Παψε να κ(λ)αίγεσαι, μείνε αξιοπρεπής και αντικατεστησε τη κι εσυ με τη σειρα σου.
Πως τολεγε καποιο μελος εδω μεσα: μια στο χωμα, χιλιες στον αγωνα. καπως ετσι.
Η.
Οχι ρε φιλε να μην ξαναγυρισει πηγε με αλλον... τελος δεν υπαρχει επιστροφη σαυτο..τωρα ειναι φρεσκο ακομη γι αυτο αισθανεσαι ετσι με τον καιρο θα καταλαβεις οτι δεν αξιζε...προχωρα τη ζωη σου και γμσε την!
Ζητειται αξιοπρεπεια, πληρωνω οσο οσο...
Θα στο πω λίγο χύμα, όπως θα το έλεγα σε φίλο, για το καλό σου, grow a pair και μην ασχολείσαι άλλο μαζί της.
Αντε παλι με την Ιερογλυφικη Ιερατικη...
Βρε παληκαρι τριτοσε το κακό... παρόλο που σε κερατωνε ... εσύ την θέλεις... μάλλον δεν ειχατε σχέση εσύ
ειχες ... αυτη δεν είχε σχέση μαζί σου... αστην να φυγει... δεν σου αξίζει μία τετοια σχέση...προχωρα την
ζωή σου...ασε τα κλαματα και προχωρά...οπλισου με εγωισμο αξιοπρεπεια και αυτοπεποίθηση και
προχωρα... και οι χυλοπιτες είναι στο πρόγραμμα... αρκεί να μην βαρυστομαχιαζουμε...
Παράθεση:
Με χώρισε μετά από 2 χρονια
Σχόλιο # 1 από andre88Είχα σχέση με μια κοπέλα 2 χρόνια και με χώρισε πριν 1 μήνα οριστικά. Μάλιστα μου είπε ότι είναι με άλλον. Σίγουρα τον είχε παράλληλα με εμένα. Στο παρελθόν χωρίσαμε 2 φορές και μετά από προσπάθειες δικές μου τα ξαναβρικαμε. Πάντα μου έμεναν οι υποψίες ότι έκανε κάτι με κάποιον άλλον αλλά εκείνη το αρνιόταν. Την τελευταία φορά που μου είπε μιλήσαμε που μου είπε ότι είναι με άλλον εγώ της άνοιξα την καρδιά μου λέγοντας της τα πιο όμορφα λόγια που έχω πει ποτέ σε γυναίκα και εκείνη μου είπες πως δεν νιώθει ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι αυτά που νιώθω εγώ. Την αγαπάω είμαι χάλια νιώθω κενός μακρυά της. Πείτε μου πως θα ξαναέρθει αυτή η κοπέλα πίσω.
Θεματοθετη
Γιατί χωρίσατε ξανά πριν τον τελευταίο χωρισμό ?
Με ποιες αποδείξεις ισχυρίζεσαι οτι σε πρόδωσε όσο ήσασταν μαζί ?
Και το,κυριότερο :
Πως ειναι δυνατόν να ακούς ο,τι άκουσες και να διατηρείς ακόμα επιθυμία να είσαι μαζί της ?
Υποψιάζομαι οτι η ανασφάλεια που βγάζεις εδώ προϋπήρχε στη σχέση και τρωγοσουν εξ αρχής.
Τούτο εδώ ειναι ψυχογράφημα ...
Όταν άκουσες οτι εχεις απορριφθεί , την επιβράβευσες με τις πιο δυνατές εξομολογήσεις .
Χαμηλή αυτοεκτίμηση ειναι απλώς δυο λέξεις .
Την ευχαρίστησες με λίγα λόγια που επιτέλους σου έδωσε τη θέση που πιστεύεις οτι αξίζεις .
Κάτι μου λέει οτι έκανες ο,τι μπορούσες απ? την αρχη για να φας την πολυπόθητη χυλόπιτα .
Παράθεση:
Με χώρισε μετά από 2 χρονια
Σχόλιο # 1 από andre88. Την τελευταία φορά που μου είπε μιλήσαμε που μου είπε ότι είναι με άλλον εγώ της άνοιξα την καρδιά μου λέγοντας της τα πιο όμορφα λόγια που έχω πει ποτέ σε γυναίκα
Βρε καλε μου και τι φανταστηκες? Οτι θα μεινει επειδη της ειπες ολα αυτα? Αυτο ηθελες? Να μεινει απο τι? Απο λυπηση? Απο υποχρεωση? Απο πληξη? Απο τι?
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από andre88
Δεν μπορώ να το αποδεχτώ νιώθω προδομένος αλλά παράλληλα συνεχίζω να την αγαπάω. Δεν μπορώ να κοιτάξω άλλη γυναίκα δεν μου βγαίνει. Ότι και να της είπα ένιωσα πως έπεσε στο κενό. Έβγαλε πολύ κακία απέναντι μου.
Παράθεση:
μου είπε ότι είναι με άλλον. Σίγουρα τον είχε παράλληλα με εμένα.Την αγαπάω είμαι χάλια νιώθω κενός μακρυά της. Πείτε μου πως θα ξαναέρθει αυτή η κοπέλα πίσω.
Σχόλιο # 1 από andre88
Να ξαναέρθει και να την κάνεις τι;;; Τι εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρξει μετά απ' όλο αυτό;;; Γιατί θες πίσω έναν άνθρωπο που σε παράτησε ΤΡΕΙΣ φορές;;; Τι λέει αυτό για την αυτοεκτίμησή σου;;; Θεματοθέτη κάτσε βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου και άσε τους έρωτες για μετά.
Το πραγματικό σου πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ αγαπάς τον εαυτό σου. Νιώθεις κενός διότι δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και δεν αντέχεις να είσαι μόνος σου μαζί του. Όσο συμβαίνει αυτό υγιή σχέση δύσκολα θα κάνεις. Γνώμη μου είναί ότι θα πρέπει να ξεχάσεις την κοπέλα αυτή γιατί δεν παίζει να έχεις ποτέ υγιή σχέση μαζί της. Ώρα να μείνεις μόνος σου και να αναλογιστείς προσεχτικά ΓΙΑΤΙ έχεις τον εαυτό σου τόσο χαμηλά ώστε να θες να ξαναέρθει πίσω μια γυναίκα που σε εγκατέλειψε τρεις φορές και σε αντικατέστησε. Γιατί έχεις τον εαυτό σου για πέταμα;;; Πώς θα το διορθώσεις;;; Οι άνθρωποι που σε αντιμετωπίζουν ως αναλώσιμο και αντικαταστάσιμο θα πρέπει να τρώνε οριστικό Χ από εσένα με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς δεύτερες σκέψεις. Αδιαπραγμάτευτα. Επομένως κοίτα πρώτα να αποκτήσεις υγιή στάνταρντ και αυτοσεβασμό. Για να μπορέσεις να κάνεις υγιείς σχέσεις πρέπει πρώτα να μάθεις να σέβεσαι τον εαυτό σου ώστε να διαγράφεις τους ανθρώπους που δεν σε σέβονται και δεν σε εκτιμούν. Ξεκίνα από την εν λόγω κυρία. Ευκαιρία είναι.
Κατά βάθος αυτό που απολαμβάνεις δεν είναι (ήταν) η σχέση σου.
Είναι και ήταν η θλιψη σου. Την εχεις τόσο ανάγκη αυτή την απόλαυση που θυσιάζεις και εγωισμό και αξιοπρέπεια και τα πάντα.Δεν είναι σπάνιο. Το συναντάς συχνά. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές στο θέμα. Άλλος πχ μπορεί να προτιμάει να κάθεται να αναπολεί και να κλαίει για χαμένους "παράδεισους" προηγούμενων σχέσεων, (που συνήθως μόνο παράδεισοι δεν ήταν γι αυτό και οι σχέσεις έλαβαν τέλος), παρά να απολαμβάνει ότι έχει στη ζωή του στον παρόντα χρόνο. Στην περίπτωσή σου, εκτός από το Ελενάκι παραπάνω, τάχει πει όλα κι η Τζένη Βάνου μ' εκείνο το θρυλικό "άσε με εσύ να φταις κι εγώ συγνώμη να ζητάω"Αυτά είναι
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Mathusalas
Andriko μου μην την αφήσεις να φύγει. Είσαι ο καλύτερος. Τον άλλο τον έχει δοκιμαστικά. Απλώς σε δοκιμάζει. Σε άφησε για να δει αν θα την κυνηγήσεις. Κυνηγατην είναι δικιά σου. Αυτό λέγεται αντιστροφη ψυχολογία. Άντε όλα εγώ θα σας τα μαθαινω;
Τα καλά νέα είναι ότι δε χρειάζεται να το κάνεις, κάνε κάτι άλλο, από μπάσκετ μέχρι ποδήλατο, στον ελευθερο χρόνο σου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από andre88
Δεν μπορώ να το αποδεχτώ νιώθω προδομένος αλλά παράλληλα συνεχίζω να την αγαπάω. Δεν μπορώ να κοιτάξω άλλη γυναίκα δεν μου βγαίνει. Ότι και να της είπα ένιωσα πως έπεσε στο κενό. Έβγαλε πολύ κακία απέναντι μου.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media