Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Με χώρισε μετά από 2 χρονια

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Kristina_

# 21 στις 4/10/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829
'Aρεσαν+: 0%

Βρε Μαθιου, εφεξης  να σε λεμε μαθιουΜΠ κατα το panagiotismp???

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Mathusalas
Andriko μου μην την αφήσεις να φύγει. Είσαι ο καλύτερος. Τον άλλο τον έχει δοκιμαστικά. Απλώς σε δοκιμάζει. Σε άφησε για να δει αν θα την κυνηγήσεις. Κυνηγατην είναι δικιά σου. Αυτό λέγεται αντιστροφη ψυχολογία. Άντε όλα εγώ θα σας τα μαθαινω;

Αρέσει στο μέλος seychelles

hornet19

# 22 στις 4/10/2021
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Enikos

Ζητειται αξιοπρεπεια, πληρωνω οσο οσο...

Ωραία χρηματιζόμεθα

Αρέσει στα μέλη seychelles, giorgos170

panagiotismp90

# 23 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.841

αντρεα μου αυτον τον αλλον, τον ξερεις εσυ?

Alezandra

# 24 στις 5/10/2021
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855

Δεν σας χώρισε τώρα,λυπάμαι που θα το πω,αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν ποτέ μαζί σας 

Καταναλωσατε τόσο το χρόνο σας όσο και το χρήμα σας σχεδιάζοντας δραστηριότητες που οφελουσαν κατά βάθος τον καθένα από τους δύο σας και όχι το ζευγάρι,όπως θα έπρεπε να γίνεται.

Δυστυχώς δεν είχατε τίποτα κοινό.

Καλά κάνατε και της ανοίξατε την καρδιά σας όμως τα λόγια αυτά ταιριάζουν σε άλλον άνθρωπο να απευθύνονται.

Προσπαθείστε με ψυχραιμια να ταυτοποιήσετε αυτά τα συναισθήματα και βρείτε το θάρρος να τα απευθύνετε στο σωστό άτομο .

Η τύχη είναι με το μέρος σας αλλά δεν έχει ανεξάντλητη υπομονή.

Καταλάβατε ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από andre88

Είχα σχέση με μια κοπέλα 2 χρόνια και με χώρισε πριν 1 μήνα οριστικά. Μάλιστα μου είπε ότι είναι με άλλον. Σίγουρα τον είχε παράλληλα με εμένα. Στο παρελθόν χωρίσαμε 2 φορές και μετά από προσπάθειες δικές μου τα ξαναβρικαμε. Πάντα μου έμεναν οι υποψίες ότι έκανε κάτι με κάποιον άλλον αλλά εκείνη το αρνιόταν. Την τελευταία φορά που μου είπε μιλήσαμε που μου είπε ότι είναι με άλλον εγώ της άνοιξα την καρδιά μου λέγοντας της τα πιο όμορφα λόγια που έχω πει ποτέ σε γυναίκα και εκείνη μου είπες πως δεν νιώθει ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι αυτά που νιώθω εγώ. Την αγαπάω είμαι χάλια νιώθω κενός μακρυά της. Πείτε μου πως θα ξαναέρθει αυτή η κοπέλα πίσω.

Αρέσει στο μέλος apolitiii

alisida

# 25 στις 6/10/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Αγαπητέ...άφαντε  

Θα διαφωνήσω με τους φίλους που λένε ότι φταίει η χαμηλή σου αυτοεκτίμηση.

Δεν φταις εσύ αν η κοπέλα σου δεν σε αγάπησε και έπαιζε συγχρόνως και με άλλους.

Ούτε στο ότι της άνοιξες την καρδιά σου μετά το χωρισμό,κατά τη γνώμη μου καλά έκανες εάν έτσι γουστάρες να τα πεις,λύθηκε η γλώσσα σου και καλό είναι να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας.

Κρατώντας τα,βαραίνεις και κινδυνεύεις να μένεις ανέκφραστος ακόμα και εκεί που θα αξίζει να τα πεις.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι η σιγουριά σου ότι στα "φόραγε".

Ίσως ήταν μόνο η ιδέα σου και την κατηγορούσες άδικα και αγανάκτησε,εσύ ξέρεις τι ακριβώς έχει γίνει.

Έτσι,μη έχοντας και συναισθήματα για εσένα,πολύ γρήγορα βρήκε τον επόμενο.

Τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να ασχοληθείς με τον εαυτό σου σε πρώτη φάση και έπειτα με την αναζήτηση νέας συντρόφου.

Καλή επιτυχία εύχομαι  

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από andre88

Είχα σχέση με μια κοπέλα 2 χρόνια και με χώρισε πριν 1 μήνα οριστικά. Μάλιστα μου είπε ότι είναι με άλλον. Σίγουρα τον είχε παράλληλα με εμένα. Στο παρελθόν χωρίσαμε 2 φορές και μετά από προσπάθειες δικές μου τα ξαναβρικαμε. Πάντα μου έμεναν οι υποψίες ότι έκανε κάτι με κάποιον άλλον αλλά εκείνη το αρνιόταν. Την τελευταία φορά που μου είπε μιλήσαμε που μου είπε ότι είναι με άλλον εγώ της άνοιξα την καρδιά μου λέγοντας της τα πιο όμορφα λόγια που έχω πει ποτέ σε γυναίκα και εκείνη μου είπες πως δεν νιώθει ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι αυτά που νιώθω εγώ. Την αγαπάω είμαι χάλια νιώθω κενός μακρυά της. Πείτε μου πως θα ξαναέρθει αυτή η κοπέλα πίσω.

Αρέσει στα μέλη seychelles, Broken_Guy

alexandriani1

# 26 στις 6/10/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Aυτό πάλι το να μπαίνουν, να γράφουν τον πόνο τους και μετά να παίρνουν χάπι EXAFANIZOL 1000mg, τι φάση;

Πάντα έτσι γινόταν; Πείτε μου εσείς οι πιο παλιοί

Maria_magdalena

# 27 στις 6/12/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Εχεις αναρωτηθεί γιατί σε χώρισε την πρώτη.. Την δεύτερη.. Κ τη Τρίτη κ οριστική φορά? Κάτι έκανες λάθος... Πήρες τις ευκαιρίες σου αλλά δεν διορθωθηκες.. Έτσι το καταλάβαινω εγώ.. Ώσπου βαρέθηκε να, χάνει το χρόνο της μαζί σ κ σε αντικατεστησε.κ πολυ καλά έκανε. Αυτό που κάνετε οι άντρες.. Να μη μας εκτιμάτε σέβεστε.. Να μη διορθώνετε όταν περνετε ευκαιρίες.. Κ όταν σας σουταρουμε κανονικά να μας παρακαλάτε πραγματικά είναι τελείως pathetic και τραγικό. Δεν ξαναγύρναει... Γτ δεν της κάνεις.Γι αυτό κ σε αντικατεστησε.πηγε για αλλά.Περνα καλά κ γελά μαζί σου. Περαστικά σου κ να σαι καλύτερος στην επόμενη.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.