Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

επίπεδο στήθος

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

Xenia_xx

# 1 στις 4/10/2021
author
Γυναίκα / 29 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 8
'Aρεσαν+: 0%

επίπεδο στήθος

Έχω μεγάλο πρόβλημα με το στήθος μου. Δεν είναι μικρό . Είναι ανύπαρκτο . Εντελώς επίπεδο . Σκεφτείτε την Keira Knightley αλλά μικρότερο . Ναι . δεν είχα ποτέ σχέση. Ανησυχώ ότι κανένας άντρας δεν θα με θέλει ποτέ. Δεν ξέρω τι να κάνω πια. Νιώθω τόσο άσχημη . Δεν μπορώ να γίνω γυμνή μπροστά σε κανέναν.

Mathusalas

# 2 στις 4/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ψυχολόγο ή άρχισε παρέα μόνο με γυναίκες. Είναι μια καλή επιλογή.

alexandriani1

# 3 στις 4/10/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Κάνε πλαστική! Όφου...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Xenia_xx

επίπεδο στήθος

Έχω μεγάλο πρόβλημα με το στήθος μου. Δεν είναι μικρό . Είναι ανύπαρκτο . Εντελώς επίπεδο . Σκεφτείτε την Keira Knightley αλλά μικρότερο . Ναι . δεν είχα ποτέ σχέση. Ανησυχώ ότι κανένας άντρας δεν θα με θέλει ποτέ. Δεν ξέρω τι να κάνω πια. Νιώθω τόσο άσχημη . Δεν μπορώ να γίνω γυμνή μπροστά σε κανέναν.

Αρέσει στα μέλη la-mer, tzoulia59 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 4 στις 4/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Εμεις τι να κανωμε, δεν εχω αντιληφθει καλως...

Αρέσει στα μέλη la-mer, giorgos170

Broken_Guy

# 5 στις 4/10/2021
author
Ανδρας / 32 / Χήρος
Ν. Τρικάλων / Τρίκαλα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 252
Άμα μεγάλωσες με την εντύπωση Ξένια πως όλοι οι άντρες κάνουν σχέση με βάση το μέγεθος στήθους της γυναίκας τότε κάποιος/α από το στενό σου περιβάλλον έκανε μεγάλα λάθη.
Και άλλα θηλαστικά ξέρεις έχουν...μεγάλο στήθος, αλλά δεν πάμε να κάνουμε σχέση μαζί τους (τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς, σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα). Αυτά.
Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Paralia48

Kristina_

# 6 στις 4/10/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Ε δεν ειναι και τοσο απλο,,,ειναι βασικο δευτερευον χαρακτηριστκο του φυλλου,,, ειναι δυσκολο να το αποδεχθει καποια,,,εχω φιλη που ακομη και τωρα στα 55+ μετα απο γαμους και παιδια, καμια φορα αναφερει οτι την στεναχωρει,,, σκεψου πχ να μην ειχες εσυ κατι η να ειχες γυναικομαστια,,,οκ δεν ειναι και για θανατο, αλλα ενα παραπονο θα το χες,,,δλδ οι περισσοτεροι θα χαν

Ξενια, εισαι οντως 27? Αν αυτο το θεμα σου δημιουργει πραγματι τοσο αγχος, ναι θα συμφωνησω με την αλεξ! Ναι κανε μια πλαστικη,,,αλλη λυση δεν υπαρχει

Βεβαια αν εισαι οντως 27, λογικα θα το χες σκεφτει και μονη σου

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Broken_Guy
Άμα μεγάλωσες με την εντύπωση Ξένια πως όλοι οι άντρες κάνουν σχέση με βάση το μέγεθος στήθους της γυναίκας τότε κάποιος/α από το στενό σου περιβάλλον έκανε μεγάλα λάθη.
Και άλλα θηλαστικά ξέρεις έχουν...μεγάλο στήθος, αλλά δεν πάμε να κάνουμε σχέση μαζί τους (τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς, σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα). Αυτά.

Αρέσει στα μέλη seychelles, Paralia48 και σε ακόμα 1 μέλος.

Broken_Guy

# 7 στις 4/10/2021
author
Ανδρας / 32 / Χήρος
Ν. Τρικάλων / Τρίκαλα
Απαντήσεις: 252

Σίγουρα ισχύει αυτό φίλτατη Χριστίνα, ξέρω πως είναι και εγώ είχα ανέκαθεν παράπονο για το σώμα μου όντας πολύ αδύνατος. Το σχόλιο μου πιο πολύ πήγαινε στο "δεν είχα ποτέ σχέση" της θεματοθέτριας. Γιατί και πλαστική να κάνει όπως είπε η Άλεξ και βρίσκει...επιφανειακούς άντρες μετά που θα τη θέλουν για το μεγαλύτερο στήθος θα έχει πιθανώς άλλα θέματα μετά. (Εδώ θα είμαστε ελπίζω βέβαια εμείς να διαβάζουμε τα σεντόνια της θεματοθέτριας)

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Kristina_

Ε δεν ειναι και τοσο απλο,,,ειναι βασικο δευτερευον χαρακτηριστκο του φυλλου,,, ειναι δυσκολο να το αποδεχθει καποια,,,εχω φιλη που ακομη και τωρα στα 55+ μετα απο γαμους και παιδια, καμια φορα αναφερει οτι την στεναχωρει,,, σκεψου πχ να μην ειχες εσυ κατι η να ειχες γυναικομαστια,,,οκ δεν ειναι και για θανατο, αλλα ενα παραπονο θα το χες,,,δλδ οι περισσοτεροι θα χαν

Ξενια, εισαι οντως 27? Αν αυτο το θεμα σου δημιουργει πραγματι τοσο αγχος, ναι θα συμφωνησω με την αλεξ! Ναι κανε μια πλαστικη,,,αλλη λυση δεν υπαρχει

Βεβαια αν εισαι οντως 27, λογικα θα το χες σκεφτει και μονη σου

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Kristina_

giorgos170

# 8 στις 4/10/2021
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754

είναι γι' αυτό το λόγο που ο ενικός χρησιμοποιείται συχνά :: για να εγκαθιδρύσει μία οικεία σχέση, θεμελιωμένη πάνω στην αγάπη & τη γνώση ...,:..,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Enikos

Εμεις τι να κανωμε,    δεν εχω αντιληφθει καλως...

Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 9 στις 4/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Να και η στατιστικη, που βαζει τα πραματα στη θεση τους...

Αρέσει στο μέλος Qwerty____55

MiltosRNLI1930

# 10 στις 4/10/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Αν καθεσαι και σκεπτεσαι τι αρεσει στον καθενα τοτε εχεις προβλημα .Στην Ελλαδα ζεις δεν ζεις στην Alabama !

Αρέσει στα μέλη la-mer, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

apolitiii

# 11 στις 4/10/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.112

Ε όχι και δεν κάνεις σχέση... επειδή έχεις μικρό στήθος ...τα παραλες... υπάρχουν άντρες που τους αρέσει το 

μικρό στήθος... Αυτό είναι το σώμα σου... πρέπει να το αποδεχτεις και να το αγαπάς οπως είναι...τρωγε να 
παχυνεις, οπότε θα μεγαλωσει και το στήθος σου...κανε πλαστική...η τραβα το να μεγαλωσει...

Αρέσει στο μέλος Broken_Guy

hornet19

# 12 στις 4/10/2021
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 2.346
Έχει δίκιο η κοπέλα!

Ούτε κι εμένα αρέσει το ανύπαρκτο στήθος

Helenaki4

# 13 στις 4/10/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Το πρόβλημα ειναι η πεποίθηση οτι κανεις άντρας δε θα σε θέλει ποτε . Όχι η ανατομία σου κοπελια .

Εκτος κι αν πιστεύεις οτι εσυ είσαι το,στήθος σου , όλη κι όλη δυο μαστοί . 

Κι οτι οι άντρες αναζητούν μια σύντροφο στη ζωή τους απλώς για να τη ζουλάνε...

Ποσο κρίμα να αυτοπροσδιοριζεσαι μονο σαν λιγο πετσί .

Τι αλλο θα διαβάσουμε .

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Xenia_xx

επίπεδο στήθος

Αρέσει στα μέλη dionisis20, Xampos34 και σε ακόμα 3 μέλη.

seychelles

# 14 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 894

Με όσους σε προσεγγίζουν τι κάνεις? Τους διώχνεις γιατί φοβάσαι ότι μετά δε μπορείς γυμνή μπροστά τους?

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Xenia_xx

επίπεδο στήθος

Enikos

# 15 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ελα Χενια!!!...Πες και εσυ κατι, να παει παρακατου η διαβουλεφση...

Αρέσει στο μέλος seychelles

Alezandra

# 16 στις 5/10/2021
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Απαντήσεις: 855
Καλό μου κορίτσι,σημασία έχει το επίπεδο όχι το στήθος ,το άλλο,αυτό που πρέπει να έχει ο κύριος με τον οποίο θα σχετιστειτε και που δεν θα τον ενδιαφέρει μόνο το επίπεδο του στήθους σας,καταλάβατε ?
Αρέσει στο μέλος apolitiii

Enikos

# 17 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Και τα μυαλα στα ταπερ...

Ωιμε...

Αρέσει στα μέλη la-mer, hornet19 και σε ακόμα 1 μέλος.

apolitiii

# 18 στις 5/10/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.112

Ξενια...δεν είναι οτι δεν έχεις στήθος και δεν έχεις κανει σχέση... είναι ότι δεν αγαπάς τον εαυτό σου...αν 

δεν σε αγαπησεις πως θα σ' αγαπησουν οι αλλοι??? 
Πριν αρχισεις να ψαχνεσαι για πλαστικές πηγαινε σ' ένα γιατρο με ορμονοθεραπεια μπορείς να αποκτησεις 
στήθος...

Kristina_

# 19 στις 5/10/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Απαπαπα χιλιες φορες καλυτερα πλαστικες παρα ορμονοθεραπεια,,,τι λεμε τωρα

(Αλλα οκ η ξενια ειναι το γνωστο τρολ οποτε οκ,,,αλλα ισως διαβασει το θεμα και καμια κοπελα με πραγματικο θεμα γμτ )

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από apolitiii

Ξενια...δεν είναι οτι δεν έχεις στήθος και δεν έχεις κανει σχέση... είναι ότι δεν αγαπάς τον εαυτό σου...αν 

δεν σε αγαπησεις πως θα σ' αγαπησουν οι αλλοι??? 
Πριν αρχισεις να ψαχνεσαι για πλαστικές πηγαινε σ' ένα γιατρο με ορμονοθεραπεια μπορείς να αποκτησεις 
στήθος...

Αρέσει στα μέλη apolitiii, Lolita68 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 20 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Τρολ???.........

Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Kristina_

Απαπαπα χιλιες φορες καλυτερα πλαστικες παρα ορμονοθεραπεια,,,τι λεμε τωρα

(Αλλα οκ η ξενια ειναι το γνωστο τρολ οποτε οκ,,,αλλα ισως διαβασει το θεμα και καμια κοπελα με πραγματικο θεμα γμτ )

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.