Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

επίπεδο στήθος

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

Qwerty____55

# 21 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447
'Aρεσαν+: 0%
Αγαπητή Xenia καλημερα ...,, Καταλαβαίνω το μεγάλο πρόβλημα που εχεις με το στήθος σου ... Αυτό που δεν εχει καταλαβει κανεις μέχρι στιγμής , εδώ στο forum ...αντρας η γυναικα ,, ειναι οτι το 99 τοις εκατό .. ο αντρας πλησιάζει και έλκεται απο μια γυναίκα , πρωτα από ολα ,, από την εξωτερική της εμφάνιση ...και μετα απο τα εσωτερικά της χαρίσματα ..,, Η ζουμερη !!! γυναικα. Έχει πέραση ,, συγκριτικά με την ... κοντραπλακέ !!! γυναικα ...Το .. μάτι του αντρα .. πέφτει αρχικά , στις καμπύλες !! της γυναίκας ..,, .την ομορφια του κορμιού της .. το γλυκο προσωπάκι της ...τα χέρια της με τα ομορφα μακρια δάχτυλα της ..στο στήθος της ...που όμοιο του δεν βρίσκεις ,, γιατι σε καθε γυναίκα το στήθος ..εχει την δικη του μοναδικη ομορφιά . !!! Και αν ...λεω αν το στήθος της γυναικας δεν εχει την οπτική εκεινη , που θα τρελάνει ,, θα ερεθίσει ,,το μυαλο και την φαντασίωση του αντρα ,, τοτε ... Αποτυχία !!! ,, Μπορώ να συνεχισω με την ομορφιά του κορμιού μιας γυναίκας ..και να παω στους γοφούς ...τους γλουτούς ...Ω ..!! Παναγία μου βοήθα .. !!! Δωσ'μου αλλα δύο ματια να εχω να τους ... χαζεύω.. !!! .. Τι να πω για τις καληγραμμες... χυτές γαμπες της ...κλπ... Τυφλωθηκα ..!!! ,, Xenia μου ...Μας είπες ...##Έχω μεγάλο πρόβλημα με το στήθος μου. Δεν είναι μικρό . Είναι ανύπαρκτο . Εντελώς επίπεδο . Σκεφτείτε την Keira ...κλπ..., ## ,, Οι περισσοτεροι εδω ..σε συμβουλεύουν ..να αγαπήσεις το σώμα σου ...κλπ... Μέχρι που κάποια φιλη εδω ... ειπε...Ποσο κρίμα να αυτοπροσδιοριζεσαι μονο σαν λιγο πετσί ...!!! ,, Αν της απαντούσα ... Θα της έλεγα οτι ...η , πληρως ανεραστη ειναι ... η ,, εχει το ίδιο ακριβώς προβλημα με το δικό σου ... Και...λεω οτι...και το δικο της ...το πετσί .. θα το εχει αποδεχτεί ...και δεν θα ντρέπεται να εμφανιστεί γυμνή .. στον αντρα που θα επιδιώξει να γνωρίσει ...!!!Για αυτό Xenia μου ..συμβουλευσου καποιους ειδικούς ..για να σου δώσουν την σωστή λύση ... !!! ,, Έτσι ωστε να ... καμαρώνεις για το στήθος σου ...!!!,, Με εκτίμηση και κατανόηση ...Q ..
Αρέσει στο μέλος hornet19

hornet19

# 22 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Enikos

Τρολ???.........

Πέφτω από τα σύννεφα (έπεσε και το φέις χθες..)

Αρέσει στο μέλος Enikos

hornet19

# 23 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320

Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Qwerty___55
 .. ο αντρας πλησιάζει και έλκεται απο μια γυναίκα , πρωτα από ολα ,,  ...τα χέρια της με τα ομορφα μακρια δάχτυλα της ..

Που 'σαι Μίλτο ..

Αρέσει στο μέλος la-mer

Enikos

# 24 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Εγω ακομα πεφτω...

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από hornet19

Πέφτω από τα σύννεφα (έπεσε και το φέις χθες..)

Αρέσει στα μέλη la-mer, giorgos170 και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 25 στις 6/10/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Αν σου χαλάει την ψυχολογία,τρέχα σε πλαστικό χειρουργό,όμως κάντο μετά από μερικές συνεδρίες σε ψυχοθεραπευτή ,για να είσαι βέβαιη ότι το θέλεις εσύ για εσένα και όχι για τους άλλους.

Φιλικά 

Άλις

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Xenia_xx

επίπεδο στήθος

Έχω μεγάλο πρόβλημα με το στήθος μου. Δεν είναι μικρό . Είναι ανύπαρκτο . Εντελώς επίπεδο . Σκεφτείτε την Keira Knightley αλλά μικρότερο . Ναι . δεν είχα ποτέ σχέση. Ανησυχώ ότι κανένας άντρας δεν θα με θέλει ποτέ. Δεν ξέρω τι να κάνω πια. Νιώθω τόσο άσχημη . Δεν μπορώ να γίνω γυμνή μπροστά σε κανέναν.

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Broken_Guy

girl_aloud

# 26 στις 10/10/2021
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 239
Για τους αλλους δεν ειμαστε μονο το στηθος μας, ή τα οπισθια μας -για να το θεσω ευγενικα...Κι αν ειμαστε, τοτε ειναι οι λαθος αλλοι για μας...Ο ανθρωπος που θα σχετιστεις, θα του αρεσεις οπως εισαι, για αυτο που εισαι... και σε καμμια περιπτωση, δεν εισαι μονο ενα στηθος...
Αρέσει στο μέλος Helenaki4

Qwerty____55

# 27 στις 13/10/2021
author
Αγαπητή girl... Καλημέρα..Θα συμφωνήσω μαζι σου ... στο οτι ο άνθρωπος που θα σχετιστεις , θα πρέπει να του αρεσεις ...οπως εισαι...,,. Ομως εχεις αραγε κατι να του δείξεις ,, για να του αρεσεις .. ??? ,, η , θα ψάχνει και δεν θα βρίσκει ..??? ,,. Διχως να εχει το κατι ...η εξωτερική σου εμφάνιση ...θα δυσκολευτεις να το βρεις ...αυτο που ψάχνεις και αυτο που επιθυμείς.. !!!,, . Εκτός και αν μπορεσεις να αντικαταστήσεις ... τα εξωτερικά σου χαρίσματα ... με τα εσωτερικά σου.. !!! ,,... Με εκτίμηση ...Q...

Qwerty____55

# 28 στις 13/10/2021
author
Αγαπητέ hornet .. καλημερα ... Αν εσενα δεν σε ελκυουν τα δάχτυλα των χεριών σε μια γυναίκα ... τοτε θα σου πω να κοιταζεις τα δάχτυλα των ποδιων της ..!!! ,, Που και αυτα !!!. . βεβαια ειναι ικανα να σου δημιουργησουν ενα εντονο αισθημα ...ερωτισμου ... Πότε ??? ,, .Οταν αυτα εχουν την ομορφιά και την θηλυκότητα που πρέπει να εχουν ,, !!! ,, . Διαφορετικά ... την στιγμή των προκαταρκτικών ... του ερωτα .. του sex ...θα αποφευγεις να κοιτάζεις τα ασχημα δαχτυλα ...και θα ψάχνεις να βρεις το ...κατι ...αλλο ...!!! ,, Οχι φυσικά εσυ ...αλλα μονο ..αυτοι που ξερουν ..!!! , Ψιλά γράμματα θα μου πεις ...!!! ,, Να υποθεσω αγαπητε .. οτι εισαι της άποψης ..οτι ο καλός ο μύλος αλεθει και πετρες .. ??? ,, Εσύ ξέρεις ...αρκει να βρεις .. εστω και μια πετρα ... ,, να αλεσεις ...!!! ,, .. Με εκτίμηση ..Q...
Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

Enikos

# 29 στις 13/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ειχαμε ψωμι, αλλα θελαμε και λιγο χαβιαρι...

Μετα, θυμηθηκαμε και την Σhαμπανια...

Και ριξαμε το ψωμι στους σhκυλοι...

Αρέσει στο μέλος la-mer

Qwerty____55

# 30 στις 13/10/2021
author
Αν αγαπητέ Enike ...καποιοι ειναι της άποψης ...οτι ο καλός ο μύλος αλεθει και πετρες ...μαλλον εσυ δεν μπορεις να ανηκεις σε αυτούς..!!! ,, . Νομίζω οτι πρέπει να ξεχάσεις ..και το ψωμί ...και το χαβιάρι ...αλλα και την ... σαμπάνια ...!!! ,, Θα λες ... περασμένα μεγαλεία και ... αναπολώντας να λες ... , η , να κλαίς !!! ,, Με εκτίμηση ...Q...

Enikos

# 31 στις 13/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Εγω τα ξερω ολα αυτα που μου λες...

Ναξερες ποσος κοσμος ομως τα αγνοει για τον εαυτο του!!!...

Ξερεις?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Qwerty___55
Αν αγαπητέ Enike ...καποιοι ειναι της άποψης ...οτι ο καλός ο μύλος αλεθει και πετρες ...μαλλον εσυ δεν μπορεις να ανηκεις σε αυτούς..!!! ,, . Νομίζω οτι πρέπει να ξεχάσεις ..και το ψωμί ...και το χαβιάρι ...αλλα και την ... σαμπάνια ...!!! ,, Θα λες ... περασμένα μεγαλεία και ... αναπολώντας να λες ... , η , να κλαίς !!! ,, Με εκτίμηση ...Q...

Αρέσει στο μέλος la-mer

Qwerty____55

# 32 στις 13/10/2021
author
Αγαπητέ Enike ...Ο πολυς κόσμος μπορεί να το αγνοεί ...οχι όμως και εγω .. !!! ,, . Σίγουρα ...εκει που είσαι...θαρθω ...!!!,, .Ομως νομιζω οτι τωρα ...μπορω να το χαρω .!!! ,, .και θα το χαρω ,. !!! ,, Την σκυτάλη ...θα ηθελα να την παραδώσω ..στις νέες ..και στους νεους μας ...Ομως θα την πάρουν ..??? ,,. Νομιζω οτι ειναι πολυ δυσκολο ... γιατί ενα μεγαλο ποσοστό γυναικών αλλα και ανδρών ... συνομιλούν ... επικοινωνούν ..μονο μεσα απο τα social media ..!!! ,, .και δεν μπορούν να νοιώσουν ...την ανασα ..την αυρα ..την ζεστασιά .. το αρωμα ..του ατόμου του προσώπου ..που εχουν απέναντι τους .. ,, .. Με εκτίμηση ,, ...Q...

MiltosRNLI1930

# 33 στις 13/10/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από hornet19

Που 'σαι Μίλτο ..

Ioulia_25

# 34 στις 29/1/2022
author
Γυναίκα / 27 / Ελεύθερη
Ν. Ηρακλείου / Τύλισος
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 10
Το ότι δεν έχεις κάνει ποτέ σχέση δεν σημαίνει ότι δεν είσαι όμορφη λόγω ότι δεν έχεις στήθος βάλε λίγη αυτοπεποίθηση στην ζωή σου ανανεώσουν ψυχολογικά και οκά τα υπόλοιπα θα έρθουν .
Αρέσει στο μέλος girl_aloud

Xampos34

# 35 στην 1/2/2022
author
Ανδρας / 37 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Μάνδρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 52

κοπελα μ μια συμβουλη θα βρεις εναν ανδρα που δεν θα τον απασχολει αν εχεις μεγαλο στηθος η μικρο στηθος μεγαλο πωπο η μικρο πωπο θα σε θελει για αυτο π εισαι οχι για χαζομαρες ,συμβουλη δεν θα αλαξεις ποτε μα ποτε τπτ απανω σ για καποιον αλλον σε οποιον αρεσεις ,αλλη μια συμβουλη μακρια απο ανδρες π το πρωτο πραγμα που θα κοιτάξουν θα εινα το στηθος σ η ο πωπο σ μακρια απο λιγουρια ελπιζω να μπορεσα να σε βοηθησω

Αρέσει στο μέλος girl_aloud

Xenia_xx

# 36 στην 1/2/2022
author
Γυναίκα / 29 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 8

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Ξέρω ότι η σχέση δεν αφορά αυτό.Αλλά πολλοί άντρες θα σε απορρίψουν για αυτό. Και επιλέγουν κάποια που «κάτι έχει εκεί». Οι άντρες είναι "οπτικοί". Θέλω να πιστεύω ότι μέσα είναι αυτό που μετράει.

Έχω ακούσει ότι είμαι πολύ όμορφη.

για παράδειγμα:Ήμουν με έναν άντρα. Μου είπε ότι είμαι όμορφη. Όταν είδε το γυμνό μου σώμα, απογοητεύτηκε και «έκπληξε» (όχι με την καλή έννοια) που δεν έχω βυζιά.

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Broken_Guy
Άμα μεγάλωσες με την εντύπωση Ξένια πως όλοι οι άντρες κάνουν σχέση με βάση το μέγεθος στήθους της γυναίκας τότε κάποιος/α από το στενό σου περιβάλλον έκανε μεγάλα λάθη.
Και άλλα θηλαστικά ξέρεις έχουν...μεγάλο στήθος, αλλά δεν πάμε να κάνουμε σχέση μαζί τους (τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς, σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα). Αυτά.

Αρέσει στο μέλος Broken_Guy

Xenia_xx

# 37 στην 1/2/2022
author
Γυναίκα / 29 / Ελεύθερη
Ελλάδα

στην πραγματικότητα τώρα ναι.Όταν ξεπέρασα τον φόβο μου και έδειξα το σώμα μου, η αντίδραση δεν ήταν καλή.και μετά σε ρωτάνε.. Γιατί ντρέπεσαι; Μπορείτε να δείτε ότι είναι "έκπληκτοι" ή να πω μπερδεμένοι; Δεν είναι ωραίο συναίσθημα. Τώρα έχω πρόβλημα να αφήσω κάποιον κοντά μου.

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από seychelles

Με όσους σε προσεγγίζουν τι κάνεις? Τους διώχνεις γιατί φοβάσαι ότι μετά δε μπορείς γυμνή μπροστά τους?

Broken_Guy

# 38 στην 1/2/2022
author
Ανδρας / 32 / Χήρος
Ν. Τρικάλων / Τρίκαλα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 252

Θα σου πρότεινα Ξένια να αποφεύγεις τέτοιες γενικεύσεις.Δεν λέω πως δεν ισχύει, αλλά δεν έχω ακούσει και κοπέλα να λέει "ψάχνω άσχημο άντρα". Τέλοσπαντων, στο θέμα της σχέσης που αναφέρθηκες συμφωνώ με το σχόλιο #13 της Helen.Κρατώντας δηλαδή αυτή την απαισιόδοξη στάση του "θα με απορρίψει για αυτό το λόγο" φυσικά και θα απορριφθείς. Αντιθέτως, η συμβουλή μου θα ήταν να εστιάσεις πιο πολύ στα δυνατά χαρακτηριστικά σου όταν κάνεις μια νέα γνωριμία, είτε αυτά είναι στον χαρακτήρα σου είτε κάτι άλλο στην εμφάνιση σου και αυτός που αξίζει να μείνει τότε θα μείνει.

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Xenia_xx

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Ξέρω ότι η σχέση δεν αφορά αυτό.Αλλά πολλοί άντρες θα σε απορρίψουν για αυτό. Και επιλέγουν κάποια που «κάτι έχει εκεί». Οι άντρες είναι "οπτικοί". Θέλω να πιστεύω ότι μέσα είναι αυτό που μετράει.

Έχω ακούσει ότι είμαι πολύ όμορφη.

για παράδειγμα:Ήμουν με έναν άντρα. Μου είπε ότι είμαι όμορφη. Όταν είδε το γυμνό μου σώμα, απογοητεύτηκε και «έκπληξε» (όχι με την καλή έννοια) που δεν έχω βυζιά.

Xenia_xx

# 39 στις 2/2/2022
author
Γυναίκα / 29 / Ελεύθερη
Ελλάδα

Δεν είπα λέξη για άσχημους ανθρώπους. Γιατί πιστεύω ότι όλοι έχουν κάτι όμορφο πάνω τους.

Το πράγμα είναι. Μου είπαν ότι ήμουν όμορφη. Αλλά μετά όταν είδαν το στήθος μου συμπεριφέρθηκαν διαφορετικά.Και μιλάω από εμπειρία. Με απέρριψαν εξαιτίας αυτού. Δεν είναι η απαισιόδοξη στάση μου.

Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Broken_Guy

Θα σου πρότεινα Ξένια να αποφεύγεις τέτοιες γενικεύσεις.Δεν λέω πως δεν ισχύει, αλλά δεν έχω ακούσει και κοπέλα να λέει "ψάχνω άσχημο άντρα". Τέλοσπαντων, στο θέμα της σχέσης που αναφέρθηκες συμφωνώ με το σχόλιο #13 της Helen.Κρατώντας δηλαδή αυτή την απαισιόδοξη στάση του "θα με απορρίψει για αυτό το λόγο" φυσικά και θα απορριφθείς. Αντιθέτως, η συμβουλή μου θα ήταν να εστιάσεις πιο πολύ στα δυνατά χαρακτηριστικά σου όταν κάνεις μια νέα γνωριμία, είτε αυτά είναι στον χαρακτήρα σου είτε κάτι άλλο στην εμφάνιση σου και αυτός που αξίζει να μείνει τότε θα μείνει.

Αρέσει στο μέλος Broken_Guy

Xenia_xx

# 40 στις 2/2/2022
author
Γυναίκα / 29 / Ελεύθερη
Ελλάδα

Και επίσης ξέχασα να πω ότι βλέπω ομορφιά σε όλους εκτός από τον εαυτό μου.

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.