Ξενια, νομιζω εχω ξαναγραψει σε τετοιο θεμα και παροτι δεν ειμαι φαν των επεμβασεων, στην περιπτωση σου, εχω πει να τολμησεις την αυξητικη, αφου απο οτι λες δε φαινετΑι να μπορεις να το διαχεριστεις διαφορετικα. Και εδω που τα λεμε, προφανως και υπαρχουν αντρες που δεν τους απασχολει το μεγεθος του στηθους, αλλα ποσο πιθανον ειναι να τους συναντησεις. (μεχρι τωρα λες δεν βρηκες καποιον) και ισως και να μην σου αρεσουν εκεινοι?.οποτε μονοδρομος η αυξητικη (μην πω οτι «ολες» πλεον τις κανουν για αισθητικους λογους)
Μεχρι τοτε, καλο ειναι να μην το κρυβεις με τεραστια εσωρουχα, γιατι και ο αντρας που λες, πιθανον να επαθε σοκ επειδη αλλα περιμενε και αλλα ειδε και οχι τοσο απο το μικρο μεγεθος του
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Xenia_xxΣε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Ξέρω ότι η σχέση δεν αφορά αυτό.Αλλά πολλοί άντρες θα σε απορρίψουν για αυτό. Και επιλέγουν κάποια που «κάτι έχει εκεί». Οι άντρες είναι "οπτικοί". Θέλω να πιστεύω ότι μέσα είναι αυτό που μετράει.
Έχω ακούσει ότι είμαι πολύ όμορφη.
για παράδειγμα:Ήμουν με έναν άντρα. Μου είπε ότι είμαι όμορφη. Όταν είδε το γυμνό μου σώμα, απογοητεύτηκε και «έκπληξε» (όχι με την καλή έννοια) που δεν έχω βυζιά.
Δέχομαι πως έγινε αυτό που λες. Πόσες φορές έγινε μέχρι τώρα; 1 φόρα; 2; 5; 10 φορές; Ρωτάω γιατί αν ήταν μία ή δύο φορές ίσως ήταν τυχαίο, έπεσες σε περιπτώσεις.Αν ήταν περισσότερες φορές όμως μήπως έχει δημιουργηθεί μοτίβο με τους άντρες που γνωρίζεις; Μήπως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις τα δικά σου θέλω από τους άλλους ή τα στάνταρ σου τελοσπάντων ή ακόμα και τον τρόπο που τους προσεγγίζεις ώστε να σπάσει αυτό το μοτίβο και να έχεις διαφορετικό αποτέλεσμα; Για μένα σκέψου το σοβαρά και κάνε την αυτοκριτική σου. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν προσπαθώ να σε κατηγορήσω για κάτι, απλά από προσωπική εμπειρία έμαθα ότι μπορεί να κάνουμε λάθος επιλογές ή λάθος ενέργειες ή να έχουμε λανθασμένη κρίση για ορισμένες καταστάσεις χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε εκείνη τη στιγμή και μόνο αν κάτσουμε σοβαρά και αναλογιστούμε τα βλέπουμε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Xenia_xxΔεν είπα λέξη για άσχημους ανθρώπους. Γιατί πιστεύω ότι όλοι έχουν κάτι όμορφο πάνω τους.
Το πράγμα είναι. Μου είπαν ότι ήμουν όμορφη. Αλλά μετά όταν είδαν το στήθος μου συμπεριφέρθηκαν διαφορετικά.Και μιλάω από εμπειρία. Με απέρριψαν εξαιτίας αυτού. Δεν είναι η απαισιόδοξη στάση μου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Broken_GuyΘα σου πρότεινα Ξένια να αποφεύγεις τέτοιες γενικεύσεις.Δεν λέω πως δεν ισχύει, αλλά δεν έχω ακούσει και κοπέλα να λέει "ψάχνω άσχημο άντρα". Τέλοσπαντων, στο θέμα της σχέσης που αναφέρθηκες συμφωνώ με το σχόλιο #13 της Helen.Κρατώντας δηλαδή αυτή την απαισιόδοξη στάση του "θα με απορρίψει για αυτό το λόγο" φυσικά και θα απορριφθείς. Αντιθέτως, η συμβουλή μου θα ήταν να εστιάσεις πιο πολύ στα δυνατά χαρακτηριστικά σου όταν κάνεις μια νέα γνωριμία, είτε αυτά είναι στον χαρακτήρα σου είτε κάτι άλλο στην εμφάνιση σου και αυτός που αξίζει να μείνει τότε θα μείνει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από Xenia_xxΚαι επίσης ξέχασα να πω ότι βλέπω ομορφιά σε όλους εκτός από τον εαυτό μου.
ομορφια και ασχημια δεν υπαρχει στους ανθρωπους ξερεις τη υπαρχει ασχημες πραξεις και ασχημες σκεψεις οπως ομορφες πραξεις και ομορφες σκεψεις, η ομορφια ειναι υποκειμενικη, σε καποιους θα αρεσεις και σε καποιους οχι γιατι σαμποταρεις τον εαυτο σ λεγοντας οτι βλέπω ομορφιά σε όλους εκτός από τον εαυτό μου,
Σημασία έχει το επίπεδο...
Όχι το στήθος...Αλλο παλι και αυτο,,,η νεα ταση «δεν υπαρχει ομορφια», «ολοι ειναι εξισου ομορφοι» και λοιπες μηνπω!!!
Και ομορφια υπαρχει και ολοι δεν ειμαστε ιδιοι!!! Τοσο δυσκολο ειναι πια να το αποδεχτουμε και να συνεχισουμε τη ζωη μας??? Με τονα κουκουλωνουμε ενα προβλημα, η να οριζουμε τις εννοιες κατα το δοκουν, δεν προχωραμε!!! Αποδοχηηη λεμε, αποδοχη
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από Xampos34
ομορφια και ασχημια δεν υπαρχει στους ανθρωπους ξερεις τη υπαρχει ασχημες πραξεις και ασχημες σκεψεις οπως ομορφες πραξεις και ομορφες σκεψεις, η ομορφια ειναι υποκειμενικη, σε καποιους θα αρεσεις και σε καποιους οχι γιατι σαμποταρεις τον εαυτο σ λεγοντας οτι βλέπω ομορφιά σε όλους εκτός από τον εαυτό μου,
Η ομορφια, το καλλος δηλαδη, ειναι συγκεκριμενη και καθολου υποκειμενικη εννοια...
Πι χι την Αφροδιτη εκαναν αγαλμα, οχι την Σαπφω Νοταρα...
Οπως και στα καλλιστεια ας πουμε, υπαρχουν μεζουρες και στανταρντς τα οποια συγκρινομενα βγαζουν την αντιπροσωπευτικοτερη κοπελα προς αυτα τα στανταρντς...
Ενα...και δυο γενικα παραδειγματα λεω τωρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από Xampos34
Ευχαριστώ για την ωραία σου απάντηση.Συμφωνώ μαζί σου σε όλα. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε όταν ήμουν παιδί. Δέχτηκα bullying εξαιτίας του. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μερικές φορές τη λέξη «bullying» αλλά δεν είμαι σίγουρη αν γνωρίζουν την πραγματική της σημασία. Τέλος πάντων, ας πούμε ότι ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Όπως είπα, συμφωνώ σε όλα όσα είπες.ευχαριστώ
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από sissy108
Ξένια κατά την γνώμη μου δεν θα πρέπει να στενοχωριεσαι!H κάθε κοπέλα έχει το σώμα της και να ξέρεις ότι καμία δεν είναι ευχαριστημένη ποτε!;Όλες έχουμε ατελειες...Ισως αυτό που έχεις είναι ένα κόμπλεξ που σου είχαν δημιουργήσει σε πιο μικρή ηλικία ο περίγυρος σου φίλες κλπ.Ομως δεν θα πρέπει να στέκεσαι σε αυτό..πρέπει να το ξεπεράσεις αμεσα.. ούτε στον κάθε τυχαίο άκυρο άντρα που κάποια στιγμή μπορεί να σε είχε απορρίψει για αυτό...Πρέπει να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου πρώτα εσύ..Δεν γίνεται να αρεσουμε σε ολους!κι ούτε πότε θα αρεσουμε σε ολους.. αυτό θα πρέπει να το καταλάβεις και να μην επηρεάζει την ψυχολογια σου..Αν ξέρεις πόσες κοπέλες απορριπτουν όλη την ωρα...για πολλούς και διάφορους λόγους...δεν στέκονται προχωράνε παρακατω..οι έξυπνες..στον επόμενο και στον επομενο...μεχρι να βρουν κάποιον που θα τις αποδέχεται...δεν πέφτουν...δεν αναλώνονται...και συνήθως κάποια στιγμή τα καταφέρνουν ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Kristina_Ξενια, νομιζω εχω ξαναγραψει σε τετοιο θεμα και παροτι δεν ειμαι φαν των επεμβασεων, στην περιπτωση σου, εχω πει να τολμησεις την αυξητικη, αφου απο οτι λες δε φαινετΑι να μπορεις να το διαχεριστεις διαφορετικα. Και εδω που τα λεμε, προφανως και υπαρχουν αντρες που δεν τους απασχολει το μεγεθος του στηθους, αλλα ποσο πιθανον ειναι να τους συναντησεις. (μεχρι τωρα λες δεν βρηκες καποιον) και ισως και να μην σου αρεσουν εκεινοι?.οποτε μονοδρομος η αυξητικη (μην πω οτι «ολες» πλεον τις κανουν για αισθητικους λογους)
Μεχρι τοτε, καλο ειναι να μην το κρυβεις με τεραστια εσωρουχα, γιατι και ο αντρας που λες, πιθανον να επαθε σοκ επειδη αλλα περιμενε και αλλα ειδε και οχι τοσο απο το μικρο μεγεθος του
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
αυξητικη δεν θέλω. Είναι ψεύτικο. πλαστικό. (Life in plastic, not fantastic)Αλλά το πιο σημαντικό δεν μου αρέσει πώς το φαίνεται.Καταλαβαίνω όμως γιατί το ανέφερες.
"προφανως και υπαρχουν αντρες που δεν τους απασχολει το μεγεθος του στηθους" - ελπίζω να υπάρχουν. Νομίζω ότι επέλεξα λάθος.
Μπορούσε να δει το μέγεθός μου. Δεν το έκρυβα. Πιστεύω ότι κάθε έμπειρος άντρας ξέρει ότι όταν βγάζεις το σουτιέν σου είναι συνήθως λίγο διαφορετικό.
Αν λοιπόν σου πουν ότι τους αρέσεις και μετά ανακαλύψουν αυτό το "θέμα" σου ...δεν πρέπει να είναι λόγος απόρριψης; δεν ξέρω (Νομίζω ότι επέλεξα λάθος.)
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Kristina_Ξενια, νομιζω εχω ξαναγραψει σε τετοιο θεμα και παροτι δεν ειμαι φαν των επεμβασεων, στην περιπτωση σου, εχω πει να τολμησεις την αυξητικη, αφου απο οτι λες δε φαινετΑι να μπορεις να το διαχεριστεις διαφορετικα. Και εδω που τα λεμε, προφανως και υπαρχουν αντρες που δεν τους απασχολει το μεγεθος του στηθους, αλλα ποσο πιθανον ειναι να τους συναντησεις. (μεχρι τωρα λες δεν βρηκες καποιον) και ισως και να μην σου αρεσουν εκεινοι?.οποτε μονοδρομος η αυξητικη (μην πω οτι «ολες» πλεον τις κανουν για αισθητικους λογους)
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
Όλοι μου λένε ότι κάνω υπερβολική αυτοκριτική. Έκανα λάθος επιλογές. Πολλά λάθη σίγουρα. έχεις δίκιο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Broken_GuyΔέχομαι πως έγινε αυτό που λες. Πόσες φορές έγινε μέχρι τώρα; 1 φόρα; 2; 5; 10 φορές; Ρωτάω γιατί αν ήταν μία ή δύο φορές ίσως ήταν τυχαίο, έπεσες σε περιπτώσεις.Αν ήταν περισσότερες φορές όμως μήπως έχει δημιουργηθεί μοτίβο με τους άντρες που γνωρίζεις; Μήπως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις τα δικά σου θέλω από τους άλλους ή τα στάνταρ σου τελοσπάντων ή ακόμα και τον τρόπο που τους προσεγγίζεις ώστε να σπάσει αυτό το μοτίβο και να έχεις διαφορετικό αποτέλεσμα; Για μένα σκέψου το σοβαρά και κάνε την αυτοκριτική σου. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν προσπαθώ να σε κατηγορήσω για κάτι, απλά από προσωπική εμπειρία έμαθα ότι μπορεί να κάνουμε λάθος επιλογές ή λάθος ενέργειες ή να έχουμε λανθασμένη κρίση για ορισμένες καταστάσεις χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε εκείνη τη στιγμή και μόνο αν κάτσουμε σοβαρά και αναλογιστούμε τα βλέπουμε.
![]()
Μα κι εγώ είχα φάει μπουλιγκ ,οταν μπηκα στην εφηβεία ενώ δεν ημουν παχουλη, άρχισε να μεγαλώνει το
στήθος μου... μάλλον δεν αρεσε αυτό στα κοριτσια που δεν ειχαν ακόμα στήθος οπότε με ελεγαν βυζαρου κλπ. Τ' αγόρια προσπαθουσαν περνοντας δίπλα μου να με αγγιξουν στο στήθος...με στεναχωρουσε αυτή ηΈγινα ήδη πιο συγκεκριμένος αναφερόμενος στις επιλογές σου για παράδειγμα. Άμα για παράδειγμα, συνεχίσεις να ανοίγεσαι ή να προσεγγίζεις οι οποίοι θεωρούν το πιο σημαντικό προτέρημα στη γυναίκα το στήθος της ή που κοιτάνε με το καλημέρα να σε ρίξουν στο κρεβάτι, λογικό είναι τότε να μην έχεις σχέση. Όσο καλές προθέσεις και να έχουμε σαν άνθρωποι στο τέλος εμείς αποφασίζουμε ποιοι θα μπούνε στη ζωή μας, κανείς δεν έρχεται με το έτσι θέλω σε αυτή.
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Xenia_xxΜπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
Όλοι μου λένε ότι κάνω υπερβολική αυτοκριτική. Έκανα λάθος επιλογές. Πολλά λάθη σίγουρα. έχεις δίκιο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Broken_GuyΔέχομαι πως έγινε αυτό που λες. Πόσες φορές έγινε μέχρι τώρα; 1 φόρα; 2; 5; 10 φορές; Ρωτάω γιατί αν ήταν μία ή δύο φορές ίσως ήταν τυχαίο, έπεσες σε περιπτώσεις.Αν ήταν περισσότερες φορές όμως μήπως έχει δημιουργηθεί μοτίβο με τους άντρες που γνωρίζεις; Μήπως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις τα δικά σου θέλω από τους άλλους ή τα στάνταρ σου τελοσπάντων ή ακόμα και τον τρόπο που τους προσεγγίζεις ώστε να σπάσει αυτό το μοτίβο και να έχεις διαφορετικό αποτέλεσμα; Για μένα σκέψου το σοβαρά και κάνε την αυτοκριτική σου. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν προσπαθώ να σε κατηγορήσω για κάτι, απλά από προσωπική εμπειρία έμαθα ότι μπορεί να κάνουμε λάθος επιλογές ή λάθος ενέργειες ή να έχουμε λανθασμένη κρίση για ορισμένες καταστάσεις χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε εκείνη τη στιγμή και μόνο αν κάτσουμε σοβαρά και αναλογιστούμε τα βλέπουμε.
![]()
Τα πραγματα ειναι απλα! Απλουστατα!!! Η κανεις αυξητικη η θα βολευτεις με οτι (δεν) εχεις!!! Αντε, υπαρχει και μια τριτη επιλογη που στην εχουν ξαναπει (ορμονοθεραπεια), αν και δεν ξερω ποσο αποτελεσματικη μπορει να ειναι στην περιπτωση σου και ειναι και πιο επεμβατικη απο την αυξητικη,,,τελος παντων, αυτες ειναι οι λυσεις σου!!!
Να αλλαξεις ολους του ανθρωπους, εστω ολους τους αντρες και ξαφνικα να τους αρεσουν οι χωρις στηθος εεε δεν παιζει σαν επιλογη ουτε και παιζει να εξαφανιστει το στηθος απο ολες τις γυναικες για να παψεις να νοιωθεις εσυ οτι σου λειπει κατι,,, Στην καλυτερη να βρεις καποιον που θα του αρεσεις ως ανθρωπος που που δε θα τραβαει ζορι για οτι (δεν) εχεις,,,αν και δε νομιζω να σαι ουτε και τοτε αυχαριστημενη!!!
Εντωμεταξυ εγω με βαση οσα μας εχεις πει, σε εχω φανταστει εντελως ανευ στηθους, ενω μπορει και να σαι cup B??? Τελος παντων,,,με αυτη την εμμονη σου «δεν θελω αυξητικη, αλλα ουτε και συμβιβαζομαι» πιο πολυ ναχαμαι να λεγαμε μου κανει το θεμα
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από Xenia_xxΣε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
αυξητικη δεν θέλω. Είναι ψεύτικο. πλαστικό. (Life in plastic, not fantastic)Αλλά το πιο σημαντικό δεν μου αρέσει πώς το φαίνεται.Καταλαβαίνω όμως γιατί το ανέφερες.
"προφανως και υπαρχουν αντρες που δεν τους απασχολει το μεγεθος του στηθους" - ελπίζω να υπάρχουν. Νομίζω ότι επέλεξα λάθος.
Μπορούσε να δει το μέγεθός μου. Δεν το έκρυβα. Πιστεύω ότι κάθε έμπειρος άντρας ξέρει ότι όταν βγάζεις το σουτιέν σου είναι συνήθως λίγο διαφορετικό.
Αν λοιπόν σου πουν ότι τους αρέσεις και μετά ανακαλύψουν αυτό το "θέμα" σου ...δεν πρέπει να είναι λόγος απόρριψης; δεν ξέρω (Νομίζω ότι επέλεξα λάθος.)
Ε οχι οταν βγαζεις το σουτιεν σου, περιμενει ο αλλος οτι ισως-πιθανοτατα να μην ειναι τοσο στητο το στηθος σου,,,οταν βγαζεις το σουτιεν σου δεν περιμενει να εχεις βγαλει και το «στηθος» σου μαζι! Το λεω αυτο γιατι εχω δει οτι στα μαγαζια κυκλοφορουν σουτιεν/στηθη που το Α κανουν το DD
τα συναισθηματα σου οπως ειπαν και αρκετοι προλαλησαντες ... ειναι αυτα που σου προκαλεσαν οι απεναντι σου ... και επηρέασαν την αντιληψη σου γι αυτο το θεμα ... δεν ειναι καθολου κακο να μην εχεις στηθος .. λαθος ειναι ολοι οσοι αυτοι σε απέρριψαν για το λογο αυτο ... ασε που εχεις και το προνόμιο... γλυτωνεις απο πολλα ... και κυριως απο τυπους που ασχολουντε με 2 βυζια ...θα ηθελα πολυ να σε γνωρισω . το σαββατο θα κανονιστει μια συναντηση με καποιους απο εδω ... θα σε ενδιεφερε?
Αλλο κι αυτο!...
Ενα τετοιο καταστημα...ανδρικων ειδων...θα εκαμε χρυσες δουλειες ομως...
Και θα ειχαν ησυχασει πολλες γυναικες απο την μιρλα..."φταιει το γαιδουρι, βαραω το σαμαρι"...
Ετσι που το σhκεφτομαι τωρα, αφορμης δοθεισης...
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από Kristina_Το λεω αυτο γιατι εχω δει οτι στα μαγαζια κυκλοφορουν σουτιεν/στηθη που το Α κανουν το DD
Αντί να σου βρούμε εμείς λύση, πες μας τι σκέφτεσαι εσύ ως λύση.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media