Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Καλησπέρα σας

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

AngelinaNats

# 1 στις 5/10/2021
author
Γυναίκα / 29 / Παντρεμένη
Ν. Ζακύνθου / Βολίμες
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%

Καλησπέρα σας

Καλησπέρα σας μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.. Το καμάρι μου σήμερα το πρωί ήρθε στο χώρο εργασίας μου για να με δει, ο εργάτης του μαγαζιού μου έλειπε και ήρθε πελατης και εξηπηρετησα εγώ.. Τα πραγματα που ήθελε ο πελατης ηταν αρκετά βαριά 40kg το 1τμχ και ο άντρας του σπιτιού μου όταν του ζήτησα ευγενικοτατα ( αγάπη μου θα έρθεις λίγο να με βοηθήσεις;’’ Μου απάντησε (Ε τώρα δεν θέλω να λερωθώ είμαι με τα καλά και μετά θα πάω στο γραφείο μου πως θα πάω με σκονες) χμμ οκευ ασχολίαστο? ξεκίνησα να φορτώνω μόνη τα 4 τμχ των 40kg που ήθελε ο πελατης όταν έφυγε βέβαια ο πελατης έκανα σκηνικό εγώ ότι τι είναι αυτα τα πράγματα και τι σου είναι να βοηθήσεις και δεν ντρέπεσαι αντί να προσφερθείς από μονος σου να με βοηθήσεις με αφηνεις μόνη να φορτώνω κτλπ κτλπ και θύμωσε και έφυγε. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν ερχότανε πάλι μόνη θα τα έκανα αλλα δεν είναι αυτό το θέμα, εμένα με πείραξε η συμπεριφορά του. Από μηνύματα μετά και τι δεν μου είπε χίλια δυο ότι δεν στέκουν αυτα που λέω και ότι δεν είναι δουλειά του δεν ήθελε να λερωθεί και ότι δεν είναι υποχρεωμένος και θα με βγάλει τρελή κανονικά και του ειπα εγώ ότι άστο δεν κανεις και νευρίασε ακόμα παραπάνω μετά. Ρε παιδιά τόσο παράλογη είμαι ποια; Εμένα φουλ γαϊδουριά μου φάνηκε αυτό που έκανε δηλαδή πείτε μου θέλω να ξέρω αλήθεια αν είμαι λογική.

Kristina_

# 2 στις 5/10/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Τι πραγματα ηταν αυτα? Ποσο πιθανο ειναι να λερωνοταν?

Εγω ειμαι λιγακι αυστηρη σε θεματα ?βοηθειας» επειδη και εγω βοηθαω σε οτιδηποτε μπορω χωρις δευτερες σκεψεις,,,προσωπικα θα μου χε κακοφανει το γεγονος οτι δεν εκανε καποια κινηση να βοηθησει,,,δε θα του το σχολιαζα ομως,,,απλα θα κρατουσα αποστασεις τωρα εσεις δεν ξερω τι σχεση εχετε (λες και παντρεμενη),,,αν τον ειχα παντρευτει κιολας ,,,που λογικα θα τον ειχα μετρησει απο πριν και θα χα παρει αποφασεις,,, αλλα εστω οτι ηταν αυτη η πρωτη ενδειξη αδιαφοριας,,,τοτε θα ακολουθουσα και γω ομοια τακτικη μαζι του πχ διαφορετικα πορτοφολια,,,και αν ρωτουσε, θα τα ακουγε 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από AngelinaNats

Καλησπέρα σας

Καλησπέρα σας μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.. Το καμάρι μου σήμερα το πρωί ήρθε στο χώρο εργασίας μου για να με δει, ο εργάτης του μαγαζιού μου έλειπε και ήρθε πελατης και εξηπηρετησα εγώ.. Τα πραγματα που ήθελε ο πελατης ηταν αρκετά βαριά 40kg το 1τμχ και ο άντρας του σπιτιού μου όταν του ζήτησα ευγενικοτατα ( αγάπη μου θα έρθεις λίγο να με βοηθήσεις;’’ Μου απάντησε (Ε τώρα δεν θέλω να λερωθώ είμαι με τα καλά και μετά θα πάω στο γραφείο μου πως θα πάω με σκονες) χμμ οκευ ασχολίαστο? ξεκίνησα να φορτώνω μόνη τα 4 τμχ των 40kg που ήθελε ο πελατης όταν έφυγε βέβαια ο πελατης έκανα σκηνικό εγώ ότι τι είναι αυτα τα πράγματα και τι σου είναι να βοηθήσεις και δεν ντρέπεσαι αντί να προσφερθείς από μονος σου να με βοηθήσεις με αφηνεις μόνη να φορτώνω κτλπ κτλπ και θύμωσε και έφυγε. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν ερχότανε πάλι μόνη θα τα έκανα αλλα δεν είναι αυτό το θέμα, εμένα με πείραξε η συμπεριφορά του. Από μηνύματα μετά και τι δεν μου είπε χίλια δυο ότι δεν στέκουν αυτα που λέω και ότι δεν είναι δουλειά του δεν ήθελε να λερωθεί και ότι δεν είναι υποχρεωμένος και θα με βγάλει τρελή κανονικά και του ειπα εγώ ότι άστο δεν κανεις και νευρίασε ακόμα παραπάνω μετά. Ρε παιδιά τόσο παράλογη είμαι ποια; Εμένα φουλ γαϊδουριά μου φάνηκε αυτό που έκανε δηλαδή πείτε μου θέλω να ξέρω αλήθεια αν είμαι λογική.

Enikos

# 3 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Μαγαζι με πυροτουβλα και πιπλικο εχεις θεματοθετρια?...

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

AngelinaNats

# 4 στις 5/10/2021
author
Ν. Ζακύνθου / Βολίμες

Kristina_

Τα πράγματα ήταν σακιά που όντως λερώνουν αλλά με ένα υγρό πανάκι φεύγει η σκόνη, θέληση να υπάρχει!! Κι εγώ έτσι είμαι βοηθάω όπου μπορώ χωρίς να το σκέφτομαι και οικονομικά επίσης μη σου πω και περισσότερο αλλά δεν με ενόχλησε ποτέ για να το κάνω θέμα κατά κάποιο τρόπο έχουμε κοινό ταμείο

Enikos

# 5 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Η ισοτης δεν περικλειει φορτωμα των προιοντων στο αμαξι του πελατη, απο τον ισο που εχει την ευθυνη?...

Ρωταω για να μαθαινω...

Τι περιλαμβανει η ισοτης...

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Kristina_

Τι πραγματα ηταν αυτα? Ποσο πιθανο ειναι να λερωνοταν?

Εγω ειμαι λιγακι αυστηρη σε θεματα ?βοηθειας» επειδη και εγω βοηθαω σε οτιδηποτε μπορω χωρις δευτερες σκεψεις,,,προσωπικα θα μου χε κακοφανει το γεγονος οτι δεν εκανε καποια κινηση να βοηθησει,,,δε θα του το σχολιαζα ομως,,,απλα θα κρατουσα αποστασεις τωρα εσεις δεν ξερω τι σχεση εχετε (λες και παντρεμενη),,,αν τον ειχα παντρευτει κιολας ,,,που λογικα θα τον ειχα μετρησει απο πριν και θα χα παρει αποφασεις,,, αλλα εστω οτι ηταν αυτη η πρωτη ενδειξη αδιαφοριας,,,τοτε θα ακολουθουσα και γω ομοια τακτικη μαζι του πχ διαφορετικα πορτοφολια,,,και αν ρωτουσε, θα τα ακουγε 

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, seychelles

Broken_Guy

# 6 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 32 / Χήρος
Ν. Τρικάλων / Τρίκαλα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 252

Προσωπικά και εγώ αν μου μίλαγες έτσι όπως λες εδώ ότι έκανες ότι έκανες θεματοθέτρια το ίδιο πιστεύω θα έκανα. Ξεχνάτε πολλές φορές ότι δεν έχει σημασία μόνο το τι λες αλλά και το πως λες κάτι. Αλλά δεν είστε και το πρώτο ζευγάρι που έχει μηδενική επικοινωνία και ούτε το τελευταίο οπότε δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω και ο νοών νοείτω.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από AngelinaNats

όταν έφυγε βέβαια ο πελατης έκανα σκηνικό εγώ ότι τι είναι αυτα τα πράγματα και τι σου είναι να βοηθήσεις και δεν ντρέπεσαι αντί να προσφερθείς από μονος σου να με βοηθήσεις με αφηνεις μόνη να φορτώνω κτλπ κτλπ και θύμωσε και έφυγε.

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, seychelles

seychelles

# 7 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 894
Μήπως ήθελε να πάει σε καμμία άλλη μετά και ήθελε να μείνει καθαρός ο άνθρωπος μπορεί να είδε τις κούτες σα χαλάστρα, αυτό που το πας.
Αρέσει στα μέλη Kristina_, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

seychelles

# 8 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 894
Enikos, αφού το κουβαλημα είναι αντρική δουλειά , τι λες τώρα, εννοείται δεν περιλαμβάνεται στην ισότητα
Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, giorgos170 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 9 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Μα επρεπε ναχε και μωρομαντηλα στη τσεπη, να καθαριστει απο το πιπλικο, πραγμα το οποιο δεν ειχε προβλεψει...

Εκει την πατησε ο συζυξ της θεματοθετριας...

Και θα φαει τωρα το κραξιμο του γκριζλι, επειδη δεν ειχε πανω του καμια πετσετα του μπανιου να καθαριστει, ΑΦΟΥ θα εκαμε τον χαμαλη στην θεματοθετρια...

Τον κλαιν τα ματια μου, τοσο ατσα που πιαστηκε στα πρασhα...

Ο αχαριστος πουκακοχρονοναχει...

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από seychelles
Μήπως ήθελε να πάει σε καμμία άλλη μετά και ήθελε να μείνει καθαρός ο άνθρωπος μπορεί να είδε τις κούτες σα χαλάστρα, αυτό που το πας.

Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

Mathusalas

# 10 στις 5/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Είναι όντως πολύ γαϊδούρι. Τι και αν πήγαινε βρώμικος στο γραφείο. Αυτό που θα μετρούσε θα ήταν η εντολή της γυναίκας του, σορρι η βοήθεια ήθελα να πω. Να τον χωρισεις, να βρεις άλλον. Αυτό είναι το σωστό.

AngelinaNats

# 11 στις 5/10/2021
author
Ν. Ζακύνθου / Βολίμες
Enikos, η ισότητα εκεί που σας συμφέρει υπάρχει αν σας πούμε να πάρετε την μάπα να σφουγγαρίσετε εκεί είναι γυναικεία δουλειά. Βρείτε τα πρώτα εσείς με τις ‘’γυναικείες’’ δουλειές και θα τα βρούμε κι εμείς με το φόρτωμα το μόνο πραγμα που έχετε να κάνετε εσείς οι άντρες και ούτε αυτό κάνετε

AngelinaNats

# 12 στις 5/10/2021
author
Ν. Ζακύνθου / Βολίμες
Broken guy, μίλησα ευγενικοτατα στην αρχή κανονικά αφού με αγαπάει και με νοιάζεται όπως λέει θα έπρεπε να βάλει ένα χεράκι χωρίς καν να του το ζητήσω ή κάνω λάθος;

Enikos

# 13 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ναι...αλλα δεν τα λεμε αυτα, εκει στις πορειες τις φεμινιστικες...(ο Θεος να τις κανει)...

Δεν τα λεμε!!!...

Οτι ισοτης σημαινει εγκριση διπλωματος, πεμπτης κατηγοριας οδηγησης τους γαιδαρου ΤΟΥΣ!!!...

Διχως γιεπ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από seychelles
Enikos, αφού το κουβαλημα είναι αντρική δουλειά , τι λες τώρα, εννοείται δεν περιλαμβάνεται στην ισότητα

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, seychelles

NATASSA196

# 14 στις 5/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Γαιδουρια' ειναι κοριτσι μου,καθαροαιμη.Αλλο η ισοτητα κι αλλο η βοηθεια παληκαρια!!!

Enikos

# 15 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Να "μας πειτε"... δεν παιζει...διοτι ποιοι ειστε εσεις που "λετε" σε ολους ανεξαιρετως...

Τωρα...

Το προσωπικο σου προβλημα με την μαπα, δεν αφορα ολον τον αντρικο πληθυσμο...

Και επειδη με την καμια δεν αφορα και εμενα, αυτη η γνωστη γενικευση θα σου πω το εξης...

Πολυ λαθος επιλογες εχεις κανει...

Και δεν σου φταιει κανεις, ποσο μαλλον ολος ο κοσμος...

Καλα, μεχρι εδω?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από AngelinaNats
Enikos, η ισότητα εκεί που σας συμφέρει υπάρχει αν σας πούμε να πάρετε την μάπα να σφουγγαρίσετε εκεί είναι γυναικεία δουλειά. Βρείτε τα πρώτα εσείς με τις ‘’γυναικείες’’ δουλειές και θα τα βρούμε κι εμείς με το φόρτωμα το μόνο πραγμα που έχετε να κάνετε εσείς οι άντρες και ούτε αυτό κάνετε

Hellboy_

# 16 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Απαντήσεις: 176
Δλδ μανδαμ εσυ πηγες καμια φορα στο γραφειο του αντρα σου να τον βοηθησεις...μονο να ζητατε ξερετε 
και ο "εργατης του μαγαζιου σου' που φιδιαζε και δεν ηταν εκει?
ακους εκει ο 'εργατης του μαγαζιου μου' αν ειναι δυνατον ..με εκανες και γελασα μαζι σου 

alexandriani1

# 17 στις 5/10/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από seychelles

Αρέσει στο μέλος seychelles

alexandriani1

# 18 στις 5/10/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Πέρα απ' το γέλιο

που όντως, (σόρυ κιόλας θεματοθέτρια) προκαλεί το θέμα και κυρίως ο τρόπος που το θέτεις: Μα να κάνεις ολόκληρο ποστ για κάτι τέτοιο; Από την άλλη βέβαια, καλά κάνεις, μια και απ' όσο διαπιστώνω έχει πέσει στα τάρταρα το ενδιαφέρον του φόρουμ οπότε, ας γράφει και κανείς και ας είναι και για φορτοεκφορτώσεις!

Λοιπόν, πέρα από την πλάκα, η πραγματικότητα είναι πως τους ανθρώπους τους μετράμε από τις κινήσεις και τις συμπεριφορές τους.Αν θες την δική μου γνώμη, εγώ δεν θα έκανα κανένα θέμα και καμιά γκρίνια. Εγγράφονται όμως στον "σκληρό" οι συμπεριφορές του άλλου και συνθέτουν το παζλ της γνώμης που έχεις για ένα άτομο και, κατά συνέπεια, προσδιορίζουν και τη θέση που του δίνεις στη ζωή σου.Εάν εδώ μιλάμε βέβαια για γάμο, που σίγουρα είναι κάτι πολύ πιο σύμπλοκο από ένα γκομενιλίκι, κάτσε να σκεφτείς όλη τη στάση και την συμπεριφορά του άνδρα σου. Μήπως ποτέ δεν ήταν συνδρομητικός κι ευαίσθητος; Μήπως τα σαραντάκιλα σακιά είναι απλώς η ...μπουγάτσα; (Αλήθεια, το θυμάσαι το τραγουδάκι ή είσαι πολύ νέα γι΄αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=65oT3QA9a6I&ab_channel=GDIONISO

Αρέσει στα μέλη seychelles, Kristina_ και σε ακόμα 1 μέλος.

Broken_Guy

# 19 στις 5/10/2021
author
Ανδρας / 32 / Χήρος
Ν. Τρικάλων / Τρίκαλα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 252

Διακρίνω μια τεράστια δόση ειρωνείας για το πρόσωπο του από το αρχικό σου κείμενο και αυτό ενώ απευθύνεσαι γι αυτόν σε εμάς, τους αγνώστους...μπορώ μόνο να φανταστώ πως απευθύνεσαι στον ίδιο. Όσο για το ευγενικότατα, χωρίς να ήμουν εκεί φυσικά, πάω στοίχημα πως ήταν καθαρά λόγω του πελάτη εκείνη τη στιγμή.

Τέλοσπαντων, αν εσύ θεωρείς τόσο σοβαρό θέμα αυτό το σκηνικό για να ξεκινήσεις καυγά και ψάχνεις την "επιβράβευση" της πράξης σου αυτής από αγνώστους στο ίντερνετ με γεια σου με χαρά σου, δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο απ την αρχική μου απάντηση. Καλή σου συνέχεια.

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από AngelinaNats
Broken guy, μίλησα ευγενικοτατα στην αρχή κανονικά αφού με αγαπάει και με νοιάζεται όπως λέει θα έπρεπε να βάλει ένα χεράκι χωρίς καν να του το ζητήσω ή κάνω λάθος;

Αρέσει στο μέλος alisida

Kristina_

# 20 στις 5/10/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Ενταξει,,,δεν ειπαμε να πηγαινει συνεχεια να την βοηθα,,,αλλα ειπε η θεματοθετης, οτι ετυχε να λειπει ο υπαλληλος,,,τι θα παθανε δλδ αν την βοηθουσε να μεταφερει 2-3 σακια??? Σιγα καλε! Εγω ολη μερα βοηθαω τα μαστορια και τα πληρωνω κιολας 

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Enikos

Η ισοτης δεν περικλειει φορτωμα των προιοντων στο αμαξι του πελατη, απο τον ισο που εχει την ευθυνη?...

Ρωταω για να μαθαινω...

Τι περιλαμβανει η ισοτης...

Αρέσει στα μέλη takis9, Enikos και σε ακόμα 2 μέλη.
Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.