Αγαπητη,
ο τυπος σου ειπε οτι εχει καποιο θεμα με τα σκυλια .
Καποιοι ανθρωποι εχουν
Εσυ ομως ηθελες να του επιβαλεις το δικο σου ...δεν σεβαστηκες το θεμα του .
Οποτε σε εφτυσε και δρομο .
Πολυ καλα εκανε
Βρε καποιον που γουσταρει τα σκυλια .
Keep Walking
φυσικα και εισαι παραλογη, εφοσον δεν του αρεσουν τα σκυλια.
Καλά σου λέει ο αρχάγγελος. Να ξέρεις ότι η υπόθεση της ζωοφιλίας είναι πολύ σοβαρή. Εχω έναν λατρεμένο γάτο στο σπίτι, τον οποίο κάποιοι από τους φίλους μου δεν αντέχουν γιατί γενικώς δεν συμπαθούν τα ζώα είτε από φόβο είτε από απέχθεια στις τρίχες. Όταν έρχονται σπίτι μου, κλείνω τον γάτο σε ένα δωμάτιο. Ο γάτος κυκλοφορεί ελεύθερα μόνο όταν έχω σπίτι ανθρώπους που συμπαθούν ή έστω ανέχονται τα ζώα.
Προφανως και είναι εγωιστικό να μην σέβεσαι τα "θέλω" και τις ευαισθησίες των άλλων. Οπότε σωστά αντέδρασε το παλικάρι.Από την άλλη, εάν είναι να κάνεις μια πιο προσωπική, μια ερωτική σχέση, τα πράγματα είναι δύσκολα. Υπάρχουν μερικές ασυμβατότητες που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα. Μια από αυτές είναι η αγάπη/ανοχή στα κατοικίδια. Ο ένας δεν μπορεί να αποχωριστεί το ζωάκι του -και καλά κάνει-, ο άλλος πάλι δεν μπορεί να το ανεχτεί. Και πάλι καλά κάνει. Απλά αυτοί οι δυο άνθρωποι δεν μπορούν να συνυπάρξουν σε στενή σχέση. Συμπέρασμα; αποφεύγουμε τους δυσανεκτικούς στα ζώα.Ένα άλλο πχ είναι το κάπνισμα. Εγώ για παράδειγμα δεν θα μπορούσα πλέον να ανεχτώ καπνιστή σύντροφο, παρότι υπήρξα κι εγω καπνίστρια στο παρελθόν. Ωστόσο, εάν γνώριζα έναν καπνιστή, ούτε εκείνος θα μπορούσε να κοψει τη συνήθεια εάν δεν το ήθελε ο ίδιος, ούτε εγώ είμαι υποχρεωμένη να ανεχτώ κάτι που σιχαίνομαι. Συμπέρασμα; αποφεύγουμε τους καπνιστές.Μπραβο σου! Πολυ καλα εκανες...
Στο σπιτι σου, κανεις κουμαντο εσυ...
Και το σπιτι σου ΔΕΝ ειναι χωρος του...
Αν ζουσες με την γιαγια δηλαδη, θα σου επεβαλλε ο αλλος να την δεσεις στο καγκελακι στο μπαλκονι?...
Τοχω κανει και εγω αυτο, με την χοντρη, την θεουσα και νεοπλουτη αδερφη μου...
Για να ερθει να με επισκεφτει, μου εβαζε ορο να ειναι η Λουκια εξω...
Μια, δυο, τρεις, εμεινε η χοντρη εξω...
Παράθεση:
.. Καλησπέρα, γνώρισα έναν τύπο μέσω τιντερ που μου άρεσε πάρα πολύ! Βγήκαμε 2 φορές περάσαμε τέλεια φοβερή επικοινωνία τα πάντα και είχαμε κανόνσει την επόμενη μερα να έρθεισπίτι μου!εγώ έχω ένα σκυλάκι και αυτός δεν τα πολύ θέλει στο χώρο του και μου ζήτησε να το κλειδώσω στο δωμάτιο γιατί θα του έσπαγε τα νεύρα.. Εε και τα πήρα και του είπα ότι θα κάνω ότι θέλω με το σκυλί μου στο σπίτι μου και αντί να ζητήσει συγνώμη δεν ξανά επικοινώνησε.. Πιστεύετε ότι ήμουν παράλογη;
Σχόλιο # 1 από Liza_92
Το σπίτι σου είναι το κάστρο σου, ότι θες κάνεις. Μόνο αν έχει αυτός κάποια αλεργία ή κάτι άλλο ιατρικό κάνεις αλλιώς.
Θα μπορούσε κανεις να σεβαστεί την απόσταση που νιώθει κάποιος από τα ζώα , αν ο τρόπος του έδειχνε τον ανάλογο σεβασμό και προς τη δικη σου αγάπη για το ζωάκι σου .
Αν όντως το,είπε έτσι οπως το γράφεις , καλώς του απάντησες οπως απάντησες .
Θα μπορούσες να εχεις παιδί και να «του σπάει τα νεύρα» και να ζητάει να το στείλεις στο μπαμπά του .
Στο δωμάτιο έμψυχο ον ΔΕΝ κλειδώνεται , για όνομα του Θεού .
(Οι άνθρωποι που πιστεύουν οτι τα ζωντανά ειναι κατώτερο είδος , θέλουν προσοχή , διότι συνήθως δε μένουν εκεί. Προχωράνε και σε αλλα είδη «διαχωρισμών» , ο καθένας με το δικό του ανατριχιαστικό ρεπερτόριο).
Παράθεση:
.. Καλησπέρα, γνώρισα έναν τύπο μέσω τιντερ που μου άρεσε πάρα πολύ! Βγήκαμε 2 φορές περάσαμε τέλεια φοβερή επικοινωνία τα πάντα και είχαμε κανόνσει την επόμενη μερα να έρθεισπίτι μου!εγώ έχω ένα σκυλάκι και αυτός δεν τα πολύ θέλει στο χώρο του και μου ζήτησε να το κλειδώσω στο δωμάτιο γιατί θα του έσπαγε τα νεύρα.. Εε και τα πήρα και του είπα ότι θα κάνω ότι θέλω με το σκυλί μου στο σπίτι μου και αντί να ζητήσει συγνώμη δεν ξανά επικοινώνησε.. Πιστεύετε ότι ήμουν παράλογη;
Σχόλιο # 1 από Liza_92
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Broken_Guy
Μετά από 2 μόλις ραντεβού πρόσκληση στο σπίτι σου με έναν άγνωστο απ το ίντερνετ;
Ελπίζω το σκυλάκι σου να είναι τουλάχιστον κανένα πιτ μπουλ ή ροντ βαιλερ γιατί δεν σε βλέπω καλά αλλιώς με τόσους παλαβούς που κυκλοφορούν.
Οπως στα ειπαν ηδη ,,,παραλογη δεν ησουν
Αλλα και το οτι εξαφανιστηκε δεν ειναι καθολου παραλογο,,,αναμενομενο ηταν
Και να ζητουσε συγνωμη, η ασυμβατοτητα σας ηταν τεραστια,,,παλι θα εξαφανιζοταν
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Liza_92
Συζητωντας για μια ζωη, ας φερουμε ενα αλλο παραδειγμα...
Καποιος ερχεται σπιτι σου και δεν του αρεσει η τραπεζαρια σου...
Την κατεβαζεις στο πεζοδρομιο η την κλεινεις σε δωματιο, για να μην χαλαει η αυρα του καλεσμενου σου?...
Παράθεση:
Αχ βρε λίζα
Σχόλιο # 5 από alexandriani1Καλά σου λέει ο αρχάγγελος. Να ξέρεις ότι η υπόθεση της ζωοφιλίας είναι πολύ σοβαρή. Εχω έναν λατρεμένο γάτο στο σπίτι, τον οποίο κάποιοι από τους φίλους μου δεν αντέχουν γιατί γενικώς δεν συμπαθούν τα ζώα είτε από φόβο είτε από απέχθεια στις τρίχες. Όταν έρχονται σπίτι μου, κλείνω τον γάτο σε ένα δωμάτιο. Ο γάτος κυκλοφορεί ελεύθερα μόνο όταν έχω σπίτι ανθρώπους που συμπαθούν ή έστω ανέχονται τα ζώα.
Προφανως και είναι εγωιστικό να μην σέβεσαι τα "θέλω" και τις ευαισθησίες των άλλων. Οπότε σωστά αντέδρασε το παλικάρι.Από την άλλη, εάν είναι να κάνεις μια πιο προσωπική, μια ερωτική σχέση, τα πράγματα είναι δύσκολα. Υπάρχουν μερικές ασυμβατότητες που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα. Μια από αυτές είναι η αγάπη/ανοχή στα κατοικίδια. Ο ένας δεν μπορεί να αποχωριστεί το ζωάκι του -και καλά κάνει-, ο άλλος πάλι δεν μπορεί να το ανεχτεί. Και πάλι καλά κάνει. Απλά αυτοί οι δυο άνθρωποι δεν μπορούν να συνυπάρξουν σε στενή σχέση. Συμπέρασμα; αποφεύγουμε τους δυσανεκτικούς στα ζώα.Ένα άλλο πχ είναι το κάπνισμα. Εγώ για παράδειγμα δεν θα μπορούσα πλέον να ανεχτώ καπνιστή σύντροφο, παρότι υπήρξα κι εγω καπνίστρια στο παρελθόν. Ωστόσο, εάν γνώριζα έναν καπνιστή, ούτε εκείνος θα μπορούσε να κοψει τη συνήθεια εάν δεν το ήθελε ο ίδιος, ούτε εγώ είμαι υποχρεωμένη να ανεχτώ κάτι που σιχαίνομαι. Συμπέρασμα; αποφεύγουμε τους καπνιστές.
Μα...ναι να ερθει σπιτι σου, ναι να περασει ωραια, ναι να σκιστεις να κανεις την φιλοξενια σου οπως πρεπει...
Να σου βανει και ορους για το τι θα περιεχει το σπιτι σου και ποτε?...
Τι γαιδουρι!!!...
(συγγνωμην ντροπαλοι και συνεσταλμενοι, αξιαγαπητοι γαιδαρακοι)...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Helenaki4Θα μπορούσε κανεις να σεβαστεί την απόσταση που νιώθει κάποιος από τα ζώα , αν ο τρόπος του έδειχνε τον ανάλογο σεβασμό και προς τη δικη σου αγάπη για το ζωάκι σου .
Αν όντως το,είπε έτσι οπως το γράφεις , καλώς του απάντησες οπως απάντησες .
Θα μπορούσες να εχεις παιδί και να «του σπάει τα νεύρα» και να ζητάει να το στείλεις στο μπαμπά του .
Στο δωμάτιο έμψυχο ον ΔΕΝ κλειδώνεται , για όνομα του Θεού .
(Οι άνθρωποι που πιστεύουν οτι τα ζωντανά ειναι κατώτερο είδος , θέλουν προσοχή , διότι συνήθως δε μένουν εκεί. Προχωράνε και σε αλλα είδη «διαχωρισμών» , ο καθένας με το δικό του ανατριχιαστικό ρεπερτόριο).
Όποιος γουστάρει πραγματικά,δεν ανέχεται ,αλλά δέχεται ,όχι ένα,αλλά δέκα σκυλιά.
Με τη σειρά σου κι εσύ φυσικά θα δεχτείς το τσιγάρο του,τη δυνατή μουσική του ή τη...γιαγιά του (χιούμορ ήταν αυτό).
Διαφορετικά ,ο καθένας το δρόμο του και να περνάτε καλά
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Liza_92
Μην μιλας τοσο σκληρα, με τρομαζεις...
Σε θελω φαν της περιπετειας, του αναπαντεχου και της εκπληξης...
Με πιστοποιητικα κυκλοφορανε οι φακιρηδες παιδακι μου και...
Οι παγωμενοι στην αμμωνια απο το τριαντα τριο...
Αμολυσου, αμολυσου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Mathusalas
Τα πράγματα είναι απλά. Σε παίρνει με ότι έχεις ή δεν έχεις. Είτε είναι γατιά, σκυλιά, παιδιά είτε δεν έχεις δουλειά ή αυτοκίνητο. Αρκεί να το ξέρει από την αρχή. Γιατί υπάρχουν και καλύτερες ή καλύτεροι. Γι'αυτό το βιογραφικό από το πρώτο ραντεβού ανά χείρας μη χάνουμε και χρόνο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Liza_92
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Liza_92
Μπά, μια χαρά το πήγες, τελικά το Tinder βγήκε Kinder έκπληξη έ?
Λιζα μου ασε τα σκυλια, κοιτα να βοηθησεις κανενα ορφανο παιδι στην ανεχεια και ξαναμιλαμε.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media