Καλησπέρα σας θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου! Είχα ‘’σχέση’’ 5 χρόνια με εναν άντρα κατά 15 χρονια μεγαλύτερο μου (ηταν ο πρωτος μου) που τον ερωτεύτηκα τρέλα ψυχή και σώματι και εκείνος έπαιξε με τα συναισθήματα μου ξερωντας ότι είμαι κολλημένη με σκοπό την εκμετάλλευση το ψέμα και με το να μου ζητάει λεφτά? ενώ ένα διάστημα περνάγαμε παρα πολύ καλά έπιασε δουλειά σαν οικοδόμος και πήρε 15.000€ από τα αφεντικά του? Παραξενεύτηκα γιατί ποιος οικοδόμος παίρνει τόσα για να φτιάξει ενα σπιτι? Κάθε βράδυ που ηταν να βρεθουμε μου ελεγε οτι θα βγει έξω με τα αφεντικά του να τον κερασουν και χρόνο για εμένα είχε μόνο το ΣΚ που ήξερε ότι θα πληρωθώ την Παρασκευή! Εκείνο τον καιρό ήταν που είχε αλλάξει και όλη η συμπεριφορά του απέναντι μου μιλώντας μου άσχημα και μειώνοντας με? Υπήρχαν πολυ χωρισμοί και επανασύνδέσης που σχεδόν πάντα έκανε αυτός την κίνηση να με πάρει τηλέφωνο η να μου στείλει μήνυμα! Αλλα μετά από αυτό ηταν πολυ καλά και έδειχνε χαρούμενος! Να συμπληρώσω ότι είχα να παω 3 μήνες στο σπιτι του γιατι μου έλεγε ότι είναι κουρασμένος και θα κοιμηθεί. Εν τελεί επειδή κάτι δεν μου καθόταν καλά με τα αφεντικά του είχα υποψιαστεί πολλά τον παρακολούθησα και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι κάθε βράδυ πάει η αφεντικίνα του 15 χρόνια μεγαλύτερη στο σπιτι του και μένουν μαζί τα βράδια? Του ανοιξε και μαγαζι αυτή! Ακόμα και την ημέρα των γενεθλίων μου ηταν μαζι και το μόνο που εκανε ήταν 5 λεπτά να έρθει να με χαιρετήσει μη γνωρίζοντας ότι ξέρω. Την άλλη μέρα με παίρνει τηλ που ηταν Σάββατο να τον κεράσω την Κυριακή που είχα τα γενέθλια μου και δεν άντεξα και του τα είπα όλα ότι ξέρω τα πάντα και του μίλησα πολυ άσχημα, τον ρώτησα αν αυτη ξέρει για εμας κ.α. Αυτός άναυδος μην ξέρωντας ότι ξύπνησα από το λήθαργο το μόνο που μου απάντησε ηταν ότι θα με κάνει μπλοκ τίποτα άλλο? Μου έκανε φραγή και μπλοκ και τα έβγαλε? Δεν ξέρω γιατί? Έπειτα από αυτό εγώ σαν @&€@ έκανα 3 προσπάθειες να μου επικοινωνησω μαζί του τον πήρα τηλ και δεν το σήκωσε ποτε και του έστειλα μήνυμα αλλά το μόνο που κάνει είναι να με αφήνει στο διαβάστηκε? Αυτό που με νευριάζει είναι ότι είχε και εκείνη και εμενα μαζί και προφανώς ούτε εκείνη ξέρει? Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω θέλω να τον ξεπεράσω και δεν μπορώ τον σκέφτομαι συνέχεια και μετά μένω και με την απορία γιατί τόση προσποίηση?. Συγνώμη για το σεντόνι ήθελα να το μοιραστώ γιατί νιώθω πικρία μέσα μου? ευχαριστώ
Αγαπητη ,
δεν ειναι ολα προσποίηση οπως αναφερεις ...
Πανω απο ολα ειναι θεματα επιλογων .
Επιλογη σου ειναι ολο αυτο...επιλογη σου το οποιο σημαινει οτι θα πρεπει να σηκωσεις το βαρος της ευθυνης σου .
Ασε τον καραγκιοζη και ομες που εκανε ...εσυ τι εκανες ?
Τιποτα ...περιμενες ..κυνηγουσες ...παρακαλουσες
Καμμια αξιοπρεπεια απο πλευρα σου
Αυτοεκτίμησή καμμια ...τιποτα απολυτος .
Οποτε κοιτα τον καθρεπτη και κανε μια προσπαθεια να καταλαβεις τι εχει γινει .
Keep Walking
Τελικως ειναι γεγονοτο...η γρια κοτα εχει το "ζουμι"...
θες να σε πλακώσει και στο ξύλο για να αποφασίσεις να τον ...ξεπεράσεις;
Οκ, ρε κοπελιά, πόσο χαμηλά θεωρείς ότι πρέπει να πέσεις; Πόσο πάτο να χτυπήσει η αυτοεκτίμησή σου;Υ.Γ. Επειδή δεν μ' αρέσει να κάνω πάντα την έξυπνη, θα σου εξομολογηθώ ότι κάποια στιγμή κι εγώ, στο μακρινό παρελθόν μου, όταν κατάλαβα ότι ένιωθα "κολλημένη" με κάποια σχέση που δεν άξιζε τον κόπο κι ότι ήδη είχα ανεχθεί πολλά που δεν θα έπρεπε, απευθύνθηκα σε κάποια ψυχολογο και έκανα κάποιες συνεδρίες. Ανακάλυψα πολλά για τον εαυτό μου, που με βοήθησαν εξαιρετικά στη συνέχεια της ζωής μου.Καλά, 5 χρόνια σου πήρε να καταλάβεις ότι ήσουν η 2η? σοβατά τωρα. 5 χρόνια τι συζητάγατε και δεν προέκυψε τίποτα από αυτά?
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Anta_10
Θέλω να προσθέσω ότι δεν έχω κάνει κανένα είδους εκδίκηση θα το αφήσω να το κάνει η ζωή από μόνη της?
Εστιασε στις συνεδριες που κανεις .
Μη περιμενεις αποτελεσμα σε μια εβδομαδα ...θελει πολυ δουλεια απο πλευρας σου .
Μετα απο καποιο διαστημα που θα εχεις βρει τα πατηματα σου θα διαβασεις το ποστ σου ...και θα μουτζωνεσαι .
Αλλα καλυτερα αργα ...παρα ποτε .
Keep Walking
Περίληψη:
Νεαρά ,τα έχει με 40αρη που την ξεπουπουλιαζει.
Τι να κάνει ?
ΟΧΙ
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Anta_10
Μια ερώτηση μόνο: Τέτοιοι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται τα συναισθήματα των αλλονών δεν μετανιώνουν ποτε για τις πράξεις τους?
Πρόβλημά τους. None of your busines
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Anta_10
Μια ερώτηση μόνο: Τέτοιοι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται τα συναισθήματα των αλλονών δεν μετανιώνουν ποτε για τις πράξεις τους?
Τι ωραια που τα λες οταν περνας καμια βολτα αποφτον εδω τον πλανητη!...
Μεχρι λικε σου καμω μπαγασα...
Και επειδη καπου πηρε το ματι μου duran duran αλλα...
Δεν ηταν και το καλυτερο τους...
https://www.youtube.com/watch?v=zMNZ5Gw3Zbg&ab_channel=DuranDuran-Topic
Γιεπ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από seychelles
Κοπελιά άσε την εκδίκηση, προχώρα εσύ και άστον αυτόν. καλά είναι άσχημα είναι , μην ασχολείσαι. Πρόσεξε να μην κάνεις τα ίδια λάθη και άσε την οπτική περί δικαίου στα συναισθηματικά, αν ήταν αλλιώς δίπλα στο πταισματοδικείο θα είχαν βάλει και ένα ερωτιδικειο
Σε τι θα βοηθουσε αυτο εσενα?...
Οτι δεν ειναι εργονομικο, πρεπει να ειναι εντελως αδιαφορο, να ξερεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Anta_10
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media