99,999% οχι! Δε μετανιωνουν!!! Δυο οι λογοι:
- δεν θεωρουν οτι εκμεταλλευτηκαν τπτ
- οντως δεν εκμεταλλευτηκαν
Το αποτελεσμα και στις δυο περιπτωσεις ειναι το ιδιο! ΔΕΝ τους ενδιαφερει
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Anta_10
Μια ερώτηση μόνο: Τέτοιοι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται τα συναισθήματα των αλλονών δεν μετανιώνουν ποτε για τις πράξεις τους?
Μιας και λέμε για γη και Duran Duran μαζί
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από EnikosΤι ωραια που τα λες οταν περνας καμια βολτα αποφτον εδω τον πλανητη!...
Μεχρι λικε σου καμω μπαγασα...
Και επειδη καπου πηρε το ματι μου duran duran αλλα...
Τρίτος λογος:
Σε εκμεταλλευτηκαν. Το γνωρίζουν. Αλλά κάνουν την πάπια.
Διότι, αφού το μπόρεσαν, γιατί να μην το κάνουν; Ας πρόσεχε ο άλλος (που δεν το πήρε χαμπάρι).
Τέλεση αδικοπραξιας και επακόλουθη μετάνοια είναι ασυμβίβαστα πράγματα. Δεν κλέβεις / σκοτώνεις επί τούτου ώστε μετά αίφνης να μετανιώσεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Kristina_99,999% οχι! Δε μετανιωνουν!!! Δυο οι λογοι:
- δεν θεωρουν οτι εκμεταλλευτηκαν τπτ
- οντως δεν εκμεταλλευτηκαν
Το αποτελεσμα και στις δυο περιπτωσεις ειναι το ιδιο! ΔΕΝ τους ενδιαφερει
Η καλύτερη εκδίκηση είναι να βρείς τον εαυτό σου, να βάλεις στόχους στην ζωή σου χωρίς να συνεχίσεις να αποδομείς τον εαυτό σου αλλά να τον εξυψώσεις κάνοντας τα "θέλω" πράξη...κάνοντας την εκκίνηση σε αυτό το νέο ταξίδι θα συναντήσεις συνοδοιπόρους, αυτό είναι το μόνο σίγουρο...
Μπορουν και το κανουν,και τους αρεσει...αυτη ειναι η παστα τους.Εσυ γιατι ασχολεισαι?Μηπως προσπαθεις
να τον δικαιολογησεις καπου?υποσεινηδητα ισως?Μη θυματοποιεις τον εαυτο σου,παρε τ απανω σου,κι ασχολησου μ εσενα!Εχεις πολλη δουλεια αγαπη!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Anta_10
Μια ερώτηση μόνο: Τέτοιοι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται τα συναισθήματα των αλλονών δεν μετανιώνουν ποτε για τις πράξεις τους?
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από NATASSA196Μπορουν και το κανουν,και τους αρεσει...αυτη ειναι η παστα τους.Εσυ γιατι ασχολεισαι?Μηπως προσπαθεις
να τον δικαιολογησεις καπου?υποσεινηδητα ισως?Μη θυματοποιεις τον εαυτο σου,παρε τ απανω σου,κι ασχολησου μ εσενα!Εχεις πολλη δουλεια αγαπη!!!
Οντως εχω πολυ δουλεια και αυτο πρεπει να κανω να παρω τα πανω μου!! Ευχαριστω παρα πολυ
Αυτο που με προβληματίζει στο άσχετο ειναι οτι νιώθω οτι θα γυρισει και τοτε φοβαμαι μην χασω τη μπαλα αλλα δεν πρόκειται... Πιστευω οτι θα με βοηθησουν οι ψυχοθεραπειες!!!
Δεν ξερω αν εχει ζουμι παντως θελει πολυ βρασιμο και στο τελος ειναι για πεταμα
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από EnikosΤελικως ειναι γεγονοτο...η γρια κοτα εχει το "ζουμι"...
ωραια περιληψη
Ευτυχως καποιοι εχουν χιουμορ ακομη
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από alisida
Περίληψη:
Νεαρά ,τα έχει με 40αρη που την ξεπουπουλιαζει.
Τι να κάνει ?
![]()
Δεν μας ειπατε Μανταμ ,τι μαγαζι του ανοιξε η αφεντικινα ? Θα μου πειτε γιατι ρωτας ? Εαν του ανοιξε σουβλατζιδικο ειστε παρα πολυ τυχερη που χωρισατε .Καθε βραδυ τα ρουχα σας θα μυριζαν τσικνα σε βαθμο που ουτε τα 6ης κατηγοριας καθαριστηρια δεν θα δεχονταν
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από MathusalasΔεν ξερω αν εχει ζουμι παντως θελει πολυ βρασιμο και στο τελος ειναι για πεταμα
Καθώς οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν λύσει όλα τα θέματα είχαν μια διαφορετική ονομασία για αυτό που αναφέρεις...μέλανας ζωμός
Βέβαια έχουν κυλήσει μερικές χιλιάδες χρόνια απο τότε...
. . . . . . . . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από MathusalasΔεν ξερω αν εχει ζουμι παντως θελει πολυ βρασιμο και στο τελος ειναι για πεταμα
Κοπελια μου , δε θελω να σε στεναχωρήσω , αλλα η ζωή δεν ειναι μια ρόδα που γυρίζει αν το μυαλό ειναι καρφωμένο στην ίδια θέση .
Για να γυρίσει η ρόδα , θα πρεπει να αλλάξεις στάση πρώτη εσυ απέναντι στα πράγματα .
Όσο είσαι εκεί που είσαι τώρα , τα πρόσωπα θα αλλάζουν και η συμπεριφορά που θα εισπράττεις θα μένει απαράλλαχτη .
Πιο λιανα : όσο εκπέμπεις «εδώ το καλό , το βολικό κορίτσι για δούλεμα» , άντρας όρθιος και έντιμος δε θα εμφανιστεί .
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Anta_10
Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές θα κοιτάξω μπροστά τη ζωή μου!!! Πιστεύω πολύ στο ότι όλα είναι ρόδα και γυρίζουν γιατί μου έχει συμβεί, αλλά όταν γίνουν έτσι δεν θα νοιάζει εμένα?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media