Πριν 6 μήνες περίπου είχα βγει με ένα παιδί και έγινε κάτι.. Αν και δεν κράτησε γιατί εγώ ήθελα κάτι πιο σοβαρό και αυτός δεν ήταν σε φάση για σχέση και σταμάτησε.. Αν και έστελνε σε γιορτές, γενέθλια κλπ ρωτούσε τι κάνω αλλά μέχρι εκεί.. Αντιδρούσε στις φώτο που ανέβαζα και με έβαζε στενούς που και που ανέβαζε φώτο του αλλά εγώ δεν αντιδρούσα.. Σήμερα τον είδαμε τυχαία με την φίλη μου που πήγαμε για καφέ.. Ήμασταν ΣΤΟ αμάξι και εκείνος ερχόταν να φύγει, τον είδα αλλά έκανα πως δεν τον είδα γιατί ήταν και με τον πατέρα του και δεν χαιρέτησα.. Στελνει μετά από λίγο αν ήμουν εγώ στο αμάξι του είπα πως ναι και ρώτησε γιατί δεν χαιρέτησα, εε εγώ του είπα και καλά πως δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν αυτός.. Δεν το πίστεψε.. Μετά μου πρότεινε να πέρασουμε για καφέ εκεί που δουλευει να κεράσει καφέ του είπα πως δεν μπορούμε σήμερα και την επομένη.. Απάντησε πως μιλάει σοβαρά και να κανονίσουμε μια μέρα.. Εννοεί να κανονίσουμε να πάω με την φίλη μου να κεράσει καφέ ή να κανονίσουμε οι δύο μας; δεν ξέρω και τι να του απαντήσω σε αυτό..
Φανταστικο Θεμα για συζητηση !
Παράθεση:
Μου είπε να κανονίσουμε
Σχόλιο # 1 από Marianna__25Πριν 6 μήνες περίπου είχα βγει με ένα παιδί και έγινε κάτι.. Αν και δεν κράτησε γιατί εγώ ήθελα κάτι πιο σοβαρό και αυτός δεν ήταν σε φάση για σχέση και σταμάτησε.. Αν και έστελνε σε γιορτές, γενέθλια κλπ ρωτούσε τι κάνω αλλά μέχρι εκεί.. Αντιδρούσε στις φώτο που ανέβαζα και με έβαζε στενούς που και που ανέβαζε φώτο του αλλά εγώ δεν αντιδρούσα.. Σήμερα τον είδαμε τυχαία με την φίλη μου που πήγαμε για καφέ.. Ήμασταν ΣΤΟ αμάξι και εκείνος ερχόταν να φύγει, τον είδα αλλά έκανα πως δεν τον είδα γιατί ήταν και με τον πατέρα του και δεν χαιρέτησα.. Στελνει μετά από λίγο αν ήμουν εγώ στο αμάξι του είπα πως ναι και ρώτησε γιατί δεν χαιρέτησα, εε εγώ του είπα και καλά πως δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν αυτός.. Δεν το πίστεψε.. Μετά μου πρότεινε να πέρασουμε για καφέ εκεί που δουλευει να κεράσει καφέ του είπα πως δεν μπορούμε σήμερα και την επομένη.. Απάντησε πως μιλάει σοβαρά και να κανονίσουμε μια μέρα.. Εννοεί να κανονίσουμε να πάω με την φίλη μου να κεράσει καφέ ή να κανονίσουμε οι δύο μας; δεν ξέρω και τι να του απαντήσω σε αυτό..
Το αμάξι τι μάρκα είναι ?
Σου είπε να κανονισετε??
Μηπως εννοουσε...να σε κανονισει???Καπουτσίνο ή εσπρεσάκι; τι φάση;
Κλαιω ..
Με δακρυα ...
Ειναι πιο ευκολο να ανοιξεις θεμα σε φορουμ , παρα να ρωτησεις εκεινον ;
Συμφωνώ 100% !Τι να της απαντήσεις τώρα,σε άλλο κόσμο ζει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Broken_Guy
Αμα λέω εγώ μετά ότι αυτά τα σόσιαλ μίντια έχουν καταστρέψει κόσμο...σχέσεις...τον έρμο τον Μαρκ που έχασε 5 δις χθες με το φεισμπουκ κλπ...με λένε υπερβολικό..
Μαλλον το αντιθετο συμβαινει...
Συγγνωμην κιολα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από sissy108
Γιατί κοροιδευετε το κοριτσάκι? Δεν είναι σωστό...
Αγαπητη
προσωπικα πιστευω οτι ο τυπος δεν θελει να πιει καφε με εσενα ...αλλα να γνωρισει την φιλη σου .
Αντε ...κανε το καλο
Keep Walking
Πλησιαζει σε μεγαλοπρεπεια το θεμα με αυτον τον ερμο, που δεν του δουλευε ο επιμηκυντης...
Και ειχε αποφανθει η εδρα τοτε οτι...
Μαλλον ειναι στραβος ο γιαλος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από MiltosRNLI1930
Φανταστικο Θεμα για συζητηση !
7
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Broken_Guy
Αμα λέω εγώ μετά ότι αυτά τα σόσιαλ μίντια έχουν καταστρέψει κόσμο...σχέσεις...τον έρμο τον Μαρκ που έχασε 5 δις χθες με το φεισμπουκ κλπ...με λένε υπερβολικό..
Θεσσαλονικη καλα παω ??
Σουλουμουτουκουμ, Κυριος...Σουλουμουτουκουμ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Mathusalas
Νομίζω ότι η λύση είναι εξίσου δύσκολη με το Κυπριακό. Ξύπνα βρε θέλει να πάτε για καφέ και για σουλουκουτσουμ...κσλα το είπα ; έλεος με αυτό το Κυπριακό
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media