Επίσης, μια ανάλυση για ασημί και μπορντω χρώμα αυτοκινήτου παρακαλώ!
Για λευκό, ξερουμε: είναι τσιπης!Και δέν γράφεις αρκεί να ειναι βαθυστόχαστο !!
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από NightWsh
Ηρεμία διακρίνω..να γράψω πάλι κάνα βαθυστόχαστο να γίνει χαμουλης;
Ε, αφού επιμένεις, πάρε κι ένα ποίημα:
Ηταν με τον πατέρα του
σΆ ένα μπορντώ Τογιότα
κι εγώ ήμουν με τη φίλη μου
και τρώγαμε μπισκότα
Μούπε να κανονίσουμε
κανα καφέ να πιούμε.
Τι τάχατες να εννοεί;
Τι έχουμε να πούμε;
Ακόμα δεν κανόνισα
γιατί τάχω χαμένα.
Πού πήγαινε η πρόσκληση,
στη φίλη μου ή σε μένα;
Και επειδή ζαλίστηκα
να κάνω υποθέσεις
κατέφυγα η καψερή
εις τους σοφούς του sxeseis.
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Mathusalas
??? για ποιο ποιημα λες καλε?
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από NightWsh
Κόκκινο αυτοκίνητο.. Υποδηλώνει δύναμη γι αυτό είπε να ξαναπαίξει μετά από 6 μήνες αφού είχε κάνει την γύρα του στην διασταύρωση.Της φωτιάς...σκέφτηκε ο senior να παίξει την τύχη του στην φωτιά με δύο φίλες.Το χρώμα του αίματος..θα χυθεί πολύ όταν τον ξεμαλλιασουν οι madames.Το χρώμα του θυμού..γι αυτό θα πάει με την φίλη της από τα άκυρα που έφαγε όταν ερχόταν να φύγει.Θερμο και αισθησιακό χρώμα..αυτό προσδιορίζει τα κοκκορακια που θέλουν όλο το κοτέτσι.Το χρώμα της εξέγερσης..είπε να επαναστατήσει το αγόρι και να τα ρίξει στην κολλητή,έτσι για την διασταύρωση ρε γμτ-μην μας πει το χωριό τελευταίους φτωχους-Το χρώμα της βίας..θα φάει τόσο ξύλο από τις κιουριες που θα πέσουν μέχρι και δακρυγόνα από την ΔΙΑΣ.Υλικο από τις κάμερες πήραμε είναι κόκκινο τελικά;Κέρατο κόκκινο υπάρχει;Απορία ..
δεν ξέρω για κόκκινα κέρατα, νομίζω ότι όλα αυτά έχουν το ίδιο χρώμα, το οποίο δεν έχει καμία σημασία πλέον άπαξ και...
υπάρχουν όμως άλλα κόκκινα, πραγματικά χρώματα στην ζωή όπως οι ίριδες του ουράνιου τόξου, κάθε μια διαφορετική και στο σύνολο τους μια μαγική χρωματική παλέτα...πάμε για αυτά πρωτίστως χωρίς να ξεχνάμε όμως και τον εμάς τους ίδιους...
https://www.youtube.com/watch?v=dLK30FSJljI
φιρί φιρί το πας να πέσει δεύτερος γύρος συνομιλιών
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Marianna__25
Χάχα πολύ ειρωνεία βρε παιδια αμααν.. Η φίλη δεν είναι ελεύθερη έτυχε και μας είδε απλά στην καφετέρια όταν έφευγε μαζί έστειλε και του είπα πως είμαστε για καφε με την φίλη,αφού προηγούμενος είχαμε ανεβάσει ότι ήμουν αλλού για καφέ και μετά πήγαμε σε άλλη.. Αυτός δουλεύει σε καφετέρια φτιάχνει καφέδες.. Μου είχε ξαναπεί όταν μιλούσαμε να πάω από εκεί αλλά δεν ήθελα και μιας η καφετέρια που μας είδε ήταν κοντά στην περιοχή που δουλεύει και αυτός είπε να περάσουμε να κεράσει καφέ.. Εντομεταξυ με βάζει στενούς ανεβάζει φώτο του και τι κάνει γενικά δεν αντίδραω βέβαια ενώ αυτός σε ότι φώτο μου βάζω αντιδράει λέτε να γουστάρει την φίλη; δεν νομίζω.
Απαραίτητο, όπως είπε και κάποιος προσφατα, παραμένουν αμφισημίες
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από alexandriani1φιρί φιρί το πας να πέσει δεύτερος γύρος συνομιλιών
Βρε πουλακι μου ...κατα το θέμα που βαζεις πανε και οι απαντήσεις...
Εβαλες ενα δύσκολο θέμα αν θα παε για καφε στην καφετερια που δουλευει ο νεαρός που σε καλεσε ή σε
άλλη...τι να σου απαντησουν οι σοφοι του φορουμ???
Πάντως πολύ αχαριστη είσαι... μέχρι ποίημα σου αφιερωσαν... αντί να πεις ένα ευχαριστώ θεωρεις τις
απαντήσεις ειρωνικες???
Μην βαζεις τόσο δυσκολα θέματα...
Παράθεση:
Χάχα πολύ ειρωνεία βρε παιδια αμααν.. Η φίλη δεν είναι ελεύθερη έτυχε και μας είδε απλά στην καφετέρια όταν έφευγε μαζί έστειλε και του είπα πως είμαστε για καφε με την φίλη,αφού προηγούμενος είχαμε ανεβάσει ότι ήμουν αλλού για καφέ και μετά πήγαμε σε άλλη.. Αυτός δουλεύει σε καφετέρια φτιάχνει καφέδες.. Μου είχε ξαναπεί όταν μιλούσαμε να πάω από εκεί αλλά δεν ήθελα και μιας η καφετέρια που μας είδε ήταν κοντά στην περιοχή που δουλεύει και αυτός είπε να περάσουμε να κεράσει καφέ.. Εντομεταξυ με βάζει στενούς ανεβάζει φώτο του και τι κάνει γενικά δεν αντίδραω βέβαια ενώ αυτός σε ότι φώτο μου βάζω αντιδράει λέτε να γουστάρει την φίλη; δεν νομίζω.
Παράθεση:
Στο θέμα που έγινε ανάθεμα...στο απέναντι τραπέζι κάποιος κάθεται και παίζει με τα νευρα μου!Πολύ ομως
Δεν σου καθεται ο κακοχρονοναχει?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από NightWshΣτο θέμα που έγινε ανάθεμα...στο απέναντι τραπέζι κάποιος κάθεται και παίζει με τα νευρα μου!Πολύ ομως
γη και ύδωρ ζητάνε, μιλφέιγ δίνουνε
Βανε ενα ολοδικο σου...
Να το κανωμε παιδικη χαρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από NightWsh
Τα θέματα μου κάθονται βαριά..και δεν μου άρεσει και η σόδα!
κατέφυγα η καψερή εις τους σοφούς του sxeseis... μαλλον εμεις ειμαστε οι καψεροι αν και ...σοφοι
Παράθεση:
θες και ποίημα εσυ;
Σχόλιο # 45 από alexandriani1Ε, αφού επιμένεις, πάρε κι ένα ποίημα:
Ηταν με τον πατέρα του
σΆ ένα μπορντώ Τογιότα
κι εγώ ήμουν με τη φίλη μου
και τρώγαμε μπισκότα
Μούπε να κανονίσουμε
κανα καφέ να πιούμε.
Τι τάχατες να εννοεί;
Τι έχουμε να πούμε;
Ακόμα δεν κανόνισα
γιατί τάχω χαμένα.
Πού πήγαινε η πρόσκληση,
στη φίλη μου ή σε μένα;
Και επειδή ζαλίστηκα
να κάνω υποθέσεις
κατέφυγα η καψερή
εις τους σοφούς του sxeseis.
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Mathusalas??? για ποιο ποιημα λες καλε?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media