Γεια σε ολους σας! ? Θα σας μιλησω για ενα θεμα που με πονά κ που δε μιλαω σε κανενα κ δε γνωριζει κανεις οτι συνεβει, καθως ολοι θεωρουν οτι τον ρχω αφησει στο παρελθον! Πιο πολυ για να το βγαλω απο μεσα μου το περιγράφω! Χωρισμένη εδω και 3 χρονια απο μια εντονη κ δυσκολη σχεση 5 χρονων! Οπου αυτος μετακόμισε στο νησι του και με αφησε πισω στην Αθηνα! Ο χωρισμος δεν ηταν εύκολος και συχνα ειχα ενοχλησεις απο αυτον κ τηλεφωνα χωρις βεβαια να με θελει πισω σε σχεση! Σεξ μετα τον χωρισμο αφθονο ελπιζοντας να τον κανω παλι δικο μου! Λογω της καραντίνας δεν τον ειδα για ενα ολοκληρο χρονο! Σε αυτο το χρονο προσπαθησα να γινω ο καλυτερος κ βελτιωμένος μου εαυτος! Βγηκα εξω, γνωρισα νεους ανθρωπους, αρχισα να γυμνάζομαι πολυ κ επιτελους ειπα οτι νιωθω καλα! Πριν 4 εβδομαδες βλεπω κλησεις και μνματα του πρωην μου! Στο ενδιαμεσο μου ειχε ξαναπει να βρεθουμε αλλα μπορεσα κ αντιστάθηκα! Αυτη τη φορα ομως οχι! Ο πρωην μου ειναι σε σχεση με μια αλλη κοπελα εδω κ ενα χρονο που τον ακολούθησε και μενουν μαζι στο νησι του! Τον βλεπω λοιπον κ γινεται παλι σεξ, λεγοντας μου πολλα ψεματα οτι με αυτη εχει χωρισει! Μετα το σεξ εξαφανιζεται κ μαθαινω οτι ειναι παλι μαζι της! Χανω την ψυχραιμια μου κ τον καλω απο αποκρυψη! Τοτε αποφασίζω να δειξω σε αυτη τα μνματα του ωστε να τους κανω να τσακωθούν κ να καταλαβει οτι την κοροιδευει! Το μετανιωνω κ σβηνω τα μνματα μου! Ομως εκεινη ειδε το ονομα μου και αρχιζει να με καλει διαρκως και να μου στελνει μνματα γιατι ενοχλω τον αντρα της. Δε σηκωνω το τηλ και δεν απανταω! Μου στελνει έπειτα αυτος να μην τους ενοχλησω ξανα κ οτι αν το κανω θα τον βρω μπροστα μου, θα με κανει ξεφτυλα παντου και πολλες αλλες απειλές! Αρνειται οτι εκανε σεξ μαζι μου και με βγαζει τρελη. Στεναχωριεμαι απιστευτα πολυ, ξεσπαω σε κλαματα και αποφασίζω να τον μπλοκαρω απο τα παντα! Τωρα μαθαινω οτι με αυτη δειχνουν πιο ερωτευμενοι απο ποτε! Τελικα υπαρχουν κ αυτοι οι αντρες?..
Φυσικά υπάρχουν και αυτοί οι άντρες , όταν συντονίζεσαι στη συχνότητά τους .
Αυτή η ιστορία όφειλε να είχε τελειώσει στο χωρισμό .
Αν άξιζε τον κόπο , δε θα ειχατε χωρίσει .
Τώρα , γιατί θέλεις πίσω έναν άντρα που σε χώρισε ;
Τα λοιπά ξεκατινιάσματα μεταξύ πρώην και νυν , παραπέμπουν σε καλοκαιρινό υπόδημα με ξύλινη βάση .
Ο πρωην, με σεξ δεν ξαναγινεται νύν.
Κανενας αντρας δεν κρατιεται με το σεξ.
Το σεξ δεν αποτελει συγκολλητική ουσία.
Τρια χρονια στασιμότητα / παλινδρομήσεις και κλαμα για χαμενους γκομενους ειναι πολλά.
Κοπή του γκομενικού λώρου: λίαν λίαν επιτακτική.
Η.
Τελικά, η ερώτηση ποιά είναι ?
Εσυ την ξερεις αυτην κατια μου? την εχεις δει?
Σιγουρα υπαρχουν,οπως και οι αντιστοιχες γυναικες,κι οσο πιο γρηγορα ξεκολλησεις,τοσο το καλυτερο για σενα .ΞΕΚΟΛΛΑ!!!
Παράθεση:
Αυτος ο πρωην
Σχόλιο # 1 από Katia_era28Γεια σε ολους σας! ? Θα σας μιλησω για ενα θεμα που με πονά κ που δε μιλαω σε κανενα κ δε γνωριζει κανεις οτι συνεβει, καθως ολοι θεωρουν οτι τον ρχω αφησει στο παρελθον! Πιο πολυ για να το βγαλω απο μεσα μου το περιγράφω! Χωρισμένη εδω και 3 χρονια απο μια εντονη κ δυσκολη σχεση 5 χρονων! Οπου αυτος μετακόμισε στο νησι του και με αφησε πισω στην Αθηνα! Ο χωρισμος δεν ηταν εύκολος και συχνα ειχα ενοχλησεις απο αυτον κ τηλεφωνα χωρις βεβαια να με θελει πισω σε σχεση! Σεξ μετα τον χωρισμο αφθονο ελπιζοντας να τον κανω παλι δικο μου! Λογω της καραντίνας δεν τον ειδα για ενα ολοκληρο χρονο! Σε αυτο το χρονο προσπαθησα να γινω ο καλυτερος κ βελτιωμένος μου εαυτος! Βγηκα εξω, γνωρισα νεους ανθρωπους, αρχισα να γυμνάζομαι πολυ κ επιτελους ειπα οτι νιωθω καλα! Πριν 4 εβδομαδες βλεπω κλησεις και μνματα του πρωην μου! Στο ενδιαμεσο μου ειχε ξαναπει να βρεθουμε αλλα μπορεσα κ αντιστάθηκα! Αυτη τη φορα ομως οχι! Ο πρωην μου ειναι σε σχεση με μια αλλη κοπελα εδω κ ενα χρονο που τον ακολούθησε και μενουν μαζι στο νησι του! Τον βλεπω λοιπον κ γινεται παλι σεξ, λεγοντας μου πολλα ψεματα οτι με αυτη εχει χωρισει! Μετα το σεξ εξαφανιζεται κ μαθαινω οτι ειναι παλι μαζι της! Χανω την ψυχραιμια μου κ τον καλω απο αποκρυψη! Τοτε αποφασίζω να δειξω σε αυτη τα μνματα του ωστε να τους κανω να τσακωθούν κ να καταλαβει οτι την κοροιδευει! Το μετανιωνω κ σβηνω τα μνματα μου! Ομως εκεινη ειδε το ονομα μου και αρχιζει να με καλει διαρκως και να μου στελνει μνματα γιατι ενοχλω τον αντρα της. Δε σηκωνω το τηλ και δεν απανταω! Μου στελνει έπειτα αυτος να μην τους ενοχλησω ξανα κ οτι αν το κανω θα τον βρω μπροστα μου, θα με κανει ξεφτυλα παντου και πολλες αλλες απειλές! Αρνειται οτι εκανε σεξ μαζι μου και με βγαζει τρελη. Στεναχωριεμαι απιστευτα πολυ, ξεσπαω σε κλαματα και αποφασίζω να τον μπλοκαρω απο τα παντα! Τωρα μαθαινω οτι με αυτη δειχνουν πιο ερωτευμενοι απο ποτε! Τελικα υπαρχουν κ αυτοι οι αντρες?..
αν υπαρχουν κι αυτοι οι ανδρες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από seychellesΤελικά, η ερώτηση ποιά είναι ?
Ναι καλε, φυσικα και υπαρχουν! Εδω υπαρχουν και ,,,αυτες οι γυναικες
Καλο ειναι παντως να απεχεις απο το ειδος,,,αν εισαι ηδη 31 εχεις αργησει λιγο
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Katia_era28Τελικα υπαρχουν κ αυτοι οι αντρες?..
Αφού βρήκε ένα, ξέρει ότι υπάρχουν και μάλιστα έχει κολλήσει κιόλας. Εμείς τι να προσθέσουμε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από NATASSA196αν υπαρχουν κι αυτοι οι ανδρες...
Εσυ θεματοθετρια παντως, εισαι η χαρα τετοιων ανδρων, οι οποιοι υπαρχουν και μακροημερευουν μια χαρα...
8 χρόνια χαμένα για έναν άντρα που δεν σου αξίζει , μονο για σεξ είναι πάρα πολλά...απο την πρώτη φορά που
χωρίσατε θα έπρεπε να έχεις παει για αλλά...γι' αυτό λέμε οχι στα πισωγυρισματα είναι μία από τα ίδια...Ακούγεται να έχει θιχτεί ο εγωϊσμός σου που πήγε με άλλη. Σε έχουν πειράξει και τα ψέματα. Έχετε και πολύ ιστορία, 5 χρόνια σχέση και 3 χρόνια ον/οφφ δεν είναι και λίγα.
Τώρα ρε κοπελιά να τον κάνεις πάλι δικό σου με άφθονο σεξ, σκέψου το λίγο. Αν ο άλλος δεν έχει αισθήματα πλέον αλλά του αρέσεις σα γυναίκα και συ του δίνεις και άφθονο σεξ, το μόνο που κάνεις είναι να του αυξάνεις τα επίπεδα τεστροστερόνης εκεί που πρέπει για να τον κοιτάει σα χάνος η επόμενη.
Μην μπαίνεις μεταξύ τους πλέον και μην ασχολείσαι τι κάνουνε. Τελείωσε και καλύτερα για σένα να το διαχειριστείς, δε σου είναι εύκολο αλλά δε θες να φας άλλα 3 χρόνια έτσι.
Παράθεση:
Αυτος ο πρωην
Σχόλιο # 1 από Katia_era28Γεια σε ολους σας! ? Θα σας μιλησω για ενα θεμα που με πονά κ που δε μιλαω σε κανενα κ δε γνωριζει κανεις οτι συνεβει, καθως ολοι θεωρουν οτι τον ρχω αφησει στο παρελθον! Πιο πολυ για να το βγαλω απο μεσα μου το περιγράφω! Χωρισμένη εδω και 3 χρονια απο μια εντονη κ δυσκολη σχεση 5 χρονων! Οπου αυτος μετακόμισε στο νησι του και με αφησε πισω στην Αθηνα! Ο χωρισμος δεν ηταν εύκολος και συχνα ειχα ενοχλησεις απο αυτον κ τηλεφωνα χωρις βεβαια να με θελει πισω σε σχεση! Σεξ μετα τον χωρισμο αφθονο ελπιζοντας να τον κανω παλι δικο μου! Λογω της καραντίνας δεν τον ειδα για ενα ολοκληρο χρονο! Σε αυτο το χρονο προσπαθησα να γινω ο καλυτερος κ βελτιωμένος μου εαυτος! Βγηκα εξω, γνωρισα νεους ανθρωπους, αρχισα να γυμνάζομαι πολυ κ επιτελους ειπα οτι νιωθω καλα! Πριν 4 εβδομαδες βλεπω κλησεις και μνματα του πρωην μου! Στο ενδιαμεσο μου ειχε ξαναπει να βρεθουμε αλλα μπορεσα κ αντιστάθηκα! Αυτη τη φορα ομως οχι! Ο πρωην μου ειναι σε σχεση με μια αλλη κοπελα εδω κ ενα χρονο που τον ακολούθησε και μενουν μαζι στο νησι του! Τον βλεπω λοιπον κ γινεται παλι σεξ, λεγοντας μου πολλα ψεματα οτι με αυτη εχει χωρισει! Μετα το σεξ εξαφανιζεται κ μαθαινω οτι ειναι παλι μαζι της! Χανω την ψυχραιμια μου κ τον καλω απο αποκρυψη! Τοτε αποφασίζω να δειξω σε αυτη τα μνματα του ωστε να τους κανω να τσακωθούν κ να καταλαβει οτι την κοροιδευει! Το μετανιωνω κ σβηνω τα μνματα μου! Ομως εκεινη ειδε το ονομα μου και αρχιζει να με καλει διαρκως και να μου στελνει μνματα γιατι ενοχλω τον αντρα της. Δε σηκωνω το τηλ και δεν απανταω! Μου στελνει έπειτα αυτος να μην τους ενοχλησω ξανα κ οτι αν το κανω θα τον βρω μπροστα μου, θα με κανει ξεφτυλα παντου και πολλες αλλες απειλές! Αρνειται οτι εκανε σεξ μαζι μου και με βγαζει τρελη. Στεναχωριεμαι απιστευτα πολυ, ξεσπαω σε κλαματα και αποφασίζω να τον μπλοκαρω απο τα παντα! Τωρα μαθαινω οτι με αυτη δειχνουν πιο ερωτευμενοι απο ποτε! Τελικα υπαρχουν κ αυτοι οι αντρες?..
Παράθεση:
Αυτος ο πρωην
Αμ το αλλο? Πες οτι τον,,,κανει δικο της ,,, Τι τον θελει ? Τι να τον κανει απορω Μα δεν συχανεψιζεται καν οτι αυτος θα κανει με την πρωην του οτι εκανε και μαζι της? Μωρε στρατια απο πρωην θαχει!!! Σιγουρακι λεμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από seychellesΑκούγεται να έχει θιχτεί ο εγωϊσμός σου που πήγε με άλλη. Σε έχουν πειράξει και τα ψέματα. Έχετε και πολύ ιστορία, 5 χρόνια σχέση και 3 χρόνια ον/οφφ δεν είναι και λίγα.
Τώρα ρε κοπελιά να τον κάνεις πάλι δικό σου με άφθονο σεξ, σκέψου το λίγο. Αν ο άλλος δεν έχει αισθήματα πλέον αλλά του αρέσεις σα γυναίκα και συ του δίνεις και άφθονο σεξ, το μόνο που κάνεις είναι να του αυξάνεις τα επίπεδα τεστροστερόνης εκεί που πρέπει για να τον κοιτάει σα χάνος η επόμενη.
Μην μπαίνεις μεταξύ τους πλέον και μην ασχολείσαι τι κάνουνε. Τελείωσε και καλύτερα για σένα να το διαχειριστείς, δε σου είναι εύκολο αλλά δε θες να φας άλλα 3 χρόνια έτσι.
Δε γίνεται να διαβάζω καλά, κάτι θα είχε ο καφές σήμερα. Μα δε τα βρήκαμε ότι για όλα φταίνε πάντα οι άντρες , γιατί να τα αλλάζουμε τώρα και να μπλεκόμαστε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Redink
Υπάρχουν "και αυτοί οι άνδρες" γιατί υπάρχουν και αυτές οι γυναίκες, οι εθισμένες στα δράματα, που κάθονται και ασχολούνται μαζί τους αντί να τους στείλουν στον αγύριστο.
Τωρα που το λες ειχα και εγω μια πρωην που μου λειπει. Την γνωρισα πριν 40 χρονια...λες να μη ζει? Ουτε και με νοιαζει μιας και ειναι πρωην. Ελεος με αυτες και αυτους τους/τις πρωην. Εκανες οτι μπορουσες με το σεξ αλλα δεν σου βγηκε. Τι αλλο να κανεις? Ταξε του σπιτακι και κοτες στο χωριο, μπορει να πιασει. Ακου να στειλει τα μηνυματα στην νυν. Υπαρχουν τετοιες κακες γυναικες? Δεν νομιζω. Τι λεει το κοινο?
Ψυχραιμια Κυρια μου...αυτες οι υποθεσεις κανουν ρυτιδες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Kristina_Αμ το αλλο? Πες οτι τον,,,κανει δικο της ,,, Τι τον θελει ? Τι να τον κανει απορω
Μα δεν συχανεψιζεται καν οτι αυτος θα κανει με την πρωην του οτι εκανε και μαζι της? Μωρε στρατια απο πρωην θαχει!!! Σιγουρακι λεμε
Μερικές φορές ο κόσμος το βλέπει λίγο σαν πήρε άλλη/άλλος το δικό μου, κάπως σα να εμπλέκεται αίσθημα ιδιοκτησίας για τον ελαιώνα στο χωριό της γιαγιάς.
Δεν κοιτάνε πάντα πως είναι αυτό που φεύγει, μερικές φορές ευχαριστώ θα έπρεπε να λένε σε αυτή/'ον που πήρε το πήρε, και πλέον έγινε δικό τους πρόβλημα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Kristina_Αμ το αλλο? Πες οτι τον,,,κανει δικο της ,,, Τι τον θελει ? Τι να τον κανει απορω
Μα δεν συχανεψιζεται καν οτι αυτος θα κανει με την πρωην του οτι εκανε και μαζι της? Μωρε στρατια απο πρωην θαχει!!! Σιγουρακι λεμε
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media