Εσύ φιρί φιρί το πας να σου χτυπάει την πόρτα η γιούνισεφ σε λίγο.
Το σώζεις κάπως με τα δε νομίζω κλπ
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από MathusalasΥπαρχουν τετοιες κακες γυναικες? Δεν νομιζω. Τι λεει το κοινο?
Βρε δρυκολαπτη!!!...Εδω ζεις εσυ, γιατι να μη ζει αυτη???...
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από MathusalasΤην γνωρισα πριν 40 χρονια...λες να μη ζει?
Και εγω ετσι ειμαι...
Αμα μου σουλουμουτουκουμιασουνε την πληροφορια...
Σηκωνω πυρετο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από seychellesΔε γίνεται να διαβάζω καλά, κάτι θα είχε ο καφές σήμερα. Μα δε τα βρήκαμε ότι για όλα φταίνε πάντα οι άντρες
, γιατί να τα αλλάζουμε τώρα και να μπλεκόμαστε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από MathusalasΤι λεει το κοινο?
νομίζω ότι η βοήθεια του κοινού ήταν κρίσιμης σημασίας καθώς το κουτί Α και κουρτίνα 2 δεν είχαν τίποτα μέσα παρά φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αναμένουμε την τελική φάση με την κουρτίνα 1...ελπίζω να μάθαμε το μάθημα μας και να αποφύγουμε το Ζόνκ δια παντός πλέον...
διαβαζω ολο αυτο και εχω φορτωσει ,,
κι οχι μ αυτον αλλα μ εσενα ,,
αυτος ειναι ξεκαθαρο οτι δεν ειχε ενδιαφερον κι αποχωρησε ,,εσυ γιατι κακοποιεις ετσι τον εαυτο σου κανοντας τον κ,βα εκτονωσης ?
δεν μ ενδιαφερει αν το κανεις απο θιγμενο εγωισμο η απο μεγαλο ερωτα ,,σ αυτα δεν υπαρχουν διακριτες γραμμες ,
αλλα αυτοι οι ανθρωποι ...δεν γυριζουν μ αυτα τα φτηνα κολπα ...που προσβαλλουν εσενα σαν ανθρωπο,, και σαν γυναικα ...
κι αφου του περασες για τα καλα το μηνυμα οτι οταν σε ζητησει θα εισαι εκει ,,για ολες τις εξυπηρετησεις ,μολις ,μπαγιατεψε ο αλλος του ερωτας .. και βαρεθηκε ..ξαναχτυπησε στο κοροιδο .
να μην παραβλεψουμε ...οτι χωρισατε.. και στο νησι γυρισε μ αλλη ,,μηπως σε κερατωνε .??? τοτε??μαλλον,,, κατα πως φαινεται ,,
στο δια ταυτα ,,δικιολογω τα δυνατα συναισθηματα σου ..,δικιολογω και την απογνωση και το λαθος οταν αγαπαμε ,,,αλλα ως εκει ,,,
το χειροτερο λαθος ειναι οτι γυρισε μετα τοσα χρονια ...και εσυ ενεδωσες ,,,(μα ολοι το ιδιο κανουν μην το ερμηνευεις σαν ευκαιρια )
λουσου τωρα την προδοσια τον εξευτελισμο και την προσβολη ..
και ναι παρα πολλοι καραγκιοζηδες κυκλοφορουν στην κοινωνια που κανουν παρομοια και χειροτερα στις γυναικες
υγ ..στην νεανικη μου εποχη
ημουν πολυ συγκρατημενη στους χωρισμους μου ,,,εκτος απο κατι γαλλικα ,,, ,,,ηθελα να κραταω σ ενα επιπεδο αξιοπρεπειας τα κερατωματα μου και τους χωρισμους μου ,,,
τωρα που μεγαλωσα καταλαβα οτι τα παχυδερμα δεν τα διαπερναει τιποτα ..
αν γουσταρεις να στειλεις στην αντιζηλο μηνυματα να τον κανεις ρομπα ..καντο ,,,να του χαλασεις και την ζωη ,,
να μαθει την αληθεια ,η αλλη ...,και ας τον τριψει και στην μουρη ,της ..και να μην σ απασχολει ,,η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο ...
κι οπως σε πληγωσε να τον πληγωσεις ,,,συναισθηματικα ,,
,και μετα εξαφανισου .
ναι θα σε βρει μπροστα του ,
,θα σου κοψει το εισοδημα ,,ρε αι απο εκει με τον καθε τελειωμενο ..
υπαρχει και το αστ,τμημα ..στειλτου χιαρετισματα .
Παράθεση:
Αυτος ο πρωην
Σχόλιο # 1 από Katia_era28Γεια σε ολους σας! ? Θα σας μιλησω για ενα θεμα που με πονά κ που δε μιλαω σε κανενα κ δε γνωριζει κανεις οτι συνεβει, καθως ολοι θεωρουν οτι τον ρχω αφησει στο παρελθον! Πιο πολυ για να το βγαλω απο μεσα μου το περιγράφω! Χωρισμένη εδω και 3 χρονια απο μια εντονη κ δυσκολη σχεση 5 χρονων! Οπου αυτος μετακόμισε στο νησι του και με αφησε πισω στην Αθηνα! Ο χωρισμος δεν ηταν εύκολος και συχνα ειχα ενοχλησεις απο αυτον κ τηλεφωνα χωρις βεβαια να με θελει πισω σε σχεση! Σεξ μετα τον χωρισμο αφθονο ελπιζοντας να τον κανω παλι δικο μου! Λογω της καραντίνας δεν τον ειδα για ενα ολοκληρο χρονο! Σε αυτο το χρονο προσπαθησα να γινω ο καλυτερος κ βελτιωμένος μου εαυτος! Βγηκα εξω, γνωρισα νεους ανθρωπους, αρχισα να γυμνάζομαι πολυ κ επιτελους ειπα οτι νιωθω καλα! Πριν 4 εβδομαδες βλεπω κλησεις και μνματα του πρωην μου! Στο ενδιαμεσο μου ειχε ξαναπει να βρεθουμε αλλα μπορεσα κ αντιστάθηκα! Αυτη τη φορα ομως οχι! Ο πρωην μου ειναι σε σχεση με μια αλλη κοπελα εδω κ ενα χρονο που τον ακολούθησε και μενουν μαζι στο νησι του! Τον βλεπω λοιπον κ γινεται παλι σεξ, λεγοντας μου πολλα ψεματα οτι με αυτη εχει χωρισει! Μετα το σεξ εξαφανιζεται κ μαθαινω οτι ειναι παλι μαζι της! Χανω την ψυχραιμια μου κ τον καλω απο αποκρυψη! Τοτε αποφασίζω να δειξω σε αυτη τα μνματα του ωστε να τους κανω να τσακωθούν κ να καταλαβει οτι την κοροιδευει! Το μετανιωνω κ σβηνω τα μνματα μου! Ομως εκεινη ειδε το ονομα μου και αρχιζει να με καλει διαρκως και να μου στελνει μνματα γιατι ενοχλω τον αντρα της. Δε σηκωνω το τηλ και δεν απανταω! Μου στελνει έπειτα αυτος να μην τους ενοχλησω ξανα κ οτι αν το κανω θα τον βρω μπροστα μου, θα με κανει ξεφτυλα παντου και πολλες αλλες απειλές! Αρνειται οτι εκανε σεξ μαζι μου και με βγαζει τρελη. Στεναχωριεμαι απιστευτα πολυ, ξεσπαω σε κλαματα και αποφασίζω να τον μπλοκαρω απο τα παντα! Τωρα μαθαινω οτι με αυτη δειχνουν πιο ερωτευμενοι απο ποτε! Τελικα υπαρχουν κ αυτοι οι αντρες?..
Και ποια θυσία έχει κάνει αυτή για σένα...
Έτσι είναι Σεϋχ μου.
Τάχει πει χρόνια κι ο καλλιτέχνης:
https://www.youtube.com/watch?v=Yf3Dum99jw4&ab_channel=NIKOSSDREGAS
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από seychellesΜερικές φορές ο κόσμος το βλέπει λίγο σαν πήρε άλλη/άλλος το δικό μου, κάπως σα να εμπλέκεται αίσθημα ιδιοκτησίας για τον ελαιώνα στο χωριό της γιαγιάς.
Δεν κοιτάνε πάντα πως είναι αυτό που φεύγει, μερικές φορές ευχαριστώ θα έπρεπε να λένε σε αυτή/'ον που πήρε το πήρε, και πλέον έγινε δικό τους πρόβλημα.
Βρε κοπελιά, ΟΚ, το καταλαβαίνω όταν βρίσκεσαι σε έναν πρόσφατο χωρισμό να σε απασχολεί ο πρώην, πολλώ δε μάλλον εάν ο χωρισμός δεν ήταν δική σου επιλογή ή δεν έγινε και με τη δική σου συναίνεση.
Όμως τέτοιο κόλλημα και τόσα χρόνια; Πραγματικά είναι κρίμα, χάνεις τεύχη της δικής σου ζωής. Δεν είσαι η μόνη βέβαια και αυτά δεν τα ακούμε πρώτη φορά. Πολλοί άνθρωποι, δυστυχώς, μένουν κολλημένοι σε παλιές ιστορίες, τόσο πολύ που στο φαντασιακό τους, έχουν δώσει στην πρώην σχέση υπερφυσικά μεγέθη ενώ στην πραγματικότητα συνήθως ήταν ήσσονος αξίας. Ξέρω ανθρώπους που δεν μπόρεσαν να σταυρώσουν σχέση της προκοπής λόγω παλαιού κολλήματος, ανθρώπους που χρόνια μετά εξακολουθούν να παρακολουθούν στα σοσιαλ τι κάνει και τι δεν κάνει ο/η πρώην και να τους απασχολούν ερωτήματα τύπου ¨"α, χάθηκε τελευταία. Λες να βρήκε καινούριο/καινούρια γκόμενο/γκόμενα;.
Έχω δει άτομα να βάζουν ως μοτο στα προφίλ τους φράσεις που ξεσηκώνουν από τα προφίλ κάποιας/κάποιου πρώην. Και πολλά ακόμα, ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Και βέβαια πολλούς που καταφεύγουν σε κατινιές σαν κι αυτές που περιγράφεις με τις αποστολές μηνυμάτων και άλλα παρόμοια.
Βάλε Χι και προχώρα μπροστά. Και πάψε ν ασχολείσαι με το τι κάνει και τι δεν κάνει. Ινάφ.
Παράθεση:
Αυτος ο πρωην
Σχόλιο # 1 από Katia_era28
Τζουλια μονη σου το λες τα παχυδερμα δεν...οποτε δεν χρειαζεται να μπει σε τετοια διαδικασια...
Να στειλει τα μνμ στην νυν σαν πρωην ειναι εφημερη χαρα της μιας ωρας...μετα τιποτα!!
Και αν της στειλει και ενα μνμ ο αλλος οτι "εγω σε αγαπησα και εσυ μου φερεσαι ετσι,και δεν επρεπε για τα τοσα που περασαμε"Θα την στειλει στα ταρταρα για κανα 6μηνο ακομη ετσι οπως ειναι συναισθηματικα! η κοπελλα!!
Τιποτα αλλο βαζεις τελεια και προχωρας!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από tzoulia59
τωρα που μεγαλωσα καταλαβα οτι τα παχυδερμα δεν τα διαπερναει τιποτα ..
αν γουσταρεις να στειλεις στην αντιζηλο μηνυματα να τον κανεις ρομπα ..καντο ,,,να του χαλασεις και την ζωη ,,
να μαθει την αληθεια ,η αλλη ...,και ας τον τριψει και στην μουρη ,της ..και να μην σ απασχολει ,,η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο ...
κι οπως σε πληγωσε να τον πληγωσεις ,,,συναισθηματικα ,,
,
Παντα υπάρχουν και άντρες και γυναίκες που κάνουν σφάλματα,γιατι περί σφαλματος προκειται
Αυτό το τραγούδι σκεφτόμουνα ! ευχαριστώ έπρεπε να λέει στην άλλη, παίζει να την πάρει κλαμένη μετά από καιρό, όταν η θεματοθέτρια θα αράζει παραλιακή με κοκτέηλ στο χέρι, να ρωτάει γιατί δε την προειδοποίησε με τι άτομο πήγαινε να μπλέξει.
Ίσα ίσα τον πάρκαρε και τώρα αυτός έχει δουλειές και δε θα ασχολείται μαζί της.
Παράθεση:
Κάντο όπως ο ...Γούναρης!
Σχόλιο # 28 από alexandriani1Έτσι είναι Σεϋχ μου.
Τάχει πει χρόνια κι ο καλλιτέχνης:
https://www.youtube.com/watch?v=Yf3Dum99jw4&ab_channel=NIKOSSDREGAS
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από seychellesΔε γίνεται να διαβάζω καλά, κάτι θα είχε ο καφές σήμερα. Μα δε τα βρήκαμε ότι για όλα φταίνε πάντα οι άντρες
, γιατί να τα αλλάζουμε τώρα και να μπλεκόμαστε.
Δεν τα θυμάσαι καλά... Τα βρήκατε ότι για όλα φταίει η ισότητα και όποια έχει το θράσος να διαφωνήσει είναι γιατί κατηγορεί για όλα πάντα τους άντρες, θέλει ΜΟΝΙΜΑ να τους καπελώσει, είναι ξένος δάχτυλος της διεφθαρμένης γιούνισεφ και βεβαίως βεβαίως διακρίσεις κατά των γυναικών δεν υπάρχουν και όποια διαφωνεί δεν είναι "γνήσιο θηλυκό"!
Γκουντ γουαινς, απο το Λιοπεσι...
Κάτσε βρε Red, τρομάζω ότι θα τρέχω σε struggle session μετά
Αμέσως δε δεχθήκαμε πως υπάρχει μανατζμεντ?, αυτό αποφασίζει, εμείς τι να πούμε από κει και πέρα.
Αμέσως δε δώσαμε αρμοδιότητα στη γιούνισεφ για αντιφρονούντες?
Τα 'μοβόρα θηλυκά δε τα φέραμε αντιμέτωπα με τη Δέσποινα? (μας το κρατάνε ακόμα αυτό)
Γιατί μετά μας πετάς εσύ μετά κάτω από το λεωφορείο και λες τέτοιοι άντρες υπάρχουν γιατί υπάρχουν γυναίκες που το επιτρέπουνε.
Περίμενα πιο σταράτα πράγματα, τέτοιοι άντρες υπάρχουν "τελεία", όχι διάχυση ευθυνών και μεσοβέζικα πράγματα.
Λήντερσιπ, όχι μισές κουβέντες
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από Redink
Δεν τα θυμάσαι καλά... Τα βρήκατε ότι για όλα φταίει η ισότητα και όποια έχει το θράσος να διαφωνήσει είναι γιατί κατηγορεί για όλα πάντα τους άντρες, θέλει ΜΟΝΙΜΑ να τους καπελώσει, είναι ξένος δάχτυλος της διεφθαρμένης γιούνισεφ και βεβαίως βεβαίως διακρίσεις κατά των γυναικών δεν υπάρχουν και όποια διαφωνεί δεν είναι "γνήσιο θηλυκό"!
![]()
Τα θηλυκα, που ειναι θηλυκα, το ξερουν και...
Δεν περιμενουν απο τους αλλους να τους το επιβεβαιωσουν...με ιεραρχησεις και παλαμακια...
Και γενικα, οποιος ξερει τι και που ειναι, δεν φωνασκει να του πουν οι αλλοι ποιος ειναι και που παει...
Δεν φαινεται ποιος ειναι ο λοχαγος στο στρατευμα νομιζεις?...
Πρεπει να του το πουνε οι φανταροι δια της βοης?...
εναν ερωτευμενο τον ενδιαφερει να ειναι με τον ερωτα του ..
οταν η ιστορια εχει αυτη την εξελιξη ,,ποτε δεν θα γινει ,,,οποτε
οταν δεν εχεις αυτον που αγαπας και σ εχει προδωσει ,γιατι να σε νιαζει η τυχη του??
,οι εξιδανικευμενες σχεσεις ,, ειναι για τις ελληνικες ταινιες .
το παθος εχει κλαμα ,εχει βια ,εκδικηση ,και απροβλεπτες συμπεριφορες .
το οτι θα του χαλασει την ισορροπια της σχεσης του με μια αλλη... δεν σημαινει οτι δεν τον αγαπαει ..
και φυσικα ο αλλος το ξερει ,,θελει και επιβεβαιωση ,,??
μα γι αυτο ειναι ξευτυλας... επειδη εκμεταλευτηκε τα συναιθηματα μιας κοπελας που εζησαν μαζι 5 χρονια . ,,,
..ας παρει λοιπον την σουπα του ..να την εχει ολη δικια του .
κοπελια μην μασας ..δεν ειναι 5 τα λεπτα που θα νιωσεις καλα ,,,(ας ειναι κι αυτα ,,τι εχεις να χασεις) ειναι κατι παραπανω ,,
,κι αυτο
φοβαται οτι θα του χαλασεις την σχεση του με την αλλη ..γι αυτο σε απειλει ...τιποτα δεν ειναι ιδιο οταν μαθαινεις οτι ο συντροφο σου σε κερατωνει ..
ολοι αυτοι,, την σιωπη μας εκμεταλευονται ,,και τον φοβο ,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από 26-29-31Τζουλια μονη σου το λες τα παχυδερμα δεν...οποτε δεν χρειαζεται να μπει σε τετοια διαδικασια...
Να στειλει τα μνμ στην νυν σαν πρωην ειναι εφημερη χαρα της μιας ωρας...μετα τιποτα!!
Και αν της στειλει και ενα μνμ ο αλλος οτι "εγω σε αγαπησα και εσυ μου φερεσαι ετσι,και δεν επρεπε για τα τοσα που περασαμε"Θα την στειλει στα ταρταρα για κανα 6μηνο ακομη ετσι οπως ειναι συναισθηματικα! η κοπελλα!!
Τιποτα αλλο βαζεις τελεια και προχωρας!!!
ΑΓΩΝΙΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΑΣ ΦΏΝΑΖΕ Ι Η UNICEF.1)Να καταστρέφετε την ζωή του πρώην επειδή ο καψερος επέλεξε κάποια άλλη γυναίκα.2)Τα μόνα προσόντα που έχετε για να τον κάνετε να γυρίσει πίσω είναι το σεξ και εκεί είστε οι καλύτερες (γιατί η νυν μόνο πλέκει στο μυαλό σας).3)Να αποκαλείτε τον πρώην σας παχύδερμο αν όμως επιστρέψει σε εσάς θα μεταμορφωθεί στον πρίγκιπα του παραμυθιού.4)Να παροτρύνετε τις φίλες σας να γίνονται κατινες και να κλείνουν σπίτια επειδή για μια ισότητα ζούμε Ξεχάσατε να διαβάσετε τα άρθρα της UNICEF που αναφέρονται στην αξιοπρέπεια και κυρίως στον σεβασμό στο ίδιο μας το σώμα.(Τι άλλο θα ζήσω απογευματιατικο..)
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από NightWsh
ΑΓΩΝΙΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΑΣ ΦΏΝΑΖΕ Ι Η UNICEF.1)Να καταστρέφετε την ζωή του πρώην επειδή ο καψερος επέλεξε κάποια άλλη γυναίκα.2)Τα μόνο προσόντα που έχετε για να τον κάνετε να γυρίσει πίσω είναι το σεξ και εκεί είστε οι καλύτερες (γιατί η νυν μόνο πλέκει στο μυαλό σας).3)Να αποκαλείτε τον πρώην σας παχύδερμο αν όμως επιστρέψει σε εσάς θα μεταμορφωθεί στον πρίγκιπα του παραμυθιού.4)Να παροτρύνετε τις φίλες σας να γίνονται κατινες και να κλείνουν σπίτια επειδή για μια ισότητα ζούμεΞεχάσατε να διαβάσετε τα άρθρα της UNICEF που αναφέρονται στην αξιοπρέπεια και κυρίως στον σεβασμό στο ίδιο μας το σώμα.(Τι άλλο θα ζήσω απογευματιατικο..)
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media