Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αυτος ο πρωην

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

Enikos

# 41 στις 10/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από seychelles

Αρέσει στο μέλος seychelles

seychelles

# 42 στις 10/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 894

Αν ήθελα να βάλω φυτιλιές θα έγραφα άλλα, κρατιέμαι Με πρώτου ή δεύτερου κύματος κουβεντούλα, ήρεμα πράγματα. Οι φυτιλιές είναι για τα τσουνάμι του τέταρτου κύμματος, δεν έχουμε τέτοια εδώ, ένα μιξ των πρώτων κυμμάτων με σύμβαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων πάει ήρεμα

Μιλφέιγ είπαμε, από τη Δέσποινα, εσύ ζητάς κουβάληματα, κονταροχτύπηματα και έχω φοβηθεί.

Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από NightWsh
Το εξωτικό νησί βάζει τελικά τις φυτιλιες επειδή δεν έφαγε millefeuille...απαπαπα χειρότερος δάκτυλος και απ' αυτόν της UNICEF.

Αρέσει στο μέλος NightWsh

Redink

# 43 στις 10/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από NightWsh

ΑΓΩΝΙΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΑΣ ΦΏΝΑΖΕ Ι Η UNICEF.1)Να καταστρέφετε την ζωή του πρώην επειδή ο καψερος επέλεξε κάποια άλλη γυναίκα.2)Τα μόνα προσόντα που έχετε για να τον κάνετε να γυρίσει πίσω είναι το σεξ και εκεί είστε οι καλύτερες (γιατί η νυν μόνο πλέκει στο μυαλό σας).3)Να αποκαλείτε τον πρώην σας παχύδερμο αν όμως επιστρέψει σε εσάς θα μεταμορφωθεί στον πρίγκιπα του παραμυθιού.4)Να παροτρύνετε τις φίλες σας να γίνονται κατινες και να κλείνουν σπίτια επειδή για μια ισότητα ζούμε Ξεχάσατε να διαβάσετε τα άρθρα της UNICEF που αναφέρονται στην αξιοπρέπεια και κυρίως στον σεβασμό στο ίδιο μας το σώμα.(Τι άλλο θα ζήσω απογευματιατικο..)

Εξωτικό νησί ιδού το λήντερσιπ που ψάχνεις!   Γκουντ γουαινς ινντιιντ...   

NightWsh

# 44 στις 10/10/2021
author
Γυναίκα / 44 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Απαντήσεις: 666
Θα πέσει φωτιά να σε κάψει.. μετρημένα είχα το φύλλα και οι παντόφλες έτοιμες!

girl_aloud

# 45 στις 10/10/2021
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 239
Δεν φταιει "αυτος ο πρωην"... φταιει "αυτο, το μυαλο σου"...!
Αρέσει στα μέλη Broken_Guy, Helenaki4

sissy108

# 46 στις 11/10/2021
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 621
Εγώ θα μείνω με το ξεκατινιασμα της νυν που παίρνει και απειλεί την θεματοθετρια ότι ο άντρας είναι δικός της επίσης που απειλεί και ο ίδιος ο πρώην την θεματοθετρια..ότι πάνε για γάμο κλπ..ενταξει πολύ γελιο η κατάσταση ..να είσαι καλά που μας μετέφερες έστω και λίγο την ιστορια..να θυμηθούμε πάλι τι κυκλοφορεί...γιατί η αλήθεια είναι ότι με τον καιρό παραχαλαρωνουμε και το ξεχναμε..Σε ευχαριστούμε πραγματικα.. !δεν αξιζει ούτε να στενοχωριέσαι για αυτόν αλλα ούτε για τα χρόνια που έχασες εσύ με όλη αυτήν την ιστορία... το λάθος που έκανες δεν αλλαζει...δες το σαν εμπειρια..δεν είναι όλες οι εμπειρίες θετικές στην ζωή..και πήγαινε παρακάτω άμεσα... μεγαλώνεις πια..δεν έχεις πια την πολυτέλεια του χρόνου...και να θυμάσαι ότι έτσι είναι η ζωή κυκλοφορεί πολλοι τέτοιοι άντρες και πολλές τέτοιες γυναίκες εκεί εξω...δεν είναι σε καμία περίπτωση θέμα φύλου ...και θέλει προσοχή..δεν μου κάνει εντύπωση γιατί κι εγώ ήμουν σαν και εσένα στην ηλικία σου..αν και πατημένα τριάντα μου ήταν αδύνατο να διαχειριστώ κάποια πράγματα..Με τον καιρό θα καταλάβεις όμως και εσύ όπως και εγώ ότι δυστυχώς έτσι είναι η ζωή...ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι έτσι και χειρότερα...και θέλει προσοχή γενικά..μακαρι να ήταν μόνο αυτος και η μέλλουσα νυφη ..από εδώ και πέρα επομενως πρόσεχε..!!

alisida

# 47 στις 11/10/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Πρώτον,δεν είναι καλή ιδέα να κάνουμε σεξ με πρώην.

Ακόμα και αν είστε και οι δύο ελεύθεροι,η συνέχιση οποιασδήποτε επαφής μεταξύ σας,σας εμποδίζει να προχωρήσετε παρακάτω.

Σχετικά με τα μηνύματα που τελικά δεν έστειλες στη νυν,θα σου πω το εξής :

Είναι καλό και οφελιμο και μάλιστα ενδείκνυται να ενημερώνουμε τον/την επόμενο σύντροφο σε περιπτώσεις βίαιων ανθρώπων   

και να προειδοποιουμε ,προκειμένου να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και να προστατευτούν 

Όμως στη δική σου περίπτωση δεν αναφέρεις κάτι τέτοιο.

Όπως και να 'χει,δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι,διότι μόλις  η νυν καταλάβει πως ο καλός της ασχολείται μαζί σου,θα τον χωρίσει από μόνη της 

Εσύ κοίτα να προχωρήσεις στη ζωή σου γτι τα χρόνια περνάνε 

Με συμπάθεια 

Η θεία αλισιδα 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Katia_era28

Αυτος ο πρωην

Γεια σε ολους σας! ? Θα σας μιλησω για ενα θεμα που με πονά κ που δε μιλαω σε κανενα κ δε γνωριζει κανεις οτι συνεβει, καθως ολοι θεωρουν οτι τον ρχω αφησει στο παρελθον!  Πιο πολυ για να το βγαλω απο μεσα μου το περιγράφω! Χωρισμένη εδω και 3 χρονια απο μια εντονη κ δυσκολη σχεση 5 χρονων! Οπου αυτος μετακόμισε στο νησι του και με αφησε πισω στην Αθηνα! Ο χωρισμος δεν ηταν εύκολος και συχνα ειχα ενοχλησεις απο αυτον κ τηλεφωνα χωρις βεβαια να με θελει πισω σε σχεση! Σεξ μετα τον χωρισμο αφθονο ελπιζοντας να τον κανω παλι δικο μου! Λογω της καραντίνας δεν τον ειδα για ενα ολοκληρο χρονο! Σε αυτο το χρονο προσπαθησα να γινω ο καλυτερος κ βελτιωμένος μου εαυτος! Βγηκα εξω, γνωρισα νεους ανθρωπους, αρχισα να γυμνάζομαι πολυ κ επιτελους ειπα οτι νιωθω καλα! Πριν 4 εβδομαδες βλεπω κλησεις και μνματα του πρωην μου! Στο ενδιαμεσο μου ειχε ξαναπει να βρεθουμε αλλα μπορεσα κ αντιστάθηκα! Αυτη τη φορα ομως οχι! Ο πρωην μου ειναι σε σχεση με μια αλλη κοπελα εδω κ ενα χρονο που τον ακολούθησε και μενουν μαζι στο νησι του! Τον βλεπω λοιπον κ γινεται παλι σεξ, λεγοντας μου πολλα ψεματα οτι με αυτη εχει χωρισει! Μετα το σεξ εξαφανιζεται κ μαθαινω οτι ειναι παλι μαζι της! Χανω την ψυχραιμια μου κ τον καλω απο αποκρυψη! Τοτε αποφασίζω να δειξω σε αυτη τα μνματα του ωστε να τους κανω να τσακωθούν κ να καταλαβει οτι την κοροιδευει! Το μετανιωνω κ σβηνω τα μνματα μου! Ομως εκεινη ειδε το ονομα μου και αρχιζει να με καλει διαρκως και να μου στελνει μνματα γιατι ενοχλω τον αντρα της. Δε σηκωνω το τηλ και δεν απανταω! Μου στελνει έπειτα αυτος να μην τους ενοχλησω ξανα κ οτι αν το κανω θα τον βρω μπροστα μου, θα με κανει ξεφτυλα παντου και πολλες αλλες απειλές! Αρνειται οτι εκανε σεξ μαζι μου και με βγαζει τρελη. Στεναχωριεμαι απιστευτα πολυ, ξεσπαω σε κλαματα και αποφασίζω να τον μπλοκαρω απο τα παντα! Τωρα μαθαινω οτι με αυτη δειχνουν πιο ερωτευμενοι απο ποτε! Τελικα υπαρχουν κ αυτοι οι αντρες?..

Αρέσει στο μέλος Broken_Guy
I am Not a psychotherapist :)

NightWsh

# 48 στις 11/10/2021
author
Στους υποστηρικτές της UNICEF διακρίνω επιθετικότητα και αλαζονεία.Μηπως τελικά θέλατε να γραφτείτε στην ISIS και μπερδέψατε τα έντυπα; μεϊμπι;ριτσεκ;
Αρέσει στο μέλος Enikos

seychelles

# 49 στις 11/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες

Άμα δεν είσαι έτοιμη να ηγηθείς και να φέρεις εσύ την αλλαγή, θα βρεθούν οι ιδέες σου στη λάθος πλευρά της ιστορίας και θα αναλάβουν άλλες το κίνημα. Έτσι πάνε αυτά 

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Redink

Εξωτικό νησί ιδού το λήντερσιπ που ψάχνεις!   Γκουντ γουαινς ινντιιντ...   

Αρέσει στα μέλη Enikos, NightWsh

Enikos

# 50 στις 11/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Βαλαμε την Unicef, να δωσωμε αιγλη στο κειμενο μας...

Και τωρα την πεταμε στα παρανυφακια, με γυρισμενη πλατη...

Σφυριζοντας τον Εθνικο υπνο...

Εντεκα Γιεπσ...
Αρέσει στο μέλος NightWsh

Mathusalas

# 51 στις 11/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Τζουλια μονο με σενα συμφωνω, στο παρον θεμα.

Redink

# 52 στις 11/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από seychelles

Άμα δεν είσαι έτοιμη να ηγηθείς και να φέρεις εσύ την αλλαγή, θα βρεθούν οι ιδέες σου στη λάθος πλευρά της ιστορίας και θα αναλάβουν άλλες το κίνημα. Έτσι πάνε αυτά 

So be it 

Mathusalas

# 53 στις 11/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αυτο το σουλουμουτουκουμιασουνε μπορουμε να το λεμε αλλιως? κατι πιο ευκολο βρε αδερφε μου. Γλωσοδετης ειναι

Mathusalas

# 54 στις 11/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Και ομως φιλε, εμαθα οτι πεθανε απο καρκινο και αφησε 2 ανηλικα παιδια Δεν την γλωσοφαγα εγω παντως

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Enikos

Βρε δρυκολαπτη!!!...Εδω ζεις εσυ, γιατι να μη ζει αυτη???...

Redink

# 55 στις 11/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Enikos

Βαλαμε την Unicef, να δωσωμε αιγλη στο κειμενο μας...

Και τωρα την πεταμε στα παρανυφακια, με γυρισμενη πλατη...

Σφυριζοντας τον Εθνικο υπνο...

Εντεκα Γιεπσ...

Βάλαμε τη Unicef για να μη διαπράξουμε λογοκλοπή αλλά σε μερικούς κύκλους αυτό είναι άγνωστη έννοια...  Πέτα κι άλλη λάσπη, μπορείς 

NightWsh

# 56 στις 11/10/2021
author
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα..παρεα με την UNICEF πάντα!
Αρέσει στο μέλος giorgos170

Enikos

# 57 στις 11/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Λυπαμαι βρε συ...πραγματικα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από Mathusalas

Και ομως φιλε, εμαθα οτι πεθανε απο καρκινο και αφησε 2 ανηλικα παιδια Δεν την γλωσοφαγα εγω παντως

seychelles

# 58 στις 11/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες

Έτσι όμως, άμα ρίχνουμε ασπίδες, πως θα έρθει κοινωνική δικαιοσύνη 

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Redink

So be it 

Enikos

# 59 στις 11/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Οσο για την λογοκλοπη, δεν υφισταται διοτι αυτο που εγραψες ειναι δημοσιο κειμενο της Unicef...

Πως εχει copyright μια ιδρυτικη διακηρυξη...

Αντιθετως, δινεται για να προωθηθει-δημοσιοποιηθει παντου...

Αν ειναι λασπη οι αποψεις που σου επεστραφησαν, φαντασου ποιανου ειναι η λασπη...

Αλλη δικαιο-λογια?...

Βαλε μια φωνη, εδω γυρω θαμαι...

Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από Redink

Βάλαμε τη Unicef για να μη διαπράξουμε λογοκλοπή αλλά σε μερικούς κύκλους αυτό είναι άγνωστη έννοια...  Πέτα κι άλλη λάσπη, μπορείς 

Αρέσει στο μέλος la-mer

seychelles

# 60 στις 11/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες

Και τα κουότς καλά, μη το πάμε μονότερμα με γιούνισεφ όμως, να βάλουμε και Μάγκι για λίγο ποικιλία,

"I owe nothing to women's lib."

"The battle for women’s rights has been largely won."

"Any woman who understands the problems of running a home will be nearer to understanding the problems of running a country."

"The woman's mission is not to enhance the masculine spirit, but to express the feminine; hers is not to preserve a man-made world, but to create a human world by the infusion of the feminine element into all of its activities"

Κάπως καταπιεσμένη μου ακούγεται 

Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από Redink

Βάλαμε τη Unicef για να μη διαπράξουμε λογοκλοπή

Αρέσει στο μέλος Enikos
Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.