Η αποστολή της γυναίκας δεν είναι να ενισχύσει το αντρικό πνεύμα, αλλά να εκφράσει το θηλυκό.Η αποστολή δεν είναι να διατηρήσει έναν ανδρογενή κόσμο, αλλά να δημιουργήσει έναν ανθρώπινο κόσμο.Πως πετυχαίνεται αυτό;Με ένα καλό ανδρικό σφουγγάρισμα στο σπίτι..Εγώ πρέπει να σας τα λέω όλα ;
Οφουυυ τωρα στα πισω πισω θα μαθω οτι ειχα και αποστολη??? Οσα μου χαν πει οι φιλοι μου ειναι δλδ ψεμματα??? Προτιμω να συνεχισω να κανω την κουφη η/και την τυφλη
Σορρυ μαγκι αλλα δεννν
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 #60
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από EnikosΟσο για την λογοκλοπη, δεν υφισταται διοτι αυτο που εγραψες ειναι δημοσιο κειμενο της Unicef...
Πως εχει copyright μια ιδρυτικη διακηρυξη...
Αντιθετως, δινεται για να προωθηθει-δημοσιοποιηθει παντου...
Δίνεται να προωθηθει-δημοσιοποιηθει παντού αλλά ο σοβαρός κόσμος αναφέρει πού τη διάβασε/από πού την πήρε, δεν την παρουσιάζει για δικά του λόγια. Οι γνώσεις σου για τη λογοκλοπή είναι ημιτελείς κατά τα φαινόμενα αλλά δε βαριέσαι, το παν είναι να γράφει κανείς με υφάκι μπλαζέ. Τότε όλα φαντάζουν σωστά και αυτό είναι που μετράει στη χώρα του "είσαι ό,τι δηλώσεις" Δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ με το άτομό σου.-
Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από seychellesΚαι τα κουότς καλά, μη το πάμε μονότερμα με γιούνισεφ όμως, να βάλουμε και Μάγκι για λίγο ποικιλία,
"I owe nothing to women's lib."
"The battle for women’s rights has been largely won."
"Any woman who understands the problems of running a home will be nearer to understanding the problems of running a country."
"The woman's mission is not to enhance the masculine spirit, but to express the feminine; hers is not to preserve a man-made world, but to create a human world by the infusion of the feminine element into all of its activities"
Κάπως καταπιεσμένη μου ακούγεται
Γιατί δεν εξηγείς όμως στο φιλοθέαμον κοινό και σε ποια Μάγκι αναφέρεσαι; Φοβάσαι μη σε κατηγορήσουν ότι πας να δώσεις αίγλη στο κείμενό σου;
Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από seychelles
Ρεντ Μάγκι είναι μόνο μία , υπάρχει και 2η γνωστή ? αλλά ναι τα κουοτς δε πιστεύω ότι προσθέτουν κάτι, για κάθε θέση κανείς μπορεί να βρει 100+, οπότε τι νόημα έχει
Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα γι' αυτό και κάπου εδώ θ' αποχωρήσω από το θέμα. Μη φοβάσαι όμως! Σε αφήνω στα τρυφερά χέρια ενός "γνήσιου θηλυκού"
Ε, τι...ολο με τις αφεντρες εμεις?...
Βρε πας καλα?...Αλλαζει τιτλο το σουξε, επειδης εχει δυσκολο τιτλο?...
Να βρεις ενα δικο σου μη σε τρεχω για λογοκλοπες και λογοπλοκες στα ανωτατα κλιμακια!!!..
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από MathusalasΑυτο το σουλουμουτουκουμιασουνε μπορουμε να το λεμε αλλιως? κατι πιο ευκολο βρε αδερφε μου. Γλωσοδετης ειναι
Βρε υπαρχει και η μαργαριτα παπανδρεου γι αυτο ξεκαθαρισε τη,,, θεση σου
Εντωμεταξυ προσπαθω να παρακολουθησω το θεμα, αλλα δεν καταλαβα πως προεκυψε καυγας,,,διαγραφονται ποστς? Βρε σεις, ηρεμα,,,λυπηθειτε με! Πως θα βγαλω ακρη εγω???
Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από seychelles
Ρεντ Μάγκι είναι μόνο μία , υπάρχει και 2η γνωστή ? αλλά ναι τα κουοτς δε πιστεύω ότι προσθέτουν κάτι, για κάθε θέση κανείς μπορεί να βρει 100+, οπότε τι νόημα έχει
Εχεις δικιο νεο προφιλ!!! Δεν εχεις πλακα ομως
Γι αυτο προτεινω την παλια «καλη» ειρωνια να την απευθυνεις αλλου
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από NightWsh
Never argue with an idiot. You'll never convince the idiot that you're correct, and bystanders won't be able to tell who's who.Συνέχισε να κάνεις την τυφλή και την κουφή,αρκεί να μην ψηφίζεις ναι;
Ποιος καυγας...
Μηπως πρεπει να αλληλοχαιδευομαστε μονιμως, για να μην χαρακτηριστει μια κουβεντα καυγας?...
Οποιος θεωρει οτι δεν μιλαει, αλλα τσακωνεται, απλα δεν συζηταει...
Τι βολικο να χαρακτηριζεται καυγας η επιχειρηματολογια που δεν μπορουμε να αντικρουσουμε!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 74 από Kristina_Βρε υπαρχει και η μαργαριτα παπανδρεου
γι αυτο ξεκαθαρισε τη,,, θεση σου
Εντωμεταξυ προσπαθω να παρακολουθησω το θεμα, αλλα δεν καταλαβα πως προεκυψε καυγας,,,διαγραφονται ποστς? Βρε σεις, ηρεμα,,,λυπηθειτε με! Πως θα βγαλω ακρη εγω???
Καλα αν και δεν συμμετειχα στην ανταλλαγη επιχειρηματων θα μελετισω το θεμα και θα τοποθετηθω αργοτερα (midNNNnight), αφου κατεβασω κανα δυο μπουκαλια ουισκι η καλυτρα τεκιλα γιατι αλλιως δεννν
Μπααα θα αφησω το συκωτι μου ησυχο,,, το χρειαζομαι ακομη
Παράθεση:
Σχόλιο # 74 από EnikosΠοιος καυγας...
Μηπως πρεπει να αλληλοχαιδευομαστε μονιμως, για να μην χαρακτηριστει μια κουβεντα καυγας?...
Οποιος θεωρει οτι δεν μιλαει, αλλα τσακωνεται, απλα δεν συζηταει...
Τι βολικο να χαρακτηριζεται καυγας η επιχειρηματολογια που δεν μπορουμε να αντικρουσουμε!!!...
Με το ρεγουλο, αυτα ειναι του διαολου πραματα!...
Εχουνε φαει κοζμο!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από Kristina_Καλα αν και δεν συμμετειχα στην ανταλλαγη επιχειρηματων
θα μελετισω το θεμα και θα τοποθετηθω αργοτερα (midNNNnight), αφου κατεβασω κανα δυο μπουκαλια ουισκι η καλυτρα τεκιλα γιατι αλλιως δεννν
Μπααα θα αφησω το συκωτι μου ησυχο,,, το χρειαζομαι ακομη
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από NightWshΗ αποστολή της γυναίκας δεν είναι να ενισχύσει το αντρικό πνεύμα, αλλά να εκφράσει το θηλυκό.Η αποστολή δεν είναι να διατηρήσει έναν ανδρογενή κόσμο, αλλά να δημιουργήσει έναν ανθρώπινο κόσμο.Πως πετυχαίνεται αυτό;Με ένα καλό ανδρικό σφουγγάρισμα στο σπίτι..Εγώ πρέπει να σας τα λέω όλα ;
Αλλιώς ζητείται εκπαιδευμένος κύριος στην παντόφλα, CV inbox ;p
καλή ήταν και αυτή
Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από Kristina_Βρε υπαρχει και η μαργαριτα παπανδρεου
γι αυτο ξεκαθαρισε τη,,, θεση σου
Τα τραύματα της παιδικής σας ηλικίας,σας οδηγούν στο να επιμένετε σε ανασφαλείς και αμφισβήτησιμες σχέσεις.
Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει,ολοφάνερα δεν επιθυμεί παρά την εκπλήρωση των δικών του εγωιστικων ενστίκτων (πιθανολογω ότι έφαγε απόρριψη από τη σύντροφό του και για αυτό σας πλησίασε).
Όμως,μην απογοητεύσει,διότι μια εξαιρετική αίσθηση αυτοπεποίθησης, ισορροπίας και σωστού timing θα φέρει επιτυχία στα αισθηματικά σας. Τα πράγματα θα προχωρήσουν. Κάθε επιπλοκή στις επιδιώξεις σας θα είναι μια ευκαιρία να ωριμάσετε κι άλλο και να γευτείτε περισσότερη αγάπη.
Παραμείνετε συγκρατημένη έως ότου έρθει η πολυπόθητη κατάλληλη στιγμή.
Να είστε καλά !
Παράθεση:
Αυτος ο πρωην
Σχόλιο # 1 από Katia_era28Γεια σε ολους σας! ? Θα σας μιλησω για ενα θεμα που με πονά κ που δε μιλαω σε κανενα κ δε γνωριζει κανεις οτι συνεβει, καθως ολοι θεωρουν οτι τον ρχω αφησει στο παρελθον! Πιο πολυ για να το βγαλω απο μεσα μου το περιγράφω! Χωρισμένη εδω και 3 χρονια απο μια εντονη κ δυσκολη σχεση 5 χρονων! Οπου αυτος μετακόμισε στο νησι του και με αφησε πισω στην Αθηνα! Ο χωρισμος δεν ηταν εύκολος και συχνα ειχα ενοχλησεις απο αυτον κ τηλεφωνα χωρις βεβαια να με θελει πισω σε σχεση! Σεξ μετα τον χωρισμο αφθονο ελπιζοντας να τον κανω παλι δικο μου! Λογω της καραντίνας δεν τον ειδα για ενα ολοκληρο χρονο! Σε αυτο το χρονο προσπαθησα να γινω ο καλυτερος κ βελτιωμένος μου εαυτος! Βγηκα εξω, γνωρισα νεους ανθρωπους, αρχισα να γυμνάζομαι πολυ κ επιτελους ειπα οτι νιωθω καλα! Πριν 4 εβδομαδες βλεπω κλησεις και μνματα του πρωην μου! Στο ενδιαμεσο μου ειχε ξαναπει να βρεθουμε αλλα μπορεσα κ αντιστάθηκα! Αυτη τη φορα ομως οχι! Ο πρωην μου ειναι σε σχεση με μια αλλη κοπελα εδω κ ενα χρονο που τον ακολούθησε και μενουν μαζι στο νησι του! Τον βλεπω λοιπον κ γινεται παλι σεξ, λεγοντας μου πολλα ψεματα οτι με αυτη εχει χωρισει! Μετα το σεξ εξαφανιζεται κ μαθαινω οτι ειναι παλι μαζι της! Χανω την ψυχραιμια μου κ τον καλω απο αποκρυψη! Τοτε αποφασίζω να δειξω σε αυτη τα μνματα του ωστε να τους κανω να τσακωθούν κ να καταλαβει οτι την κοροιδευει! Το μετανιωνω κ σβηνω τα μνματα μου! Ομως εκεινη ειδε το ονομα μου και αρχιζει να με καλει διαρκως και να μου στελνει μνματα γιατι ενοχλω τον αντρα της. Δε σηκωνω το τηλ και δεν απανταω! Μου στελνει έπειτα αυτος να μην τους ενοχλησω ξανα κ οτι αν το κανω θα τον βρω μπροστα μου, θα με κανει ξεφτυλα παντου και πολλες αλλες απειλές! Αρνειται οτι εκανε σεξ μαζι μου και με βγαζει τρελη. Στεναχωριεμαι απιστευτα πολυ, ξεσπαω σε κλαματα και αποφασίζω να τον μπλοκαρω απο τα παντα! Τωρα μαθαινω οτι με αυτη δειχνουν πιο ερωτευμενοι απο ποτε! Τελικα υπαρχουν κ αυτοι οι αντρες?..
Και η παγιατακη μαζι μας...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media