ακόμα & οι ακιτίνες φωτός.,, φεύγουν απ' τον ήλιο ...:, έτσι που τσουρουφλίζονται ...:..,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από NightWsh
12 Οκτωβρίου .. Παγκόσμια ημέρα αποδημητικών πουλιών.Για όσους έχουν τάσεις φυγής.(θεματαρα ανάπτυξης χωρίς να γίνει χαμουλης).Γκουντ μορνινγκ..
Σε Χορταρέα μου κάνει εμένα από το φυζίκ.
Όπως και νάχει, έχει σταθερούς φόλοουερΖ
Σχόλιο # 80 από Enikos
Και η παγιατακη μαζι μας...
Ναι...καλα...η ΑΝΙΜΑ επαγρυπνει...συν ολες τις διακηρυξεις της παραμασχαλα...
Φλουδες ελπιδες, τα περι της κοσμιοτητος . . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από NightWsh
12 Οκτωβρίου .. Παγκόσμια ημέρα αποδημητικών πουλιών.Για όσους έχουν τάσεις φυγής.(θεματαρα ανάπτυξης χωρίς να γίνει χαμουλης).Γκουντ μορνινγκ..
Αν ξερεις να καθαριζεις αγγουρια, κατι θα γινει...
Ειναι ρικουαιρμεντ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από Mathusalas
Τι γκρινιάζεις εσύ; έχουμε και μέλος που βλέπει το μέλλον. Καλή μου κυρία έχω μέλλον εγώ εδώ μεσα;![]()
Τι, μόνο ο Γιώργος170 θα βάζει τραγουδάκια;
https://www.youtube.com/watch?v=daGLoE-6oB8
. . . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 89 από TheRedKnight
Τσίου...για συμπαράσταση?
Οχι να μου πειτε μου και σεις,,,μονο εγω νοιωθω οτι διαβαζω τα ζωδια στο ρομαντζο του ‘70???Καλε τι μερα εβγαινε αυτο???
Αααα ο γκουγκλης λεει οτι το τελευταιο βγηκε 10 απριλιου 1990,,,δλδ ημερα ΤΡΙΤΗ!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από AlezandraΤα τραύματα της παιδικής σας ηλικίας,σας οδηγούν στο να επιμένετε σε ανασφαλείς και αμφισβήτησιμες σχέσεις.
Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει,ολοφάνερα δεν επιθυμεί παρά την εκπλήρωση των δικών του εγωιστικων ενστίκτων (πιθανολογω ότι έφαγε απόρριψη από τη σύντροφό του και για αυτό σας πλησίασε).
Όμως,μην απογοητεύσει,διότι μια εξαιρετική αίσθηση αυτοπεποίθησης, ισορροπίας και σωστού timing θα φέρει επιτυχία στα αισθηματικά σας. Τα πράγματα θα προχωρήσουν. Κάθε επιπλοκή στις επιδιώξεις σας θα είναι μια ευκαιρία να ωριμάσετε κι άλλο και να γευτείτε περισσότερη αγάπη.
Παραμείνετε συγκρατημένη έως ότου έρθει η πολυπόθητη κατάλληλη στιγμή.
Να είστε καλά !
αφτό με τους followers.,, να το κοιτάξεις ...:.,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από alexandriani1Σε Χορταρέα μου κάνει εμένα από το φυζίκ.
Όπως και νάχει, έχει σταθερούς φόλοουερΖ
Σχόλιο # 80 από Enikos
Και η παγιατακη μαζι μας...
Το Φανταζιο παγαινανε και το παρακολουθαγανε οι εκλεπτυσμενες, τις εποχες μετα τον κατακλυσμο...
Και με τις αλλες του Ρομαντζου, ητονε μονιμα σε κονφλικτ για το λεβελ των γνωσεων...
Αλικη - Τζενη, ενα πραμα...
Ε...μεχρι σημερα ετσι ειναι...
Με αυτες τις γνωσεις και αυτη την καλολογικουλικη εχθρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από Kristina_Οχι να μου πειτε μου και σεις,,,μονο εγω νοιωθω οτι διαβαζω τα ζωδια στο ρομαντζο του ‘70???Καλε τι μερα εβγαινε αυτο???
Αααα ο γκουγκλης λεει οτι το τελευταιο βγηκε 10 απριλιου 1990,,,δλδ ημερα ΤΡΙΤΗ!!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media