Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που χωρίσα από σχέση 4 χρόνων.. Γύρω στον Μάρτιο τον είχα πετύχει με άλλη στο δρόμο και μετα από κανένα δίμηνο με άλλη με την οποία έβγαινε 2-3 μήνες.. Απρίλιο μου ζήτησε να βρεθούμε να τα πούμε και μου έλεγε για την μια πως την βλέπει φιλικά αφού είχαν σταματήσει και η άλλη δεν ήταν λέει καθόλου το στυλ του σε εμφάνιση και δεν του άρεσε τόσο η συγκεκριμένη τότε είχε κάποια κιλάκια αλλά τώρα τα έχει χάσει έχει αλλάξει εμφανισιακα από τις φώτο που βλέπω.. Και ενώ μου εκεγε αυτά και για τις δύο μετά από κανένα μήνα πάλι τα βρίσκει με την πρώτη την είχε καψουρευτει κιόλας άσχημα από ότι έβλεπα αλλά δεν κράτησε και τώρα βγαίνει πάλι με την άλλη που μου ελεγε πως δεν τιυ άρεσε εμφάνισιακα και ανεβάζουν και φώτο.. Δεν του άρεσε όταν είχε τα κιλάκια της και του αρέσει τωρα δηλαδή ώστε να βγαίνει μαζι της; τι να πω.. 1 χρόνος πέρασε πάντως και εγώ ακομη να βρω κάτι σταθερό, φταίει το ότι πληγώθηκα από την σχέση που είχα και δεν μπορώ να εμπιστευτω ξανά; φταίει ότι δουλεύω πολλές ώρες και δεν έχω την διάθεση; δεν ξέρω αλήθεια.. Εγω βλέπω ότι αυτός ψάχνεται βρίσκει την μια μετά την αλλην εγώ γιατί ακόμη να μην έχω βρει κάποιον; βέβαια έστελναν μέσα στο καλοκαίρι άτομα να βγούμε κλπ αλλα δούλευα ήμουν πτώμα και τους το ακυρώνα κάθε φορά μέχρι που δεν ξαναστειλαν και το να κάθομαι εγώ να στέλνω μήνυμα δεν είναι του στυλ μου..
Ορεξη που την εχεις πρωινιατικο...
"""1 χρόνος πέρασε πάντως και εγώ ακομη να βρω κάτι σταθερό, φταίει το ότι πληγώθηκα από την σχέση που είχα και δεν μπορώ να εμπιστευτω ξανά; φταίει ότι δουλεύω πολλές ώρες και δεν έχω την διάθεση; δεν ξέρω αλήθεια.. Εγω βλέπω ότι αυτός ψάχνεται βρίσκει την μια μετά την αλλην εγώ γιατί ακόμη να μην έχω βρει κάποιον;"""
Φταίει το ότι ένα χρόνο τωρα,αντί να ασχοληθείς περισσότερο με εσένα ασχολείσαι με εκείνον με ποιες βγαίνει,τι κάνει κλπ.
Σταμάτα να παρακολουθείς τα σοσιαλ του και κοίτα τα δικά σου θέματα.
(Με την ευκαιρία,γιατί γράφεις στο προφίλ σου ότι δεν ενδιαφέρεσαι για γνωριμία ,αφού ενδιαφέρεσαι)
Αγαπητη ,
τι ακριβώς μπορει να θελεις απο εμας ?Ρίχνετε μια ματιά στους τίτλους των ήδη δημοσιευμένων θεμάτων να μην μας μπερδεύετε.
Λοιπόν: Αυτός εδώ είναι ο αυτοςοπρώην με δύο τελίτσες στο τέλος.Ο προηγούμενος αυτοςοπρώην δεν έχει τελίτσες.Έτσι για να συνεννοούμαστε.Συνεχίστε τώρα τα σχόλια αγαπητοί forumistas. Εμ τι να φταίει άραγε βρε θεματοθέτρια με τους τίτλους-deja vu που δεν βρίσκεις κάτι σταθερό ακόμα ε; Τι να φταίει; Θα ερευνηθεί ενδελεχώς.
Υ.Γ. Μη μας τα κάνετε αυτά πρωινιάτικο πριν τον καφέ, τα χουμε ξαναπεί..
Παράθεση:
Εγω βλέπω ότι αυτός ψάχνεται βρίσκει την μια μετά την αλλην εγώ γιατί ακόμη να μην έχω βρει κάποιον;
Σχόλιο # 1 από Alexandra233
Ελα να σου πω κατι τωρα, που κυλησε η μερα καπως...
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από NightWsh
Πείτε μου ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Πλιζ
μας την έπεσαν οι πρώην, άντε λίγους ακόμα και θα τους βγάλουμε στην παρέλαση...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από JIMTHEBLASTER1975
'Εγω γιατί ακόμα να μην έχω βρει κάποιον';Πολύ προτωτυπο!Όλοι μας εδώ μέσα την ίδια ερώτηση κάνουμε στον εαυτό μας...Γι'αυτό δεν γίναμε μέλη στο sxeseis;Όποτε κουλαρε λίγο![]()
όχι και όλοι μας...εδώ έχουμε οδηγάρα για το πουλμανάκι και τυπάρα που κάνει stage diving χωρίς σταματημό...αν βάλουμε και κάποιες εξαίρετες κυρίες ανοίγουμε και ζαχαροπλαστείο μιλάμε...
αλεξανδρα μου γτ ειχατε χωρησει με το παιδι?
Γειά σου κοπέλι κριτικάτσι !! τί έρχεσαι εδω μέσα να πείς το θέματάκι σου . δεν βλέπεις ότι πέφτει πολύ ειρωνεία από τούς εμπειρογνώμονες !!! Λοιπόν εχω πρόταση super και για να μην τα λέμε εδω και μας ειρωνευτούν πάλι καί όχι μόνο πάμε σε προσωπικό μηνυματάκι να σού πώ την λύση στο αυτάκι και θα δείς ότι όλα θα λυθουν αυτομάτως. Μόνο έτσι λύνονται αυτά τα θέματα..
Πλίζ δέν κάνω πλάκα !!!
Παράθεση:
Αυτός ο πρώην..
Σχόλιο # 1 από Alexandra233Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που χωρίσα από σχέση 4 χρόνων.. Γύρω στον Μάρτιο τον είχα πετύχει με άλλη στο δρόμο και μετα από κανένα δίμηνο με άλλη με την οποία έβγαινε 2-3 μήνες.. Απρίλιο μου ζήτησε να βρεθούμε να τα πούμε και μου έλεγε για την μια πως την βλέπει φιλικά αφού είχαν σταματήσει και η άλλη δεν ήταν λέει καθόλου το στυλ του σε εμφάνιση και δεν του άρεσε τόσο η συγκεκριμένη τότε είχε κάποια κιλάκια αλλά τώρα τα έχει χάσει έχει αλλάξει εμφανισιακα από τις φώτο που βλέπω.. Και ενώ μου εκεγε αυτά και για τις δύο μετά από κανένα μήνα πάλι τα βρίσκει με την πρώτη την είχε καψουρευτει κιόλας άσχημα από ότι έβλεπα αλλά δεν κράτησε και τώρα βγαίνει πάλι με την άλλη που μου ελεγε πως δεν τιυ άρεσε εμφάνισιακα και ανεβάζουν και φώτο.. Δεν του άρεσε όταν είχε τα κιλάκια της και του αρέσει τωρα δηλαδή ώστε να βγαίνει μαζι της; τι να πω.. 1 χρόνος πέρασε πάντως και εγώ ακομη να βρω κάτι σταθερό, φταίει το ότι πληγώθηκα από την σχέση που είχα και δεν μπορώ να εμπιστευτω ξανά; φταίει ότι δουλεύω πολλές ώρες και δεν έχω την διάθεση; δεν ξέρω αλήθεια.. Εγω βλέπω ότι αυτός ψάχνεται βρίσκει την μια μετά την αλλην εγώ γιατί ακόμη να μην έχω βρει κάποιον; βέβαια έστελναν μέσα στο καλοκαίρι άτομα να βγούμε κλπ αλλα δούλευα ήμουν πτώμα και τους το ακυρώνα κάθε φορά μέχρι που δεν ξαναστειλαν και το να κάθομαι εγώ να στέλνω μήνυμα δεν είναι του στυλ μου..
πλιζ πλακα με κάνεις ;;;
Παράθεση:
ΑπαντησηΑγαπημένη καλό θα ήταν να πας μπροστά. Είναι ένας άνθρωπος που προφανώς και εμπλέκεται με άτομα χωρίς να έχει ουσιαστικά συναισθήματα για να δώσει και χρήζει άμεσης ψυχολογικής παρακολούθησης. Μετά από 4χρονια να σε μετατρέπει εσένα σε κολλητή του φίλη δν εχει κάποιο νόημα και να γνωρίζεις εσύ με ποιες είναι. Σου αξίζει κάτι καλύτερο!!!
Σχόλιο # 16 από Briar789
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από NightWsh
Νέος τρόπος προσέγγισης.Να τα βλέπετε οι παλιότεροι να μαθαίνετε..
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media