Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Αυτός ο πρώην..

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Mathusalas

# 41 στις 20/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Αυτοι που στην πεφτουν (4-5) δεν σου αρεσουν ενω ο σερβιτορος σου αρεσει γιατι μαλλον σε εχει γραμμενη. Μια χαρα ειναι η ψυχολογια σου

Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από Alexandra233
Και πως είναι θέμα εγωισμού το να κάθομαι να ασχολούμαι ακόμη. Ίσως είναι που ακόμη δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος. Έχω βγει με 4-5/άτομα από τότε που χωρίσα αλλα με κανέναν δεν είχε διάρκεια γιατί όλη το πήγαιναν στο πονηρό.. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να επισκεφτώ έναν ειδικό αλλά δεν ξερβ κιόλας.. Απο τότε που χωρίσα μου είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτω και να ανοιχτω εύκολα σε κάποιον.. Στη δούλεια έχει έναν σερβιτόρο πιυ μου αρέσει αλλά λόγω κούρασης δεν έχω διάθεση το πρωί που πάω και φαίνομαι κάπως ξινή νομίζω και δεν ξέρω τι εντύπωση του έχω δώσει.. Είδα ότι έβγαλαν φώτο εκεί με μια συναδέλφο μου και κάτι άλλους και εγώ έλειπα.. Ουτε πως να πλησιάσω κάποιον ξέρω ούτε να τον προσεγγίσω ούτε τίποτα..

 

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost