κρατιέται ακόμα ε;
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Qwerty___55
. Έριξα μια ματια στο προφιλ σου .,.,, . Έχεις αλλάξει την φωτο σου ...,, .Μια χαρα είσαι ...,, . Με εκτίμηση ...Q...
Σε ευχαριστω Q, και εσυ μια χαρα εισαι καιρος να τη βαλεις να σε δουν και οι υπολοιπες κοκονες που δεν σε ξερουν να σε αποκαταστησουμε επιτελους
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Qwerty___55
Αγαπητέ Ανδρέα Καλημέρα ,, ...Σε ευχαριστω για το like ...,, . Έριξα μια ματια στο προφιλ σου .,.,, . Έχεις αλλάξει την φωτο σου ...,, .Μια χαρα είσαι ...,, . Με εκτίμηση ...Q...
Και βεζιναδικο, μη σου πω!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από TheRedKnight
όχι και όλοι μας...εδώ έχουμε οδηγάρα για το πουλμανάκι και τυπάρα που κάνει stage diving χωρίς σταματημό...αν βάλουμε και κάποιες εξαίρετες κυρίες ανοίγουμε και ζαχαροπλαστείο μιλάμε...
Μας ποτισες δηλητηριο τωρα...
Δεν μπορεις να καμεις δουλιτσα, χωρις να αμαρτανεις, ενωπιο τσι εδρος?...
Σε καλο μας, με εσας τους εν δυναμει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από algo-serioΓειά σου κοπέλι κριτικάτσι !! τί έρχεσαι εδω μέσα να πείς το θέματάκι σου . δεν βλέπεις ότι πέφτει πολύ ειρωνεία από τούς εμπειρογνώμονες !!!
Λοιπόν εχω πρόταση super και για να μην τα λέμε εδω και μας ειρωνευτούν πάλι καί όχι μόνο πάμε σε προσωπικό μηνυματάκι να σού πώ την λύση στο αυτάκι και θα δείς ότι όλα θα λυθουν αυτομάτως. Μόνο έτσι λύνονται αυτά τα θέματα..
Πλίζ δέν κάνω πλάκα !!!
Μια σhκετη αμαρτια ητανε αφτος ο τροπος...
Μας λεει ειρωνες και τσουτσουργιασα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από NightWsh
Νέος τρόπος προσέγγισης.Να τα βλέπετε οι παλιότεροι να μαθαίνετε..
Ειρωνια? Εμπειρογνωμονας? δεν υπαρχουν τετοιες λεξεις στο λεξιλογιο αυτου του φορουμ. Παντως τωρα που το ξανασκεφτομαι σαν εμπειρογνωμονας δεν θες να μιλησεις στο αυτακι της δεσποινιδας ή κανω λαθος?
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από algo-serioΓειά σου κοπέλι κριτικάτσι !! τί έρχεσαι εδω μέσα να πείς το θέματάκι σου . δεν βλέπεις ότι πέφτει πολύ ειρωνεία από τούς εμπειρογνώμονες !!!
Λοιπόν εχω πρόταση super και για να μην τα λέμε εδω και μας ειρωνευτούν πάλι καί όχι μόνο πάμε σε προσωπικό μηνυματάκι να σού πώ την λύση στο αυτάκι και θα δείς ότι όλα θα λυθουν αυτομάτως. Μόνο έτσι λύνονται αυτά τα θέματα..
Πλίζ δέν κάνω πλάκα !!!
Εγω όχι I m unstoppable today.
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από la-merκρατιέται ακόμα ε;
Να γίνω πρώην με δυο, μία ή άνευ ...τελίτσες;
Παράθεση:
βρε κορίτσια
Σχόλιο # 6 από alexandriani1Ρίχνετε μια ματιά στους τίτλους των ήδη δημοσιευμένων θεμάτων να μην μας μπερδεύετε.
Λοιπόν: Αυτός εδώ είναι ο αυτοςοπρώην με δύο τελίτσες στο τέλος.Ο προηγούμενος αυτοςοπρώην δεν έχει τελίτσες.Έτσι για να συνεννοούμαστε.Συνεχίστε τώρα τα σχόλια αγαπητοί forumistas.
... με 3 τελίτσες !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από NightWsh
Κοπέλι;αρσενικό;Οι εν δυνάμει ο,τι βρεθεί στο διάβα τους .το νους οι λοιποί!
Κι άλλος e- γύπας... αυτός μιλάει στα κοριτσίστικα αυτακια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από algo-serio
Εγω μίλησα στο αυτάκι και θα γινω Νυν χωρις τελιτσα σκετο..??
Δεσποινακι εκπρόσωπος της Αλεξανδρας εισαι ;; Μάλλον η Αλεξανδρα η δίδυμη
πλιζ μη μας δουλεύετε δεν θα το αντ'εξουμε άλλο
νυσαφι πιά !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Despoinaki23
Ο λόγος που ακυρωνα τιυς άλλους είναι πως δούλευα σεζόν τέλη του μηνός σταματάω και ήμουν πολύ στο τρέξιμο και στην κούραση που δεν είχα διάθεση να βγω και να έχω τιν χρόνο που χρειάζεται να γνωρίσω κάποιον.. Βγήκα με έναν ο όποιος δεν έψαχνε κάτι σοβαρό από εμένα ήταν τσιγκούνης και ξενέρωσα δεν ξαναβγηκα μαζί του.. Δεν ξέρω αν ο πρώην το βλέπει σοβάρα με αυτήν γιατί τον Απρίλιο που είχαμε βρεθεί να μιλήσουμε μου είπε πως δεν υιυα άρεσε όταν την είδε άβαφτη και κάτι τέτοια και τώρα πιυ δεν τιυ κάθεται άλλη και η συγκεκριμένη εχει χάσει κιλά από τότε τώρα ξαφνικά τιυ αρέσει και βγαίνει μαζι της; τι να πω..
Παράθεση:
Ο λόγος που ακυρωνα τιυς άλλους είναι πως δούλευα σεζόν τέλη του μηνός σταματάω και ήμουν πολύ στο τρέξιμο και στην κούραση που δεν είχα διάθεση να βγω και να έχω τιν χρόνο που χρειάζεται να γνωρίσω κάποιον.. Βγήκα με έναν ο όποιος δεν έψαχνε κάτι σοβαρό από εμένα ήταν τσιγκούνης και ξενέρωσα δεν ξαναβγηκα μαζί του.. Δεν ξέρω αν ο πρώην το βλέπει σοβάρα με αυτήν γιατί τον Απρίλιο που είχαμε βρεθεί να μιλήσουμε μου είπε πως δεν υιυα άρεσε όταν την είδε άβαφτη και κάτι τέτοια και τώρα πιυ δεν τιυ κάθεται άλλη και η συγκεκριμένη εχει χάσει κιλά από τότε τώρα ξαφνικά τιυ αρέσει και βγαίνει μαζι της; τι να πω..
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Mathusalas
Βρε apoliti μην είσαι απόλυτη με τον algo. Να βοηθήσει το κακόμοιρο κορίτσι θέλει. Κοινωνικό έργο λέγεται αυτό που προσφέρει.
έτσι, νομίζω ότι το κακόμοιρο κορίτσι ανέφερε και κάτι για κουβάλημα τα ψώνια από την λα'ι'κή...?
αυτος καλε ψαχνει γκομενα σε τιμη ευκαιριας ..
κι ακριβως ποιο ειναι το ερωτημα ?
φανταζομαι φταινε οι ερημιες ..μην ασχολεισαι μαζι του ..ουτε εσενα σ ενδιαφερει ουτε κι αυτος θελει τιποτε σοβαρο ..
στα 23 πετας ,,,τραβα παρακατω ,,θα ερθει ο επομενος ,,ειναι θεμα χρονου ,,
α και μην δουλευεις τοσο πολυ ..η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη .
Παράθεση:
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media