Αγαπημένοι μου φίλοι. Δν περίμενα ότι θα έβρισκα αυτό το φόρουμ και ανθρώπους σαν και εσάς να απαντάτε τόσο ειλικρινά στον κάθε άνθρωπινο ζήτημα. Είναι μεγάλη η χαρά που θ μ δώσετε εάν μου πείτε ειλικρινά την γνώμη σας.
Τα είχαμε σχεδόν 1 χρόνο η μεγαλύτερη σχέση της ζωής μου. Με έκανε να πιστέψω στην υπέρβαση μαζί του. Μου τα έδωσε όλα από την πρώτη βδομάδα αμέριστη επικοινωνία επαφή από κάμερα παρένθεση ήταν κολλητός της φίλη μου όποτε ήταν και πολύ γνωστό κ οικείο άτομο. Με πολλή καλή εργασία μορφωμένος κ να ταιριάζουμε στις απόψεις σαν 1. Επειδή έμενε εξωτερικό τον πρώτο καιρό 3 μηνες βρεθήκαμε για 5 μέρες τα φτιάξαμε κ επειτα κάναμε κάμερα όλη μέρα. Στον 5ο μήνα πήγα ν μεινω μαζί του αφού το ήθελε πολύ και ο ίδιος. Η ζωή μας ήταν μαγική περάσαμε 6 υπέροχους μήνες μαζί καραντινα αγκαλιά και βόλτες. Ένιωθα ότι είχα το αλλο μου μισό. Καθως πέρασε ο καιρός με πηγε και διακοπές και περίπου στα μέσα τ καλοκαιριού μου ανακοινωνει ξαφνικά ότι πρέπει ν γυρισω σπίτι μου διότι έχει ν παει διακοπές μ τους γονείς του να σημειωσω ότι λόγω του εξωτερικού που έμενε εγω πιεζομουν κ κρατικά ν παραμείνω στην χώρα λόγω λήξης παραμονής. Οπότε κ βγάζω εισητηριο με παει στ αεροδρόμιο όλα καλά. Το πρώτο βράδυ που επιστρέφω μιλήσαμε ελάχιστα διότι ήξερα ότι δουλεύει νύχτα την Τρίτη μέρα τν περνώ κάμερα λέμε τα νέα μας κ το κλείνουμε. Την επόμενη περιμένω να με πάρει η να μου στείλει αυτός. Τίποτα. Παίρνω πρωτοβουλία και του στέλνω σε 2 μερες τι κάνεις μου απαντά ένα ξερό καλά του στέλνω φωτογραφίες μου από διακοπές και δεν απαντά περναν 10 μερες χωρίς να έχει επικοινωνήσει μαζί μου ουτε Ν μ ψάξει ούτε τίποτα. Τις επόμενες 15 μέρες αφού συνέβαιναν σημαντικά γεγονότα στη ζωή μ κ ένιωθα τελείως μόνη πήρα την απόφαση κ του έστειλα ένα ξεγυρισμένο σε ευχαριστώ πολύ για όλα καλά να περνάς θα ήθελα να μαστε φίλοι. Χώρις φυσικά να τ εννοωΜου απάντησε σε 5 λεπτά και εγώ σε ευχαριστώ πολύ καλά να περνάς. Πριν από αυτό είχε βάλει τραγούδι στ φμπουκ μποφιλιου το μέτρημα. Έκλαψα πάρα πολύ πρώτη φορά ένιωσα έτσι σε 5 μέρες είχα τα γενέθλια μου δεν μ εστειλε τίποτα νευριασα και τον έκανα μπλοκ από τα σοσιαλ με την άποψη μήπως με πάρει τηλέφωνο. Έχουν περάσει 4 μηνες και τίποτα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δν τν έχω ξεπεράσει γιατί ακόμα δν κατάλαβα πως φτάσαμε ως εδώ. Τι έπαθε. Με τρώει πολύ. Τι να κάνω; Σας παρακαλώ ειλικρινής απαντήσεις!!!Αγαπητή(προφανώς δεν ισχύει το παντρεμένη που γράφεις στο προφίλ σου).
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι είναι αυτό που τον απομάκρυνε από εσένα,διότι εμφανέστατα ο άνθρωπος θέλει να ξεκοψετε κάθε επαφή και δεν σε θέλει ούτε για φίλη (εννοείται ότι δεν εννοείται φιλια αμέσως μετά τον χωρισμό, ειδικά όταν ο ένας από τους δύο δεν τον επιθυμούσε).
Καλό είναι να δίνονται εξηγήσεις για να ξέρει και ο άλλος πού βαδίζει,να λάβει υπόψη του τα τυχόν λαθη του και να μη δημιουργούνται τέρατα στο μυαλό.
Όμως,από τη στιγμή που δεν είναι διατεθειμένος να τις δώσει,μην πιέζεις την κατάσταση.
Πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει σε λίγο καιρό σα να μη συνέβη τίποτα.
Θα πρότεινα να μην τον δεχτείς πίσω,είτε πάρεις απαντήσεις είτε όχι.
Εφόσον λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο,παύει να είναι έμπιστος.
Φίλη μου ότι το διάστημα που μείνατε μαζί, εσύ μεν μπορεί να ένοιωθες πολύ όμορφα όπως λες με τις αγκαλίτσες εν μέσω καραντίνας κλπ, αλλά εκείνος να κατάλαβε ότι πιέζεται. Απλά δεν στο εκδήλωσε άμεσα, είτε γιατί ο βαθμός της μεταξύ σας οικειότητας δεν ήταν αρκετός (και μην το μπερδεύεις με την διαδικτυακή οικειότητα, δια ζώσης είναι όλα διαφορετικά), είτε γιατί ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος που δεν αντέχει τις face to face εξηγήσεις και προτιμά την σιωπηλή αποστασιοποίηση ή την συνομιλία μέσω μηνυμάτων.
Θα σου έλεγα να μην επανέλθεις με κανέναν τρόπο και απλά να κρατήσεις σ' ένα κουτάκι της μνήμης και της καρδιάς σου ό,τι όμορφο συνέβη. Άλλωστε το σύντομο μήνυμά του, αυτό προδίδει ότι προκρίνει κι αυτός. Κι όσο για γενέθλια, επετείους κλπ, αυτά κορίτσι μου συνήθως είναι στο μυαλό μας και επιστρατεύονται από τον μηχανισμό αυτολύπησης που όλοι έχουμε. Όταν κάποιος έχει αρχίσει να αδιαφορεί για μας, χ@στηκε αν έχουμε γενέθλια, εάν αρρωστήσαμε, εάν μας συνέβη κάτι. Δυστυχώς έτσι είναι.Εντάξει μην εισαι και τόσο ενθουσιασμένη πού μας βρήκες και θα σού λυσουμε το πρόβλημα χαλλλάρωσε..
Τό παντρεμένη δεν καταλαβαίνω πού κολλάει αλλα τεσπα. μάλλον δεν εισαι. οκ νομίζω ότι ειναι ξακαθαρα τα πράγματα. απλά ενοιωθε μοναξια στο εξωτερικό και μια και σε βρήκεΠραγματικά σας ευχαριστώ πολύ, Ναι όλοι τα ίδια μου λενε ειδικά και με την απάντηση του αγοριού broken guy oti επαιξε ισως κατι αλλο κατι πιο κοντινο προς αυτον, και σιγουρα η επιλογη του δεν μου δινει άλλα περιθωρια να συνεχισω κατι , μονο η λυση της πορειας μπροστα ειναι δυνατη. Σας ευχαριστώ πολυ που απαντατε με σεβασμο και με ενθαρρύνετε στο να προχωρήσω, Δυστυχως ακόμα δεν εχω βρει την δύναμη να τον κατηγορήσω να του ρίξω ευθύνες , ακούω άλλα ατομα να μου λένε οτι φταίει στο κομμάτι του τέλους ή στο οτι δεν είπε τίποτα και εγώ ακόμα δεν εχω βρει την δύναμη να τον κατηγορήσω και να τον ΜΙΣΗΣΩ να τον διαγράψω, θα γίνει και αυτο όμως σταδιακά , Φίλοι μου εύχομαι να είστε καλά και να ξέρετε πως ακόμα και η στοιχειώδης συμβολή σας στο ζήτημα μου χρήζει αμέριστης προσοχής και ενδιαφέροντος για τον άνθρωπο που βγαίνει απο μια σχέση. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!
Τολμώ να υποθέσω οτι έρχεστε από στενάχωρες σχέσεις στην προσωπική σας ζωή , πολυ πριν συναντήσετε τον άντρα αυτόν .
Εδώ συζητάμε για εν ψυχρώ εγκατάλειψη , χωρίς εξήγηση . Βαρύ .
Ενας καθρέφτης ειναι ο πρώην σας , που σας γυρίζει πίσω όλη την απαισιοδοξία και το φόβο που κουβαλάτε για τις σχέσεις .
Παμε τώρα και σε περισσότερες λεπτομέρειες .
Αν είστε 36 , η μεγαλύτερη σχέση σας ήταν αυτή η τελευταία και κράτησε ...ένα χρόνο ?
Γιατί ως τώρα δε μείνατε με κάποιον περισσότερο ?
Σας γυρίζει πίσω στη χώρα σας , γιατί ...θέλει να πάει διακοπές με τους γονείς του , πώς ακούγεται αυτό ? Μια χαρα ?
Το κουβάρι θα αρχίσει να ξεμπλέκει κατα τη γνώμη μου , όταν ψάξετε τον εαυτό σας και όχι αν μάθετε τι σκέφτεται εκείνος.
Και να ξεδιαλύνετε τις δικές του σκέψεις , αν δε δείτε γιατί εγκαταλείπεστε , σας περιμένουν κι αλλα τέτοια κουβάρια .
Αυτά δεν ειναι λαχεία , έχετε υπόψη σας . Ειναι αποτέλεσμα προσωπικής αυτό-τοποθέτησης.
Αν βλέπατε τον εαυτό σας σαν μια ξεχωριστή περίπτωση γυναίκας , τέτοιες εμπειρίες δε θα ειχατε .
Να δούμε λοιπόν τι γινεται εκεί ?
Δε μ' αφηνουνε, δε μ' αφηνουνε να εκφραστω...
αγαπημενη helenaki4 που πολλές φορες εχω διαβάσει τις απαντήσεις σας και τις βρίσκω αρκετά σωστές βασιμες και τοποθετημένες. Τα στοιχεία μου τα έκανα με μόνο σκοπό την συμβουλευτική και φιλική τοποθέτηση σε ανθρώπους, Φυσικα και δεν είναι το πραγματικό της ηλικίας μου εδω.δεν έχω ως στόχο να γνωρίσω ατομα ή ερωτική επικοινωνία, τώρα ως προς αυτό που λέτε αυτο είναι η αλήθεια είναι οτι μέχρι τώρα προστάτευα τον εαυτό μου απο μεγαλύτερες σχέσεις απο τον φόβο της δεσμευσης και της ψυχολογικής εμπλοκής. Πρώτη φορά επένδυσα σε κάτι διότι αρχισα να θέλω την σχέση και την δέσμευση ενω δεν ήθελα κατι σοβαρό στο παρελθόν. είχα σπουδές και εργασία, και κάπου φοβόμουν οτι αν θα γίνει αυτό δηλαδή μμια μακροχρόνια σχέση θα έπερεπε να είμαι συνηδειτοποιημένη κάτι που δεν ήμουν εως τοτε και σκεφτόμουν εργασία και καριέρα ή εστω ανεξαρτησία αλλά απο εδω και πέρα έχω αποφασίσει να δίνω παραπάνω πράγματα μόνο εαν βρεθούν κατάλληλοι άνθρωποι. Δυστυχώς και εγώ στο παρελθόν είχα τελειώσει άδοξα σχέσεις με το φόβο οτι θα δεσμευτώ και τώρα που για πρώτη φορά άρχισα να δένομαι αποφάσισε το αντιθετο αυτος. Αλλά αγαπητη μου φιλη, σε αυτο το διάστημα αρχισε να μου γβαινει η ανάγκη της δεσμευσης και της σχέσης δυστυχώς δεν με ενδιέφερε παλαιότερα κάτι τέτοιο. πλεον ομως είναι ανάγκη
Αφού σας "πήγε" και διακοπές...
πως, όπως γράφει και το Ελενάκι, τίποτα δεν είναι λαχείο. Δεν μας προκύπτουν τυχαία κάποια άτομα στη ζωή μας. Τα ψάχνουμε, τα έλκουμε, τα επιδιώκουμε.
Αναγνωρίζω, και αναγνωρίζεις κι εσύ, ότι η καλύτερη στάση σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι ένα οριστικό delete από τη σκέψη σου. Τα περί μπλοκαρισμάτων από social κλπ εγώ τα θεωρώ λίγο παιδικά και ελάχιστα αποτελεσματικά. Στο μυαλό μας βρίσκονται όλα, όχι στο λαπτοπ ή στο κινητό μας.
Όμως, επειδή δεν θέλω να δίνω με ευκολία οδηγίες στους άλλους, κι επειδή υπάρχει πάντα το ¨"βγάλ' τη σκούφια σου και βάρα με" ή το "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω", κατανοώ ότι δεν μπορείς να τον διαγράψεις εύκολα. Εγώ, σε αντίθεση με προλαλήσαντες, δεν θα σου πω λοιπόν να μην τον δεχτείς πίσω, στην περίπτωση που εκείνος σου το ζητήσει. Μπορεί και να αξίζει μια ευκαιρία κι όπως μου είπε κι ο γιος μου κάποτε, οι ευκαιρίες υπάρχουν για να δίνονται.
Μπορεί να επαναληφθεί από μέρους του η ίδια συμπεριφορά; το πιθανότερο.
Μπορεί να αποδειχτεί ότι δεν την άξιζε την ευκαιρία: πιθανότατο.
Ρίσκο από την πλευρά σου; μεγάλο.
Στη ζωή ωστόσο συχνά ρισκάρουμε, ειδικά εάν ακολουθούμε την φωνή της καρδιάς μας.
Να είσαι καλά.
Να είσαι καλά.
Αρχίζουμε να βγάζουμε ακρη ...
Θα θέλατε να διατυπωσετε τους λόγους για τους οποίους φοβηθήκατε ως τώρα να εμπλακείτε συναισθηματικά ?
Κατα το σκεπτικό σας , από ποιο κίνδυνο σας προστατεύατε ? Εκεί ειναι το ζουμί , νομίζω .
Σχέση και «μη συναισθηματική εμπλοκή» , γινεται άραγε ?
Η επαγγελματική ανεξαρτησία σε τι κοντράρει με ενδεχόμενο σχέσης πιστεύατε ?
Κρατώ για το τέλος αυτό το «ανάγκη για σχέση» ...πολλή προσοχή .
Αν θέλετε απαντήστε στα παραπάνω και θα τοποθετηθώ πιο ολοκληρωμένα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Briar789αγαπημενη helenaki4 που πολλές φορες εχω διαβάσει τις απαντήσεις σας και τις βρίσκω αρκετά σωστές βασιμες και τοποθετημένες. Τα στοιχεία μου τα έκανα με μόνο σκοπό την συμβουλευτική και φιλική τοποθέτηση σε ανθρώπους, Φυσικα και δεν είναι το πραγματικό της ηλικίας μου εδω.δεν έχω ως στόχο να γνωρίσω ατομα ή ερωτική επικοινωνία, τώρα ως προς αυτό που λέτε αυτο είναι η αλήθεια είναι οτι μέχρι τώρα προστάτευα τον εαυτό μου απο μεγαλύτερες σχέσεις απο τον φόβο της δεσμευσης και της ψυχολογικής εμπλοκής. Πρώτη φορά επένδυσα σε κάτι διότι αρχισα να θέλω την σχέση και την δέσμευση ενω δεν ήθελα κατι σοβαρό στο παρελθόν. είχα σπουδές και εργασία, και κάπου φοβόμουν οτι αν θα γίνει αυτό δηλαδή μμια μακροχρόνια σχέση θα έπερεπε να είμαι συνηδειτοποιημένη κάτι που δεν ήμουν εως τοτε και σκεφτόμουν εργασία και καριέρα ή εστω ανεξαρτησία αλλά απο εδω και πέρα έχω αποφασίσει να δίνω παραπάνω πράγματα μόνο εαν βρεθούν κατάλληλοι άνθρωποι. Δυστυχώς και εγώ στο παρελθόν είχα τελειώσει άδοξα σχέσεις με το φόβο οτι θα δεσμευτώ και τώρα που για πρώτη φορά άρχισα να δένομαι αποφάσισε το αντιθετο αυτος. Αλλά αγαπητη μου φιλη, σε αυτο το διάστημα αρχισε να μου γβαινει η ανάγκη της δεσμευσης και της σχέσης δυστυχώς δεν με ενδιέφερε παλαιότερα κάτι τέτοιο. πλεον ομως είναι ανάγκη
Παράθεση:
Μου τα έδωσε όλα από την πρώτη βδομάδα αμέριστη επικοινωνία επαφή από κάμερα
Σχόλιο # 1 από Briar789
A...ok...!!!
Παράθεση:
Στον 5ο μήνα πήγα ν μεινω μαζί του αφού το ήθελε πολύ και ο ίδιος.
Σχόλιο # 1 από Briar789
Tέλεια...!!!
Παράθεση:
Σας παρακαλώ ειλικρινής απαντήσεις!!!
Σχόλιο # 1 από Briar789
Στην ηλικια των 36 με ολα τα παραπανω ...συν τα μπλοκαρισματα στα φουμπου...τραγουδακια και λοιπες χαζομαριτσες...εαν σου απαντησω με ειλικρινεια ουτε οι ρεγγες δεν θα με κλαινε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Briar789και εγώ ακόμα δεν εχω βρει την δύναμη να τον κατηγορήσω και να τον ΜΙΣΗΣΩ να τον διαγράψω, θα γίνει και αυτο όμως σταδιακά ,
Δηλαδη...να προχωρησεις χωρις να τον μισησεις δεν παιζει ε..;;;
ναι θεωρω οτι με δυο παραδειγματα θα καταλάβεις, στις πιο σοβαρες γνωρισμίες μου που ξεκίνησαν στην πολη που σπουδαζα ειχα την τυχη να με θέλουν καλα παληκάρια αλλά με την ρπουπόθεση της διαμονής μου στην πόλη και πιθανής συγκατοικησης κάτι που εγω δεν ήθελα να μπω απο τα χρόνια που ξεκινάω να ανεξαρτητοποιουμαι εραγσιακα καθώς ήθελα να μετακομισω ηδη σε μεγαλυτερες πολεις, τα ατομα αυτα είχαν ετοιμες οικογενειακες δουλειες στις πολεις τους με ετοιμα σπιτια κατι που εμενα προσωπικα με τρομαζε να μπω κατευθειαν σε συμβιωση και φυσικα μετακολουθα παιδια χωρις εχω δοκιμασει να ανεξαρτητοποιηθω οικονομικα και να είμαι εγω σταθερη, Μπορει να ηταν λαθος να κοψω τετοιες σχεσεις αλλα οι επιλογες μυ ηταν ξεκαθαρες ή θα έχανα την εργασία ή τον ανθρωπο. Δεν μετανιωσα , οι εργασία πηγε παραγωγικά έμαθα να είμαι ανεξάρτητη και να συντηρούμαι μονη βέβαια πλεον αρχισα οπως σας ειπα απο εδω και περα να επιζητώ και σοβαρη σχεση. ΑΥΤΑ ελπίζω να καταλαβες,
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Helenaki4Αρχίζουμε να βγάζουμε ακρη ...
Θα θέλατε να διατυπωσετε τους λόγους για τους οποίους φοβηθήκατε ως τώρα να εμπλακείτε συναισθηματικά ?
Κατα το σκεπτικό σας , από ποιο κίνδυνο σας προστατεύατε ? Εκεί ειναι το ζουμί , νομίζω .
Σχέση και «μη συναισθηματική εμπλοκή» , γινεται άραγε ?
Η επαγγελματική ανεξαρτησία σε τι κοντράρει με ενδεχόμενο σχέσης πιστεύατε ?
Κρατώ για το τέλος αυτό το «ανάγκη για σχέση» ...πολλή προσοχή .
Αν θέλετε απαντήστε στα παραπάνω και θα τοποθετηθώ πιο ολοκληρωμένα.
Αγαπητη αλεξανδρα1 σε ευχααριστω πολυ για τα καλα σου λογια,
ναι ακομα δυστυχως αυτο είναι που με πονα οτι δεν έχει τελειωσει το θεμα απο την πλευρα του με μια ξεκαθαρη αιτιολογια ωστε να πω ναι τελος δυστυχως πολλοι μου ειπαν οτι μπορει να γυρισει και ισως και το σκεφτω καλυτερα εξαρταται φυσικα και τι θα βρει να πει αλλα το μονο σιγουρο είναι να προχωρησω και μαλλον οταν γυρισει θα ειναι αργα! πολυ αργα ...
θα δειξει . Να είσαι και εσυ καλα και ο γιος τα λεει ομορφα μακαρι να είναι ετσι στις σχεσεις του ! ευτυχισμενοι οι κοντινοι ... σε ευχαριστω πολυ!
Παράθεση:
Η αλήθεια είναι
Σχόλιο # 13 από alexandriani1πως, όπως γράφει και το Ελενάκι, τίποτα δεν είναι λαχείο. Δεν μας προκύπτουν τυχαία κάποια άτομα στη ζωή μας. Τα ψάχνουμε, τα έλκουμε, τα επιδιώκουμε.
Αναγνωρίζω, και αναγνωρίζεις κι εσύ, ότι η καλύτερη στάση σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι ένα οριστικό delete από τη σκέψη σου. Τα περί μπλοκαρισμάτων από social κλπ εγώ τα θεωρώ λίγο παιδικά και ελάχιστα αποτελεσματικά. Στο μυαλό μας βρίσκονται όλα, όχι στο λαπτοπ ή στο κινητό μας.
Όμως, επειδή δεν θέλω να δίνω με ευκολία οδηγίες στους άλλους, κι επειδή υπάρχει πάντα το ¨"βγάλ' τη σκούφια σου και βάρα με" ή το "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω", κατανοώ ότι δεν μπορείς να τον διαγράψεις εύκολα. Εγώ, σε αντίθεση με προλαλήσαντες, δεν θα σου πω λοιπόν να μην τον δεχτείς πίσω, στην περίπτωση που εκείνος σου το ζητήσει. Μπορεί και να αξίζει μια ευκαιρία κι όπως μου είπε κι ο γιος μου κάποτε, οι ευκαιρίες υπάρχουν για να δίνονται.
Μπορεί να επαναληφθεί από μέρους του η ίδια συμπεριφορά; το πιθανότερο.
Μπορεί να αποδειχτεί ότι δεν την άξιζε την ευκαιρία: πιθανότατο.
Ρίσκο από την πλευρά σου; μεγάλο.
Στη ζωή ωστόσο συχνά ρισκάρουμε, ειδικά εάν ακολουθούμε την φωνή της καρδιάς μας.
Να είσαι καλά.
Να είσαι καλά.
Σιγα που σε κρατουν, αφου τα εχουμε δεσει τα σκυλια
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από EnikosΔε μ' αφηνουνε, δε μ' αφηνουνε να εκφραστω...
Tο λαθος σας Μανδαμ ,ειναι οτι στειλατε φωτο θερινων διακοπων Ολοι αυτοι οι υποπροξενοι ( ορα Madame Paralie ) και μαμακηδες ειναι και ζηλευουν πολυ .
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media