Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Δεν ξέρω τι να κάνω. Πλιζζ απαντήστε μου την γνώμη σας

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

seychelles

# 41 στις 14/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 894
'Aρεσαν+: 0%

Απλά επαναλαμβάνω σοφά λόγια που είχα ακούσει εδώ από άνθρωπο με μεγάλη εμπειρία ζωής, δε θα πω παραπάνω γιατί πάω τώρα να φάω ένα γιαουρτάκι.

Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Kristina_

Τα λες στους αλλους για να τα υπενθυμιζεις στον εαυτο σου ε???

Εχω μια φιλη με τρια αγορια 1-5 ετων,,,της λεω αμα δεν παει και ο μικρος φανταρος δεν ξαναπαμε ουτε για ψωνια,,,εναν καφε και αυτον στο ποδι δικαιουσαι μονο 

Briar789

# 42 στις 14/10/2021
author
Γυναίκα / 38 / Παντρεμένη
Ν. Αργολίδας / Σκοτεινή
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 35
Ναι Χριστίνα στο σχολιο της Ελένης δεν θα παραθέσω αλλά διότι είναι τελείως λάθος. Δεν γνωρίζει καν το ιστορικό κ απομονώνει κάποιες λέξεις και με κατηγορεί για το ότι ήμουν ψυχρή σε σχέσεις κ τις τελείωνα. Οι σχέσεις αυτές ήταν απλές γνωριμίες που δν μπορούσαν ν συνεχιστούν εννοώντας φυσικά ότι στα πλαίσια του 1μηνα είχα ήδη ξεκαθαρίσει την πρόθεση μου ότι θα φύγω λόγω εργασίας. Οπότε είναι τελείως άκυρα αυτά που αναλογεί. Και δηλαδή όλες οι γυναίκες 36 πρέπει να είναι παντρεμένος με 3 παιδιά για να θεωρούνται μέσα στα πλαίσια της στρερετυπης φυσιολογικό τη φας που πλαισιώνεται μόνο από μια σοβαρή δέσμευση άσχετος εαν δν εχουμε ιδέα από βασικές παραμέτρους. Θα τρελαθούμε εντελώς. Ναι είμαι 36 Ελένη μου για να ηρεμήσεις ανύπαντρη κ η μεγαλύτερη μ σχέση ήταν 9 μήνες και το καλύτερο είμαι Καλά.
Αρέσει στο μέλος Paralia48

Briar789

# 43 στις 14/10/2021
author
Ν. Αργολίδας / Σκοτεινή
Επειδή αυτό έχει ξεφύγει με την ηλικία δηλαδή εάν ήμουν άντρας 36 χρόνων θα ήμουν σε ηλικία γάμου Λουκούμι και επειδή είμαι γυναίκα ανύπαντρη χωρίς μια μακροχρόνια σχέση μέχρι τώρα αυτό σημαίνει ότι έχω πρόβλημα στην δέσμευση! Και πολλά άλλα ζητήματα μ συντρόφους. Χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα άλλο κ κανένα ιστορικο παρουσίας. Σοβαρευτεί τε λίγο. Είδαμε κ τις παντρεμένες με παιδιά.
Αρέσει στο μέλος Paralia48

seychelles

# 44 στις 15/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες

Βρε Briar ανοίγεις 500 ερωτήματα τώρα, άσε τα λουκούμια κλπ.

Το θέμα με τα 36 δεν είναι τι κάνει ο ένας και ο άλλος και αν έχει 3 ή 13 παιδιά. Στα 36 μια αντίληψη του τι έγινε μπορείς να την έχεις όμως.

Δε γίνεται να ξέρει κανείς εδώ τι έχει στο κεφάλι του ο πρώην φίλος σου άμα δεν ξέρεις εσύ. Μια τέτοια συμπεριφορά δε γίνεται να είναι τόσο ξαφνική και ανεξήγητη πια. Άσχετα αν είναι άσχημη.

Χίλια δύο μπορεί να είναι αλλά πχ

•  Είχες δείγματα ότι δε σε θέλει και τα αγνοούσες, μήπως κράτησες μόνο ότι βόλευε από ότι εξέπεμπε ?
  •  Υπάρχουν resentments από την πλευρά του? Μη το δεις αν δίκαια ή άδικα υπάρχουν, μόνο αν υπάρχουν. ακομα και οκ να είπε για κάτι μπορεί μέσα του να μην είναι οκ.
  •  Είχε χαλάσει η μεταξύ σας επικοινωνία το τελευταίο διάστημα και βγαίναν θεμελιώδεις διαφωνίες στην επιφάνεια τις οποίες αυτός τελικά δεν ήθελε να συζητήσει?

Δε μπορεί μια μέρα πριν να ήταν όλα πια τόσο υπέροχα και επειδή η γη γύρισε μια ακόμα φορά γύρω από τον εαυτό της, αυτός μετά ξαφνικά να άλλαξε 100%.

Μέσα σου δε το έβλεπες να έρχεται καθόλου?

Οκ, άσχημο ήταν που δεν είπε μια κουβέντα και εξαφανίστηκε αλλά τι να κάνουμε, να τον πάμε ερωτοδικείο? Το μόνο που μπορείς να αλλάξεις είναι να μη σου έρχονται τα πράγματα τόσο ξαφνικά. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Briar789
Επειδή αυτό έχει ξεφύγει με την ηλικία δηλαδή εάν ήμουν άντρας 36 χρόνων θα ήμουν σε ηλικία γάμου Λουκούμι και επειδή είμαι γυναίκα ανύπαντρη χωρίς μια μακροχρόνια σχέση μέχρι τώρα αυτό σημαίνει ότι έχω πρόβλημα στην δέσμευση! Και πολλά άλλα ζητήματα μ συντρόφους. Χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα άλλο κ κανένα ιστορικο παρουσίας. Σοβαρευτεί τε λίγο. Είδαμε κ τις παντρεμένες με παιδιά.

Αρέσει στα μέλη Broken_Guy, maraki_lar_1980 και σε ακόμα 2 μέλη.

Enikos

# 45 στις 15/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Εσενα θελουμε...

seychelles

# 46 στις 15/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες

Νομίζω από το θρεντ πάει να βγει κάτι πολύ δυνατό, θα τον βγάλουμε τον Καρά από τη σύνταξη να το τραγουδήσει 

Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από alexandriani1

For seyx with love

(Aυτό πάει για τρακόσαι χιλιάδαι δίσκοι)

Τι κι αν κατασκήνωσε στον νου σου,

kι η καρδιά σου είναι βαριαααά

στείλ’ τον στα τσακίδια του μυαλού σου

και ακόμα πιο μακριάαααά

λα λα λα λαααά

Αρέσει στο μέλος TheRedKnight

Kristina_

# 47 στις 15/10/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Εγω θα λεγα  να το δωσετε στον πασχαλη λογω βαρους,,,καρδιας

Αλλα οκ δικο σας δημιουργημα, εσεις αποφασιζετε :>

Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από seychelles

Νομίζω από το θρεντ πάει να βγει κάτι πολύ δυνατό, θα τον βγάλουμε τον Καρά από τη σύνταξη να το τραγουδήσει 

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, seychelles

apolitiii

# 48 στις 15/10/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.111

Μα βρε κορίτσι... όταν βάζεις ενα θέμα σε ένα φορουμ, θ' ακούσεις και σοβαρές και ασοβαρες , κατά την 

κρίση σου, απόψεις... μάθε να ακούς...
Δικαίωμα σου αν μέχρι τώρα δεν έκανες μακροχρόνιες σχέσεις και δεν ήθελες δεσμεύσεις... γιατί έτσι 
γουσταρες...
Γουστάρει ομως και ο νεαρός να μην θέλει να συνεχίσει μαζί σου και πρέπει να το σεβαστείς... κρατά τις 
όμορφες στιγμες που περάσατε μαζί και βγαλτον απ τη ζωή σου, το μυαλό σου απο παντού...και αν δεν σε 
θέλει μια φορά αυτός...εσυ δεν πρέπει να τον θέλεις 10...αυτο το λένε εγωισμό...δεν ειναι υποχρεωμένος να 
σου δώσει εξηγήσεις... άλλωστε και η σιωπή του είναι απάντηση σου...
Μα έτσι είναι οι σχέσεις ... είναι παιχνίδια της ζωης...απ αυτα αποκτούμε εμπειρίες...κανεις δεν είναι 
δεδομενος κανενός... πάντα έχουμε στο μυαλό μας οτι μπορεί μια σχέση να μας βγεί μπορεί και όχι... 
ρισκάρουμε ομως...
Προχώρα όμως...δεν ξέρεις τι σου θα σου φερει η τύχη παρακατω...

Αρέσει στα μέλη Briar789, maraki_lar_1980 και σε ακόμα 1 μέλος.

MiltosRNLI1930

# 49 στις 15/10/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Kαι

αφου εξετασαμε ολας τας περιπτωσεις ,ηλικιων ,στεφανωματων ,νυφικων  και πολυτεκνων μας εμεινε η λουκουμοσκονη που λεει απο πανω ενα παληκαρι .

Αρέσει στα μέλη Enikos, seychelles και σε ακόμα 1 μέλος.

NightWsh

# 50 στις 15/10/2021
author
Γυναίκα / 44 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Απαντήσεις: 666
Στην ισότητα των φύλων θα καταλήξουμε πάλι με τα λουκούμια ...άλλη στενοχώρια και σήμερα!

algo-serio

# 51 στις 15/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Και τι λουκούμια !!! ΛΟΥΚΟΥΜΙ !! 

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από NightWsh
Στην ισότητα των φύλων θα καταλήξουμε πάλι με τα λουκούμια ...άλλη στενοχώρια και σήμερα!

Redink

# 52 στις 16/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Briar789

Μου τα έδωσε όλα από την πρώτη βδομάδα αμέριστη επικοινωνία επαφή από κάμερα παρένθεση ήταν κολλητός της φίλη μου όποτε ήταν και πολύ γνωστό κ οικείο άτομο. Με πολλή καλή εργασία μορφωμένος κ να ταιριάζουμε στις απόψεις σαν 1. 
Επειδή έμενε εξωτερικό τον πρώτο καιρό 3 μηνες βρεθήκαμε για 5 μέρες τα φτιάξαμε κ επειτα κάναμε κάμερα όλη μέρα. 
Στον 5ο μήνα πήγα ν μεινω μαζί του αφού το ήθελε πολύ και ο ίδιος. Η ζωή μας ήταν μαγική περάσαμε 6 υπέροχους μήνες μαζί καραντινα αγκαλιά και βόλτες. Ένιωθα ότι είχα το αλλο μου μισό. Τις επόμενες 15 μέρες αφού συνέβαιναν σημαντικά γεγονότα στη ζωή μ κ ένιωθα τελείως μόνη πήρα την απόφαση κ του έστειλα ένα ξεγυρισμένο σε ευχαριστώ πολύ για όλα καλά να περνάς θα ήθελα να μαστε φίλοι. Χώρις φυσικά να τ εννοωΜου απάντησε σε 5 λεπτά και εγώ σε ευχαριστώ πολύ καλά να περνάς. Πριν από αυτό είχε βάλει τραγούδι στ φμπουκ μποφιλιου το μέτρημα. τον έκανα μπλοκ από τα σοσιαλ με την άποψη μήπως με πάρει τηλέφωνο. 
Τι έπαθε. Με τρώει πολύ. Τι να κάνω; 

Θεματοθέτρια, αν μη τι άλλο, η σχέση αυτή περιέχει πολλά μαθήματα τα οποία μπορεί να σε βοηθήσουν να γίνεις καλύτερη για την επόμενη.  Διαβάζοντας την ιστορία σου μου δημιουργήθηκαν οι εξής σκέψεις: 

Μου τα έδωσε όλα από την πρώτη βδομάδα αμέριστη επικοινωνία επαφή από κάμερα παρένθεση ήταν κολλητός της φίλη μου όποτε ήταν και πολύ γνωστό κ οικείο άτομο. 

Το ότι "σου τα έδωσε όλα από την πρώτη εβδομάδα" θα έπρεπε να σε είχε προβληματίσει.  Μπορεί να φάνταζε ωραίο αλλά δεν ήταν νορμάλ συμπεριφορά.  It was too good to be true.  Όταν κάποιος σε εξιδανικεύει τόσο απότομα, το ίδιο απότομα μπορεί και να σε αποκαθηλώνει.  Επίσης, το ότι ήταν κολλητός της φίλης σου δεν αποτελούσε λόγο για να αφεθείς τυφλά.  Μπορεί κάποιος να είναι ο καλύτερος φίλος και στις σχέσεις του να είναι "ό,τι να ναι". 

Με πολλή καλή εργασία μορφωμένος κ να ταιριάζουμε στις απόψεις σαν 1. 

Εδώ μου έκανε η εντύπωση η σειρά με την οποία ανέφερες τα θετικά του διότι κατά τη γνώμη μου υποδηλώνει ότι θαμπώθηκες από το "πακέτο" του, σε σημείο που δεν στάθηκες να δεις τον αληθινό άνθρωπο που είχες απέναντί σου.  Τον εξιδανίκευσες τυφλά.  Πώς γίνεται με το καλημέρα σας να είναι κανείς ποτέ σίγουρος ότι "ταιριάζουμε στις απόψεις σαν 1";;;  Αυτό απαιτεί χρόνο για να φανεί.  Και πόσοι άνθρωποι μπορεί να το πουν πραγματικά αυτό;  Γνώμη μου είναι ότι σε τύφλωσε η καλή του εργασία και η μόρφωση του και δεν στάθηκες να αναρωτηθείς αν είναι φυσιολογικό με το καλημέρα σας να σου τα δίνει όλα και να συμφωνεί στα πάντα μαζί σου σαν 1.   

Επειδή έμενε εξωτερικό τον πρώτο καιρό 3 μηνες βρεθήκαμε για 5 μέρες τα φτιάξαμε κ επειτα κάναμε κάμερα όλη μέρα. 

Τα φτιάξατε μετά από 5 μόνο μέρες και μετά κάνατε κάμερα όλη μέρα.  Δηλαδή η σχέση σας ξεκίνησε με παρόμοια ιλλιγγιώδη ταχύτητα με αυτήν που τελείωσε.

Στον 5ο μήνα πήγα ν μεινω μαζί του αφού το ήθελε πολύ και ο ίδιος. 

Δηλαδή συγκατοίκησες στον 5ο μήνα με κάποιον που πρακτικά ΔΕΝ γνώριζες πραγματικά.  Κανονικό crash test αυτό για μια σχέση.  Η μέσω κάμερας επικοινωνία σε καμιά περίπτωση δεν δίνει την ολοκληρωμένη εικόνα ενός ανθρώπου.   

Η ζωή μας ήταν μαγική περάσαμε 6 υπέροχους μήνες μαζί καραντινα αγκαλιά και βόλτες. Ένιωθα ότι είχα το αλλο μου μισό. 

Κοινώς είχες τυφλωθεί και δεν έβλεπες μπροστά σου. Φουλ εξιδανίκευση.  Διαβάζοντάς σε έχω την εντύπωση ότι, έχοντας τυφλωθεί από το "πακέτο" και το παραμύθι που έχτισες γύρω από αυτό, έπεσες με τα μούτρα και δεν μπήκες στη διαδικασία να δεις και ν'ανακαλύψεις τον πραγματικό άνθρωπο.  Ούτε είδες τα όποια σημάδια πιθανώς υπήρχαν ότι θα φας τα μούτρα σου.  Πιστεύω ότι όταν αποστασιοποιηθείς λίγο, αν καθήσεις να αναλογιστείς την περίοδο εκείνη ίσως ανακαλύψεις, τουλάχιστον προς το τέλος, σημάδια ότι αυτός είχε αρχίσει να σε αποκαθηλώνει.  Αν μη τι άλλο, η ξαφνική ανακοίνωση ότι έπρεπε να φύγεις θα έπρεπε να σου χτυπήσει καμπανάκι.  Κατά τα φαινόμενα αυτός δεν ήταν το ίδιο τυφλωμένος με εσένα και μια χαρά σε αξιολογούσε την περίοδο εκείνη αν του κάνεις ή όχι.  Επίσης, όπως εσύ είχες ως κριτήριο το πακέτο "καλή εργασία + μόρφωση + μου τα δίνει όλα αμέσως", ενδεχομένως και αυτός είχε κάποιο άλλο πακέτο στο μυαλό του π.χ. "δυνατότητα να παραμείνει στη χώρα + x+ y".  Κατά πάσα πιθανότητα αποφάσισε ότι δεν είχες το πακέτο που έψαχνε (ή βαρέθηκε - η συγκατοίκηση επιταχύνει την αποκαθήλωση) και δυστυχώς κατά τα φαινόμενα ήταν από τους ανθρώπους που δεν το έχουν ούτε με την υγιή επικοινωνία και το διάλογο, ούτε με τη διαχείριση καταστάσεων που μπορεί να εμπεριέχουν πιθανές αντιπαραθέσεις/συγκρούσεις.  Και  κάπως έτσι περίμενε πρώτα να φύγεις από τη χώρα και μετά την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από την πίσω πόρτα.     

Τις επόμενες 15 μέρες αφού συνέβαιναν σημαντικά γεγονότα στη ζωή μ κ ένιωθα τελείως μόνη πήρα την απόφαση κ του έστειλα ένα ξεγυρισμένο σε ευχαριστώ πολύ για όλα καλά να περνάς θα ήθελα να μαστε φίλοι. Χώρις φυσικά να τ εννοω

Αυτό πάλι δείχνει ότι ούτε και εσύ το έχεις με τον υγιή διάλογο όταν τα πράγματα δυσκολέψιουν.  Δεν φαίνεται να το έχεις με την ευθύτητα, την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα στην επικοινωνία όταν τα πράγματα δυσκολέψουν σε μια σχέση.  Τι "ευχαριστώ πολύ, θα ήθελα να μαστε φίλοι" και μπούρδες;;;  Χειριστικό μου ακούγεται.          

Μου απάντησε σε 5 λεπτά και εγώ σε ευχαριστώ πολύ καλά να περνάς. Πριν από αυτό είχε βάλει τραγούδι στ φμπουκ μποφιλιου το μέτρημα. 

Μέγα λάθος να παρακολουθεί κανείς τα σοσιαλ μίντια του πρώην.  Πάλι καλά που τον έκανες μπλοκ.  Προσωπικά θεωρώ το μπλοκ καλή κίνηση για την μετέπειτα ανάρωση μετά από χωρισμό.

τον έκανα μπλοκ από τα σοσιαλ με την άποψη μήπως με πάρει τηλέφωνο.

Δηλαδή τον έκανες μπλοκ για λάθος λόγο.  Χειριστικός ο τρόπος που σκέφτηκες.  Δείχνει και αυτό ότι όπως και αυτός έτσι και εσύ στα δύσκολα δεν το έχεις με την ευθύτητα/υγιή επικοινωνία.

Και τώρα τι να κάνεις;  Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να το φιλοσοφήσεις, να κάνεις μια ενδοσκόπηση ως προς τον τρόπο που ΕΣΥ σκέφτηκες και αντέδρασες κατά τη διάρκεια αυτής τη σχέσης και στο τέλος της, και να μάθεις τα μαθήματα που ήρθε να σου διδάξει αυτή η εμπειρία.  

Σαφώς είναι πολύ δύσκολο να το καταπιεί κανείς όταν ο άλλος φεύγει τόσο απότομα χωρίς εξηγήσεις (και ιδίως όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά) όμως και ο τρόπος του από μόνος του λέει πολλά.  Κατά τη γνώμη μου λέει ότι είναι ένας άνθρωπος κακός στην επικοινωνία όταν δυσκολεύει μια σχέση, δειλός και ικανός να σε κρεμάσει χωρίς προειδοποίηση.  Αυτό να το θυμάσαι αν ξαναεμφανιστεί.  Δεν συμφωνώ ότι αξίζει να δίνει κανείς δεύτερες ευκαιρίες σε τέτοιες περιπτώσεις διότι πιστεύω ότι κατά 99% θα γίνουν τα ίδια ή παρόμοια.  Επίσης ένας τέτοιος άνθρωπος δεν έχει την ικανότητα να σου δώσει το είδος "κλεισίματος" της σχέσης που νιώθεις ότι χρειάζεσαι.  Σε κάθε περίπτωση όμως το "κλείσιμο" μιας σχέσης στην πραγματικότητα έρχεται εκ των έσω, δηλ. από εμάς τους ίδιους.  

Ο σκοπός εδώ δεν είναι το μίσος.  Το μίσος σε κρατά κολλημένη. Ο σκοπός είναι η αποδοχή και το να πας παρακάτω.  Αποδοχή ότι αυτό έγινε και δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς.  Γιατί ούτε εσύ ούτε αυτός το είχατε με την υγιή επικοινωνία.  

Τέλος, σκοπός είναι να μάθεις τι λέει για τον εαυτό σου όλο αυτό που έγινε και σε τι αξίζει να βελτιωθείς εσύ για την επόμενη σχέση σου. 

Καλή ανάρρωση!       

Briar789

# 53 στις 16/10/2021
author
Ν. Αργολίδας / Σκοτεινή

Αγαπητη ρεντινκ σε ευχαριστω αεκετα χρησιμα τα λογια σου. και μονο η εκεθεση σου έχει να πει κατι, ναι θα συνφωνησω σχεδον σε ολα ! να σαι καλααα καισ ε ευχατσιτω!!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Redink

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Briar789

Μου τα έδωσε όλα από την πρώτη βδομάδα αμέριστη επικοινωνία επαφή από κάμερα παρένθεση ήταν κολλητός της φίλη μου όποτε ήταν και πολύ γνωστό κ οικείο άτομο. Με πολλή καλή εργασία μορφωμένος κ να ταιριάζουμε στις απόψεις σαν 1. 
Στον 5ο μήνα πήγα ν μεινω μαζί του αφού το ήθελε πολύ και ο ίδιος. Η ζωή μας ήταν μαγική περάσαμε 6 υπέροχους μήνες μαζί καραντινα αγκαλιά και βόλτες. Ένιωθα ότι είχα το αλλο μου μισό. Τις επόμενες 15 μέρες αφού συνέβαιναν σημαντικά γεγονότα στη ζωή μ κ ένιωθα τελείως μόνη πήρα την απόφαση κ του έστειλα ένα ξεγυρισμένο σε ευχαριστώ πολύ για όλα καλά να περνάς θα ήθελα να μαστε φίλοι. Χώρις φυσικά να τ εννοωΜου απάντησε σε 5 λεπτά και εγώ σε ευχαριστώ πολύ καλά να περνάς. Πριν από αυτό είχε βάλει τραγούδι στ φμπουκ μποφιλιου το μέτρημα. τον έκανα μπλοκ από τα σοσιαλ με την άποψη μήπως με πάρει τηλέφωνο. 
Τι έπαθε. Με τρώει πολύ. Τι να κάνω; 

Θεματοθέτρια, αν μη τι άλλο, η σχέση αυτή περιέχει πολλά μαθήματα τα οποία μπορεί να σε βοηθήσουν να γίνεις καλύτερη για την επόμενη.  Διαβάζοντας την ιστορία σου μου δημιουργήθηκαν οι εξής σκέψεις: 

Μου τα έδωσε όλα από την πρώτη βδομάδα αμέριστη επικοινωνία επαφή από κάμερα παρένθεση ήταν κολλητός της φίλη μου όποτε ήταν και πολύ γνωστό κ οικείο άτομο. 

Το ότι "σου τα έδωσε όλα από την πρώτη εβδομάδα" θα έπρεπε να σε είχε προβληματίσει.  Μπορεί να φάνταζε ωραίο αλλά δεν ήταν νορμάλ συμπεριφορά.  It was too good to be true.  Όταν κάποιος σε εξιδανικεύει τόσο απότομα, το ίδιο απότομα μπορεί και να σε αποκαθηλώνει.  Επίσης, το ότι ήταν κολλητός της φίλης σου δεν αποτελούσε λόγο για να αφεθείς τυφλά.  Μπορεί κάποιος να είναι ο καλύτερος φίλος και στις σχέσεις του να είναι "ό,τι να ναι". 

Με πολλή καλή εργασία μορφωμένος κ να ταιριάζουμε στις απόψεις σαν 1. 

Εδώ μου έκανε η εντύπωση η σειρά με την οποία ανέφερες τα θετικά του διότι κατά τη γνώμη μου υποδηλώνει ότι θαμπώθηκες από το "πακέτο" του, σε σημείο που δεν στάθηκες να δεις τον αληθινό άνθρωπο που είχες απέναντί σου.  Τον εξιδανίκευσες τυφλά.  Πώς γίνεται με το καλημέρα σας να είναι κανείς ποτέ σίγουρος ότι "ταιριάζουμε στις απόψεις σαν 1";;;  Αυτό απαιτεί χρόνο για να φανεί.  Και πόσοι άνθρωποι μπορεί να το πουν πραγματικά αυτό;  Γνώμη μου είναι ότι σε τύφλωσε η καλή του εργασία και η μόρφωση του και δεν στάθηκες να αναρωτηθείς αν είναι φυσιολογικό με το καλημέρα σας να σου τα δίνει όλα και να συμφωνεί στα πάντα μαζί σου σαν 1.   

Τα φτιάξατε μετά από 5 μόνο μέρες και μετά κάνατε κάμερα όλη μέρα.  Δηλαδή η σχέση σας ξεκίνησε με παρόμοια ιλλιγγιώδη ταχύτητα με αυτήν που τελείωσε.

Στον 5ο μήνα πήγα ν μεινω μαζί του αφού το ήθελε πολύ και ο ίδιος. 

Δηλαδή συγκατοίκησες στον 5ο μήνα με κάποιον που πρακτικά ΔΕΝ γνώριζες πραγματικά.  Κανονικό crash test αυτό για μια σχέση.  Η μέσω κάμερας επικοινωνία σε καμιά περίπτωση δεν δίνει την ολοκληρωμένη εικόνα ενός ανθρώπου.   

Η ζωή μας ήταν μαγική περάσαμε 6 υπέροχους μήνες μαζί καραντινα αγκαλιά και βόλτες. Ένιωθα ότι είχα το αλλο μου μισό. 

Κοινώς είχες τυφλωθεί και δεν έβλεπες μπροστά σου. Φουλ εξιδανίκευση.  Διαβάζοντάς σε έχω την εντύπωση ότι, έχοντας τυφλωθεί από το "πακέτο" και το παραμύθι που έχτισες γύρω από αυτό, έπεσες με τα μούτρα και δεν μπήκες στη διαδικασία να δεις και ν'ανακαλύψεις τον πραγματικό άνθρωπο.  Ούτε είδες τα όποια σημάδια πιθανώς υπήρχαν ότι θα φας τα μούτρα σου.  Πιστεύω ότι όταν αποστασιοποιηθείς λίγο, αν καθήσεις να αναλογιστείς την περίοδο εκείνη ίσως ανακαλύψεις, τουλάχιστον προς το τέλος, σημάδια ότι αυτός είχε αρχίσει να σε αποκαθηλώνει.  Αν μη τι άλλο, η ξαφνική ανακοίνωση ότι έπρεπε να φύγεις θα έπρεπε να σου χτυπήσει καμπανάκι.  Κατά τα φαινόμενα αυτός δεν ήταν το ίδιο τυφλωμένος με εσένα και μια χαρά σε αξιολογούσε την περίοδο εκείνη αν του κάνεις ή όχι.  Επίσης, όπως εσύ είχες ως κριτήριο το πακέτο "καλή εργασία + μόρφωση + μου τα δίνει όλα αμέσως", ενδεχομένως και αυτός είχε κάποιο άλλο πακέτο στο μυαλό του π.χ. "δυνατότητα να παραμείνει στη χώρα + x+ y".  Κατά πάσα πιθανότητα αποφάσισε ότι δεν είχες το πακέτο που έψαχνε (ή βαρέθηκε - η συγκατοίκηση επιταχύνει την αποκαθήλωση) και δυστυχώς κατά τα φαινόμενα ήταν από τους ανθρώπους που δεν το έχουν ούτε με την υγιή επικοινωνία και το διάλογο, ούτε με τη διαχείριση καταστάσεων που μπορεί να εμπεριέχουν πιθανές αντιπαραθέσεις/συγκρούσεις.  Και  κάπως έτσι περίμενε πρώτα να φύγεις από τη χώρα και μετά την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από την πίσω πόρτα.     

Τις επόμενες 15 μέρες αφού συνέβαιναν σημαντικά γεγονότα στη ζωή μ κ ένιωθα τελείως μόνη πήρα την απόφαση κ του έστειλα ένα ξεγυρισμένο σε ευχαριστώ πολύ για όλα καλά να περνάς θα ήθελα να μαστε φίλοι. Χώρις φυσικά να τ εννοω

Αυτό πάλι δείχνει ότι ούτε και εσύ το έχεις με τον υγιή διάλογο όταν τα πράγματα δυσκολέψιουν.  Δεν φαίνεται να το έχεις με την ευθύτητα, την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα στην επικοινωνία όταν τα πράγματα δυσκολέψουν σε μια σχέση.  Τι "ευχαριστώ πολύ, θα ήθελα να μαστε φίλοι" και μπούρδες;;;  Χειριστικό μου ακούγεται.          

Μου απάντησε σε 5 λεπτά και εγώ σε ευχαριστώ πολύ καλά να περνάς. Πριν από αυτό είχε βάλει τραγούδι στ φμπουκ μποφιλιου το μέτρημα. 

Μέγα λάθος να παρακολουθεί κανείς τα σοσιαλ μίντια του πρώην.  Πάλι καλά που τον έκανες μπλοκ.  Προσωπικά θεωρώ το μπλοκ καλή κίνηση για την μετέπειτα ανάρωση μετά από χωρισμό.

τον έκανα μπλοκ από τα σοσιαλ με την άποψη μήπως με πάρει τηλέφωνο.

Δηλαδή τον έκανες μπλοκ για λάθος λόγο.  Χειριστικός ο τρόπος που σκέφτηκες.  Δείχνει και αυτό ότι όπως και αυτός έτσι και εσύ στα δύσκολα δεν το έχεις με την ευθύτητα/υγιή επικοινωνία.

Και τώρα τι να κάνεις;  Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να το φιλοσοφήσεις, να κάνεις μια ενδοσκόπηση ως προς τον τρόπο που ΕΣΥ σκέφτηκες και αντέδρασες κατά τη διάρκεια αυτής τη σχέσης και στο τέλος της, και να μάθεις τα μαθήματα που ήρθε να σου διδάξει αυτή η εμπειρία.  

Σαφώς είναι πολύ δύσκολο να το καταπιεί κανείς όταν ο άλλος φεύγει τόσο απότομα χωρίς εξηγήσεις (και ιδίως όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά) όμως και ο τρόπος του από μόνος του λέει πολλά.  Κατά τη γνώμη μου λέει ότι είναι ένας άνθρωπος κακός στην επικοινωνία όταν δυσκολεύει μια σχέση, δειλός και ικανός να σε κρεμάσει χωρίς προειδοποίηση.  Αυτό να το θυμάσαι αν ξαναεμφανιστεί.  Δεν συμφωνώ ότι αξίζει να δίνει κανείς δεύτερες ευκαιρίες σε τέτοιες περιπτώσεις διότι πιστεύω ότι κατά 99% θα γίνουν τα ίδια ή παρόμοια.  Επίσης ένας τέτοιος άνθρωπος δεν έχει την ικανότητα να σου δώσει το είδος "κλεισίματος" της σχέσης που νιώθεις ότι χρειάζεσαι.  Σε κάθε περίπτωση όμως το "κλείσιμο" μιας σχέσης στην πραγματικότητα έρχεται εκ των έσω, δηλ. από εμάς τους ίδιους.  

Ο σκοπός εδώ δεν είναι το μίσος.  Το μίσος σε κρατά κολλημένη. Ο σκοπός είναι η αποδοχή και το να πας παρακάτω.  Αποδοχή ότι αυτό έγινε και δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς.  Γιατί ούτε εσύ ούτε αυτός το είχατε με την υγιή επικοινωνία.  

Τέλος, σκοπός είναι να μάθεις τι λέει για τον εαυτό σου όλο αυτό που έγινε και σε τι αξίζει να βελτιωθείς εσύ για την επόμενη σχέση σου. 

Καλή ανάρρωση!       

Enikos

# 54 στις 16/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ταχωμε καμει ολα αυτα που συστηνωμε και...

Πηγαν ολα πριμα...

Μακαρι και οι αλλοι, σαν εμεις...

Τσιριμπιμ, τσιριμπομ...

Enikos

# 55 στις 16/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Δεν ειναι μονο πως γραφει καποιος...

Ειναι και οτι με την ιδια δεξιοτεχνια διαβαζει και κατανοει, τι διαβαζει...

Ας μην παμε στο τι σκεφτεται και πως, σε συναρητηση με τα παραπανω...

Αν φυσικα συμφωνουμε οτι η Ελληνικη γλωσσα εχει μαθηματικη βαση και δεν ομιλειται με τσιχοφουσκα...

Αρέσει στο μέλος giorgos170

Alezandra

# 56 στις 19/10/2021
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855

Η ροή του ποταμού μπορεί να ακολουθήσει τη μορφολογία του εδάφους αλλά μπορεί και να την αλλάξει αν κατεβαινει ορμητικά.Το μυστικό καλή μου κυρία,κρύβεται στα γεγονότα των πρώτων πέντε ημερων που λέτε ότι τα φτιάξατε.Με κάποιο τρόπο που δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να ερμηνεύσω,εκεί δόθηκε κατά κάποιο τρόπο και η χρονική διάρκεια και το τέλος.Ίσως δεν το καταλάβατε για να πράξετε ανάλογα,εσείς η εκείνος.Καταλάβατε ?

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost