Αλεξανδριανη πλίζ αλλαξε χρώμα στη γραφή σου γιατι εχω αχρωματοψία και ειναι κρίμα να μη μπορω να διαβάσω αυτά πού γράφεις και πιθανόν να ειναι σημαντικα...
Παράθεση:
Η αλήθεια είναι
Σχόλιο # 13 από alexandriani1πως, όπως γράφει και το Ελενάκι, τίποτα δεν είναι λαχείο. Δεν μας προκύπτουν τυχαία κάποια άτομα στη ζωή μας. Τα ψάχνουμε, τα έλκουμε, τα επιδιώκουμε.
Αναγνωρίζω, και αναγνωρίζεις κι εσύ, ότι η καλύτερη στάση σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι ένα οριστικό delete από τη σκέψη σου. Τα περί μπλοκαρισμάτων από social κλπ εγώ τα θεωρώ λίγο παιδικά και ελάχιστα αποτελεσματικά. Στο μυαλό μας βρίσκονται όλα, όχι στο λαπτοπ ή στο κινητό μας.
Όμως, επειδή δεν θέλω να δίνω με ευκολία οδηγίες στους άλλους, κι επειδή υπάρχει πάντα το ¨"βγάλ' τη σκούφια σου και βάρα με" ή το "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω", κατανοώ ότι δεν μπορείς να τον διαγράψεις εύκολα. Εγώ, σε αντίθεση με προλαλήσαντες, δεν θα σου πω λοιπόν να μην τον δεχτείς πίσω, στην περίπτωση που εκείνος σου το ζητήσει. Μπορεί και να αξίζει μια ευκαιρία κι όπως μου είπε κι ο γιος μου κάποτε, οι ευκαιρίες υπάρχουν για να δίνονται.
Μπορεί να επαναληφθεί από μέρους του η ίδια συμπεριφορά; το πιθανότερο.
Μπορεί να αποδειχτεί ότι δεν την άξιζε την ευκαιρία: πιθανότατο.
Ρίσκο από την πλευρά σου; μεγάλο.
Στη ζωή ωστόσο συχνά ρισκάρουμε, ειδικά εάν ακολουθούμε την φωνή της καρδιάς μας.
Να είσαι καλά.
Να είσαι καλά.
Βρε προσπαθησα σε λεω!!!...
Προσεκρουσα μετωπικη με το περιπολο...
"Δια μη αποδεκτην συμπεριφοραν"...
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από MathusalasΣιγα που σε κρατουν, αφου τα εχουμε δεσει τα σκυλια
Πριν διαβασω παρακατω θα κανω 1-2 ερωτησεις διαπιστωσεις
Ποσο ευκολο ηταν να παρατησεις στα 35+ ολη σου τη ζωη εδω για να πας να ζησεις μαζι του και μαλιστα σε μια αλλη χωρα, μετα απο 5 φορες που τον ειχες δει ολες κι ολες σε διαστημα 3 μηνων?
Εκει το εκανες, μιλουσες τη γλωσσα??? Προφανως δεν εργαζοσουν,,,ηταν και η καραντινα
Πιστευω αν δεν ηταν κ καραντινα θα σε ειχε στειλει πιο γρηγορα πισω
Μα βρε κοριτσι, δλδ σε εστειλε πισω και ουτε σε πηρε ποτε ξανα τηλεφωνο? Τι ειπατε πριν φυγεις? Ειπες ηθελε να παει διακοπες με τους γονεις του,,,οκ αλλα εσεις μεταξυ σας, με την τοσο καλη επικοινωνια, δε μιλουσατε? Δεν κανετε καποια σχεδια? Εφυγες χωρις να σου πει κουβεντα εκεινος ,,,εσυ δε ρωτησες τπτ???
Εχουν περασει 4 μηνες,,,οκ δεν εχει επικοινωνησει,,,ουτε προκειται,,,τι να τον κανεις??? Θα σου ελεγα με την επομενη σχεση να μιλας!!! Καλες οι αγκαλιες και οι βολτες, αλλα να μιλας για να μη μενεις με αποριες μετα
Νομιζω (απο αυτα που εγγραψες και μονο,,,αν υπαρχουν και αλλα που δεν ειπες,,,ισως κανω λαθος) οτι σε ειδε πολυ αβουλη και χρεμαστικες πολυ πανω του, οποτε απλα βαρεθηκε
,,,θα δω μηπως μου λυθουν οι αποριες παρακατω
Παράθεση:
Δεν ξέρω τι να κάνω. Πλιζζ απαντήστε μου την γνώμη σας
Σχόλιο # 1 από Briar789Αγαπημένοι μου φίλοι. Δν περίμενα ότι θα έβρισκα αυτό το φόρουμ και ανθρώπους σαν και εσάς να απαντάτε τόσο ειλικρινά στον κάθε άνθρωπινο ζήτημα. Είναι μεγάλη η χαρά που θ μ δώσετε εάν μου πείτε ειλικρινά την γνώμη σας.
Τα είχαμε σχεδόν 1 χρόνο η μεγαλύτερη σχέση της ζωής μου. Με έκανε να πιστέψω στην υπέρβαση μαζί του. Μου τα έδωσε όλα από την πρώτη βδομάδα αμέριστη επικοινωνία επαφή από κάμερα παρένθεση ήταν κολλητός της φίλη μου όποτε ήταν και πολύ γνωστό κ οικείο άτομο. Με πολλή καλή εργασία μορφωμένος κ να ταιριάζουμε στις απόψεις σαν 1. Επειδή έμενε εξωτερικό τον πρώτο καιρό 3 μηνες βρεθήκαμε για 5 μέρες τα φτιάξαμε κ επειτα κάναμε κάμερα όλη μέρα. Στον 5ο μήνα πήγα ν μεινω μαζί του αφού το ήθελε πολύ και ο ίδιος. Η ζωή μας ήταν μαγική περάσαμε 6 υπέροχους μήνες μαζί καραντινα αγκαλιά και βόλτες. Ένιωθα ότι είχα το αλλο μου μισό. Καθως πέρασε ο καιρός με πηγε και διακοπές και περίπου στα μέσα τ καλοκαιριού μου ανακοινωνει ξαφνικά ότι πρέπει ν γυρισω σπίτι μου διότι έχει ν παει διακοπές μ τους γονείς του να σημειωσω ότι λόγω του εξωτερικού που έμενε εγω πιεζομουν κ κρατικά ν παραμείνω στην χώρα λόγω λήξης παραμονής. Οπότε κ βγάζω εισητηριο με παει στ αεροδρόμιο όλα καλά. Το πρώτο βράδυ που επιστρέφω μιλήσαμε ελάχιστα διότι ήξερα ότι δουλεύει νύχτα την Τρίτη μέρα τν περνώ κάμερα λέμε τα νέα μας κ το κλείνουμε. Την επόμενη περιμένω να με πάρει η να μου στείλει αυτός. Τίποτα. Παίρνω πρωτοβουλία και του στέλνω σε 2 μερες τι κάνεις μου απαντά ένα ξερό καλά του στέλνω φωτογραφίες μου από διακοπές και δεν απαντά περναν 10 μερες χωρίς να έχει επικοινωνήσει μαζί μου ουτε Ν μ ψάξει ούτε τίποτα. Τις επόμενες 15 μέρες αφού συνέβαιναν σημαντικά γεγονότα στη ζωή μ κ ένιωθα τελείως μόνη πήρα την απόφαση κ του έστειλα ένα ξεγυρισμένο σε ευχαριστώ πολύ για όλα καλά να περνάς θα ήθελα να μαστε φίλοι. Χώρις φυσικά να τ εννοωΜου απάντησε σε 5 λεπτά και εγώ σε ευχαριστώ πολύ καλά να περνάς. Πριν από αυτό είχε βάλει τραγούδι στ φμπουκ μποφιλιου το μέτρημα. Έκλαψα πάρα πολύ πρώτη φορά ένιωσα έτσι σε 5 μέρες είχα τα γενέθλια μου δεν μ εστειλε τίποτα νευριασα και τον έκανα μπλοκ από τα σοσιαλ με την άποψη μήπως με πάρει τηλέφωνο. Έχουν περάσει 4 μηνες και τίποτα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δν τν έχω ξεπεράσει γιατί ακόμα δν κατάλαβα πως φτάσαμε ως εδώ. Τι έπαθε. Με τρώει πολύ. Τι να κάνω; Σας παρακαλώ ειλικρινής απαντήσεις!!!
Λοιπον διαβασα και τα υπολοιπα ποστς,,,και συνεχιζω εμ αποριες
Μα αμα δεν ξερουμε την ηλικια σου, δε μπορουμε να απαντησουμε κανονικα,,,αλλο ειναι να εισαι 26 αλλο 46 και αλλο 56 σαν εμενα,,,Τελος παντων,,,με την ιδια απορια καταληγω παλι,,,οκ αυτος δε θεωρησε οτι οφειλε να σου πει μια τελευταια κουβεντα,,,εσυ ΓΙΑΤΙ δεν τον ρωτησες πριν φυγεις η εστω δυο μεες μετα που τον πηρες τηλεφωνο??? Αφηνεις να περασουν 4 μηνες και ακομη αναρωτιεσαι και κανεις και σκεψεις για το τι θα κανεις αν ποτε σε αναζητησει???Δεν ακολουθώ ...
Δείχνεις να αποζητάς «σοβαρή» σχέση με κριτήρια πέραν των συναισθηματικών .
«Είχα την τύχη να με θέλουν» ...εσυ τους ήθελες ???
Βρε κοπελια , ακούγεσαι σαν να βρήκες αγοραστή σε ώρα που δεν ήθελες και τώρα σου έμεινες απούλητη.
Επιμένω οτι ως προς τους φόβους σου , (οι οποίοι ειναι ολοφάνεροι, αλλα τους έθιξες κι εσυ) ακόμα κάτι δε λες .
Επιμένω οτι στις σχέσεις σου ως τώρα παίζεις άμυνα από τα αποδυτήρια .
Στα εργασιακά δεν εχω εστιάσει , ούτε πρόκειται, ειναι απλώς συνθήκες που είτε διατηρούνται όταν εξυπηρετούν , είτε προβάλλονται ως προφάσεις εν αμαρτιαις , όταν η αγάπη απουσιάζει .
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Briar789ναι θεωρω οτι με δυο παραδειγματα θα καταλάβεις, στις πιο σοβαρες γνωρισμίες μου που ξεκίνησαν στην πολη που σπουδαζα ειχα την τυχη να με θέλουν καλα παληκάρια αλλά με την ρπουπόθεση της διαμονής μου στην πόλη και πιθανής συγκατοικησης κάτι που εγω δεν ήθελα να μπω απο τα χρόνια που ξεκινάω να ανεξαρτητοποιουμαι εραγσιακα καθώς ήθελα να μετακομισω ηδη σε μεγαλυτερες πολεις, τα ατομα αυτα είχαν ετοιμες οικογενειακες δουλειες στις πολεις τους με ετοιμα σπιτια κατι που εμενα προσωπικα με τρομαζε να μπω κατευθειαν σε συμβιωση και φυσικα μετακολουθα παιδια χωρις εχω δοκιμασει να ανεξαρτητοποιηθω οικονομικα και να είμαι εγω σταθερη, Μπορει να ηταν λαθος να κοψω τετοιες σχεσεις αλλα οι επιλογες μυ ηταν ξεκαθαρες ή θα έχανα την εργασία ή τον ανθρωπο. Δεν μετανιωσα , οι εργασία πηγε παραγωγικά έμαθα να είμαι ανεξάρτητη και να συντηρούμαι μονη βέβαια πλεον αρχισα οπως σας ειπα απο εδω και περα να επιζητώ και σοβαρη σχεση. ΑΥΤΑ ελπίζω να καταλαβες,
Xrιστινα μου θα σου πω, καταρχας δεν περιμενα να παρουν τετοια τροπή τα πράγματα, δηλαδή να μην με αναζητήσει καθολου, δεν μουείχε τύχει ποτε να μην με ψαξει ο αλλος, επισης στο διάστημα αυτο που του εστειλα φωτο απο διακοπές ήξερα απο αυτά που είχαμε πει οτι είχε πάρα πολλά ταξίδι ελλάδα σε πολείς πολλά περα δοθε και μετακόμιση στην χώρα που μένει μαζί με αλλαγή δουλειάς οποτε επέλλεξα να του δώσω εναν χρόνο να με αναζητησει αυτος , δεν περίμενα να μην με παρει ποτε πίσω. ΠΟτε δεν μ είχε τυχει κατι σχετικό. και εγω σκεφτηκα πολυ σωστα να τον παρω και μετα είχαν περάσει 10 μέρες αφαντος και είχα νευριάσει πολύ οπότε και αντέδρασα απότομα αλλα πραγματικά δεν είχα τι να του πω, οτι 10 μερες δεν με εψαξε δεν μ εστειλε εστω ενα μνμ . Δεν ήθελα να τον ψαξω παλι εγω !
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Kristina_Λοιπον διαβασα και τα υπολοιπα ποστς,,,και συνεχιζω εμ αποριες
Μα αμα δεν ξερουμε την ηλικια σου, δε μπορουμε να απαντησουμε κανονικα,,,αλλο ειναι να εισαι 26 αλλο 46 και αλλο 56 σαν εμενα,,,Τελος παντων,,,με την ιδια απορια καταληγω παλι,,,οκ αυτος δε θεωρησε οτι οφειλε να σου πει μια τελευταια κουβεντα,,,εσυ ΓΙΑΤΙ δεν τον ρωτησες πριν φυγεις η εστω δυο μεες μετα που τον πηρες τηλεφωνο??? Αφηνεις να περασουν 4 μηνες και ακομη αναρωτιεσαι και κανεις και σκεψεις για το τι θα κανεις αν ποτε σε αναζητησει???
Μηπως πρεπει να αναρωτηθεις γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου?(το στοιχειο της ηλικιας σου ειναι κρισιμο για οποιαδηποτε παραπερα εξηγηση)
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Kristina_Λοιπον διαβασα και τα υπολοιπα ποστς,,,και συνεχιζω εμ αποριες
Μα αμα δεν ξερουμε την ηλικια σου, δε μπορουμε να απαντησουμε κανονικα,,,αλλο ειναι να εισαι 26 αλλο 46 και αλλο 56 σαν εμενα,,,Τελος παντων,,,με την ιδια απορια καταληγω παλι,,,οκ αυτος δε θεωρησε οτι οφειλε να σου πει μια τελευταια κουβεντα,,,εσυ ΓΙΑΤΙ δεν τον ρωτησες πριν φυγεις η εστω δυο μεες μετα που τον πηρες τηλεφωνο??? Αφηνεις να περασουν 4 μηνες και ακομη αναρωτιεσαι και κανεις και σκεψεις για το τι θα κανεις αν ποτε σε αναζητησει???
Μηπως πρεπει να αναρωτηθεις γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου?(το στοιχειο της ηλικιας σου ειναι κρισιμο για οποιαδηποτε παραπερα εξηγηση)
σε αυτο το κομμάτι με βοήθησε κάπως χωρίς όμως να το βλέπει σοβαρά στο κομμάτι του μετά, και ναι κ εγω θα ήθελα να μείνω εκεί , κάναμε καποιες προσπάθεις για να βγάλω αδεια και καθυστερουσαν πολυ στην αποστολή οποτε και μετα που ζητησε να φυγω . Γενικα με στανχωρησε και ο τροπος που χειριστηκε την εξ αποστεσεως σχεση ηταν πολυ απομακρος πολύ αυταρχικός βασικά ενας άλλος ανθρωπος που ηταν σαν να πατησε διαγραφη σαν να επαθε αμνησια . Ιως να επρεπε να τον παρω τηλεφωνο εκεινη την περιοδο αλλα οπως ειπα και πανω λόγω του προγραμματος του θεωρησα οτι θα το εκανε αυτος . κατι που δεν εγινε ποτε, οι γονεις του επισης στην αρχη με συμπαθουσαν πολυ και σταδιακά πιστευω οτι τν επηρεσαν αρνητικά για εμένα οτι μου δίνει παραπανω προσοχη μεσα σε 5 μηνες συγκατοικησης κλπ δεν ξερω, γενικα σε αυτη την σχεση φαινομουν η αδυναμη , εκανα προσπάθειες ακομα και για εργασία εκει και δεν βοηθησε αρκετα ωστε να νιωθω οτι αξιζει . Ηταν πολυ δυσπιστος σαν να ειχε μετανοιώσει για ολο αυτο ειδικα οι τελευταιες του πράξεις το επιβεβαιωσαν . χωρος στο σπιτι δεν υπηρχε για τους γονεις , οχι μετα οταν αλλαξε σπιτι ειπε οτι θα ερθουν οι γονεις και για μενα ουτε κουβεντα, αφου κοιταζαμε σπιτια μαζι και δεν μου ειπε ποτε οτι μπορω να ερχομαι η οτι ειναι κ δικο μου. γενικα ετοιμαζοταν να το τελειωσει ειναι η αληθεια απλα εγω δεν το καταλαβα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Paralia48
Πολύ ξαφνικό και ανεξήγητο, πράγματι.
Αν έπρεπε να μαντέψουμε κάποια <<γιατί>>, θα εντόπιζα στα εξής: Μάλλον πέρασε όμορφα την άχαρη καραντίνα, έκανε και τος διακοπές του και μετά βαρέθηκε, κουράστηκε. Ίσως ξεκινά κάτι νεο στη ζωή του, ή στην καριέρα του και λέει μάλλον να μην έχει δεσίίματα με σχέσεις απόστασης.
Αυτή η χώρα προφανώς είναι εκτός ΕΕ και είχες άδεια εξάμηνη... Αυστραλία(μπα αυτοί δεν άνοιξαν καν), άλλη δυσκολία. Θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να σου παρατείνει την παραμονή, γραφειοκρατίες, προβλήματα και ένας καρριερίστας άντρας, μόνο με τέτοια <<ανούσια>> και ενδεχομένως <<επικίνδυνα*>> πράματα δε θέλει να μπλέκει. Δεν ξέρω και τι ισχύει στη χωρα που μένει ή πόσο υπεύθυνο πόστο εργασίας έχει
Αυτό το <<διακοπές με τους γονείς του>> και μένα μου χτύπησε ...κάπως. 36 χρονών άντρας και ήθελε τη μαμά στις διακοπές; Ίσως τον επισκέφτηκαν οι γονείς στη χώρα του και ήθελε να τους ξεναγήσει...τεσπα, δικαιολογία ήταν, Εκτός αν δεν είχε χώρο σπίτι του να μείνετε όλοι.
Χμμ μάλλον κάπως έτσι είναι. Αν πχ είναι κανας πρόξενος, αυτοί κάθε 3 χρόνια νομίζω τους αλλάζουν χώρα και όλο το σόι συνηθίζεται να του φορτωνεται μερικές βδομάδες για διακοπές.
Εξηγήσεις αυτός δε θέλει να δώσει, τι να σου πούμε, να δούμε στον καφέ αν έχει άλλη, αν τόνα ή αν τ'αλλο. Τι θα αλλάξει, εκεί δε μπορείς να κάνεις κάτι. Θα πας μπροστά χωρίς να καταλάβεις ακριβώς τι έγινε.
Κοίτα το κομμάτι που το έχεις καταχωρημένο να έγινε κάτι ξαφνικά, πιο πιθανό να καταλάβαινες τι γίνεται και να κοροϊδευες τον εαυτό σου. Σε αυτό μπορείς να κάνεις κάτι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Briar789Αγαπημένοι μου φίλοι. Δν περίμενα ότι θα έβρισκα αυτό το φόρουμ και ανθρώπους σαν και εσάς να απαντάτε τόσο ειλικρινά στον κάθε άνθρωπινο ζήτημα. Είναι μεγάλη η χαρά που θ μ δώσετε εάν μου πείτε ειλικρινά την γνώμη σας.
Τα είχαμε σχεδόν 1 χρόνο η μεγαλύτερη σχέση της ζωής μου. Με έκανε να πιστέψω στην υπέρβαση μαζί του. Μου τα έδωσε όλα από την πρώτη βδομάδα αμέριστη επικοινωνία επαφή από κάμερα παρένθεση ήταν κολλητός της φίλη μου όποτε ήταν και πολύ γνωστό κ οικείο άτομο. Με πολλή καλή εργασία μορφωμένος κ να ταιριάζουμε στις απόψεις σαν 1. Επειδή έμενε εξωτερικό τον πρώτο καιρό 3 μηνες βρεθήκαμε για 5 μέρες τα φτιάξαμε κ επειτα κάναμε κάμερα όλη μέρα. Στον 5ο μήνα πήγα ν μεινω μαζί του αφού το ήθελε πολύ και ο ίδιος. Η ζωή μας ήταν μαγική περάσαμε 6 υπέροχους μήνες μαζί καραντινα αγκαλιά και βόλτες. Ένιωθα ότι είχα το αλλο μου μισό. Καθως πέρασε ο καιρός με πηγε και διακοπές και περίπου στα μέσα τ καλοκαιριού μου ανακοινωνει ξαφνικά ότι πρέπει ν γυρισω σπίτι μου διότι έχει ν παει διακοπές μ τους γονείς του να σημειωσω ότι λόγω του εξωτερικού που έμενε εγω πιεζομουν κ κρατικά ν παραμείνω στην χώρα λόγω λήξης παραμονής. Οπότε κ βγάζω εισητηριο με παει στ αεροδρόμιο όλα καλά. Το πρώτο βράδυ που επιστρέφω μιλήσαμε ελάχιστα διότι ήξερα ότι δουλεύει νύχτα την Τρίτη μέρα τν περνώ κάμερα λέμε τα νέα μας κ το κλείνουμε. Την επόμενη περιμένω να με πάρει η να μου στείλει αυτός. Τίποτα. Παίρνω πρωτοβουλία και του στέλνω σε 2 μερες τι κάνεις μου απαντά ένα ξερό καλά του στέλνω φωτογραφίες μου από διακοπές και δεν απαντά περναν 10 μερες χωρίς να έχει επικοινωνήσει μαζί μου ουτε Ν μ ψάξει ούτε τίποτα. Τις επόμενες 15 μέρες αφού συνέβαιναν σημαντικά γεγονότα στη ζωή μ κ ένιωθα τελείως μόνη πήρα την απόφαση κ του έστειλα ένα ξεγυρισμένο σε ευχαριστώ πολύ για όλα καλά να περνάς θα ήθελα να μαστε φίλοι. Χώρις φυσικά να τ εννοωΜου απάντησε σε 5 λεπτά και εγώ σε ευχαριστώ πολύ καλά να περνάς. Πριν από αυτό είχε βάλει τραγούδι στ φμπουκ μποφιλιου το μέτρημα. Έκλαψα πάρα πολύ πρώτη φορά ένιωσα έτσι σε 5 μέρες είχα τα γενέθλια μου δεν μ εστειλε τίποτα νευριασα και τον έκανα μπλοκ από τα σοσιαλ με την άποψη μήπως με πάρει τηλέφωνο. Έχουν περάσει 4 μηνες και τίποτα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δν τν έχω ξεπεράσει γιατί ακόμα δν κατάλαβα πως φτάσαμε ως εδώ. Τι έπαθε. Με τρώει πολύ. Τι να κάνω; Σας παρακαλώ ειλικρινής απαντήσεις!!!
Ετσι κανωμε κατι ντανες ισα με εκει πανου, στην αποθηκη και μετα μας φταιει ο Ενικος που ρωταγε για την μαρκα τσι καμερας και με αλεπουδιαρικο τροπο, για την ηλικια της κοπελας απο δω...
Αλλα ποιος να κατανοησει?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Helenaki4
Βρε κοπελια , ακούγεσαι σαν να βρήκες αγοραστή σε ώρα που δεν ήθελες και τώρα σου έμεινες απούλητη.
δΕΝ οφειλω να εξηγησω κατι παραπανω θεωρω, γιατι τελειωσαν σε μικρο διαστημα οι σχεσεις, δηλαδη για σενα το ιδανικο θα ηταν να τις τραβαγα 10 χρονια με παιδια και αλλα βασσανα για μενα δεν ετυχε να δημιουργηθει κατι τετοιο, πως να στο εξηγησω δεν βρεθηκε εκεινος που να μπορεσω να μπω σε σοβαρη σχεση . ειχα και πολλα διαστηματα επισης μοναχικοτητας λογω σπουδων και επαγγελματος, οταν αποδεχεσαι μια εργασια π.χ στην κυπρο δεν μπορεις να περιμενεις ν σε παρει καποιος στα σοβαρα απο την καβαλα π.χ στα σοβαρα πως να στο θεσω στα ελληνικα δεν θα σε περιμενει ο ανθρωπος αυτος και ουτε οφειλει, καπως ετσι ηταν τα πραγματα μεχρι τωρα, στο κομματι την ''πωλησης'' απλα να σου πω οτι ναι παλια ετυχε παλικαρια να με προσεγγισουν και εγω να μην ειμαι ετοιμη για δεσμευση λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων και μετακομισεων και δεν θεωρω οτι θα πρεπει να μετανιωσω που δεν δοθηκα σε μια σχεση μεχρι τωρα, δηλαδη δεν καταλαβαινω που ειναι το θεμα σου, διοτι παντα υπαρχουν ατομα νεα που θα βρεθουν , τωρα για το παιχνιδι της πωλησης θεωρω οτι διακατεχεσαι απο μια μορφη αγριας κριτικης και ανεξηγητου επικριτισμου που δεν σου εχω δωσει τετοιο δικαιωμα να μου λες οτι ψαχνω εγω πωλητη επειδη εμεινα μονη ξαφνικα . τελοσπαντων! Ας ψαχνω για πωλητη
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Helenaki4Δεν ακολουθώ ...
Δείχνεις να αποζητάς «σοβαρή» σχέση με κριτήρια πέραν των συναισθηματικών .
«Είχα την τύχη να με θέλουν» ...εσυ τους ήθελες ???
Επιμένω οτι ως προς τους φόβους σου , (οι οποίοι ειναι ολοφάνεροι, αλλα τους έθιξες κι εσυ) ακόμα κάτι δε λες .
Επιμένω οτι στις σχέσεις σου ως τώρα παίζεις άμυνα από τα αποδυτήρια .
Στα εργασιακά δεν εχω εστιάσει , ούτε πρόκειται, ειναι απλώς συνθήκες που είτε διατηρούνται όταν εξυπηρετούν , είτε προβάλλονται ως προφάσεις εν αμαρτιαις , όταν η αγάπη απουσιάζει .
//Αγαπημένοι μου φίλοι. Δν περίμενα ότι θα έβρισκα αυτό το φόρουμ και ανθρώπους σαν και εσάς να απαντάτε τόσο ειλικρινά στον κάθε άνθρωπινο ζήτημα //
ναι οπωσδηποτε τωρα ψωνισες απο σβερκο ..
εγω δεν θα ειμαι αγενης.. αλλα ουτε ευγενικη..με ομορφα φιλολογικα λογια ,,σαν τους αλλους ,
,δεν το γουσταρω κι ολας ..το στυλ ... θα ειμαι απολυτα ειλικρινης ,,συντομη ..και περιεκτικη ,,
στειλτον στα τσακιδια του μυαλου σου .κι ακομα πιο μακρια ,,
.καλοπερασε ..και δεν θελει αλλο ,.
,,μεγαλη κοπελα .τι ακριβως δεν καταλαβαινεις ...???
την αλλη βδομαδα να εχεις βρει αλλον ,,ακομα και για πλακα ..
Παράθεση:
Χαλάω εγώ χατήρι; Δεν χαλάω αφού.
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από algo-serioΑλεξανδριανη πλίζ αλλαξε χρώμα στη γραφή σου γιατι εχω αχρωματοψία και ειναι κρίμα να μη μπορω να διαβάσω αυτά πού γράφεις και πιθανόν να ειναι σημαντικα...
Η αλήθεια είναι για 36 δεν ακούγεται όλο αυτό.
Αλλά το θέμα της ηλικίας και ωριμότητας το έχουμε λύσει, το θυμόμαστε και ας υπέστη λογοκρισία. Αν ο άνθρωπος δεν είναι πάνω από 60 και τα παιδιά πάνω από 20, καλύτερα να σωπαίνει γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί.
Οπότε σε κάθε περίπτωση..
Παράθεση:
Αυτό θα μπορούσε άνετα να γίνει χιτάκι να παίζει σε όλα τα μαγαζιά. Σήμερα έγραψες, τα σωστά θα τα λέμε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από tzoulia59στειλτον στα τσακιδια του μυαλου σου .κι ακομα πιο μακρια ,,
Ναι το καταλαβαινω τωρα,,,τι να τον ρωτουσες μετα απο δεκα μερες,,,δεν ειχε νοημα,,,Δεν πρεπει να αφηνουμε τοσο χρονο να περνα σε αυτα τα πραγματα,,,να ζεις με καποιον μαζι και να μην στειλει η να στειλεις εσυ ενα μηνυμα την επομενη μερα,,,ε κατι λεει για την πορεια της σχεσης,,,
Πλακα πλακα καποτε χωρισα ετσι με καποιον μετα απο 2- χρονια σχεση,,,πηγα διακοπες πηγε και αυτος, μιλησαμε μια φορα, ειπαμε θα τα πουμε,,,μετα δεν πηρε αυτος δεν πηρα ουτε εγω και περασαν τρια χρονια για να ξαναμιλησουμε (συναντηθηκαμε τυχαια στο δρομο)?.ειναι ο μονος πρωην που μιλαμε φιλικα ακομη και τώρα,,,βεβαια πανε 30+ χρονια απο τοτε παιδια ειμασταν, ουτε 23 χρονων (η διαφορα ειναι οτι εμας μας ειχε τελειωσει ταυτοχρονα και των δυο βεβαια)
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Briar789Xrιστινα μου θα σου πω, καταρχας δεν περιμενα να παρουν τετοια τροπή τα πράγματα, δηλαδή να μην με αναζητήσει καθολου, δεν μουείχε τύχει ποτε να μην με ψαξει ο αλλος, επισης στο διάστημα αυτο που του εστειλα φωτο απο διακοπές ήξερα απο αυτά που είχαμε πει οτι είχε πάρα πολλά ταξίδι ελλάδα σε πολείς πολλά περα δοθε και μετακόμιση στην χώρα που μένει μαζί με αλλαγή δουλειάς οποτε επέλλεξα να του δώσω εναν χρόνο να με αναζητησει αυτος , δεν περίμενα να μην με παρει ποτε πίσω. ΠΟτε δεν μ είχε τυχει κατι σχετικό. και εγω σκεφτηκα πολυ σωστα να τον παρω και μετα είχαν περάσει 10 μέρες αφαντος και είχα νευριάσει πολύ οπότε και αντέδρασα απότομα αλλα πραγματικά δεν είχα τι να του πω, οτι 10 μερες δεν με εψαξε δεν μ εστειλε εστω ενα μνμ . Δεν ήθελα να τον ψαξω παλι εγω !
Αυτο που ισως θελει να πει το ελενακι (δεν ξερω κιολας, αλλα εγω σκεφτομαι οτι εννοει και αυτο)ειναι οτι εσυ επελεξες πχ να ερωτευτεις τον αλλον απο την καβαλα ενω εμενες στην κυπρο και ειχες ηδη αποφασισει οτι δε θα εφευγες απο την κυπρο τα επομενα Χ χρονια (τυχαιοι οι τοποι)
Οκ αν ετυχε φορα, αλλα αν ηταν παραπανω δειχνει αποφυγη δεσμευσης,,,εγω δεν το βρισκω κακο (κατι ξερουμε και μεις-εγω δλδ απο αυτα καλε ) αρκει να το συνειδητοποιησεις (αν ισχυει στην περιπτωση σου) και να μην ταλαιπωρησε/αναρρωτιεσαι η αν θες πραγματικα να δεσμευτεις να κατανοησεις το προβλημα (γιατι ειναι εσωτερικο σου οχι των αλλων) και να κανεις σοβαρες προσπαθειες να το αλλαξεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Briar789δΕΝ οφειλω να εξηγησω κατι παραπανω θεωρω, γιατι τελειωσαν σε μικρο διαστημα οι σχεσεις, δηλαδη για σενα το ιδανικο θα ηταν να τις τραβαγα 10 χρονια με παιδια και αλλα βασσανα για μενα δεν ετυχε να δημιουργηθει κατι τετοιο, πως να στο εξηγησω δεν βρεθηκε εκεινος που να μπορεσω να μπω σε σοβαρη σχεση . ειχα και πολλα διαστηματα επισης μοναχικοτητας λογω σπουδων και επαγγελματος, οταν αποδεχεσαι μια εργασια π.χ στην κυπρο δεν μπορεις να περιμενεις ν σε παρει καποιος στα σοβαρα απο την καβαλα π.χ στα σοβαρα πως να στο θεσω στα ελληνικα δεν θα σε περιμενει ο ανθρωπος αυτος και ουτε οφειλει, καπως ετσι ηταν τα πραγματα μεχρι τωρα, στο κομματι την ''πωλησης'' απλα να σου πω οτι ναι παλια ετυχε παλικαρια να με προσεγγισουν και εγω να μην ειμαι ετοιμη για δεσμευση λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων και μετακομισεων και δεν θεωρω οτι θα πρεπει να μετανιωσω που δεν δοθηκα σε μια σχεση μεχρι τωρα, δηλαδη δεν καταλαβαινω που ειναι το θεμα σου, διοτι παντα υπαρχουν ατομα νεα που θα βρεθουν , τωρα για το παιχνιδι της πωλησης θεωρω οτι διακατεχεσαι απο μια μορφη αγριας κριτικης και ανεξηγητου επικριτισμου που δεν σου εχω δωσει τετοιο δικαιωμα να μου λες οτι ψαχνω εγω πωλητη επειδη εμεινα μονη ξαφνικα . τελοσπαντων! Ας ψαχνω για πωλητη
Τα λες στους αλλους για να τα υπενθυμιζεις στον εαυτο σου ε???
Εχω μια φιλη με τρια αγορια 1-5 ετων,,,της λεω αμα δεν παει και ο μικρος φανταρος δεν ξαναπαμε ουτε για ψωνια,,,εναν καφε και αυτον στο ποδι δικαιουσαι μονο
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από seychellesΗ αλήθεια είναι για 36 δεν ακούγεται όλο αυτό.
Αλλά το θέμα της ηλικίας και ωριμότητας το έχουμε λύσει, το θυμόμαστε και ας υπέστη λογοκρισία. Αν ο άνθρωπος δεν είναι πάνω από 60 και τα παιδιά πάνω από 20, καλύτερα να σωπαίνει γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί.
Οπότε σε κάθε περίπτωση..
Ωχ!!! Απο τις χαρες του "καλως και που σας βρηκα"...
Εξαιρουνται του ζβερκου, οι σπαλες?...
(Aυτό πάει για τρακόσαι χιλιάδαι δίσκοι)
Τι κι αν κατασκήνωσε στον νου σου,
kι η καρδιά σου είναι βαριαααά
στείλΆ τον στα τσακίδια του μυαλού σου
και ακόμα πιο μακριάαααά
λα λα λα λαααά
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από seychellesΑυτό θα μπορούσε άνετα να γίνει χιτάκι να παίζει σε όλα τα μαγαζιά. Σήμερα έγραψες, τα σωστά θα τα λέμε.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media