Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Συναυλιακά και άλλα...

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

TheRedKnight

# 1 στις 15/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 655
'Aρεσαν+: 0%

Συναυλιακά και άλλα...

Συναυλίες λοιπόν, όποιος θέλει να περιγράψει την εμπειρία του, τις εντυπώσεις, θετικά και αρνητικά καθώς και ότι άλλο νομίζει...

Επίσης, όποιοι θέλουν μπορούν να δηλώσουν εδώ προτάσεις, ιδέες και συμμετοχή να πάμε όλοι μαζί σαν μια παρέα σε προσεχής συναυλίες στην Αθήνα και όχι μόνο...

MiltosRNLI1930

# 2 στις 15/10/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Mε μασκα ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από TheRedKnight

Συναυλιακά και άλλα...

Συναυλίες λοιπόν, όποιος θέλει να περιγράψει την εμπειρία του, τις εντυπώσεις, θετικά και αρνητικά καθώς και ότι άλλο νομίζει...

Επίσης, όποιοι θέλουν μπορούν να δηλώσουν εδώ προτάσεις, ιδέες και συμμετοχή να πάμε όλοι μαζί σαν μια παρέα σε προσεχής συναυλίες στην Αθήνα και όχι μόνο...

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Enikos

alexandriani1

# 3 στις 15/10/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Ωραίες ιδέες

έχεις κόκκινε ιππότη μου, αλλά άντε να συνδυάσεις τώρα Snik, Νατάσσα Μποφίλιου Ζαφείρη Μελά, Τσαλίκη, ΄Αννα Γούλα, αδερφούς Κατσάμπα και Φιλιώ Πυργάκη. 

Μούλτι κούλτι φίλε μου οι forumistas επαέ χάμου.
Αρέσει στο μέλος giorgos170

TheRedKnight

# 4 στις 15/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα
01/09/2021, Τεχνόπολις, Γκάζι, Παύλος Παυλίδης

Ο γνωστός χώρος, όλοι καθήμενοι φυσικά, οι καρέκλες μεταλλικές ταβερνιάρικες, άβολες...
αλλά μοναδικό το θέαμα, ο ήχος, η μυσταγωγία όπως έγραψαν και ο Παυλίδης σε εκτελέσεις των νέων και παλαιότερων τραγουδιών του μας έκανε να νοσταλγήσουμε, να θυμηθούμε, να δακρύσουμε...και να αγαπήσουμε ξανά αυτά που έως τότε είχαμε δεδομένα, ξεκινώντας από εμάς τους ίδιους πρώτα...
ένα δείγμα εδώ :
https://www.youtube.com/watch?v=3dv2CHhufAE

TheRedKnight

# 5 στις 15/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα

και εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=hfjV7a4bESA

Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.

TheRedKnight

# 6 στις 15/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα

και εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=wUB0rTdCqbE

Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.

TheRedKnight

# 7 στις 15/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα

κλείνουμε με αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=-1mpK84Ngzk

Iraklis_pouaro

# 8 στις 15/10/2021
author
Γυναίκα / 52 / Ελεύθερη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 197
Ωραίο το θέμα σου ,βιντεάκι πως ανεβάζουμε?

TheRedKnight

# 9 στις 15/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από MiltosRNLI1930

Mε μασκα ?

μάσκα μόνο κατά την είσοδο και έξοδο από τον χώρο

Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

Iraklis_pouaro

# 10 στις 15/10/2021
author
Γυναίκα / 52 / Ελεύθερη
12/7/2021 θέατρο πέτρας:Ποιός μπορεί να αντισταθεί σε ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ (στην μισοάδεια Αθήνα ),Ακούγοντας και βλέποντας τον αγαπημένο του καλλιτέχνη?Μάριος Φραγκούλης!Σε αυτή την περίπτωση ξεκινάς με κέφι και ανυπομονησία για όλα όσα θα δεις και θα ακούσεις .Έτσι και εγώ οπλίστηκα με όλα τα όμορφα συναισθήματα (και ένα χαζό gps ) και ξεκίνησα για την περιπέτεια ,γιατί η μουσική είναι περιπέτεια, σε μαγεύει ,σε ταξιδεύει ,κλείνεις τα μάτια και πας όπου θέλεις να βρίσκεσαι.Μια συναυλία υπέροχη ,σε μια νύχτα γεμάτη αστέρια που συναγωνίζονταν τα φώτα της πόλης από ψηλά( η Αθήνα το βράδυ έχει μια άλλη ομορφιά )Και ναι,μασκούλα ,γαντάκια,αντισηπτικά στο φουλ (αναρωτιέσαι τι ώρα θα γίνει το χειρουργείο) αλλά δεν δίνεις και σημασία γιατί ανυπομονείς .Μέχρι να περάσει η ώρα κοιτάς και γύρω σου (άνθρωποι σφιχτά κλεισμένοι στους εαυτούς τους) ζευγάρια που ο ένας κοιτάει από την μια και ο άλλος από την άλλη( εκεί λες δόξα το θεό Παναγιά μου είμαι μόνη μου ουφφφ)Και χαμηλώνουν τα φώτα,και οι πρώτες νότες ακούγονται από την ορχήστρα ( το κάλεσμα ότι ετοιμαστείτε βγαίνετε) και νομίζεις ότι βρίσκεσαι κάπου μαγικά,ασυναίσθητα χαμογελάς( ωωω γιες κάνεις και χειρονομία μέσα σου)Και βλέπω τον θεό (Μάριο )κάπου πίσω από την σκηνή να φτιάχνει το πουκάμισο ,τον γιακά ,τα μικρόφωνα,τα ακουστικά πάνω του και λέω μέσα μου ( ουάουυυ καλέ είναι ψηλός ) έχει άγχος?Έχει άγχος !Ναι είχε άγχος λες και θα τραγούδαγε στην μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου !Αυτό όμως είναι που τον κάνει μεγάλο τραγουδιστή ,η ταπεινότητα ,και το άγχος του τέλειου.Κάνει τον σταυρό του παίρνει δύναμη και ανεβαίνει για να βγει.Και μετά,μετά το φως,η μαγεία της μουσικής ,της φωνής , και όοοολα αυτά που σε έκαναν να σιγοτραγουδάς μαζί του κάτω από την μάσκα.Να λικνίζεσαι στον ρυθμό της μουσικής,( μεταξύ μας αυτά τα τσιμέντα αν δεν έχεις μαξιλάρι είναι άστα να πάνε)Απόλαυση!( καλύτερα και από το να τρως σοκολάτα)Δεν έχω να σας περιγράψω κάτι άλλο ,προσπάθησα να σας δώσω μια εικόνα πιστεύω.Υ.Γ .εεε μετά γύρισα στο σπίτι, πέταξα το gps ,Αλλά! Θα θυμάμαι αυτό το βράδυ με χαμόγελο !Σας ευχαριστώ !
Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, Briar789

TheRedKnight

# 11 στις 16/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alexandriani1

Ωραίες ιδέες

έχεις κόκκινε ιππότη μου, αλλά άντε να συνδυάσεις τώρα Snik, Νατάσσα Μποφίλιου Ζαφείρη Μελά, Τσαλίκη, ΄Αννα Γούλα, αδερφούς Κατσάμπα και Φιλιώ Πυργάκη. 

Μούλτι κούλτι φίλε μου οι forumistas επαέ χάμου.

Αγαπητή, όλα καλά είναι και όλα χρειάζονται, εξάλλου...ένα βήμα κάθε φορά δε λένε?

Η κυρία Πυργάκη μας άφησε, μέχρι να γίνει συναυλία με δικό της ολόγραμμα έχουμε καιρό, πρώτα θα πάμε Μητροπάνο+Διονυσίου+Μαχαιρίτσα

Για τους πατριώτες αφοί Kατσάμπα έχουμε μέχρι τις απόκριες για "El Porompompero" μην βιάζεσαι σε αυτήν την ζωή

Αννα Γούλα ή Τόνυ Σφήνος??? οέοοο?

ο Τσαλίκης χάθηκε στην κλειδαρότρυπα του big brother άσε που σε αυτήν την ηλικία δεν είμαστε για σε σε σε χεράκια ψηλά...

Μποφίλιου και Μελάς άν τύχει και ξαναχωρίσω...και δεν είναι για πολύ

Σνίφκ είπες? αψού...

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

TheRedKnight

# 12 στις 16/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα

06/09/2021, CITY GARDEN,Γαλάτσι, JUKE BOX Νίκος Πορτοκάλογλου-ΜΠΛΕ-Στάθης Δρογώσης-Βύρων Τσουράπης-Αγάπη Διαγγελάκη 

Με μια λέξη: ΜΑΓΕΙΑ, από τις συναυλίες που θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως, να σιγοτραγουδάμε όλοι όλη την ώρα, πολύ συναίσθημα από όλους τους τραγουδιστές, ο Πορτοκάλογλου μαέστρος, Η Τζώρτζια Κεφαλά μια ομάδα μόνη της, ο Τσουράπης καλός για αρχή, θέλει δουλίτσα, μπράβο του όμως, η Διαγγελάκη αέρινη σαν ξωτικό, ο Δρογώσης έβγαζε μια πίκρα...ο χώρος φανταστικός, άνετα καθίσματα, ωραία ακουστική
245292724_178651011091241_6038549101713519336_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=v50jpmreRwwAX8k-GuW&_nc_ht=scontent.fath6-1.fna&oh=e94a559de61eb481b2d5fec55a9247f5&oe=618FE979

https://www.youtube.com/watch?v=NRC1nPVIX3A

TheRedKnight

# 13 στις 16/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα

και εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=vWvBtTnKc6o

TheRedKnight

# 14 στις 16/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα

και κλείνουμε με αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=3aeIhqv91gc
Αρέσει στο μέλος alexandriani1

TheRedKnight

# 15 στις 16/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Iraklis_pouaro
12/7/2021 θέατρο πέτρας:Ποιός μπορεί να αντισταθεί σε ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ (στην μισοάδεια Αθήνα ),Ακούγοντας και βλέποντας τον αγαπημένο του καλλιτέχνη?Μάριος Φραγκούλης!Σε αυτή την περίπτωση ξεκινάς με κέφι και ανυπομονησία για όλα όσα θα δεις και θα ακούσεις .Έτσι και εγώ οπλίστηκα με όλα τα όμορφα συναισθήματα (και ένα χαζό gps ) και ξεκίνησα για την περιπέτεια ,γιατί η μουσική είναι περιπέτεια, σε μαγεύει ,σε ταξιδεύει ,κλείνεις τα μάτια και πας όπου θέλεις να βρίσκεσαι.Μια συναυλία υπέροχη ,σε μια νύχτα γεμάτη αστέρια που συναγωνίζονταν τα φώτα της πόλης από ψηλά( η Αθήνα το βράδυ έχει μια άλλη ομορφιά )Και ναι,μασκούλα ,γαντάκια,αντισηπτικά στο φουλ (αναρωτιέσαι τι ώρα θα γίνει το χειρουργείο) αλλά δεν δίνεις και σημασία γιατί ανυπομονείς .Μέχρι να περάσει η ώρα κοιτάς και γύρω σου (άνθρωποι σφιχτά κλεισμένοι στους εαυτούς τους) ζευγάρια που ο ένας κοιτάει από την μια και ο άλλος από την άλλη( εκεί λες δόξα το θεό Παναγιά μου είμαι μόνη μου ουφφφ)Και χαμηλώνουν τα φώτα,και οι πρώτες νότες ακούγονται από την ορχήστρα ( το κάλεσμα ότι ετοιμαστείτε βγαίνετε) και νομίζεις ότι βρίσκεσαι κάπου μαγικά,ασυναίσθητα χαμογελάς( ωωω γιες κάνεις και χειρονομία μέσα σου)Και βλέπω τον θεό (Μάριο )κάπου πίσω από την σκηνή να φτιάχνει το πουκάμισο ,τον γιακά ,τα μικρόφωνα,τα ακουστικά πάνω του και λέω μέσα μου ( ουάουυυ καλέ είναι ψηλός ) έχει άγχος?Έχει άγχος !Ναι είχε άγχος λες και θα τραγούδαγε στην μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου !Αυτό όμως είναι που τον κάνει μεγάλο τραγουδιστή ,η ταπεινότητα ,και το άγχος του τέλειου.Κάνει τον σταυρό του παίρνει δύναμη και ανεβαίνει για να βγει.Και μετά,μετά το φως,η μαγεία της μουσικής ,της φωνής , και όοοολα αυτά που σε έκαναν να σιγοτραγουδάς μαζί του κάτω από την μάσκα.Να λικνίζεσαι στον ρυθμό της μουσικής,( μεταξύ μας αυτά τα τσιμέντα αν δεν έχεις μαξιλάρι είναι άστα να πάνε)Απόλαυση!( καλύτερα και από το να τρως σοκολάτα)Δεν έχω να σας περιγράψω κάτι άλλο ,προσπάθησα να σας δώσω μια εικόνα πιστεύω.Υ.Γ .εεε μετά γύρισα στο σπίτι, πέταξα το gps ,Αλλά! Θα θυμάμαι αυτό το βράδυ με χαμόγελο !Σας ευχαριστώ !

Φοβερή περιγραφή! Σαν να είμασταν και εμείς εκεί, Σε ευχαριστούμε!

Αρέσει στο μέλος Iraklis_pouaro

Iraklis_pouaro

# 16 στις 17/10/2021
author
Γυναίκα / 52 / Ελεύθερη
Πριν περίπου 12 χρόνια ,Φλεβάρης μήνας , 10.30 το βράδυ.Από το πρωί όλα στραβά και ανάποδα ( φτου φτου μη σου τύχει).Κίνηση για να πας στη δουλειά σταθερά με πρώτη .Στο αμάξι δίπλα η κοπελίτσα έχει ξεκινήσει να βάφεται (πως στο καλό βάζει μάσκαρα εν κινήση?θα είχα βγάλει τα μάτια μου ).Στραβά και στη δουλειά αναρωτιέσαι που έκανες λάθος υπολογισμούς ( καλά να πάθεις ας χρησιμοποιούσες το πρόγραμμα στον υπολογιστή ,αλλά εσύ εκεί , ξέρεις καλύτερα , πάρτα τώρα ) .Και ήταν και το σεμινάριο που έπρεπε να πας (μη χάσεις μάθημα κομπλεξάρα ).Και σκέφτεσαι πότε θα φτάσω σπίτι ?πεινάω γμτ .Ευτυχώς δεν έχει κίνηση στην Αττική οδό, ξεκλέβεις και ματιές δεξιά ( μανία με τα φώτα της πόλης ,βρε κοίτα μπροστά μην τσακιστείς πουθενά , δεν κοιτάς την πείνα σου θέλεις και ρομαντισμό).Και ακούς ένα τραγούδι από το ράδιο που σε κάνει να κρατάς την αναπνοή σου.Καιρό είχες να το ακούσεις εεε?Κουνάς το κεφάλι( συμφωνείς τελικά ).WTF*** it was just a perfect day!
https://m.youtube.com/watch?v=fphRC4zFwXc
Αρέσει στα μέλη la-mer, TheRedKnight

giorgos170

# 17 στις 17/10/2021
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Απαντήσεις: 9.754
in the swimming platform,,  slack ...,,:,,.

https://www.youtube.com/watch?v=EIux7LBz8vc

Ουπς!$$$!!!Το κείμενο σας δεν μπορεί να   ...,:::...,,
Αρέσει στο μέλος Enikos

MiltosRNLI1930

# 18 στις 17/10/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Επικαιρο !!!

Καποτε εδω στο Sxeseis ειχε εμφανισθει καποιος Παναγιωτακης ο οποιος εψαχνε γνωριμια με την προυποθεση η Μανταμιτσα να φοραει γυαλια .Κατα τη διαρκεια της παρουσιασης του μας εξηγησε οτι η ειδικοτης του ηταν η διοργανωση συναυλιων στα γηπεδα με σκοπο τη γνωριμια ,

Εγω του απηντησα οτι αντι να τρεχουμε στα γηπεδα δεν παμε στο Ιστορικο λουκουματζιδικο του Μπαλατσουρα στο Μπαρουταδικο του Αιγαλεω .
Αυτα περι συναυλιων εκ μερους μου
Αρέσει στα μέλη la-mer, TheRedKnight και σε ακόμα 2 μέλη.

giorgos170

# 19 στις 17/10/2021
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Απαντήσεις: 9.754
.. έλα  ρίτα ,  παιδί  μου ...:...,

https://www.youtube.com/watch?v=eRiISrVikNk

Ουπς!$$$!!Το κείμενο σας δεν μπορεί να   ...,,,:..,
Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 1 μέλος.

Mathusalas

# 20 στις 17/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ρε Μίλτο μου έχουν λείψει το κεμπάπ που τρώγαμε μικροί και έβαζαν κόκκινη σάλτσα αντί τζατζίκι. Πουλαει κάνεις τώρα αυτό το στυλ εσύ που ξερεις;
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.